Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Jestli znáte upíří deníky a znáte z nich Stefana salvatore-paula wesleyho staňte se prosím jeho fanouškem
  • puspuspusinka

Cirkus 2

A tady začíná právě náš příběh, příběh o tom jak ti 3 starci daly kokosy dohromady a snažily se sehnat koště Nimbrusák 1700, ale aby s Telefonýrskou ostatní spolupracovaly, musela jim slíbit, že se poté na něm každý může svést. Tedy jely Ti 3 do Země Nezemě zvané Canada, potkaly zde nejkrásnější upírku Avril, která mluvila francouzky a anglicky a měla koště Nimbrusák 1 700 a chtěla ho dokonce i prodat, jenže naši 3 experti v té době neuměli ani pípnout francouzsky a anglicky, a proto tedy improvizovaly. Tedy začala Telefonýrská, slečno Avril, já letět koště vaše doma, Avril na ní koukala a koukala div se smíchy neudusila, poté to skusil Michalňák s dlouhým nosem, Ehmm Avril, my chtít koště, aby mi letět koště, aby koště letět domu, tohle už bylo i na Avril moc a vyprskla smíchy, poté nastoupila ta nejukecanější Elviska Mánesovská a řekla, koště my letět doma hned naval dík, tohle už Avril vybuchla smíchy a skolika se k zemi, Ti 3 si tedy řekli, že tady asi nepochodí, šli tedy dál, tentokrát došli do Země Nezemě New York, a přišli si vážně divně, protože v NY nosily džíny a trika a sáčka a nomrální oblečení z 21. století, a oni tam byly jenom v hábitu, proto šli na Times Square, a tam se jim všichni smály, poté si uvědomily že se dostaly do časové smyčky a uvízly ve století, které absolutně neznaly,… Na náměstí k těm 3 přišel chlápek z cirkusu a byl díky bohu z čech, nabídl jim jestli nechtějí pracovat u něj v Cirkuse, a Telefonýrská na to a budeme létat na Nimbrusáku 1 700, a ona se na ně podíval vyprskl smíchy a řekl budete lítat ale obávám se že na koštěti ne. Řekli si že to tedy aspoň skusí a do dnes v jendom velkém cirkusu na Times Square, lítají na provazech sem a tam jak opice 2 upíři a jedna čarodějnice,… Jenom se lidé do dnes diví, proč v tom Cirkuse tak záhadně mizí sloni, chcete to vědět??? No tak já Vám to řeknu … ti upíři je všecky snědli … xDD The END …
    No co sem říkala twe že já se s tím vůbec srala ... *9* *15*
    • kvatro

Re: Cirkus 2

Míšo, tohle se ti fakt povedlo *14*, vůbec to neni trapný, nasmál sem se u toho. To je přece hlavní ne? . Fakt skvělé. *15* *15* *15* Za chvíli tu máš odvetu. *16* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: Cirkus 2

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* bozetak tohle me dostalo *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Cirkus 2

To stou Avril a domluvou bylo fakt dobrý... to sem se nasmála...:D :D :D A no počkej... já ti dám takou Telefonýrskou že uvidíš...:D :D
  • puspuspusinka

?

Jako možná Vám budu připadat praštěná ale mít Harleye je můj sen, obdivuju jee... možná je to tím že sem dcerou automechanika a k autům a mototrkám mám prostě bližší vztah, ale prostě jakoo mototrky normální sportvoní sou trapný, ale Harley yeahhh .... to je nádhernáá motorka... yeahh ... určitě bych se na ní chtěla projet o půlnoci nebo někdy v noci prostě ... ale to je jenom takovej sen ... *15* *14*
    • kvatro

Re: ?

Mě se vůbec nelíbí rychlá auta nebo motorky.
      Mě se líbí mašinky. To je zvuk, když se dá takový stroj do pohybu. *3* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: ?

Njn ... a to já zase mám radši rychlost nebezpečí a adrenalin ... já sem prostě praštěná ... a chci užít život ... *15*
  • puspuspusinka

Haa... bacha na mě... xD

Supeeer ... Takže ty seš netopíří muž a já kočičkáá ... *15* *15* *15*
    Yeahh ... to mám ale krásnej život *15*
    • kvatro

Re: Haa... bacha na mě... xD

Jsem Batman netopýří muž, ale jako netopýr nevypadám. *15*
      Když seš ta kočička, aby tě neprohnal nějakej pejsek *15* Nebo moje morče.
  • sharpay1995

http://www.youtube.com/watch?v=aRzX RPuztRw&feature=player_embedded
    Pu sh live
    • vterinka

Re: ♥

krásné!! a ty její namalované oči se mi hoodně líbí! ♥
    • kvatro

Re: ♥

To už sem sice viděl, ale protože je to tak pěkný, tak sem si to dal ještě jednou. *3* Už se těšim až budou další písničky z GL živě. *3*
  • xkostex

..

lidi proradte mi prosim naky dobry filmy abych se zejtra neunudila
    • puspuspusinka

Re: ..

Rozbřesk xD Čtu knížku a už teď to miluju
      • xkostex

Re: Re: ..

miso ale ja se neumim prenist do budoucnosti, a knizky cist nehodlam uz tu mam tejden Eragona a za tu dobu sem precetla jen jednu stranku
        • kvatro

Re: Re: Re: ..

Už tam máš u sebe tejden Eragona? *15* Hmm....
          No a jakej je? *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

XDDDDDDDDDDDDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Elis, to vim taky že si myslela tu knížku. *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ..

ja myslela knizkz
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ..

No to máš blby xDDDD
  • vterinka

Takže .... :D

My máme ve škole studentskou radu kde se projednávají různé věci atd. a ke konci se kámoška ptala jestli máme nějaké návrhy, dotazy nebo nápady na něco. Tak já sem za ní po hodině zašla a zeptala sem se ji jestli by se mohla zeptat, jestli by ve škole nemohl být koncík RD nebo TP a ona mi řekla, že se klidně může zeptat, takže uvidíme jestli to projde přes vedení školy nebo ne! Takže drž pěsti! ;-) Chtěla bych tam spíše TP .. už jsem se ptala i Martinky jestli by to šlo, tak až to bude 100%, tak se ji mám ozvat. Takže jsme zvědavá jak to dopadne. Doufám, že to nikdo nezamítne! :-/
    • puspuspusinka

Re: Takže .... :D

Nooo pááni xD To mi máme taky radu ... xDD Asi zajdu jestli nechtěj pozvat Avril *15* *15* *15* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: Takže .... :D

Nooo :D tak to klidně můžeš zkusit, ale nevím jak pochodíš. xDDDDDDDDDDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Takže .... :D

Hele... tak to ti rovnou řeknu ... ti tu vyvěštím budoucnost ... hooodně blbě ... myslím že nepochodím vůbe . ... *15* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Takže .... :D

Tvou budoucnost vidím stejně! :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Takže .... :D

už to tak vypadá :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Takže .... :D

A sou z nás asi dvě věštkyně *15*
  • puspuspusinka

Pa

Hey já Du ahoj :)) xDD
    • kvatro

Re: Pa

Ahoj.... Vidíš Kačko, co ta Míša dělá. Jen co jsem přijdu, tak Míša maže pryč, jako kdybych byl nějaký strašidlo. :o)
      Já to tu asi zabalim, přestanu sem chodit, zrušim účet, blog, Facebook a bude vystaráno.
      • vterinka

Re: Re: Pa

Míšo jen to ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((
        p á Míšo ml. :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pa

Ty seš trdlo, jen sem šla brzy spát!!
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Pa

Já si Michaelo legraci nedělám! A to trdlo si nech od cesty. Já tady nebudu čekat až se sem někdo uráčí přijít, Kačka má Facebook ty máš blog, tak já si taky najdu nějakou činnost, zájmů mám dost. A chodit sem vůbec nemusim, nebyl bych první kdo tady s tim seknul.
  • abbey-dawn

Avril Lavigne ;-)

Snad pořádně zapaří *14* *1*
  • ..

avril neni vubec spatna,ale myslim si,ze vetsina z tech fanynek co z ni silej sou barbie
    • Re: ..

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jak si na takovou blbost došel/la ????
    • sharpay1995

Re: ..

NO JÁ MEZI TY BARBIE STOPROCENTNĚ NEPATŘM!!!!! JSEM SPÍŠE PŘESTNÝ OPAK!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit