Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril chce letos vydat další album.

http://musicserver.cz/clanek/54762/avril-lavigne-chysta-na-letosek-nove-album/
  • terez

zkus si vzpomenout ...musíš znát sk8tr boi...to seti taky určitě líbí ne??
  • avrilka-aja

Ahojky!

Ahojky!Moje kamarádka Alyson by měla prozbu.Nemohly byste se podívat na její sblog?Adresa je:Alyson.Stewart.sblog.cz

PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM MRKNĚTE A NAPIŠTE KOMENTÍK.
    • jana291995

Re: Ahojky!

když už jsme u těch blogů,mám taky jeden novej..www.sweet-fruit-color.blog.c z...taky se může/te mrknout!!a zanechat komentík:-) *4* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Ahojky!

Kouknu!
        • jana291995

Re: Re: Re: Ahojky!

thanks *15*
  • mate black star ?

ahoj,máte někdo už black star ?????? já jo .. koupila sem si ho v interšpáru .. měli ho tam za nevim...................... ale víte co mi přide divný ??,????? byl drahej to mi alespon říkala teta(ta mi to totiz koupila) .. ta vonavka je táákkk mini !!!!!!!!! mensi vonavku sem v ivote neviděla,ale je opravdu superrr...doporučuju
    • helenkaaa

Re: mate black star ?

mno já mám tu 15ml páč mi máma tu větší odmítala koupit ale co se dá dělat... ta je vážně prtavá...
    • cara

Re: mate black star ?

mn0 náké voňavky bývají mini ta od Christiny Aqvileri(nwm jak se to píše) byla taky mini.
      • avrilka-aja

Re: Re: mate black star ?

Já mám taky Black Star a je taky mini.Záleží kolik máš Ml.Já mám 30 ml.A od Christiny je taky malý,ale od Avril víc.
        • Re: Re: Re: mate black star ?

jo to jo , já mám taky 30ml ... ale je opravdu málá :-D .. prominte včera za ty chyby v pravopise..psala jsem to večer a ... no prostě sem už neměla být na pc ale spát :-x táák sem to musela rychleee dopsat
          • danielka1996

Re: Re: Re: Re: mate black star ?

ja sice tu vonavku nemam,ale v drogerii jsem za nakup dostala dva vzorky,pekne to voni,ale kupovat si ji nebudu protoze mi to zatim prijde moc predrazeny
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: mate black star ?

ty jsi dostala dva vzorky za nákup?..to asi že jsi překročila nějakou hranici peněz ne?ty se máš,já mám jenom tu pohlednici!! *1*
  • jana291995

stardoll.com

ví tady někdo jak se zachází se stardoll.com?když si vytviřím svou postavu,tak jak mám získávat peníze? *7*
    • avril-nely

Re: stardoll.com

Jo .Já má taky postavu ve stardoll
      No problém je v to že nesmíš moc utrácet peníze co máš
      Protože až nebudeš mít ani dolar tak jestli chceš další peníze , tak to se musí objednat "!! To musíš si jakoby předplatit !! jinak nebudeš mít peníze.

--------------------- ----
      Ale mě je to jedno . JÁ SI TO PLATIT nebudu ,neaký blbý stardoll. Nechápu prč se to platí je to blbýýý *10*
    • avrilka-aja

Re: stardoll.com

To je tak trochu blbý...To musíš nějak kupovat přes mobil a stojí to peníze...Americký!
      • fifinka7

Re: Re: stardoll.com

přesně je to na nic....nechápu kdo za to muže vyhazovat peníze.....dřív sem to dělala tak, že sem si vytvořila tu svojí postavu a šla sem jen tak nakupovat do toho jejich starplaza, ikdyž jsem věděla že ty šaty nebudu mít na stálo.... *1*...ale stardoll.com je vážně velká kravina na to, aby za to někdo platil opravdový prachy....za imaginární šaty *1* *1* *1*
  • angel15

hej

uděláme seznamovačku? dejte sem svuj facebook *1* at se všichni pozname trochu vic osobně *7* *4*
    • sharpay1995

Re: hej

jejej...tak to abych začala mazat všechny fotky...xDDDDD facebook- Hanka Kumarová.... a tvůj?
      • avrilka-aja

Re: Re: hej

Já jsem Alena Krausová.
        P.S Avril je na 3.Místě jako modelka! *14*
        • fifinka7

Re: Re: Re: hej

mno já facebook nechápu ale na lidech jsem jako vepl39 *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: hej

ja sem Elis Koštialová
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: hej

:) *3*
            • sharpay1995

pěkný pejsek...xDD *14* *3*
            • angel15

ja Jakub Kricnar :D
  • puspuspusinka

Cirkus

C.I.R.K.U.S.
    No, tenhle příběh se stal v 17. století, jedná se v něm o upíra Michalňáka s dlouhým nosem, čarodějnici Telefonýrskou, a upírce Elvisce Mánesovské a dalších upírech a čarodějnicích. O tomto příběhu se dodnes spisovatelé dohadují, a nikdo pořádně neví, jak to tenkrát vlastně mezi těmi 3 bylo, ale pozor dámy a pánové, já to vím. Já u toho totiž byla a vše sepisovala. Upír Michalňák s dlouhým nosem, byl upír z údolí Dlouhonosatců a byl to bratr upírky Elvisky Mánesovské, která ale žila v údolí Mánesníkovém. Měli starou tupou a šíleně informovanou přítelkyni čarodějnici, která celý život vymýšlela jak zdokonalit, už dost dokonalý přístroj telefon, a pořád by jenom telefonovala a telefonovala. Buď si objednávala z různých akcí košťata a nebo si objednávala hábity, ale co nikde sehnat nemohla bylo koště Nimbrusák 1700, takové koště bylo v té době děsně vzácné a záviděla ho Hanrrymu Propperovi (to byl takovej starej brejláč, nic moc čaroděj).
  • puspuspusinka

...

Že sem sem vůbec lezla, tohle je mooc ... já hodila takou hubu z vás ... tvee ... děte se léčit, já chcípu ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

No tak to aby sme kvůli tobě dali na dveře ceduli. Vstup na vlastní nebezpečí! *15* Až sem příde Haňulák, ta tu taky hodí hubu.
      • sharpay1995

Re: Re: ...

Ehm... já už jsem tady dlouho...! :D A vše mám přečteno... dále nekomentuji... snad že... Elis... ten volejbal bych tě klidně mohla naučit, jelikož ho hraju závodně...:D
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Závodně hraješ. S balonkama na pouti. *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

tp je dobry j ho umet nepotrebuju me moc nebavi a navis mi z toho mame spis placanou *15*
      • xkostex

Re: Re: ...

jo to bysme meli tady to je fakt o zivot! *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

přesně, lae taky bychom jim mohli připravit rakve. Až to s nimi pořádně praští! *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

to jo! *15* a odted vsichni trenujte skoky do rakvi!
  • kvatro

Jeden den v Japonsku - část první

Píše se rok 2070 a konečně si Kahanka Permoníková ušetřila penízky na cestu do Japonska. Na hrad princezny Avril Lavigne a jejího věrného sluhy Ivana Troubafelda. Měla v plánu s sebou vzít i Fištu Kačákovou. Fišta s cestou souhlasila a tak se společně vydali na cestu. Půjčili si Obamův tryskáč od Michala a Míši. "Poletíme s ním jenom na nákup, tvrdily Míše". Neřekly ji však že chtějí letět navštívit Avril. Michal a Míša by také jistě rádi letěly. Důvěřivá a hodná Míša jim teda letadlo půjčila.
    Ono tě to přejde si vymejšlet Permoníková! Počkej, jak se ti to vymstí!
    Po příletu do Japonska zjistily Kahanka a Fišta že Avrilin hrad se nachází několik kilometrů od letiště, v temném lese zvaném Sharpaywood.
    Na okraji lesa byl starý vrátný. Ptá se. "Jdete na hrad? Dám Vám tedy pár rad. Pokud chcete poklad dejte pozor na lesní rarachy. Raraši Vás uloví a budete mít kulový. A taky pamatujte! Kdo naštve raracha bude mít týden zaracha. Takže Bon Voyage děti".
    Vydaly se po temné stezce, lemované hrůzu nahánějícími stromy. Všude okolo byly slyšet podivné zvuky. Neušli ani kilometr a nad jejich hlavami se prohnaly dvě čarodějnice na košťatech. Byla to hlídka čarodějnické vzdušné policie. Kahanka zůstala krátce po přeletu stát. "Čo sa robí Kahanka?, Idem!" Hudruje Fišta. Kahanka na to. "Hergot! Pustila sem si do kalhot". Neplakej Haňulinko, maminka Fišta to spraví.
  • puspuspusinka

Napadlo mě že asi něco napíšu xD

Asi napíšu story xD
    • kvatro

Re: Napadlo mě že asi něco napíšu xD

To napiš, já je tu píšu pořád. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Napadlo mě že asi něco napíšu xD

A ja snad ne xD???
        • kvatro

Re: Re: Re: Napadlo mě že asi něco napíšu xD

No ty taky, tady píšeš. To já vim, hned neber že sem na tebe zapomněl. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Napadlo mě že asi něco napíšu xD

Ok *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit