Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilka-aja

Ádios

Říkám to samozřejmě hrozně nerada ( :D ),ale už vážně musím jít. Jelikož malé děti chodí spát po večerníčku a já to docela dost zameškala,tak budu muset jít spát teď. :D Takže se s váma loučím a vsadím se,že do 23 hodin tady bude mrtvo. :D
  • vždyť je Avril Lavigne 0 10 let mladší než CHad Kroeger a to jsou mandželé vždyt to není normálnííí *8* *8* *8* *8* *10* *10* *11* *11* *9* *9* *9* *13* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Ziall
      Jejdamane tak se z toho nepoto...-____- mezi některými manželi je rozdíl třeba i 20 let..
  • Avril je nejlepší

Avril je má nejoblíbenější zpěvačka je prostě super má užasné písničky,super stil oblékání je moc hezká a malá jako já i konzert v Praze byl bomba a moc jsem si to tam užila.Je prostě nejlepší
  • avril

jseš fakt supr,nejlepší ja girlfriend. eliska.
  • jana291995

myslím že dost ne?

Tak,myslím že fanoušci Miley můžou svůj názor na Avril říct..a taky rozumní lidi z týhle diskuze(což jsou všichni kromě davida16)mi asi schválí,že Miley špatná není,ale pstě není pro nás nej,to snad pochopí každej,že všichni nemůžeme být stejní..chci navrhnout,aby jsme se už nehádali,stejně to k ničemu nevede..mi tady na téhle diskuzi jsme myslím jedna parta,a všichni tady máme jedno společné:AVRIL...díky ní se známe..tak vás prosím,aby vy jste neuráželi ji,a my nebudeme Miley..ikdyž já jsem na Cyrus neřekla křivý slovo..tak doufám že souhlasíte..ale pls přečtěte si co napsal pod tímhle příspěvkem david 16..to stojí za to..však já jsem mu to nandala myslím *4* jinak za potíže s hádkou Miley vs.Avril může on..
    • sharpay1995

Re: myslím že dost ne?

Nemám co dodat...... konečně je tady rozumný názor..... ve všem co jsi napsala s tebou souhlasím!!!!
      • jana291995

Re: Re: myslím že dost ne?

děkuju... *4*
  • angel15

heled přidává si vás taky hodně často na icq lidi z ciziny?mě pořád hlavně z číny a ukrajiny:D...ale píšu to sem proto,že si mě ted přidala nějaka faninka avril z USA:D ...to sou ale věci *7* *1*
    • Re: icq

jj me se to taky stává,nejaký čínani nebo co to je *1*
    • sharpay1995

Re: icq

Hmmm....xD
      • jana291995

Re: Re: icq

já ICQ nemám! *9* nefunguje mi!!Mám totiž debilní počítač!
        *10* *1*
        • cara

Re: Re: Re: icq

mn0 tohle se mi stáva na skype :D ale furt někdo s anglie
          • Re: Re: Re: Re: icq

jo mě taky .. mě si přidávájí hlavně z rakouska a ukrajiny
            • 4evercharmed

Re: Re: Re: Re: Re: icq

mě z indie:D
            • avrilka-aja

U mě je to opačně!To já si přidávám! *1* *1* *1* Ale jen s česka!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: icq

mě se to taky stává hlavně na skype...většinou to jsou Turci, a nebo Alžířani...to bude asi tím že můj nevlastní taťka je z Alžířan...xD
            • cara

xDD! mě i náký Taky čínani :D mno hrůůza :D a i náký pedofil takže XDD!
          • nikolletka

Re: Re: Re: Re: icq

__jo mě si furt někdo přidáwá xD
            ae nejčastějc je to z USA bo Japoncka xD xD njn xD
  • jana291995

z avril je PRÝ tlustá mamina!

tohle sem našla na netu,a píše to deník AHA!...hned jak vám to sem dám,jim jdu napsat,at se zklidní!! *13*
    Tvrďáčka a pankačka Avril Lavigne je minulostí. Teď je z ní tlustá mamina!
    Místo džín, triček a conversek se objevila na módní přehlídce své kolekce Abby Down by Avril Lavigne hezky oplácáná, v lodičkách a šatech, které přidaly teprve čtyřiadvacetileté zpěvačce alespoň deset let. Z punkové hvězdičky se tak rázem stala nudná buchta...
    • sharpay1995

Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

Ty voe...co je to za kec!? jani napiš mi kam jim do AHA můžu poslat nějakou správu..ať se opravdu sklidní!!
      • jana291995

Re: Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

jo,už sem jim tam naspala!!a čekám až odepíšou..by jste nevěřily,jak sem se do nich pustila!!jako takový keci že je tlustá..avril má krásnou postavu...možná že ji dělá trochu tlusčí ta rtěnka,nebo ty šaty...ale jinak je krásná..!! *14*
    • cara

Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

aha To Není PravDA AHA KeCáá SOuHLAs SteBOU JANI!
      • avril-nely

Re: Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

Ty woe ! já tyhle ty kraviny nesnáším ! ten pitomej bulvár píše takový kraviny !!!!!!! to vůbec neni pravda !
        • angel15

Re: Re: Re: z avril je PRÝ tlustá mamina!

tak to přehnali du taky napsat:D
  • jana291995

hihihoho

=)..jdu udělat na blog 2 klikačky,aby mohli lidi kopčit s klikajdou,takže se nelekněte,ono je to trochu složitější!!jo a už mi jdou ty články,takže jsem přidala 2 videa a ty nový rifle! *15*
  • mileycyruska

auuuuu

jau rafnul mě vlk snad ze me nebude vlkodlak!! *7* *7* bojim

po 5 minutach nic sem v poho ju to je britney spears du za nou pro utogram
    • xkostex

Re: auuuuu

no to doufej *15* a utikej a as uvidis orlanda blooma jacksona rathoneho tak zanima muzes skocit pro autogram byla bych ti vdecna *15* *15*
      • mileycyruska

Re: Re: auuuuu

jj uz padam du spát(jináč se du dívat na tv) tak pp spim ve voru uprostřed océnu kdyby ste me hledali *14* *14* pp
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: auuuuu

čau
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: auuuuu

cau
  • puspuspusinka

ouououou...

Hej lidičky já jsem úpa mega děsně moc šťastná !!! *14*
    • xkostex

Re: ouououou...

procpak?maminka-ti-koupila-ruzoviho -slona?
      • puspuspusinka

Re: Re: ouououou...

Jo to já nwm proč jsem šťatsná, jenom vím, že jsem šťastná, copak musím mít důvod? *7* *14* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ouououou...

No normální člověk většinou má důvod...., ale k tvé normálnosti se zde rači nebudu vyjadřovat...xDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ouououou...

Teda ty ty ty ty seš, ale jedna ...!!! *8* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ouououou...

Ale nepřeháněj....xDDD
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15* já se z tebe málem udusika ... *15* *15* *15* prej ty zlej chlapečku tě asik zabiju ... *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

ty, ty, ty, ty jeden zlý chlapečku...xDDDDDD
            • puspuspusinka

Ale nic vůbec nic,... ty ty ty ty ty jedna ,... zlá holčičko,... *15* *8* *8* *15* *13*
            • sharpay1995

No co je, co je...xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit