-
Simca
ja ti tak zavidim si hezka mas vsechno *14* *14* ja te tak miluju *4* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Avriiilkaa
Mno , ale mohla by teda zase přiject do Prahy...protože ten její koncert byl vážně úžasnej *4* -
-
Re: Avriiilkaa
souhlasím AvriLka je nééj =)
-
-
Hmm......
Avie je v novém Bravu, které vyšlo dneska. Hned jak najdu někde scan, tak ho sem přidám. Píše se o ní, že je znovu zamilovaná. Její nový objev sice není moc sexy, ale je nesmírně bohatý. Tak uvidíme, co z toho bude.
Mám to z jednoho blogu! -
-
Re: Hmm......
Jestli se vdá jen proto tak jí zabiju! *13* -
-
Re: Re: Hmm......
no jo...četla sem to...ale myslím že to je trochu blbost... a vážně kdyby sním byla jenom pro prachy... no..moc by se mi to nelíbilo... *13* -
-
Re: Re: Re: Hmm......
No já myslim že má prachů dost než aby si někoho brala jen pro peníze protože av je elice úspěšná a její CD se prodávají skoro nejlíp ze všech na světě no rpostě si nemyslim že by to udála -
-
Re: Re: Re: Re: Hmm......
no...já doufám že to tak není... pravda... všude se píše že se válí v milionech, takže to pro peníze asi (snad) nebude...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hmm......
opět si nesklamal...a zase máš pravdu...xD jak ty to jen děláš...xD *1* *1* *1* -
znáte bulvar:)...stačí ,aby Avril se obkevila vedle někoho takovyho a druhej den je v bulvaru,že je to nova laska a tak....a přitom třea kecaj jenom o práci na něčem nebo se někdy potkali,tak si dali kafčo:)...a slava ji nestoupla do hlavy..to by se na novy album vykašlala a byla by nafintěna...což neni....a v šoubiznisu musiš bejt pořád ve střehu a nemužeš bejt na všechny hodny..toho pak akorád zneužijou:) -
Aby jí sláva nestoupla do hlavy!
-
-
-
-
-
-
Když válka tak válka
Takže, jako teda ty TELEFONISTKO to bych do tebe nikdy neřekla nejenže chceš začít dívčí komickou válku, ale k tomu mi budeš ešě říkat Mášo jo??? Mno počkej !!!
Takže sou dvě skupiny zapište se !!! *15*
Telefonistky:
Krottelky bez ruky: Erca.N a XkosteX
mno tk u mě sou zatim 2 teda doufám že ste u mě !!! a ostatní si napište na kerý ste straně !!! *15* *15* *15*
Jako *lol* Hani my sme awe střeva !! *15*
Awe válka je JISTÁ takže zapisujte se, jo a pls ke mě já vám pučím Avril na tejden domů jo a Kubovi domluvím s ní rande !!! *14* *15* -
-
Re: Když válka tak válka
Terezka je u mě!!!!xDDD -
-
Re: Re: Když válka tak válka
co ja proc jaaa -
-
Re: Re: Re: Když válka tak válka
prože ty, ty....:D protože sem tolerovala že si dnes nebyla na volejbale...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Když válka tak válka
tak tak tak jo no *4* -
Re: Re: Re: Re: Když válka tak válka
o to de? *15* *1*
-
-
-
-
Re: Když válka tak válka
jasny ze sem u tebe miso a avril si zamlouvam na pristi tejden *1*
-
-
jůůůůůůůůůů
tohle má bejt avrilky nová písnička
http://www.youtube.com/ watch?v=ylEgI7V-cf4&feature=player_ embedded#! -
-
Re: jůůůůůůůůůů
Ježíííš... to je nádherný.... doufám, že to je nová písnička, protože se mi to opravdu moc líbí..xDD -
-
Re: Re: jůůůůůůůůůů
ta je krasna!!!! -
-
Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
jojo to je takova krase,že to už někdo odstranil:( -
-
Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
Tak nic mnoooo... *1* Oni to fakt odstranily ... ty máš ale smůlu *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
pěknéééééééééé.....já si asi pujdu hodit mašli, jesdtli to už brzo nevyjde :( *9* *9* -
jó je to nádherný... doufám že už to CD konečne dodělá a vydá ho... *9* -
to to to to je tak krásne *9* *9* ach jo at už to vyjde... -
Jééééva... to tu musím dělat všechno já...xD Tady to máte, na jiným videu, ale je to to samí..!!! ( tak doufám že se na to stihnete podívat, než to zase odstraní..xD) ...xDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=c8df7brRKbk -
no já sem to taky nestihla *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: jůůůůůůůůůů
*1* *1* *1* *1* No nééé kdo se nám to tu objevil *1* *1* A vymazal sis mezery? *7* *1*
Jinak jestli jo, tak máš prostě jenom smůlu ... *1* *1* *1*
Ale neboj je to hezká písnička, máš se na co těšit ... *1* *1* *1*
-
-
-
-
Re: jůůůůůůůůůů
Áááááááá... Yeaaaahhh... *14* *14* *14* *14*
-
-
?
Chcete pohádku? No já wám jí sem dám jestli chcete, ale jelikož sem už od narození jenom trapná a neumím nic jinýho než být trapná, tak jistě chápete že moje pohádka je trapná ... *9*
Ale tak aspoň jí sem dám, aby tu byl koment, ale fakt neumim vůbec vymýšlet ... *9* *9* -
Jeden den v Japonsku - část druhá
Fišta si mumlá pro sebe. "Pane bože, za co mě trestáš? Už několik let peru Kikemu posraný spodky a teď tohle, co sem komu udělala?". Najednou se šustlo něco v křoví u cesty. Byl to lesní rarach. Nejdřív jeden a potom se jich tam vyrojilo několik.
Raraši se vrhli na Fištu a Kahanku. "Teď Vás odvedeme do pevnosti Šijusisako, tam budete v kuchyni sloužit našemu vládci Takašimu". Jeden z rarachů povídá druhému rarachovi. "Cejtíš to taky? Jo, jako kdyby se tu pářily opice. Támhle z toho stvoření se line ta nelibá vůně". "Hni se hnuse!" Komanduje rarach Kahanku. Těsně po příchodu do pevnosti Šijusisako byly Kahanka i Fišta předvedeny před vůdce Takašiho. Takaši povídá. "Tak co vy dvě vdovy? Co tu děláte?" Místo odpovědi kopla Kahanka Takašiho pod břicho. "Takaši, máš koule nakaši". Kahanka a Fišta zdrhly z pevnosti zadním vchodem a pokračovaly směrem na Avrilin hrad. Avril je přivítala ještě před hradem. "Buď pozdravena Fišto Kačáková. A kdo je ten pytel hnoje který přišel s tebou?" Ptá se Avril. "To je moje kamarádka Kahanka z Havířova, je to tvoje velká fanynka". "Dobrá, můj věrný sluha Troubafeld to vykoupe v hradním příkopu". Až potom může dovnitř.
K jídlu jim Avril připravila kanadské sušenky, její vlastní recept. Kahanka se tedy do sušenek s chutí zakousla, sušenky byly tvrdé jako kamen a chutnaly jako rohožka. Kahance vypadly poslední dva zuby které vlastnila. "No Avril! Si dobrá zpěvačka ale do pečení se radši nepouštěj. Tvrdí Kahanka". "Nevadí, můj Troubafeld by si po tom ukousal prsty".
THE END -
-
Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
Jůva já se směju!! To bylo fakt super!! *1* *1* *1* *1* -
Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
Nééé...:D to si jako opravdu myslel vážně, že teď ty sví inteligentní řeči budeš psát o mě? :D :D -
-
Re: Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
Kdo říká že je to o tobě? *15* -
-
Re: Re: Re: Jeden den v Japonsku - část druhá
No jako já něvím... to byl pouze pocit..:D :D
-
-
-
-
AL
I wake up in the morning
Put on my face
The one that's gonna get me
Through another day -
-
Re: AL
super, ted sem si to přečetla a už tu je odpověd :D -
-
Re: Re: AL
I’m tugging at my hair
I’m pulling at my clothes
I’m trying to keep my cool
I know it shows
I’m staring at my feet
My checks are turning red
I’m searching for the words inside my head -
-
Re: Re: Re: AL
Things I'll never say. -
-
Re: Re: Re: Re: AL
Tak si tu hrajte, stejně než to přečtu, tak už to je odpověd, navíc u toho píšu příběh, tak vás opouštím. Stejně už se půjdu sprchovat, tak si to tu užijte, dobrou noc. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AL
ok tak dobrou
-
-
Re: Re: Re: Re: AL
jo
-
-
-
Re: Re: AL
Kdo pozdě chodí... *15*