-
Pro Avril Lavigne
Avril jsi nej máš nádherný songs si upe dobrá a navrhuješ good oblečení moc se mi líbí koupila jsem si ho po internetu a všichni mi to chválej *3* -
Páááni -....
Teda Míšoo... ta tvoje pohádka nemá chybuu xDD Jáá se tu mohla udusit smíchy *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Páááni -....
Míšo, ta tvoje poádka se ti opravdu povedla, líbilo se mi to. *3* *1* Palec nahoru *3*
"Chlupatci topí pod vanou"
"Katarína je odjakživa tak trochu velké nemehlo" *15* *15*
Katarína pere Hannah, Kikemu a Brodymu, takže má už tři kšefty. *15* -
-
Re: Re: Páááni -....
Jooo tak díky ... já byla drogy když sem to vymýšlela a pak sem si to přečetla aby to nebylo úplně trapný a nakonec sem sama chcípala smíchy *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jinak čekejte mě tu na večer... *15* *15* Možná vymyslím, ještě nějakou dneska... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Páááni -....
* grogy *15*
drogy sem určitě nebyla *15*
-
-
-
-
Návrat
Tak jsme tady a velmi pěkná diskuse, vidím, že sme vám v jednu chvíli chyběla :D -
-
Re: Návrat
Nee ani nee ... my sme si povídaly na tajné diksuzi kam ty nemůžeš víš ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Návrat
Fááákt?? :D ooo baly jsem dotčena :-(( xDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Návrat
Nee klid ... to sem ti chtěla jenom vrátit tu tvojí hnusotu ... *15* ale chyběla možná trochu ... alespoˇ%n mě joo *15* hey tak já už du psát neže tu popíšete beze mě 1 000 stran -
-
Re: Re: Re: Re: Návrat
to mi došlo :D ale jak ti již Míša správně vysvětlil, tak víš, že jsme to tak nemyslely! ;-)* .... jůůů tak to mě těší! :-* Ty nám tady taky chybíš, když tu nejsi .. tak jo, už se moc těším :-)
-
-
-
-
-
?
Hančo, vy tam máte taky prázdniny, nebo jenom ostravaci? *1* -
-
Re: ?
Hej... my máme až příští týden...:) *1* -
-
Re: Re: ?
Až příští tejden, ale stejně to máš dobrý. Máš už nějaký plány, co budeš provádět? *15* -
-
Re: Re: Re: ?
Ani né...:D uvidíme... všechno se teprve naplánuje..., ale podle předpovědi počasí to moc světle nevidím..:D
-
-
-
-
:o)
Oba dnešní příběhy jsou přidaný na blogu. Míšo, tobě bych to heslo k blogu klidně dal. Aby sisi to tam mohla přidávat sama. Ale jednou se nasereš a všechno smažeš. :o) Je to moc riskantní. :D -
-
Re: :o)
To je fakt rači mi ho nedávej xDDD
-
-
Je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avril je ta nejuzasnejsí rocková zpevacka na svete.Mám vsechny jeji CD a taky plakáty.Ona je proste super!!!!!!!!!!!!A chci si obednat její kalendár na rok 2006.Kdyz vydím její oblecení v televizi tak se ho snazim vsude sehnat.Já ji proste zboznuju.!!!!!!!!! -
marika
JE super komu se nelibi tak je blbec *9* *9* *5* *16* *8* *5* *5* -
Happy birdhday
vše nééééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
-
Re: Happy birdhday
sem psala nej
-
-
hustýýýý
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sgd PHWS8oVM&hl=cs&fs=1"></param& gt;<param name="allowFullScreen" value="true"></param><p aram name="allowscriptaccess" value="always"></param>< ;embed src="http://www.youtube.com/v/sgdPH WS8oVM&hl=cs&fs=1" type="application/x-shockwave-flash " allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></ object> -
-
Re: hustýýýý
o sorry...http://www.youtube.com/watc h?v=sgdPHWS8oVM -
-
Re: Re: hustýýýý
tak tomu říkam faninka *14* -
-
Re: Re: Re: hustýýýý
jjjoooo...já chci taky..já myslím že ta Georgie musí být asi hodně bohatá,ptž má hodně věcí od Abbey Dawn,pak má hodně podpisů,a ty se dostávají na koncertech,který taky nejsou zrovna nejlevnější...ale fakt je to hustá fanynka...ůpe borka.. *15*
-
-
-
-
DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D
OTO JDE NE :D je provokovat :D -
-
Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D
ty seš vůl..ani nevíš jaký tady byly dřív hádky kvůli Avril a Madonně..myslím že ted mluvím za všechny když řeknu že to bylo hrozně unavující...všichni jsme se snažily,aby odsud vypadli,a když už,tak sem přijde nějakej usmolenej harant,a nažene je sem znova..mi ti s ničím pomáhat nebudem..zavařil jsis to sám..a říkám ti,jestli je odtud nedostatneš,budeš mít porblémy s náma..a věř nebo ne,mi mezi sebe berem jenom normální,slušný a rozumný lidi..a ne blbečky,kteří si myslí bůhví co..zamysli se...JAK by se to líbilo tobě,kdyby někdo nadával na Avril,a oni by ti řekli však oto jde ne!..provokovat je..tady nejde o srandu,tady jde o to jak by ses choval ty v jejich situaci..ty si totiž děláš co se ti líbí..zamysli se co by jsi dělal ty v jejich situaci hm?..nadával bys jim,jenže to nepomůže.. *13* -
-
Re: Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D
Jo máš naprostou pravdu!!!!! My( Já, Janči,*4* Angel, Veris, atd....) jsme tady opravdový fanoušci Avril a nebereme sem mezi nás takový debili jako seš ty..... kdybys byl opravdový fanoušek Avril nebo kohokoliv jiného......teda vlastně kdybys byl normální člověk tak neuděláš to co si udělal....!!!!!.....opravdu takovýho ignoranta to svět ještě neviděl!!!! -
-
Re: Re: Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D
nevím,jestli myslel než to udělal... *9*
-
-
-