Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jana291995

joooo

Objevil se kousek pro reklamu pro tu Alenku v říši divů..video trvá skoro minuta,a moc se mi to líbí,hlavně jak Avrilka spadne,to je dobrá momentka...
    VIDEO-http://www.youtu be.com/watch?v=XNN1ITPxPeo

PS:Na tohle sem čekala,až zase bude hroozně moc novinek..=o)
    • fifinka7

Re: joooo

LUXUS....jako vždy :)
    • sharpay1995

Óóóó...tak to je upe nádherné...ta momentaka je fakt dobrá...., ale jinak celá ta reklama je fakt cool... *14* *14* *14*
    • vterinka

no super! *3* už se nemůžu dočkat až bude mít ten klip hotový! *14* *14* *3*
    • xkostex

fakt hezky *1* uz se tesim az to video bude cely *14*
  • kladik

Mám

Tak už to mám je to fatk SUPER ale jestli bych tohle měl poslouchat až do CD tak z toho zešílím *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: Mám

asi tak ... *15*
      Ale song je nejbožejší ... *14*
  • puspuspusinka

...

No jestli nejseš blonďák tak budeš hezkeej ... *15*
    Já sem na hnědovlasý *15* *15*
    A blonďáka sem si typla noo, tak jakoo jestli znáš vtipy o blondýnách? Tak ti dojde proč ... *15* *15*
    A jako to se mi neukážeš joo??? *9*
    Tss... no počkej mě taky neuhádneš ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Takže můj odhad: Míša bude mít okolo 170 cm. dlouhé hnědé vlasy, možná v nichmá i ten nějaký barevný pramínek. oči hnědé až černé. možná i zelené ale spíš ty hnědé. :)
      • xkostex

Re: Re: ...

michale vypadavas! trefil ses jen v hnedych dlouhych vlasech *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

No tak v tom případě chci vědět o Míše zbytek.
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

michalku skus si typnout me *15* doufam ze ůz sem to tu nevykecala *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

asi tak *15*
            • vterinka

že se ptám :D
            • vterinka

Ty seš sprostý! :D Ale ano, byl to můj profil :D Ten druhý je přece Roman! xD Kytarista z Rosemaid! :D ♥
            • xkostex

protoze on je jedinej koho z nich znam *15*
            • vterinka

Proč zrovna ot je hlavní? :D Pro mě je hlavní on a Romi ♥ .D
            • kvatro

Na tý fotce jsou dvě osoby. tak sem to moc neřešil.
              Ale ty teda budeš ta vlevo,protože je malinkjo v popředí, ten Rohatec.
              Kdo je ten černej Mikeš, to nevim. *15*
            • xkostex

to je fuk hlavni je ze tam je on *15*
            • vterinka

Ale on tam nebyl sám! :D Byl tam ještě Romi, druhý Miro, Jaro a Tomi :P :D a dneska sme s ním byla ve škole xD
            • vterinka

ajo, to mi nějak uniklo, ale trefila sme se xD skoro :D .... neříkej, že když sis mě tak pracně našel, tak že ses na tu profilovku, co tam mám nekoukl! :D
            • xkostex

ja jeji fotku uz videla s trickem na kterym byl smajda *15* *15*
            • xkostex

si jen myslis *15* staci to nich trosku strcit a uz se valej *15*
            • kvatro

No hele, Kačka mi teď vyklopila že má foto na Facebooku. Tu sem ale ještě neviděl. *13*
            • xkostex

kolik meri nam uz rekl a michale ty uz mas FB?
            • kvatro

Postavu sem trefil, protože ses mi tu svěřila že sebou házíš v tělocvičně. To se hubeným zrovna nestává. *15* *15*
            • vterinka

a nezapomente ještě na ten jeho výslech, jakou máš Míšo postavu? Kolik měříš? .. a zkus si tipnout i mě, sice jsi mě trochu viděl na fb, ale nevíš postavu :P
            • vterinka

a nezapomente ještě na ten jeho výslech, jakou máš Míšo postavu? Kolik měříš? .. a zkus si tipnout i mě, sice jsi mě trochu viděl na fb, lae nevíš postavu :P
            • xkostex

mam dlouhy vlasy do pulky zad kurnaty a oci zeleny postavu si trefil *15*
            • kvatro

Elis, ty budeš mít taky hnědý vlasy, ale spíš kratší. oči hnědý a silnější postavu.
          • puspuspusinka

Tak fajn... Co ještě? *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Tak za prvý sem prcek ... mám 158 cm
          oči mám stejný jako Avrilka *14*
          A vlasy mám hnědé a dcl i dlouhé a mám je mírně vlnité a pramínek mám takový do zrzava až blond ... *15*
          • kvatro

Oči jako Avrilka a dlouhý hnědý vlasy. No to se mi líbí. *14*
          • kvatro

Takovej prcek. *15* Já mám teda 185 cm. Jsem takovej, trochu korba. *15* *15*
          • xkostex

od kdy mas prame? ze ses nepochlubila
            • puspuspusinka

Jo a mam i tamvě hnědý ale všechni se mi to tak nějak dalo dohromady že to vypadá furt stejně *9* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Pohádka... xD

Katarína Donald McDonaldová a její Ducháčkovský víkend - první část
    Katarína zase jednou chtěla uspořádat nějakou nezapomenutelnou párty pro svojí nejmilejší partu: Míša & Míša, Kleopatrixka a Ivan Troubafeldovi a Hannah Hanlišulína in Wonderland. Napadlo jí, že uspořádá tématický večírek na téma "vyvoláváme duchy s Katarínou". Celou partu to moooc nadchlo, hlavně protože Katarína je odjakživa tak trochu velké nemehlo takže je s ní často legraca. Míša & Míša se začaly balit, nasedly do svého nového a voňavého tryskáče a jeli do Wonderlandu pro Hannah Hanlišulínu a potom ještě do Egypta do té největší hrobky pro Kleopatrixku a Ivana. Míša & Míša řídily tryskáč (Míša se teprve učila řídit a tak to Míšovi občas doost ztěžovala, ale Míša měl Míšu rád a vždy jí to odpustil). A Kleopatrixka s Ivanem si chtěly skusit bugi-jumping z letadla a tak do konce letu vysely jak dva pytlíci ve vzduchu přivázaný k letadlu ... jediná Hannah byla sama samotinká ...
    Konečně doletěly až do Ducháčkova ke kataríně Donald McDonaldový, i když při přistávání si dost Ivan s Kleopatrixkou nabyly čumák ... Ale zmákly too a dorazily na večírek xD
  • puspuspusinka

Achjooo

Míšo takovej menší dotazník ...

1) Nejoblíbenejší film?
    2) Nejoblíbenější seriál?
    3) Nejoblíbenější zvíře?

Moje odpovědi
    1) těch je moc ale momentálně asi filmy s Brucem Willisem ( můj soused zabiják ten miluju) nebo třeba a Willem Muži v černém
    2) Kobra 11
    3) koně, kočky a psi xD
    • kvatro

Re: Achjooo

Filmy sem tady už někdy psal a seriály zrovna včera. To asi někdo nedával pozor. *1*
      Ale napíšu ti to znova *1*
      1)Titanic, Skála, Con Air
      2)Kobra 11, Simpsonovi, Odložené případy
      3)Kočka, pes
      • puspuspusinka

Re: Re: Achjooo

Njn ten co nedával pozor sem byla asi ja xD no odložených pripady sou super ale ja rači beze stopy a co to je ta Skála a ten Corn Air??
        • kvatro

Re: Re: Re: Achjooo

To jsou moje oblíbené filmy. *3* Přeed chvílí ses na to ptala. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Achjooo

Twe seš natvrdlej ja myslela jako o čem to je xDDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Achjooo

To je dobrý, už sem si zvyknul. *15*
            • puspuspusinka

Hele musíš me brát s rezervou xD
            • kvatro

*15* Natvrdlej. Ptala ses co to je, ne o čem to je. To je jak...

Si to najdi na internetu. *3*
  • puspuspusinka

LIDI!!!

Stal se zázrak ... Kuba se tu zjevil ... *15*
    • kvatro

Re: LIDI!!!

To neni zázrak. To marťani vyslali pouze průzkumníka. *1* Ale nějakej vzkaz by tady nechat mohl. *5*
      • puspuspusinka

Re: Re: LIDI!!!

To neřeš ... on už sem nic nepíše ... už sme ho omrzely ..
        • vterinka

Re: Re: Re: LIDI!!!

to jsou mi kecy! Mu dám takové omrzely!! ... Přátelé neomrzí nikdy!! ♥♥♥
      • xkostex

Re: Re: LIDI!!!

to by mohl ale asi se bouzel nedockame *9*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: LIDI!!!

*9*
  • kajuska4
    Mám nápad , co kdybych sem dovedla kámošku ona je též fanoušek Avril a ona je z mé školy mm ?? *3* *14*
  • david16

DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

Všichni co fandíte miley tak si jděte na její diskuzi a už to tu nechte v klidu *15* jinak víte že avril už nebude ta růžová píča ale bude zase rebelka jako dřív *14* už se těšim až bude zase něco jako emačka *14* *15* *14*
    • angel15

Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D

david16 ještě jednou napiš,že je Avril ružová píč...tak už se fakt neudržim *16* ....seš jak magor doprde.. když někdo změní barvu vlasu neznamenáto,že změni i životní styl a jak tak koukam co píšeš ,tak uděláš nejlíp,když sem nepolezeš!!!! *16*
    • sharpay1995

Pane bože....tak takového ****** jako si ty jsem opravdu ještě neviděla!!!! Tak ty je tím svím provokováním sem všechny naženež a teď je posíláš do piče!!!!??? *16* *16* *16* A jen tak mimochodem....Avril už je dospělá žena....tak jako je to jen můj názor..., ale myslím že už sním jen tak rebelka nebude.....a ktomu ještě teď když bude mít dítě.....ne sranda, ale myslím že to dítě určitě v "blízké době"- (pár let) příjde......tak jako nedokážu si ji představit na skejtu a s kočárkem!!!!!
    • jana291995

ty si je sem nahnal..ptž jsi šel na jejich diskuzi,a nadával jim...zatíhl jsi do toho všechny..a ted jim ještě nadáváš aby táhly do piče?..jdi si tam sám...začal sis..srry,ale to jsi neměl *8*
  • angel15

jeje

tyjo dva dny tu nejsem a tolik se toho tu stalo :D...nebudu o tom ani mluvit jen se chci zeptat...jak jana rozdělila ty funkce..to chcete abych byl kapo jo :D *1*
    • sharpay1995

Re: jeje

no kdo jinéj než ty...xDDDDDDDDDDDDDDD
      • jana291995

Re: Re: jeje

no,víš chlapům dávat nějakou práci,to je o ostudu *15* ale tak ty seš anděl,takže jestli chceš něco iného,tak to napiš!! *1*
        • angel15

Re: Re: Re: jeje

mě to je jedno co budu dělat,ale na nic moc nemam čas,takže mě ten kapo stači :D
  • hudební odpad

to teda ne, to se opravdu nedá poslouchat, to je prostě odpad!!!!! lidi bud'te normální!!!
    • Re: hudební odpad

každý člověk je relativně nenormální *3*
      • fifinka7

Re: Re: hudební odpad

mno to teda....Angeli hele fakt dobře ty :D.....jako nechci vědět co by jsi udělal s derickem, když už tady se za Avrilku rveš jako lev (teda ne jen ty ale tak...) *1*
      • sharpay1995

Nééé..tenhle opravdu není...xDD
    • bambusanka

Re: hudební odpad

.... My jsme >> narozdíl << od tebe normální... Radši nechci slyšet tu hudbu co posloucháš ty... A jestli jsi to nepochopil/a tak tady je diskuze >> pro << fanoušky... Takže ty kecy by sis mohl/a odpustit *3*
      • angel15

no tak my sme normalni ne?normalně sme se regli..dali sme si normalni přezdivky a normalně komunikujem!za to ty 66640 neregistrovana osobo co se vyjadřuješ tak zle asi nejsi normalni:D...to sem ti to nandal co:D
        • jana291995

Re: Re: Re: hudební odpad

Kubo,ty ses nám teda rozjéééél *1* dej mu dej mu..tebo ji..dej ji de ji.. *15*
          Ty jo,myslím že se nám tady rodí KRÁL!!!!
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: hudební odpad

jo taky si rikam *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hudební odpad

král nebo prezident...tady je to jedno...xDD
            • angel15

nechte toho nebo se budu červenat:D *8* prej král ja to zkusim na prezidenta:D
            • sharpay1995

Naprosto souhlasím... *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: hudební odpad

Dámy a pánové, Kubík opět boduje...xDDD A ten jistý komentář nechám radiji bez komentáře...xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit