-
joooo
Objevil se kousek pro reklamu pro tu Alenku v říši divů..video trvá skoro minuta,a moc se mi to líbí,hlavně jak Avrilka spadne,to je dobrá momentka...
VIDEO-http://www.youtu be.com/watch?v=XNN1ITPxPeo
PS:Na tohle sem čekala,až zase bude hroozně moc novinek..=o) -
-
Re: joooo
LUXUS....jako vždy :) -
Óóóó...tak to je upe nádherné...ta momentaka je fakt dobrá...., ale jinak celá ta reklama je fakt cool... *14* *14* *14* -
no super! *3* už se nemůžu dočkat až bude mít ten klip hotový! *14* *14* *3* -
fakt hezky *1* uz se tesim az to video bude cely *14*
-
-
Mám
Tak už to mám je to fatk SUPER ale jestli bych tohle měl poslouchat až do CD tak z toho zešílím *1* *1* -
-
Re: Mám
asi tak ... *15*
Ale song je nejbožejší ... *14*
-
-
...
No jestli nejseš blonďák tak budeš hezkeej ... *15*
Já sem na hnědovlasý *15* *15*
A blonďáka sem si typla noo, tak jakoo jestli znáš vtipy o blondýnách? Tak ti dojde proč ... *15* *15*
A jako to se mi neukážeš joo??? *9*
Tss... no počkej mě taky neuhádneš ... *15* -
-
Re: ...
Takže můj odhad: Míša bude mít okolo 170 cm. dlouhé hnědé vlasy, možná v nichmá i ten nějaký barevný pramínek. oči hnědé až černé. možná i zelené ale spíš ty hnědé. :) -
-
Re: Re: ...
michale vypadavas! trefil ses jen v hnedych dlouhych vlasech *15* -
-
Re: Re: Re: ...
No tak v tom případě chci vědět o Míše zbytek. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
michalku skus si typnout me *15* doufam ze ůz sem to tu nevykecala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
asi tak *15* -
že se ptám :D -
Ty seš sprostý! :D Ale ano, byl to můj profil :D Ten druhý je přece Roman! xD Kytarista z Rosemaid! :D ♥ -
protoze on je jedinej koho z nich znam *15* -
Proč zrovna ot je hlavní? :D Pro mě je hlavní on a Romi ♥ .D -
Na tý fotce jsou dvě osoby. tak sem to moc neřešil.
Ale ty teda budeš ta vlevo,protože je malinkjo v popředí, ten Rohatec.
Kdo je ten černej Mikeš, to nevim. *15* -
to je fuk hlavni je ze tam je on *15* -
Ale on tam nebyl sám! :D Byl tam ještě Romi, druhý Miro, Jaro a Tomi :P :D a dneska sme s ním byla ve škole xD -
ajo, to mi nějak uniklo, ale trefila sme se xD skoro :D .... neříkej, že když sis mě tak pracně našel, tak že ses na tu profilovku, co tam mám nekoukl! :D -
ja jeji fotku uz videla s trickem na kterym byl smajda *15* *15* -
si jen myslis *15* staci to nich trosku strcit a uz se valej *15* -
No hele, Kačka mi teď vyklopila že má foto na Facebooku. Tu sem ale ještě neviděl. *13* -
kolik meri nam uz rekl a michale ty uz mas FB? -
Postavu sem trefil, protože ses mi tu svěřila že sebou házíš v tělocvičně. To se hubeným zrovna nestává. *15* *15* -
a nezapomente ještě na ten jeho výslech, jakou máš Míšo postavu? Kolik měříš? .. a zkus si tipnout i mě, sice jsi mě trochu viděl na fb, ale nevíš postavu :P -
a nezapomente ještě na ten jeho výslech, jakou máš Míšo postavu? Kolik měříš? .. a zkus si tipnout i mě, sice jsi mě trochu viděl na fb, lae nevíš postavu :P -
mam dlouhy vlasy do pulky zad kurnaty a oci zeleny postavu si trefil *15* -
Elis, ty budeš mít taky hnědý vlasy, ale spíš kratší. oči hnědý a silnější postavu.
-
-
Tak fajn... Co ještě? *15*
-
-
Re: Re: Re: ...
Tak za prvý sem prcek ... mám 158 cm
oči mám stejný jako Avrilka *14*
A vlasy mám hnědé a dcl i dlouhé a mám je mírně vlnité a pramínek mám takový do zrzava až blond ... *15* -
-
Oči jako Avrilka a dlouhý hnědý vlasy. No to se mi líbí. *14* -
Takovej prcek. *15* Já mám teda 185 cm. Jsem takovej, trochu korba. *15* *15* -
od kdy mas prame? ze ses nepochlubila -
-
Jo a mam i tamvě hnědý ale všechni se mi to tak nějak dalo dohromady že to vypadá furt stejně *9* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Pohádka... xD
Katarína Donald McDonaldová a její Ducháčkovský víkend - první část
Katarína zase jednou chtěla uspořádat nějakou nezapomenutelnou párty pro svojí nejmilejší partu: Míša & Míša, Kleopatrixka a Ivan Troubafeldovi a Hannah Hanlišulína in Wonderland. Napadlo jí, že uspořádá tématický večírek na téma "vyvoláváme duchy s Katarínou". Celou partu to moooc nadchlo, hlavně protože Katarína je odjakživa tak trochu velké nemehlo takže je s ní často legraca. Míša & Míša se začaly balit, nasedly do svého nového a voňavého tryskáče a jeli do Wonderlandu pro Hannah Hanlišulínu a potom ještě do Egypta do té největší hrobky pro Kleopatrixku a Ivana. Míša & Míša řídily tryskáč (Míša se teprve učila řídit a tak to Míšovi občas doost ztěžovala, ale Míša měl Míšu rád a vždy jí to odpustil). A Kleopatrixka s Ivanem si chtěly skusit bugi-jumping z letadla a tak do konce letu vysely jak dva pytlíci ve vzduchu přivázaný k letadlu ... jediná Hannah byla sama samotinká ...
Konečně doletěly až do Ducháčkova ke kataríně Donald McDonaldový, i když při přistávání si dost Ivan s Kleopatrixkou nabyly čumák ... Ale zmákly too a dorazily na večírek xD -
Achjooo
Míšo takovej menší dotazník ...
1) Nejoblíbenejší film?
2) Nejoblíbenější seriál?
3) Nejoblíbenější zvíře?
Moje odpovědi
1) těch je moc ale momentálně asi filmy s Brucem Willisem ( můj soused zabiják ten miluju) nebo třeba a Willem Muži v černém
2) Kobra 11
3) koně, kočky a psi xD -
-
Re: Achjooo
Filmy sem tady už někdy psal a seriály zrovna včera. To asi někdo nedával pozor. *1*
Ale napíšu ti to znova *1*
1)Titanic, Skála, Con Air
2)Kobra 11, Simpsonovi, Odložené případy
3)Kočka, pes -
-
Re: Re: Achjooo
Njn ten co nedával pozor sem byla asi ja xD no odložených pripady sou super ale ja rači beze stopy a co to je ta Skála a ten Corn Air?? -
-
Re: Re: Re: Achjooo
To jsou moje oblíbené filmy. *3* Přeed chvílí ses na to ptala. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Achjooo
Twe seš natvrdlej ja myslela jako o čem to je xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Achjooo
To je dobrý, už sem si zvyknul. *15* -
Hele musíš me brát s rezervou xD -
*15* Natvrdlej. Ptala ses co to je, ne o čem to je. To je jak...
Si to najdi na internetu. *3*
-
-
-
-
-
-
LIDI!!!
Stal se zázrak ... Kuba se tu zjevil ... *15* -
-
Re: LIDI!!!
To neni zázrak. To marťani vyslali pouze průzkumníka. *1* Ale nějakej vzkaz by tady nechat mohl. *5* -
-
Re: Re: LIDI!!!
To neřeš ... on už sem nic nepíše ... už sme ho omrzely .. -
-
Re: Re: Re: LIDI!!!
to jsou mi kecy! Mu dám takové omrzely!! ... Přátelé neomrzí nikdy!! ♥♥♥
-
-
Re: Re: LIDI!!!
to by mohl ale asi se bouzel nedockame *9* -
-
Re: Re: Re: LIDI!!!
*9*
-
-
-
-
Mám nápad , co kdybych sem dovedla kámošku ona je též fanoušek Avril a ona je z mé školy mm ?? *3* *14*
-
DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D
Všichni co fandíte miley tak si jděte na její diskuzi a už to tu nechte v klidu *15* jinak víte že avril už nebude ta růžová píča ale bude zase rebelka jako dřív *14* už se těšim až bude zase něco jako emačka *14* *15* *14* -
-
Re: DRŽTE HUBU FANOUŠCI MILEY A JDĚTE NA JEJÍ DISKUZI :D
david16 ještě jednou napiš,že je Avril ružová píč...tak už se fakt neudržim *16* ....seš jak magor doprde.. když někdo změní barvu vlasu neznamenáto,že změni i životní styl a jak tak koukam co píšeš ,tak uděláš nejlíp,když sem nepolezeš!!!! *16* -
Pane bože....tak takového ****** jako si ty jsem opravdu ještě neviděla!!!! Tak ty je tím svím provokováním sem všechny naženež a teď je posíláš do piče!!!!??? *16* *16* *16* A jen tak mimochodem....Avril už je dospělá žena....tak jako je to jen můj názor..., ale myslím že už sním jen tak rebelka nebude.....a ktomu ještě teď když bude mít dítě.....ne sranda, ale myslím že to dítě určitě v "blízké době"- (pár let) příjde......tak jako nedokážu si ji představit na skejtu a s kočárkem!!!!! -
ty si je sem nahnal..ptž jsi šel na jejich diskuzi,a nadával jim...zatíhl jsi do toho všechny..a ted jim ještě nadáváš aby táhly do piče?..jdi si tam sám...začal sis..srry,ale to jsi neměl *8*
-
-
jeje
tyjo dva dny tu nejsem a tolik se toho tu stalo :D...nebudu o tom ani mluvit jen se chci zeptat...jak jana rozdělila ty funkce..to chcete abych byl kapo jo :D *1* -
-
Re: jeje
no kdo jinéj než ty...xDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: jeje
no,víš chlapům dávat nějakou práci,to je o ostudu *15* ale tak ty seš anděl,takže jestli chceš něco iného,tak to napiš!! *1* -
-
Re: Re: Re: jeje
mě to je jedno co budu dělat,ale na nic moc nemam čas,takže mě ten kapo stači :D
-
-
-
-
hudební odpad
to teda ne, to se opravdu nedá poslouchat, to je prostě odpad!!!!! lidi bud'te normální!!! -
-
Re: hudební odpad
každý člověk je relativně nenormální *3* -
-
Re: Re: hudební odpad
mno to teda....Angeli hele fakt dobře ty :D.....jako nechci vědět co by jsi udělal s derickem, když už tady se za Avrilku rveš jako lev (teda ne jen ty ale tak...) *1* -
Nééé..tenhle opravdu není...xDD
-
-
Re: hudební odpad
.... My jsme >> narozdíl << od tebe normální... Radši nechci slyšet tu hudbu co posloucháš ty... A jestli jsi to nepochopil/a tak tady je diskuze >> pro << fanoušky... Takže ty kecy by sis mohl/a odpustit *3* -
-
no tak my sme normalni ne?normalně sme se regli..dali sme si normalni přezdivky a normalně komunikujem!za to ty 66640 neregistrovana osobo co se vyjadřuješ tak zle asi nejsi normalni:D...to sem ti to nandal co:D -
-
Re: Re: Re: hudební odpad
Kubo,ty ses nám teda rozjéééél *1* dej mu dej mu..tebo ji..dej ji de ji.. *15*
Ty jo,myslím že se nám tady rodí KRÁL!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: hudební odpad
jo taky si rikam *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hudební odpad
král nebo prezident...tady je to jedno...xDD -
nechte toho nebo se budu červenat:D *8* prej král ja to zkusim na prezidenta:D -
Naprosto souhlasím... *1*
-
-
-
Re: Re: Re: hudební odpad
Dámy a pánové, Kubík opět boduje...xDDD A ten jistý komentář nechám radiji bez komentáře...xDD
-
-
-