Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

What the hell

Holky nešla sem origoš písničku! Ne z živáku!! Já umřu!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    http://www.youtube.com/watch?v=qB3et7kmRQc&feature=player_embedded#!
    • sharpay1995

Re: What the hell

Supéééér....♥
      • puspuspusinka

Re: Re: What the hell

Helee.. já bez tý písničky nemůžu bejt, ale jak mi tu hraje furt dokola ... noo prostě bojím se že do těch Bohnic fakt pojedu ... vždyť to budu znát za chvilku na zpaměť ... tj děsný ... ale rozhodně jí nevypnu !!! *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: What the hell

Míšo neboj, já ji taky za chvíli budu znát nazpaměť, ale to neřeším! To je total závislost, takže mě odvezou do Opavy, ale co už. *15* *15* *15* *15* *15*
          • kladik

Re: Re: Re: Re: What the hell

Tak to se v tý opavě uvidíme já tam z té písničky pojedu tež *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: What the hell

Tak je to jasné, Opava vyhrála *15* *15* *15*
  • kvatro

Haňuláci

Pojďme radši stavět Haňuláky. ehm chtěl sem říct sněhuláky. *15*
    • xkostex

Re: Haňuláci

*15* *15* *15* *15* me se ted nechce:D uz te prestala bavit hra na poznavani filmu? me celkem bavila dam ti taky jeden to neuhadnes! *15*
      Varování na igelitovém pytli.
      Může způsobit zadušení, ukládejte mimo dosah debilů.
      ze nevis ze? *15*
      • kvatro

Re: Re: Haňuláci

To naozaj neviem.
        • xkostex

Re: Re: Re: Haňuláci

ja vedela ze te dostanu! Velkej biják
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Haňuláci

Cože? Velkej bliják. Ten mám když vidim Lady Gaga. Kýbl vždy k službám. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Haňuláci

tak to jsme už 3 *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Haňuláci

BIJÁK BOZE! JO a blijak u GAGY to mam nekdy taky *15*
    • sharpay1995

Re: Haňuláci

Pche...:D To my u nás stavíme Huhuláky...:D Teda rači iglů, ale teď není dost sněhu no...:D :D
      • kvatro

Re: Re: Haňuláci

Míša ti nějakej přičaruje.
        • xkostex

Re: Re: Re: Haňuláci

smankote misulaku caruj!
  • puspuspusinka

xD

Katarína Donald McDonaldová a její Ducháčkovský víkend - druhá část
    Katarína vytáhla spiristickou desku, kterou Míša hned přejmenoval na spritku a už se vyvolávalo...
    Míšu napadlo, že vyvolají zesnulého Bambamu a zeptají se ho, jak se mu líbil smradlavý let do pekel. vyvolávají vyvolávají a pořád vyvolávají a stále vyvolávají až je napadne že by se měly asi chytit za ruce tak se chytnou a azase vyvolávají a najednou bumta rata pink prásk kulový máš vyletí ze svíčky Bambama a vykřikne Co chcete? A Kleopatrixka na něj.. Nazdar Bambamo, tak jak je? A Bambama na ní... No úžasně v tý Bílí barabizně byla taková kosa a tady mi ti chlupatci topí pod kulatou vanou, nJEDNOU TO UDĚLÁ baf cvak brnk břink brukn pink a z druhý svíčky vyletí božskej kája luciferda a začne zpívat: Kde pak ty Bambamo kotlík máš? A Katarína se lekne a začne do desky mlátit ... ale docílí jen toho, že Kája začne zpívat falešně a Hannah se z toho jako vždy podělá, ale to už Míša & Míša i Kleopatrxka a Ivan rači zdrhaj... Dodneška tam Katarína mlatí Káju a zároveň pere Hannah spodky aspoň že ta Hannah neskončila na ocet a má Katarínu xDD THE END *15* *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: xD

no jo... on to byl takový šok, slyšet božskýho Káju zpívat falešně..:D :D :D
      • kvatro

Re: Re: xD

Božskej Kája už to zpívání absolutně nedává. *13* *1* Je to takovej starej trilobit *15*
        • Re: Re: Re: xD

Jááá ho nikdy neměla ráda... Bartošová a Kája ... dvojka kterou nem,ůžu absolutně vystát ... *8* *15*
          Lepší než oni 2 jsou už 100% Eva a Šašek *15* *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: xD

Bartošoová je tlustá ako prase *15* *15* A Kája je už trapnej s těma slavíkama. Pokaždý mele "tentokrát sem to už doopravdy nečekal" *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Bartošová..?? To je dle mého ostuda českého národa... když vidím co předváděla třeba v Adela show na Markíze, tak jsem se normálně styděla za to že jsem češka..:D :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

*15* *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

A do krdele xD

To si snad děláš srandu nee??? Jakoo já málem chcípla smíchy ... válím se tu pod stolem a sem úplně vytlemená, jako já to fakt nepřežiju, tohle bylo i na mě mooc ... umírám smíchy ... ááá .. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Jooo a pokud jde o ty volňásky jako sem s nima ... ještě mi nepřily ... *15* *15*
    • vterinka

Re: A do krdele xD

já mám dost!! xDD Míšo fakt super!! :D:D:D
      • puspuspusinka

Re: Re: A do krdele xD

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: A do krdele xD

Co Míšo? Zastihlo tě tornádo, nebo co. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: A do krdele xD

Ne, ale mohlo by ... co třeba tornádo volňásků na doživotí ... ??? *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: A do krdele xD

Pokud jde o volňásky máš smůlu. *13*
      "Příběh je symšlený a nepředtsvuje žádnou skutečnou událost". Takže z těch lístků nic nebude. *15*
  • puspuspusinka

Téma...

No tak ... já už bych psala div by se ze mě nekouřilo ... ale copak můžu když mi nepomlžete??? Pomozte mi jenom s jednou malou kravinou ... TÉÉÉÉÉÉÉÉÉMAAAA... *15*
    • vterinka

Re: Téma...

Naše bláznivá rodinka + astrologie :D
      • kvatro

Re: Re: Téma...

To je téma úplně nejlepší. *3* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Téma...

taky bych řekla, po dnešku! :D
  • kvatro

:o)

Míšo, vim že tu ještě jseš, ikdyž nejseš přihlášená. *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

No tak to si měl nejaky halusky xD Protože ja uz tu pak nebyla kdyz táta vypl net ... XD
  • vterinka

Příběh

Míšo, ten příběh nemá chybu! :D:D:D Nejvíc mě dostala otázka "to chlupaté..." a konec se sovou pálenou! :D
    • kvatro

Re: Příběh

Kačko díky. Souhlasim, "to chlupatý" je nejlepší. A já bych si dovolil říct že ten příběh co píšu teď bude ještě lepší. Ale je to trochu sprostý, takže asi budu cenzurovat abych nekazil tu Vaši mládež. :o)
      • vterinka

Re: Re: Příběh

Jééééé! :D Hlavně cenzuru néééééééééé! :D
  • Já ji nesnáším, nemůžu ji ani vidět...já nemám nic proti výraznějšímu líčení očí a její SuperPandí linky jsou sice legendární, ale mě se to na ní vůbec nelíbí...ale nejde jen o vzhled. Ona je tak trapná...teda alespoň pro mě! Myslete si co chcete ale já sem píšu svůj názor :() *16* *16* *16*
    • Avril Lavigne se výrazně maluje protože má punkový styl.Miluju její písničky.
    • Mě se Avril nelíbí ale nic proti ní nemám! ;))
    • asi tak!! *3*
  • Cover na Girlfriend

Tak tohle je prostě drsný video jak nejvíc..Dvě holky napodobujou Girlfriend remix..někdo si řekne,že je to uplně trapný,ale mě se to líbilo..Sanžily se
    *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=YM pMYJ25e0M&feature=related
    • angel15

Re: Cover na Girlfriend

docela husty *4* ale na avril nemaj *14*
      • Re: Re: Cover na Girlfriend

jj přesně na Avril nemaj :-)
        • dianna114

Re: Re: Re: Parodie na Girlfriend

Nevím,co vám na tom přišlo tak drsnýho,bylo to super video,nejlepší video,jaký jsem kdy viděla-parodie na remix Girlfriend.Bylo to úplně super!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* Úplně dokonalý! *1*
  • puspuspusinka

ježiši já padám !!!

já z vás normálně padám smíchy UŽ DOST říkám,... !!! Jináč Av no promiň awe si nemehlo když už ho konečně vytáhla, tak jí spadne do Amazonky, mno kd z vás se umí nejlíp potápět ??? *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: ježiši já padám !!!

*15* *15* sme dve. a Avril je fakt dobra akorad ji do Amazonky spadout nemusel no nic du pro nej snad uz dam nejsou anakondy. *15*
      • mileycyruska

Re: Re: ježiši já padám !!!

no ty ne le sou tam pijavice tak bacha ale mysim že ten kačer asi zdejchnul *7* *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: ježiši já padám !!!

zo je jedno du pro nej kdyby neco tak nic *15* *15*
    • mileycyruska

Re: ježiši já padám !!!

tam pšlem kačera donalda je kačer to zvládne h avril se z toho vosypala *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit