-
xD xD
__jo mam jí rada je to cute zpěvačka xD
a ta její foňavka "black star" krásně voní_xD -
Bomba
ČTĚTE!!!! A ČTĚTE DŮKLADNĚ!!! Fakt bomba... ale né v dobrém smyslu... : http://www.blesk.cz/clanek/celebrit y-zahranicni-celebrity/122939/avril -lavigne-opravdu-se-rozvadime.html
no tak Angeli, že by si měl zase šanci...xD -
-
Re: Bomba
hele,to je ale pravda...!!vím že si budete myslet,že je to zase nějakej drb..ale avril se v jednom rohozovru přiznala!!aby jste věřily,tady to máte i v čj i v aj..
Originál ↓
Moving forward on a positive note
Deryck and I have been together for 6 and a half years. We have been friends since I was 17, started dating when I was 19, and married when I was 21. I am grateful for our time together, and I am grateful and blessed for our remaining friendship. I admire Deryck and have a great amount of respect for him. He is the most amazing person I know and I love him with all my heart. Deryck and I are separating and moving forward on a positive note.
Thank you to all my family, friends and fans for all your support.
Avril
Překlad by me ↓
Deryck a já jsme byli spolu 6 a půl roku. Byli jsme přátelé od mých sedmnácti, začali jsme spolu chodit když mi bylo 19 let, vzali jsme se když mi bylo 21. Jsem vděčná za čas, který jsme strávili spolu a jsem vděčná za to, že jsme zůstali přátelé. Obdivuji Derycka a mám k němu obrovskou )ctu. Je to ta nejúžasnější bytost, kterou znám a mám ho ráda celým mým srdcem. Deryck a já se rozcházíme, ale směřujeme vpřed v pozitivním duchu.
Děkuju mojí rodině, přátelům a fanouškům za podporu.
Avril
Deryck napsal fanouškům také zprávu ↓
Šest a půl let strávených s Avril byly ty nejúžasnější roky v mém životě.
Je smutné, že to skončilo, ale já a Avril jsme stále rodina, pouze se nyní vydáme každý svou vlastní cestou. Vždycky pro ní bude místo v mém srdci a vždycky budeme přátelé.
Děkuji všem za podporu.
Deryck -
-
Re: Re: Bomba
tO je BoMBA !! -
-
Re: Re: Re: Bomba
heled ja tomu uvěřim..až to fakt všude uvidim:) -
-
Re: Re: Re: Re: Bomba
no...uvidíme, uvidíme...ale teď tomu osobně docela věřím... *9*
-
-
-
-
-
*2*
achoj jak se tu mate a koli k ti je angel15 *1* *1* *1* -
-
Re: *2*
mě je 21..neboli dědek :D -
-
Re: Re: *2*
mno widíš už se to ujalo *15* *15* *15* *15* !!! sem zas něco vymyslela co ? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: *2*
no to teda jo...xD -
-
Re: Re: Re: Re: *2*
*1* *4*
-
-
-
-
-
jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
Hele jednoho sem stopla ale ten zdrhnul a auto mi nechal bylo by to super, kdybych uměla s krýchlý řídit *1* *1* -
-
Re: jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
*15* *15* mmnt ty neumis zaradit jednicku a rozjet se? -
-
Re: Re: jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
mno tak jako skus si vlízt do auta a vzít na ruku krabici ha? jak se ti s tím řadí ? -
-
Re: Re: Re: jednoho dědka prosím,...značka: slepýho
blbe *15*
-
-
-
-
Teda...
Teda lidi ... ještě že sedím i s počítačem pevně na zemi, jinak bych to asi nepřežila co to tu jee??
Jako řeknu Vám já myslela že mě trefí šlak z těch vašich kometů tady ... *15* *15* *15* *15*
Já mám dooost ... jako tohle je i na mě mooc ... tohle já stěží vydejchám ... *15* *15* *15* *15*
Joo a já dám Telefonistce do držky na obě strany???
To si věříš ... nejdřív bych se musela trefit ... a to je u mě v háji ... já a trefit see ... NIKDY ... *15* *15* *15*
Hanča uhne a já se leda tak trefím do někoho z vás ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Teda...
kdyby si prifrcela driv mohla ses zapojit:D ale vypada to ze to tu nak vymrelo *9* *15* -
-
Re: Re: Teda...
Míša se sem nemohla zapojit, protože už byla zapojená jinde. V zásuvce jako Vánoční stromeček. -
-
Re: Re: Re: Teda...
Já přídu a schcípu, něco napíšu a už chcípu zas ... twee ... *15* *15* *15*
A hromadnou bouračku bych udělala leda tak se selpicema na dvorku ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda...
Tak to by potom byla srážka slepice se slepicema. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Teda...
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* lidi sezente mi rakev a hrob na vysehrade a chcipam
-
-
-
-
No ty seš vtipná .... byla jsem 130 km dalekoo bruslit ... jak asi ... na bruslích cooo ... *15* *15* *15* -
-
měla sis vzít notas *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Teda...
ale to by bylo dost nebezpečné, bo bys dostala výtlem přímo na kluzišti, sjela bys to po prdeli a udělala hrumadnou bouračku. *15* *15*
-
-
tak jako nemas jezdit tak daleko staci kdyz vylejes na dvore vodu a mas kluziste *4*
-
-
-
Re: Teda...
Hey a to už ste jako skončily???? *7* *15*
Nejdřív takový témata tady a teďka jentak konec?? *15* *15* *15*
Vy ste zlý ... *9* *9* -
-
Tu chvilku nejsem, a už se tu po mně shání. *15* -
-
Kdo říkal že zrovna po tobě??? *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Tak...:)
Tak... Jelikož jsem tady dala odkaz jako 1...:D Tak mi udělejte laskavost a řekněte mi kde to můžu stáhnout v dobré kvalitě..:) :D -
-
Re: Tak...:)
no, jelikož sem to jako mp3 nenašla, tak sem si ji udělala sama, jestli chceš, tak mi dej meil a já ti ji pošlu *3* -
Re: Tak...:)
Na tom odkazu co sem dala Kačka, je to v good kvalitě ne??? *15*
-
-
!
Hele tohle není féér... *15*
Jáá sem teďka tvoje milovaná ženuška a ani nevím jaký mám kurňa přímení ... *15* *15* *15* -
Stop!
Tak a dost... My nejsme žádná krutá a tyranská rodina... Tak si na ní nehrajte ... Koukám že v příštím životě budu chtít Mac jedno díte tohle je na zabiti a to sem Vam neřekla že mate bratricka xD to sem zapoměla menuje se Radim xD -
-
Re: Stop!
Radim, to je ten pošuk z vedlejší diskuze? Není-liž pravda. *15* -
-
Re: Re: Stop!
Ten co tam má pořád ty nadržený řeči. *15* -
Neurazej si synačka xD -
-
Re: Re: Re: Stop!
Toho za synáčka nechci! na něj ti budu pouze posílat alimenty. Je to totiž Loupežnickej synek Cipísek. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Stop!
Víš jak se ho to chudáčka dotkne??? XD až mu řekneš že ho neadoptujeme??? XD Chudák malej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stop!
Bude to muset zkusit o dům dál. Nebo třeba ho adoptujou v lese vlci. *15*
-
-
-
-
-
Re: Stop!
a kdyz sem tu rikala ze dui brachovi vybrakovat kasicku tak si me chtela poslat do blanzice to neni fer! *15* -
-
Hele co máš? Dyť je stejném jako ty xD -
-
Re: Re: Re: Stop!
nechapu -
-
Re: Re: Re: Re: Stop!
Sorry to nebylo na tebe... Ale na Michala xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stop!
Ovšem já sem to taky nepochopil. *15*
-
-
-
-
-
-
♥
Míšo s Míšou, já vás miluju!! ♥♥♥ S vámi je tu taková pohoda a teď ta atmoška, co tu je nemá chybu!! ♥♥♥ A jestli se vy dva dáte dokupy a to bude senzace roku! ♥♥♥ Moc vám to přeju! Jste skvělí lidé! :-* Děkuji, že jsem vás mohla poznat! ♥ ..... a samozřejmě jsem ráda, že jsem mohla poznat i Hanču, a Elis moc neznám, ale taky jsem ráda, že jsem ji poznala. *14* -
-
Re: ♥
Jeeeee to je krásný... :-******** Ja tě taky miluju a jsem ráda že sem te poznala :-) A Hancu taky a Elis tu miluju uz davnoo no a pokud jde o Míšu tak zo je Myslím všem jasný xDD -
-
Re: Re: ♥
Jooo u Míše je to jasné! :D:D:D:D *14* *3*
-
-
-
avril
je senzacni a vsichni co si myslite ze neni tak se podivejte na sebe do zrcadla a pak se vas nazor na avril lavigne-krasavici vsech dob zmeni.páčko miska