Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dianna114
    Avril je hnusná,trapná,zmalovaná barbie!
    • jana291995

Re:

A ty seš debil,kterej se bojí napsat nahoru jak se jmenuješ,proteže máš nasráno v gatích..páč se bojíš,že tě budeme slovně šikanovat *15*
      • dianna114

Re: Re:

A ty by ses zase měla podívat,co píšeš,debilko! A na co tam psát svoje jméno,najdi si ho v kalendáři,když jsi tak chytrá,svátek mám 15.prosince.
        • jana291995

Re: Re: Re:

jenže mě tvoje trapný jméno nezajímá...
          • dianna114

Re: Re: Re: Re:

Pak teda nevim,proč mně vyčítáš,že ho nepíšu nahoru,když tě stejně nezajímá. *1*
    • Re:

a co jsi ty pico kdyz ju nesnasis tak ploc lezes na avriliiny blogy *8* *8* *1* !!!!!
      • jana291995

Re: Re:

jo máš pravdu...kdyby jste byli tak chytří jak to hrajete,tak sem nebudete líst,a strácet čas..je to trapný..
    • Re:

A co seš ty ???? Hovno
  • bambusanka

grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Jak já tu Duff nesnášim *10* *10* a ne jenom kvůli tomu článku :

Herečka a zpěvačka Hilary Duff řekla její názor na Avril Lavigne.
    Hillary byla znepokojená Avril hlavně v roce 2003. Kritizovala jí za postoj, který Avril držela ke svým obdivovatelům a fanouškům.
    Duff řekla pro OK! magazín: "Nedávno jsem řekla něco o tom, jak Avril nemá ráda, když se fanoušci oblékají jako onarta. Podle mě by si toho měla vážit, protože to je kompliment. Ona mě za to nazvala svatouškem. Všichni přeci zkoušejí hledat, kdo jsou a jaké je jejich místo ve společnosti. Takže já jsem ta "hodná holka" a ona je tou "špatnou holkou" nebo "párty holkou!"

Já tu Hilary vážně tak nesnášim,už skoro szejně jako Britney *9* *16* Bárbína to je!! *1*
    • erca.n

Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

*10* *10* *10* asi bouchnu vzteky... jak se někdo opovažuje říct něco takovýho o Av *14*
    • sharpay1995

Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Dobře...do teď sem Hilary měla ráda, hlavně jako HEREČKU!!! Ale po tomhle...jako herečku jí mám ráda stále, ale jako osobnost...to teda už fakt moc ne, a ne jenom kvuli tomuhle článku...pravda je to tak trochu bárbína...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Achjóóó co mám dělat mě se ten článek vůbec nelíbí jako sem na vašín straně ale když já Hil miluju *9*
        • xkostex

Re: Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

miso me se ten clanek taky nelibi ale Hilary je moje nejoblibenejsi herecka a stve me to co o Avril rekla *9*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

Mno tvl tak aspo%n víš jakej mám v hlavně bublanec, když miluju obě dvě sice Abrilku neskonale víc a dýl, ale Hili taky *7* Já se asi zblázním,...!!! *1* To je zapiklenecký ,... *1* *9* Až mě z toho hlava rozbolela *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: grrr..... HILARY DUFF O AVRIL

jo to vim taky v tom mam zmatek
  • puspuspusinka

Áááá

Michale, ty ses teda rozjel, to než přečtu tak ze mě bude nebožtík ... *15* *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Áááá

no, asi tak xD
  • kvatro

FB

Facebook mám, ale nemyslete si že tam budu od rána do večera. *13*
    Zítra když budu mít čas, jako že určitě budu. Tak tam něco přidám nebo připíšu. *3*
    • puspuspusinka

Re: FB

Michale ... to taky doufám, že tam nebudeš od rána do večera ... já zase tak FB ráda nemám a bojím se aby tě nechyl natolik, že se na nás vykašleš ... ale věřím ti a sem přesvědčená že se to nestane, protože já už kvůli FB ztratila kámošku ... *9* *9* *9*
  • Avril Lavigne

Lowikuju jí nadevše na Světě....je to můj milášek!!!! I love..A..V..R..I..L..!
  • Avril Forever,.!!

Avrilka byla je a vzdycky bude skwela takze dete stema kecama nekam..!! *5*
  • Mají tu fakt moc pěkný smajloše

*1* *1* *3* *5* *7* *4* *3* *14* *9* *13* *5* *4* *5* *15* ti sou nej
  • jana291995

abbey dawn

Nechápu proč avril dělá ty hadříky tak malí..já jsem si chtěla objednat ty rifle,po kterejch tak dlouho toužím,a nestačila jsem se divit jako...oni mají největší pas 37cm...jako tak oblíkl by to někdo z vás?..já teda ne..trika o samý...jenom velikosti s,m,a l...:(..jestli to takhle půjde dál,tak se ji na abbey dawn můžu z vysoka vyprdnout *14* ...
    • leila00

Re: abbey dawn

Ale oni jiný velikosti než s,m a l ani nejsou (teda pak už jen xl a xxl).
      • jana291995

Re: Re: abbey dawn

však jo...vždyt to je na nějakýho pidimužíčka *15*
        • leila00

Re: Re: Re: abbey dawn

Ale já nemyslim, že Abbey Dawn má velikosti s,m a l ale jediný velikosti co jsou sou s,m a l.. No já osobně mám m a někdy můžu mít s.
          • danielka1996

Re: Re: Re: Re: abbey dawn

jana291995:promin ale na profilu mas ze ti je 14 tak by to teda melo bejt i tobe a taky tim padem jsi i decko ne? *7*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: abbey dawn

*1* *15* *1* *15* *1* *15* *1* *15*
            • jana291995

však jsem *15* jsem teprve ve vývoji *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: abbey dawn

Nóóó tak to je dost blbý....
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: abbey dawn

no však právě...vždyt to pomale nikdo neobleče...mně to připadá,jak kdyby to bylo na ty 12-15 letý děti..jako ty mladší děcka..ptž.!!
            • jana291995

asi jo máš pravdu!
            • sharpay1995

To je pravda, Angeli....Avril za to nemůže!!!
            • angel15

ale to je většinou vina dodavatelu a ne Avril *4* a nebo firmy co to vyrábi....
  • cara

blog

ahojky,
    já si tet založila blog o avrilce nemáte zájem se spřátelit?(myslím blogy) já jsem dám link až tam budu mít dess ona mi ho kámoška udělá.
  • miley.anda

hojky

vyměním sbírku avril(2 plakáty, 1 stránka, 1 záložka a 41 výstřižků)za sbírku miley cyrus *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit