-
songy
Mě se líbí I dont have to try -
-
Re: songy
Docela povedená písnička. Jen se mi nelíbí ten konec. -
-
Re: Re: songy
A co se ti na něm nelíbí??? *7* -
-
Re: Re: Re: songy
Teda vlastně ne ten konec,ale ta část 2:35 až 2:50,pak už to jde. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: songy
*1* -
To je právě to nejlepší xD -
nóóó..tak uznávám že tam se Avril opravdu vyřvala.... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: songy
Jóóó jasně....xD *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: songy
njn at zije metal *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Co myslíte?
Když jsme byli na koncertu Av tady minulý rok v létě tak jsem chtěla jít k podiu,ale máma řekla že by mě tam ušlapali.....Pravda!Ale co kdybych šla na ramena? -
-
Re: Co myslíte?
No...já tam byla taky,a byla jsem docela dost ve předu...sice ne upa u podia ale dost blízko...byl to můj nej zážitek,páč jsem se pak dostala dopředu a Av na mě šáhlaa... *14* *14* *14* bylo to uplně super....doufám,že přijede zase!! -
-
Re: Re: Co myslíte?
týýýjoo..to je takový divný,číst si že na někoho Av šááhla..(zní to perverzně..xD)no taky doufám že přijede,a že s ní bude meet a great...určo bych se vyfotila..!tyjo...taky by jste šli znova na Avril?já 100%,páč sem tam minulej rok nebyla..chjooo
*9* snad příště *14* -
-
Re: Re: Re: Co myslíte?
jj šel bych a pokusil bych se proklouznout do zadu jako nějakej zaměstnanec:D...a na mě by taky mohla šahat at už to je perverzni nebo ne *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Co myslíte?
tjn...Ale,stejně jeto perverzní... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte?
Ano...taky pravda...ale když se to tak napíše tak to prostě zní perverzně... -
Re: Re: Re: Re: Re: Co myslíte?
no tak podle toho kde na tebe šaha:D...tak pak to je perverzni a nebo normalka:D
-
-
Re: Re: Re: Re: Co myslíte?
no řekla bych to samí..., ale z podání 14-ti leté holky to bude z nít o dost divněji než když to řekneš ty....xD
-
-
-
-
-
wowky
Já už se táák nemůžu dočkat až tam budem vymýšlet ankety budem dělat fastlisting atd. prostě už sem nedočkavááááááá -
..........
dobrej den:)...sry,že sem moc nechodim,ale nějako neni nalada ani čas...a co kdo už umi celou pisničku od Avril Alice??:D...jo a neměl bych o tom mluvit,ale drželi mě na severnim polu nějaky skřitci:D -
-
Re: ..........
Ale...milostiví pán se nám ukázal...xDD No tak že se ptáš...já už imím Alice na spaměř dlouho...xDD
A tak na severním pólu skřítci, jo?? No tak to teda vážně nemám slov...xDD -
-
Re: Re: ..........
je caz Kubo twl cos dal na severnim polu? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..........
Mno teda já zase vyprskla kapky normálně ... *1* *1* *1* A přivezl si mi dárek od Santy když už si byl na to severním pólu? ... *1* *1* ...
Mno jako ale taky dost že ses nám tu taky ukázal ... *1* *1* ...
-
-
-
-
Proč je sakra titulek povinná položka??
Juj ten trapas je fakt dobrej *1* *1* Avrilku už mam nalepenou na čestnym místě *1* *1* Hele,mě normálně táta zakázal lepit na stěny plakáty,ptž je nově vymalováno =D Takže jí mam na dveřích a na skřínich a dokonce i ve skříni :D Ale nejlepší je,že na těch dveřích je Avril a uprostřed jedinej Miro Šmajda *1* *1* Vždycky když se na to kouknu tak dostanu výtlemy *1* *1* *14*
Ta RCA mě teda pěkně nasrala!! Po tom článku,co jsem sem dávala včera.... To jako furt nepochopim... *10* Proč by jí dávali 20 milionů dolarů za to,aby přepsala dva songy,na kterejch pracoavala bůhví jak dlouho..? *16* *10* -
-
Re: Proč je sakra titulek povinná položka??
*14* *14* *14* jasněěě. ten trapas nemáchybu. *15*
Jo přesněěě ... mě taky nasrali, protože za 1. to nemá logiku a za 2. kvůli nějakým kreténům, nakonec bude mít přes rok spoždění ne? *16* *16* *16* chudák naše Avrilka *14* *9* *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??
jo lituju jíí moc *9* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??
ale jestli si myslí, že jí tím vydíráním atd. ztratí fanoušky tak ať si dou někam do prdele !!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* Naše Avrilka si najde někoho lepšího !!! *16* *16* *14* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??
No to doufám že si najde někoho lepšího...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Proč je sakra titulek povinná položka??
tak sem si precetrla ten trapas ja fakt skvelej *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Proč je sakra titulek povinná položka??
Jo a ještě tu mam jedno paparazzi videjko *14*
http://www.youtube.com/watch?v=octq35HBN_U&feature=player_embedded
-
-
:-)
Mrkněte na tohle:-) Avril ale sluší všechno líp:-)
http://avrillka123.blog. cz/1007/avril-a-jine-celebrity-stej ne-veci -
-
Re: :-)
Wow... tak řekla bych že Avril ve většíně případů vítězí na plné čáře..:D :D :D :D :D -
Re: :-)
tak to je luxusní :D....a ten korzet, či ci to je od DG, tam má fakt hooodně lidí :D -
-
Re: Re: :-)
jo no! Taky sem si říkala *1*
-
-
-
Nezdá se ti zvláštní
Nezdá se ti zvláštní
proč já a proč ty?
Nezdá se ti zvláštní
proč vlastně my?
Něco ti teď povím
co už dlouho vím.
Miluju Tě a chci Tě navždy mít,
vím, ale že ty mě nebudeš chtít.
Vím, že jsem jen kamarádka tvá
to, ale bolí, protože s tebou si připadám tak svá.
Ty si to boužel ještě nepochopil
a tak ptám se jestli
nezdá se ti zvláštní
že tě tu mám?
nezdá se ti zvláštní
že tě vždy volám?
nezdá se ti zvláštní
že nejsme spolu?
nezdá se ti zvláštní
že tě tak moc miluju?
Bože, to je kravina... *15* *15* *15* -
-
Re: Nezdá se ti zvláštní
Míšo, tohle mně úplně odrovnalo. *14* Je to moc hezký. Napsala si to, co si myslíš. Vím že je to o nás dvou, to moje bylo taky o tobě a o mně. *14* *14* Chci tě někdy vidět. Přijedu za tebou do Vodňan. *14* *14* -
-
Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Teď si odrovnal ty mě ... *15* Je to možná trapný, ale měla jsem takovou představu jak by to asi vypadalo kdybys přijel za mnou do Vodňan ... *15* Bože ... *15* A jo uhodl jsi ... myslela jsem při tom na tohle naše povídání a pak jsem si řekla, že skusím něco napsat no a tohle z toho vzniklo ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Proč bych tam nemohl přijet, jezdim všude možně, i mnohem dál. *1* Ale pravda, za někým sem ještě nejel. -
-
Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
No mohl a já budu jedině ráda ... bude fajn tě poznat osobně ... *14* a mluvit s tebou z očí do očí ... *14* Bude to zajímavý ... *14* Ale budu ráda ... už se těším ... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
Jo to je fakt to nejseš ... promiň ... *15* -
Blbej nejsem *15* Mám přece tvůj mobil, takže neni problém se domluvit. *3* *1* -
Hlavně dej včas vědět, abych náhodou nebyla úplně jinde na konci světa ... třeba v létě ... to bývám často někde jinde na konci světa ... většinou v Chorvatsku nebo Řecku *15* *15* -
Neslibuju že to bude v nejlbižší době. Protože prostě nemám čas. *9* Ale někdy si ho udělám. *3* *4* To jo.
-
-
-
-
-
náhodou! Mi se to moc líbí!! super! :-)) ♥ -
-
Ne, to mi nedělej ... tohle nemůže být hezký ... vždyť sem polospala, to sem napsala ve 2 hodiny ráno do iPodu ... celá rozespalá ale nemohla jsem usnout ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Nezdá se ti zvláštní
A proč to vůbec píšeš? ještě ve dvě hodiny ráno. *1*
Ale věřím tomu, že nejlepší věci se dají napsat v tu nejméně vhodnou dobu. *1* -
-
Hele, já ležela se sluchátkama (Avril) v uších a nemohla jsem usnout a najednou sem si vzpoměla na psaní písniček a řekla jsem si, že bych něco mohla zítra zkusit jenže mě začaly napadat nápady a já sem si řekla že do rána to akorát tak zapomenu a začala ťukat do splašenýho iPodu *15* *15* *15* -
-
no vidíš! a vyplatilo se! :D
-
-
já ti nic nedělám! xDDDDDD .... jo M9šo, s tím souhlasím! :D
-
-
-
-
dyt je to hezký *3* -
-
děkuji *14*
-
-
-
xD
Praštěná, ujetá a sváá .. *15* To se mi líbí ... *15* *15* Koukám, že sem kopie Avrilky a Alenky ... *15* *15* *15* poku jde o tyhle 3 vlastnosti *15* *15* -
-
Re: xD
To je milé. Ale kopíruj se zdrojem,puso. :D -
-
Re: Re: xD
Jasný ... du si ho nalepit na čelo ... *15* *15* *15* *15* Zdroj mých vlastností Kanadská rocková zpěvačka Avril Lavigne *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Perfektní nápad ! *1*
-
-
-
-
Tak možná zase začnu..:D
http://www.youtube.com/watch?v=Cxh9 18t9A_c&feature=player_embedded
Av ril s taťkou(a zbytkem kapely a moderátorkami) zpívá WTH v zákulisí Today..:) -
-
Re: Tak možná zase začnu..:D
no vidíš! hned to je lepší! :D ♥ .. prostě ty ejjí výšky, wow .. fakt super! :-)
-
-
HAPPY BIRTHDAY
Všecko nejlepčíííííííí Avrilko!!! *4* *4* *4*