-
...
avrilka byla jednou v rytmusu života psali tam že se rozvádí a že se plavila s tim jejim novym chlapem měsíc kolem jižní francie.... -
-
Re: ...
No newím,ale přeju si aby se s Deryckem usmířili......Nemám v oblibě lidi co se vdají,rozvedou,vdají pak třeba zase rozvedou a furt dokola......I když......Hlavně aby byla Avril šťastná!!! -
-
Re: Re: ...
Byli na to hodně mladí, není čemu se divit ;) -
-
Re: Re: Re: ...
no moji segře bylo taky tolik jak ji a jsou pořád spolu:)...ale souhlasim nejdřiv by měli spolu alspon 2-4 roky žit než se vemou:) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
no jo...ale v Avrilčiném případu je to trochu harší...protože její manželství sledoval "celý svět"... a... v tom showbuiznisu (omlouvám se, nwm jak se to píše *1* ) je to od dost težší... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
No...tak... záleží prostě na tom kdo seš..... -
neni to je podle toho jak to bereš:)...když se rozvádíš taky to vi celi město:D...si vem třeba Nicolas Cage o tom skor vubec nic nepišou ,protože je mu to fuk a žije si normalni život..žádny večirky nebo podvádění nebo tak:)
-
-
-
-
jo to je hlavní... i kdyz se tedkon avunka chova jinak nez driv... jestli ji stoupla slava do hlavy... *9* -
-
jak to myslí? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
no myslí to tak,že Av si o sobě myslí,že když je slavná tak je všechno..možná že ji to trochu stouplo do hlavy,a že je trošičku namyšlená,ale zase vemte si to..je ůspěšná,na její koncerty lidi chodí,black star a abbey dawn se kupují...určitě je na to pyšná,ale bojím se,aby to nepřehnala,a z Avril dobračky se nastala druhá Paris..víte jak to myslím ne? *7* -
-
jasny..ještě nemnosi sebou čivavu,tak to je dobry:P...a dko vi jaka ve skutečnosti je před kamerou se muže tvařit,jak chce a v tisku ji mužou taky přidávat ,ale i ubirat,tak až se s ni někdo setká at to hned vyklopi:D -
oj takový drama tady........myslim že je lepší na takový věci nemyslet......a konec konců myslim, že Avril je už v showbusinesu (<---neboo jak se to píše *1* ) dost dlouho na to, aby se jím nechala rozmazlit, prostě jen trochu pozměnila image a je už trošičku dospělejší mno, nic víc *3* -
Tak, tak... doufám že se Avril už moc nezmění...kdyby z ní byla 2. Paris... já se du oběsit... -
no to jo ale prave aby to nepřehnala... *9* -
tak uno to je těžky se těma prachama nenechat unist:)...ja bych podlehl *4* -
no je hrozná..psi jsou na mazlení a hlídání,a ne jako modní doplněk..už jenom když to přirovnáš,tak je to hnus..!
Ale zase,musíte všichni připustit,že být pár měsíců a Paris...víte co by Vám všechnou nakoupila..ochutnali by jsme ten sladkej život..tyjo..parááda *4* ae..ikdyž ji taky nemám moc ráda,měsíc s ní bych klidně dala! *1* -
ou děkuji, děkuji *14* .....a jestli se z Av stane druhá Parisa, tak pujdu rovnou skočit z mostu *1* ......Parisa, bože jak já jí nesnáším---->blonďatou bárbí co si kupuje pejsky jako moodní doplňky aaaaaaaaa zabít, zabít, zabít *10* *16* *8*
-
-
-
No........Av byla dřív supr holka.......Dokázala se s různýma věcma poprat a bojovat za to.....Teď taky,ale rozhodně není taková jaká bejvala.....Někdy mi i připadá že jí ta sláva možná malinko do hlavy stoupla...
-
-
-
-
av na koncertu MADONNY
Našla jsem fotky,kde av byla na koncertu Madonny,ale není to třeba z min.týdne,je to ze začátku roku 2009!
http://a-lavigne.blog.cz/0 912/avril-byla-na-koncerte-madonny- unknown-date -
-
Re: av na koncertu MADONNY
hustý....xD -
-
Re: Re: av na koncertu MADONNY
Vedle ní je deryck! -
-
Re: Re: Re: av na koncertu MADONNY
Twl...Kdo se to za mě zase vydává!
P.S ta fotka je dobrá už to mám na blogu!
-
-
-
-
http://avril-fun.goodforum.net/foru m.htm
Chodí někdo z vás na tohle forum? -
...
Já na to furt čumím ... mám to pěknou dobu stažený jako song, ale furt musím čumět na to videjkoo... yeahhh *14* -
Každý má svého dvojníka :)
Na konci té stránky je i dvojnice Avril :D
http://www.blesk.cz/clanek/zpra vy-tip-od-vas-celebrity/120904/klau s-willis-i-paris-hilton-kazdy-ma-sv eho-dvojnika.html
*15* -
-
Re: Každý má svého dvojníka :)
tak to je mazec xD ale byla ji dost podobná! Tkaže to "prý" bych tam nedávala! -
-
Re: Re: Každý má svého dvojníka :)
Každej kdo dobře nezná Avril jak vypadá, nebo není její fanoušek, tak by si ji mohl s ní splést. *1* -
-
Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)
No já si to taky myslím! :D
-
-
-
Re: Každý má svého dvojníka :)
zas tolik ji podobna neni, ja znam holku ktera je Avril mnohem vic podobna -
-
Re: Re: Každý má svého dvojníka :)
Jo, tak to bych chtěl vidět *3* Možná tak když si přes obličej nalepí plakát s Avril. To by tam jistá podoba potom mohla být. *15* -
-
Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)
tak to bylo hezké! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)
je ji stopro podobna ale jen ta mikina s mikinou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Každý má svého dvojníka :)
Ale Kecy v kleci. Elis, Elis s tebou to jde z kopce *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Zatim tady můžete s Kačkou pokračovat v tý vaší terapii. Nebudu vás rušit. *15* Já se jdu vykoupat, za 20 min. jsem zpět. -
-
Re: :o)
Takže vidim že tady zůstanu s tou léčitelkou zamotaných hlav Kačkou, sám. *15*
Ahoj Míšo, Miluju Tě *14* *14* -
-
Re: Re: :o)
Tak příští týden si o tom můžeš popovídat se mnou, pokud budeš chtít. :-)) a Klidně přes zprávy ;-))) *3*
-
-
Re: :o)
Goodbye my love ... *14* *9* -
-
Re: Re: :o)
Gooodbye *9* *14*
-
-
-
...
Hey to tu končíte všichni jakmile Míša odejde??? *15* *15* To je děsný ... Míša je naše otevírací a zavírací doba ne??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Taková naše cedulka: Open a Close :D -
-
Co kdybysme to trochu změnily ... mě nebaví tu celej den čekat až se přišourá můj manžílek a pak vy ostatní *15* *15* *15*
-
-
-
Vím že se te´d na mě vrhnou všichni fanoušci Avril a budou mě chtít roztrhat ale za pokus to stojí:Podle mě je Avril hezká ale moc dobře zpívat neumí!!!Jestli jste ji někdo slyšel na živo tak mi to akorát potvrdíte!!!No nic já mizim než se na mě vrnete s vidlema...
-
Ahojííííík
Ahojííííííííík Avril, jsem tvoje velká obdivovatelka a chci Ti říct,že jsi nej nej nej a že nej nej nej zpíváš atd... Jsi porstě super!!! Kdybys chtěla tak mi napiš na email nebo tak... *4* A zatím se měj pa pa pa -
-
Re: Ahojííííík
*14* Avril miluji tě jseš naprosto super pls napiš mi -
-
Re: Re: Ahojííííík
zdááááááááááááár *5* *14* *9*
-
-
Re: Ahojííííík
Hi I'm Avril Lavigne my love is Derick and my favorit single is Girfriend and The best damn thing.Thank you!
-
-
nwm
mozna ze je hezka ale je pisnicky no nic..radsi pomlcim nebo me servete za muj nazor jako jine*7* *7* *7* *7* *7*