Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • energylove

to je jednooo

*3* *14* mne to je aj tak jedno nevem ako vy ale mne je to naozaj jedno ci sa rozisli ci co ta cawajte.... *1*
  • kacenka1jb

zbirky:-)

ahoj =)...nechcete nekdo tkou mensi zbirku Avril?neni tam sice honde plakatu ae mam hodne vystrizku a naepky tk se ozvete ju do vzkazu pp :_))
  • jana291995

a je to tadhýýý

dneska se objevilo video z kolekce abbey dawn..jsou to prostě modelky,který chodí po molu a představují abbey dawn..je tam i malilinkatý rozhovor s nicky hilton!!Když si video přetočíte na 1:02,tak to je moje nejky modelka,a je oblečená uplně skvěle..ta se mi líbí ze všech nejvíc..kukněte se..tady je odkaz..
    http://www.youtube.com/wat ch?v=36AEUqL8s_U
  • cara

Avrilv blesku(dnešním)

Babi si koupila blesk a byla tam avrilka hned jsem jí řikala at mi jí schová!
    • jana291995

Re: Avrilv blesku(dnešním)

jo,byla s ní srovnaná ta Markéta Konvičková ze superstar..!zpívá hezky.. *1*
  • fifinka7

:-O

já se picnu Av bude zas dabovat? *4*
    • vterinka

Re: :-O

to nám je na nic, když nemluví česky *1* *9*
      • kvatro

Re: Re: :-O

Avril nemluvit šesky, no. Vterinka zase dont spík ingliš. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-O

No, yo hablo en espaňol. *3* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :-O

Und šprechst du dojč? :D
    • sharpay1995

Re: :-O

no... to nevíš..?? :D :D Dyť to se ví už tak minimálně půl roku...:D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :-O

No tak já to třeba taky nevěděla ... *15*
        • kvatro

Neznalost neomlouvá!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :-O

Ano..! :D :D
        • sharpay1995

Bože, bože..:D :D
  • puspuspusinka

Z5

*14*
    • kvatro

Re: Z5

Si zpět. *14*
      Mezitim co si tu nebyla, tak sem si pročítal avrilbandais. Nějaký podrobnosti o Goodbye Lullaby. Napíšu sem co jsem zjistil.
      • puspuspusinka

Re: Re: Z5

No tak už piš piš piš ... kurňa ty seš ale pomalej ... piš šnekůůů ... trvá ti to jak hrobníkovi zahrabat Brodyho ... pohnii ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Z5

Kušuj *15* *14* Víš ono to tam bylo "in English" Ti to sem hodim v originále a pohraj si s tim. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Z5

Helee... to ty seš tady náš superman ... *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Z5

Superman nebo Super Man? *15*
              Ne já sem Batman a ty kočičí žena. A máš to. *15*
  • kvatro

Kapitola první – Záhadná almara

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.

Náš příběh začíná na jedné staré farmě v Tennessee. Kolem louky, lesy, hejna vran. Všude samá kráva, samej vůl. Jednou Teta Shniley Cyrkus pozvala Míšu a černou ovci Elis k sobě na prázdniny. Kačka a Hanka zůstaly doma, mají zaracha, protože opět ve škole sešvihaly ředitele vrbovým prutem. Hanka s Kačkou ale zatím nevědí jaké měly štěstí, že nejely.
    Jednou takhle odpoledne když odjela teta Shniley Cyrkus do města. Míša a černá ovce Elis zůstali doma samy. Neměly co na práci a nudily se.
    „Budeme si hrát na schovávanou“ navrhla Míša.
    „Oukej, Beeé Beeé budeme si hrát Beeé Beeeé na schovávanou, ale budu začínat!“ povídá Elis.
    Míša tedy začla odpočítávat „Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát, nebo nebudu hrát!“ 50, 49,48….
    Elis se mezitím šla schovat, vybrala si půdu. Tu půdu kam nesměli za žádnou cenu chodit, teta Shniley jim to výslovně zakázala.
    „Jednou to snad nevadí, Shniley na nic nepřijde“, povídá Elis.
    Elis se na půdě chtěla schovat do jedné velké almary. Jen co ji otevřela, začali se ozývat ze skříně podivné zvuky, jako kdyby někdo hrál na klavír. Něco jako „Tada Tada Tada Tadadam da da da dam“. Elis se toho tak lekla, že utíkala tryskem za Míšou. Na schodech z půdy se jí ale zamotaly nohy a napálila to hlavou přímo do zdi. Díra jako do sloní prdele.
    Ze zdi na mě tupě zírá, od Elis černá díra.
    Černá ovce, černá ovce udělá BUM! Černá ovce, černá ovce rozboří dům.
  • Je něčím zajímavá

Je opravdu něčim zajímavá a má super písnničky ale doufam že se uplně nezmění a neestane se s ní rozmazlená malá Hvězdička a zustane pořád svá i když se už říká že je jiná ale podle mě je za´tím svá! Dík Avril že jsi SUPR
  • :-)

Avril to je drsna borka... *15*
  • kacenka1jb

zbirky:-)

ahoj =)...nechcete nekdo tkou mensi zbirku Avril?neni tam sice honde plakatu ae mam hodne vystrizku a naepky tk se ozvete ju do vzkazu pp :_))
    • Re: zbirky:-)

Ahojky já bych chtěla promin že se neozývam do vzkazu ale nejde mki tady založit profil můžeš mi napsat prosím třeba na blog do komentíře meggiska4ever.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit