Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Lidi,....

Lidičky každej den od čtvrtka do pondělka každý z vás pošle denně Avrilce tak 10-20 hlasů ať máme jistotu že ty trapáci jí už nepředženou,...!!! *1* *1* *1*
    • Re: Lidi,....

hele a jak jí mám poslat hlas? *7* ja chci taky aby byla první *4* *14* zbožnuju jí
      • sharpay1995

Re: Re: Lidi,....

jen malý detail...tam se deně může hlasovat pouze jednou... *9*
        A hlasovat můžete na: http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Lidi,....

cože? *7* a sakra sem až doteďka hlasovala jen jednou a nedošlo mi že je to maximum ... *9* *9* *9* mno tak pudu na všecky kompy v baráku *1*
    • terineczqa

Re: Lidi,....

jo presneeeeeeeeeee zas.... th nemam je rada
  • ??? :-)))

Co říkáte na tuhle bezva stránku???
    Nechcete jí zase rozjets??? *15*
    Diť přece blog byl ten díky kterýmu sme se tu fakt scházely ...
    http://best-team-avril.blog.cz/
    *15* *14* *1* *14* A nebojte se nepreštila sem se, myslím to smrtelně vážně ... *13* *15*
    • sharpay1995

Re: ??? :-)))

:D :D :D :D :D :D :D :D :D Když si jenom vzpomenu, kolik tady kvůli tomu bylo hádek...:D :D :D :D
      • Re: Re: ??? :-)))

To joonoo xDD
  • puspuspusinka

Tssss...

Na stránce Shout udělali nový žebříček 50 nejkrásnější zpěvaček...
    A Avrilka se umístila na 15. místě ... tsss ... Avrilka tak kwásná ... a je před ní Britney Spears a Taylor Swift?? *7* Ehmmm ...
    • sharpay1995

Re: Tssss...

nóó... tak to se trochu sekli mno...:\ :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Tssss...

No jako z 50, je super 15. ale jakoo nějaká Christina a nějaký neznámý nwm co tam dělaj páč na Avrilku nemaj nebo Gwen ta taky jakoo *8* *15* *9*
  • kvatro

Kapitola třetí – Texaské rodeo

Za pár vteřin už byl slyšet zvuk podobný vysavači, jak se dobývá do domu. „Elis, miláááášku, jdu si pro tebe!“ Povídá vrčivým hláskem vysavač. Elis z toho polil studenej pot a prožívá úplně hororové chvilky. Vysavač vyrazil dveře, vyběhl na půdu a Elis vysál jako podzimní listí. Míša chtěla Elis zachránit ze spárů vysavače, tak vzala z rohu Baseballovou pálku a napálila to vysavačí přímo mezi nohy. Vysavač odskočil do rohu a vyprdnul Elis zpátky na svět.
    Na Míšu se radši znovu neodvážil, proto jel znovu po Elis. Vysavač vytáhl šnůru, udělal si laso a chytil Elis do smyčky, jako chytají kovbojové krávy v Texasu. Celé dopoledne jezdil vysavač na černé ovci Elis jako na rodeu kolem baráku.

Další je na řadě Míša, bere kostky a hází.
    Na kostkách ji padlo sedm. Skleněné oko hry se zase zbarvilo do červena.

Hra povídá:
    Hodila si na kostkách málo
    V pravidlech to takhle stálo
    Zmizet vám odsud radim
    Přiletí na vás ufon Radim
    Z diskuze od Ashley
    Že jste tam vůbec vešly

Chvíli na to se zatměla obloha a bylo slyšet pouze ohlušující hučení motorů Radimovy vesmírné lodě. Přistála vedle staré stodoly a vylezly z ní tři osoby. Kajuska, Radim a Klaruska. Velitel flotily Radim povídá:
    Jsem posel z Venuše
    Naseru vám do nůše
    Ba ne, přijeli jsme zlikvidovat celou vaší planetu. Míša nemohla dopustit zničení planety, už jenom kvůli svým dětem a manželovi. Vymyslela tedy vskutku ďábelský plán, v tom byla mimochodem přebornicí.
  • puspuspusinka

SEN

Lidi, mě se zdál totálně praštěnej sen ... *15* *15* Já byla v říši divů a pak se tam objevila Sharpay a začala mi zpívat Fabulous nechápu proč a pak sem vešla do tunelu a na konci bylo světlo tak sem šla a tam byla Avrilka celá v bílém světle a začala hrát písnička Alice, jenže pak mi došlo že mám v uších furt sluchátka bylo asi 4 hodiny ráno a zrovna tam hrála Alice ... *15* *15* *15* No říkám, sem asi dostala od někoho baseballkou ... přiznejte se kdo ste mě praštil??? *15* *15*
    • kvatro

Re: SEN

*15* *15* To je vážně ujetý, ale takový sny už bejvaj. *15* Většinou mám to samý, úplně nelogický věci v nemožných kombinacích. Ale o Avril se mi ještě nezdálo, přitom ji poslouchám každej den. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: SEN

Noo joo jenže já jí mám pořád v hlavě *15* *15* *15*
    • xkostex

Re: SEN

*15* me se toho tolikrat zdalo ze by to byla komedia roku ale nak sem zapomela co to bylo
      • puspuspusinka

Re: Re: SEN

KOMEDIE ROKU ... *15* *15* *15* Teď si mě dostala ... NO moje sny by byly spíš jeden velký a hoodně silný horor, poslední dobou mívám noční můry a budím se propocená ... a pak každý ráno děkuju bohu že si je prožívám v tichosti a neřvu ze spaní ... by mě zajímalo co bych vykládala za pohádku mluvit ze spaní ... *15* *15* Ale jakoo sem ráda za sny s Avril v bílém světle, protože nevím proč ale mám v týdnu dcl dost blbý sny ... *9* *7*
        • xkostex

Re: Re: Re: SEN

phadka na dobrou noc: byla jedna oveska byla to misicka s motorovkou za mnou misa beha pod sem carodsejko bleda hulku ti ted podrezu za pec raci zalezu
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: SEN

To sem nějak nepobrala *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: SEN

Jo Michale, souhlas! :D:D:D Slátanina je to xDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • kvatro

Kdo by to taky pobral. Slátanina to je. *15*
            • xkostex

vis ze ja taky ne? *15*
  • sharpay1995

Tik tok

http://www.youtube.com/watch?v=VIhk WAHidbE&feature=player_embedded

Víte přátelé, že už jsem dávno vzdala jakékoliv přidávání odkazů sem, ale tohle mi prostě nedalo... chcu vědět, co si o tom myslíte...:)
    (Jestli už jste to tady měli, tak sorry... pište komentáře znovu..! :D :D )
    • vterinka

Re: Tik tok

Klidně dávej, aspon se tu chvíli budem bavit o Avril! :D .. Krom tooh dneska vyšli GL! :D:D:D .... jinak je to boží!!! Úplně úžasné! ♥ miluju její hlas ... zbytek viz na mém profilu na fb u videa xD
      • sharpay1995

Re: Re: Tik tok

Ano FB... taky jsem si všimla, že věčinu videí, co si tam dám, máš do pár minut zdílené..:D Ale ano.. mluví to za vše...:)Kdybych tady měla dávat všechno, tak je to aspoň 10 odkazů deně..:D
        • vterinka

Re: Re: Re: Tik tok

no vidíš ... xD ... tak 10 odkazů denně není žádná hrůza! :D
  • vterinka

Ahooooooooooooooojky!!

Zlatíčka, tak mě tu máte, omlouvám se, že jsme tu ted nebyla, ale nebyl moc čas ... a na fb si píšu s Britem a jeho přítelkyní češkou, takže jsem nestíhala, prominte! :-**** Jsem netušila, že vám budu chybět! :-*** ♥♥♥♥
    • kvatro

Re: Ahooooooooooooooojky!!

No já nevim jestli chybíš Míše :o)
      Ta je tu taky jenom ve čtvrtek a v dubnu. :D

To už si píšeš zase s Britem? Před chvílí si tam měla Američana, to střídáš jak fusekle. :o)
      No a co ses dozvěděla od něj?
      • vterinka

Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Aha :D:D:D ... nééé to je pořád ten stejný! :D je to Brit a žije v Americe! :D .... No že jsme vtipná a že mě má rád, já jeho taky, jeho holka mě má taky ráda, takže v poho :D:D:D .. a co u tebe nového,
        • kvatro

Re: Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Aha tak už mám jasno, já myslel že máš dva najednou. :o) Vtipná jseš, to je pravda, ikdyž britové jsou vyplesklý ze všeho. :o)
          Já jsem byl dneska zase u těch flanďáků a pohoda, tentokrát mi to šlo líp než minule, napoprvý je to vždycky nejtěžší. :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Ahooooooooooooooojky!!

Jééé děkuji! :D od tebe to potěší nejvíc! :D:D:D .... Fakt? No tak vidíš! :-) To je super! :-))
  • Avril víc slušel ROCK. A ted je BARBIE a ti jí vůbec nesluší *9*
    • Já si taky nemyslím, že by byla barbie. Jenom trochu změnila image, působí víc jako dospělá. Pravda, barbíny vypadají jinak.
      • kajuska4
        jj *14* *4*
    • kajuska4
      Není ani barbie *3* jen má melir růžový,vůbec nevidím na jejím style růžovou ..je furt tak dokonalá ako vždy *14* kdyby byla barbie tak je jako Dominika Myslivcová nebo ták :D dobře tvůj názor .. můj je zas tenhle ;)
  • avriiiiilka

super holcina a mooooc hezka.
  • Happy Birthday

Dnes má Avril Lasvigne narozeniny.Je jí už 24 let.Její písně se mi docela líbí-Happy Ending,Girlfriend a další.Přeji jí vše nejlepší-Happy Birthday,Avril!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit