Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Kačku prej za chvíli z tebe odvezou, jo?
    Prej "Kristova noho, proč si pořád měníte ty profilivky" *15* Kačka jenom závidí, že má jenom jeden obrázek, že to nemůže střídat. *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

*15* *15* Kačka je divná ... měnit si profilovku jendou za rok ... to by mě kleplo ... a Hanča no tak to už je totálně na palici ta co si pamatuju měla na osobnostech jenom 3 profilové fotky ... říkám padlý na hlavu ... *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Kačka neni divná, Kačka prostě neni "profesionální měnič profilovek" jako ty. Já si taky neměnim obrázek každejch pět vteřin. *15* Hanka kalkulátorská jakbysmet, vždycky si musí složitě vzorcema vypočítat zda je vhodné si tu profilovku měnit. Závěr je vždy negativní. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

*15* *15* *15* *15* Každej den si to vypočítá až na Silvestra to jakým si záhadným způsobem je pozitivní coo *15* *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Na silvestra si vždycky trochu víc přihne, tak ten výpočet nemůže být samosebou správný. *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

*15* *15* *15*
  • puspuspusinka

...

"Směj se, kdy můžeš. Omlouvej se, když bys měl a nech plavat věci, které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle. A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný. Lidé se mění a věci se kazí, ale vždycky si pamatuj - ŽIVOT JDE DÁL!"
    • vterinka

Re: ...

Krásné! :-* .... Ale já doufám, že to tu ted hodíme aspon trochu do normálu! ;-) .. co ted děláš? Jak jde škola? :-)
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Škola je trapná *15* *15* Čeština mě sere... úča si na mě zasedla... kluci mě serou a já jim dám facku a ona hned Michalo nedělej tu bordel nebo tě zapíšu do třídnice a já na ní fajn *15* *15* A celá třída výtlem *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

To mi povídej! Kdyby to šlo, tak bych se na ni nejraději vykašlala! :-/ .... Tak to máš dobré no :D .. Proč si na všechny zasedají češtinářky? :D Kámoška si tež stěžuje, že si na ni zasedla češtinářka a druhá tež. :D Co vy s nima máte? :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

Češtinářky sou vždycky krávy *15* *15* *15*
            Jako nejlepší ... Dan a Miroun dělaly kraviny a já sedím za nima a dělám si cvičení co nám nadiktovala a teď kluci nehorázně sraly úču a ona začala řvát no tady zase debilové co nedávaj pozor a jenom kravnou a pak máte něco umět už mě fakt totálně vytáčíte viť Michalo ... A já na ní takový pohled a k tomu ... JÁÁÁ??? *15* *15* No jako celá třída měla výtlem a učitelka z toho mýho já taky vybuchla *15* A hned po mě seřvala Brabiho a on si šel chudák celej seřvanej sednou když sme se mu smáli až z toho sama ta kráva dostala výtlem *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

To je dobrá teorie! :D:D:D .... no nazdar! :D tak to máte o zábavu postaráno! :D:D:D
  • Evril jsi nejhezči nejvic pěknou spěvačkou a maš ty nejlepší pisničky ne jako česka Ewa Farná ktera si jenom na spěvačku hraje a obleka se jako strašidlo dozeli .Ps:Evril vkaždem klipu jsi velmi pěkně oblečena a sexy.Tvuj skalnaty Faušek.Přemysl.Kamrád. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • super
  • narozeniny

Preju Vsechno Nej!!!!
  • rozdělení

Podle článků z časopisů je rozdělily prachy!!!Derick nesnesl to že Avril vydělává zpěvem víc, než Derick sezením u počítače!!!
  • miley11cyrus

jj

mezi vámi je nějaký debil který nadává miley *16* jen se přiznejte!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bambusanka

Re: jj

Nechápu,proč se tu řeší Miley??? *5*
    • wercis

Jo je to děsná kráva..Miley nebo jaxe to píše..namyšlená jak cyp..ani zpívat neumí...wubeec *13* *5*
    • sharpay1995

Tak mezi námi nikdo takovej bude jen asi těžko...tím mezi námi myslím ty kteří sem choděj pravidelně- já, jana, angel atd.... takt o na nás prosím nesvádějte...my nemůžeme za to že nějakej debil Vám tam nadává na Miley...
    • jana291995

jo,takže ty si myslíš že mi vám tam budem nadávat,a pak vám budem nadávat my?nejsme blbý,mi si rozhodně o žádný hádky nekoledujem..vy nás obvinujete...
    • angel15

heled nechci nic říkat,ale proč ukazuješ na nas?určo tam nadava někdo kdo neni reglej to už o něčem svědčí ne?že to je ubožák co se tim baví...a je spousta lidi co fandí jinejm celebritám,tak proč ukazuješ na nás?
  • avrilka-aja

Wow

Všimli jste si,že Avril už si moc nedělá ten svůj růžovej melírek?
    • angel15

Re: Wow

nevšiml...už pár dni jsem s ni nikde nebyl *1* *4* třeba ji to už nebavi a nebo zase trchu změni imič
      • jana291995

Re: Re: Wow

hej twl žw ti to není blbý!ty chodíš s Av ven,kdovi co děláte v noci *1* a ani nám to neřekneš?tak to sem zvědavá jak to vysvětlíš!! *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Wow

Ano, ano přesně...jak to asi vysvětlíš....xD
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: Wow

*1* já ho lituju chudáka.. *15*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Wow

*1* to snad nee,to by stebou jinak Av večer nehrála piškvorky ne?jo a v bravu jednou byla woodoo postavička,a já ji říkala franknštajn *15*
            • angel15

moje holka jo:D...ani neviš jak vypadam...třeba sem franklštain:D *9* *1*
            • jana291995

no to máš jediný štěstí,že nejsem tvoje holka,ptž bych ti Av zakázala..!! *15*
            • angel15

co děláme v noci jo? *4* *1* hrajem piškvorky *3* vám říkam ,že sem nebyl s ni nikde už dlouho,tak co vám mám povídat:D
  • puspuspusinka

ČAUWESÍÍÍK

ČAUWESÍÍÍK, TAK JAK SE MÁTE? A CO ŘÍKÁTE 1. MĚSÍCI NEW ROKU? *3* *4* *7*
    • sharpay1995

Re: ČAUWESÍÍÍK

no tak vzhledem ktomu že už konečně vyšel ten nový song od Avril tak super...xDDD Ale jinak to vcelku ujde....xDDD
  • terineczqa

heeeej jak se mate

hej lidicky jak vlastne zijete a co prazky tesite se *7* *7* *7* *7*
    • xkostex

Re: heeeej jak se mate

zatim dobre a prazky mi bouzel pomalu koncej *9*
      • terineczqa

Re: Re: heeeej jak se mate

nam ete nezacaly *15* *15*
        • fifinka7

Re: Re: Re: heeeej jak se mate

nám skončili před třema tejdnama *9*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: heeeej jak se mate

nóó....tak my se na ně ještě furt těšíme....je blbé že každý okres má prázdniny jinak... *13* *13*
            • erca.n

Re: Re: Re: Re: Re: heeeej jak se mate

nám začínaj za tejden *5*
      • sharpay1995

Re: Re: heeeej jak se mate

No jo...nám začínají v pondělí...xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit