-
plakat
v top divce je krasnej plakat avril s podpisem *3* -
-
Re: plakat
jj já wíím taky už sem si ho koupila a je na zdi :DD -
-
Re: Re: plakat
achjoo...sem opožděnááá.. *1* -
-
Re: Re: Re: plakat
To neřeš... *1* já taky...du si pro to až zítra...xD
-
-
-
Re: plakat
jo,zítra si ho půjdu koupit..možná..xD
-
-
mix
narazila sem na dobrej mix Unk vs. Avril Lavigne vs. Toni Basil Mash-Up Girlfriend
muzete si ho poslechnout tady: http://www.youtube.com/watch?v=QK2f 2om8YrE -
-
Re: mix
jó to znám...už celkem starý video, ale dobrý...xD -
-
Re: Re: mix
To ZnáM Je TO GOOD!!
-
-
-
Jakóóóó...xD
Ajkó co to je tady...já du jenom na trenál a když přídu tak tady popsané 3 stránky...a ještě ktomu novej člen...no co to je toto...za to zas může ta ožralá, žárlivá a bezruká krotitelka goril Míša, žhe jo???? Za všechno totiž může ona...teda za vše ne...za ty výtlemi může Kubajs...xDDD
A jinak zdrávím tě erca.n
(PS: já nejsem žádná telefonistka...xDD) -
-
Re: Jakóóóó...xD
Teda jako mno to wíš já sem úžasná, když sem už někoho povolám na diskuzi tak to s ním už rovnou rozjedu *15* -
-
Re: Re: Jakóóóó...xD
Ano...já vím že si úžastná...xDDDDDDDDDDDD -
mozna nam v sobotu pribide dalsi clen -
-
Re: Re: Re: Jakóóóó...xD
V sobotu??? a to se sním setkáme rovnou v Brazílii???xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Jakóóóó...xD
asi jo pokud cestou nezabloudi -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jakóóóó...xD
*15* zabloudila by ale dostala by se tam raci ji necham jet samotnou snad ji nechitnou pirati *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jakóóóó...xD
no jestli nepojede s Kubíčkem ,tak určo nezabloudí...xDD
-
-
-
-
-
Re: Jakóóóó...xD
ahojky *1* -
-
hele spon nekecej kdo tady provolal skoro celou sobotu s Avril? ty takze ses telefonistka *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Jakóóóó...xD
no dobře...možná je to malinko přípustné...xDDD Ch..jeden telefonát s Avril už vám tu všichni říkají telefinistko...no co to je za bordel toto...xDD
-
-
-
-
Bravíčko...xDD
V new Bravíčku je rozhovorek s Avril a potom ještě plakát Alenka v říši divů..., a spoustu dalších věcí, ale ty semka nepatří...ale musím prostě říct že jak tam sou ty trapasy tak ten s názvem: Student v převaze(nebo tak nějak) je fakt dobrej...takhle toho učitele dojebat to je super...doporučuju přečíst...xDD -
-
Re: Bravíčko...xDD
Tak ten teda fakt nemá chybu sem měla výtlem eště sto let po přečtení a furt ho mám ... *15* *15* *15* *15* ten je teda fakt dobrej jako ... *15* *15* *15* tohle udělám s naším trenérem, ale do prdele to bych se měla naučit volejbal co? *7* *15* -
-
Re: Re: Bravíčko...xDD
Co..?počkej počkej počkej...ty hraješ volejbal???xDDD -
-
Re: Re: Re: Bravíčko...xDD
jo a nesměj se mi !!! *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravíčko...xDD
nesměju...já jenom proto že taky hraju volejbal...xDDD -
Re: Re: Re: Re: Bravíčko...xDD
a k tomu baket ... xDDale ve volným čase nejrači asi záchranku *14*
-
-
-
-
Re: Bravíčko...xDD
Jasněěě už ho mám taky *14* a du na ten trapas ... *15*
-
-
mám to..!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=CTGP bQ2LM5k -
-
Re: mám to..!! :D
dobřety!! *1* *1* *1* *1* je to super, prostě nemám slov!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mám to..!! :D
Achhhh ... Acchhh ... Můůůjj ... BBOOOOŽEEEE .... Tak a teďka du stahovat .... yeahhh ... to je jeee... eeee... nejkrásnějšííí ... BOŽE ... já zapoměla dejchatt ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: mám to..!! :D
mi ten odkaz nejde *16* -
-
Re: Re: Re: Re: mám to..!! :D
není možné, všem jede. Smazal sis mezery?
-
-
-
-
Re: mám to..!! :D
Já omdlívám... to, to, to ,to je dokonalé, úžastné, bombastické, skvělé... já, já, já nemám slov!!!!!!!!!! Miluju to!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Ehmm??
Lidi co děláte ve volném čase, a baví vás to úplně nejvcí (kromě kecání tady na diskuzi) něcooo co patří jen Vám ... třeba hodinka denně ... co prostě milujete ...
Já se vykecnu ... ale je to teda trapas a může za to Avril aby bylo jasnoo ...
Nejradši hraju na kytaru a zpívám !!! Zpíváámm ... jo to úplně miluju ... a chtěla bych se tím i živit, ale myslím, že v tom nejsem ani trochu dobrá, myslím že zpívat ani neumím ... *15* *15*
I když učitelka tvrdí něco jinýho, ale ta tomu nerozumí *15* *15* *15*
Nooo a chtěla bych skusit i napsat písničku, ale myslím že se do toho rači pouštět nebudu ... protože písničky pro mě mají smysl jen když jsou napsaný ze srdce tak jako je píše Avril a to já bych nezvládla.. *9*
No tak sem se prokecla... tak a teď čekám to samý i od Vás co baví Vás...?? *14* -
-
Re: Ehmm??
Já to mám vcelku jedoduchý, když mám volno tak buď jdu něco nafotit do přírody, nebo jedu na nějakej ten hrad nebo zříceninu. A když nejsem zrovna mimo dům, tak se ty moje činnosti většinou týkají očítače. Kromě diskuze tady, hraji hry na PC, poslouchám muziku, případně něco málo čtu. -
-
Re: Re: Ehmm??
Tve ty seš ale zženštilej dobrodurh ... *15* *15* *15* *15*
A já myslela že proháníš o půlnoci Harleye po městě *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm??
Nejsem zženštilej! Zase vymejšlíš kraviny. *15*
Prohánim tak maximálně kolo. *1*
-
-
-
Re: Ehmm??
Drsně ty, :-) třeba se ti to jednou splní :-)
Já si každý den zpívám, zpívám si pořád i ve škole a taky strašně ráda píšu romány, uvolním se u toho a aspon na papíře si s ním své sny. *3* -
-
Re: Re: Ehmm??
No to mě učitelka řekla, že nevydržím v realitě a mám svůj vlastní svět do kterého utíkám při hodinách a když mě vyvolá tak nevnímám ... *15* *15*
Možná je to tak, při hodině se tak nudím že myslím na spousta věcí a prostě až zajdu někam do krdele pak řekne Míšo a já co kde sme? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Ehmm??
Je mi to jasné, já se v hodinách snažím dávat pozor a ve škole jsem celkem v realitě, ale doma už jsem opět ve virtuálním světě ..... nejhorší je udržet pozornost v kostele, to je marná snaha. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ehmm??
Ty chodíš do kostela? *15*
Já byla v kostele jenom dvakrát, na svatbě tety a na křtinách ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ehmm??
chodím no :D
-
-
-
-
-
-
Kapitola pátá - Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
Pomalovali barvami a Brody začal palbu hovnama dokud nevypadala Elis jako pytel sraček.
Další je na řadě Míša, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padlo čtyři. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena. „Ta zlá hra snad neumí nic jinýho než červenou, teď to vypadá jako Rudý náměstí.“ Povídá Míša.
Hra povídá:
Hodila si na kostkách málo
V pravidlech to takhle stálo
To byla chyba Míši
Připlazí se totiž chřestýši
Jsou to páni hadi
Možná je nemáte rádi
Začíná se ozývat syšení z celého domu. Rázem se totiž v domě objevila stovka jedovatých chřestýšů. Další lezou oknem, komínem a ze sklepa. Černá ovce Elis, nebo spíše teď už hnědá ovce Elis, na ní hadi vůbec nešli. Jen co se na ni totiž podívali, radši spáchali sebevraždu.
Ale Míša, ta byla jejich cíl číslo jedna, protože právě ona hodila kostky. Chřestýši ji oblklíčili v rohu místnosti a čekali na Anakondu. Anakonda škrtič přichází na scénu, veme Míšu za nohu a začíná ji drtit jako červa.
Elis vzala na Anakondu paralyzér, bohužel se netrefila do hada ale do Míši. Míša dostala pecku 240 voltů. Byla na Elis kvůli tomu tak nasraná, že jí dokonce ta anakonda radši pustila, protože Míša vypadala jako rozzuřenej bejk ve španělské koridě, prostě vzteky úplně bez sebe. Potom vzaly Anakondu a hodily ji do kotle.
Předposlední kolo před námi. Na řadě je Elis, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padlo tři. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena. „Zase červená, na to se můžu vysrat.“Zuří Elis. -
Super holka
Avrilka je suprácká holka a ještě lepší zpěačka! -
h-b-day
vše neeej *3* -
avril
Avril je skvěla narozdil od nějaky Nicole S. *9* *8* *1*