Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:)

Nedávno sem viděl koncert Avril, a zjistil sem jaký má vlastně oddaný fanoušky. A to nejenom v Japonsku.
    Třeba u Coldplay nebo u jinejch čekají až někdo udělá chybu aby ho mohli vypískat.
    *15*
    • kvatro

Re: :)

Možná je tohle spíš pro Elis, ale nevadí.
      Včera sem viděl Evana taibenfelda a jeho písničku Pumpkin Pie Na YouTube. Ne že by mně to moc zajímalo. Ale některé pasáže jsou velmi nápadně podobné Complicated a Crazy od Simple Plan. Evánek neni schopnej vymyslet vlastní, tak se nechal inspirovat. *15* *15*
      • Re: Re: :)

tak hele jo! Evanek se neopici po nikom! sice mi pripadalo to jak sel na ty parti tou chodbou a spival podobne Im with you tam taky sla na party chodbo ua spivala ale to je jedno
    • puspuspusinka

Re: :)

*15* *15*
  • puspuspusinka

XD

Noo tak co z tebe tentokrat vymáčknu xD nebo bys chtěl ty něco vymáčknout že mě?? XD Klidněěě xD
    • kvatro

Re: XD

No já mám teda na tebe jeden dotaz. *4*
      Kde si sebrala tu vesnici Evaň, jaksi psala kam se budeme stěhovat.
      • puspuspusinka

Re: Re: XD

Tu našla Elis xD Víš mi máme v mozku furt něco s Evánkem a ona našla i vesnici xD Další dotazy ??... XD
        • kvatro

Re: Re: Re: XD

Takže Elis, Ta už kvůli Evánkovi hledá i vesnice. No to už je vrchol. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: XD

XDDD
  • kvatro

Kapitola šestá – Monster Ball

Hra povídá:
    Hodila si na kostkách málo
    V pravidlech to takhle stálo
    Dámy, Lady Gaga už se valí
    Možná vám jich pár ubalí
    Monstrum je to z Lochness
    Elis by si do pekla rád odnes

Příšera Lady Gaga se za chvíli opravdu zjevila, chtěla zazpívat tim svým smrtícím hlasem. Ale Míša s Elis už byly připravené. Vzaly vidle a lopaty, a Lochnesku začaly řezat hlava nehlava. Lezla z toho po čtyrech. Gaga stačila ještě Elis kousnout do nohy ale to se jí sakra vymstilo. Když se u nás holky s Gagou poperou, tak jenom nožem a nebo sekerou. Lochnesku potom zabalily do černýho pytle a hodily do kontejneru za domem.

Další je na řadě Míša, bere kostky a hází.
    Na kostkách ji padlo sedm. Skleněné oko hry se zbarvilo opět do červena. „Sakra, už je to zase jako Rudý právo, to bude v hajzlu“. Povídá Míša.

Hra povídá:
    Hodila si na kostkách málo
    V pravidlech to takhle stálo
    K domu se blíží Golem
    Zničí všechno kolem
    Míša to o něm dobře ví
    Že udělá kůlničku na dříví

Najednou se začlo všechno třást, skleničky, tabulky v oknech, takové menší zemetřesení. Golem se přifařil před barák. Vyřezal si ze stromu kyj a začal se s ním okolo sebe ohánět. Stará kůlna to odsrala jako první. Golem se vydal zničit celý dům. Neexistuje situace aby si Míša s Elis neporadily. Míša tedy vyslala na Golema černou ovci Elis aby mu svým ovčím kopytem dupla na nohu.
  • vterinka

prst

Tak ted sme se dobře pobavila! :D u Ash holky Míšu za ten prst litovaly a my si tu z ní udělali good zábavu. :D:D:D ... Míšo jestli se tě to dotklo, tak se omlouvám, ale myslím, že nás znáš! :D
    • kvatro

Re: prst

kačko, tam ta diskuze funguje úplně jinak. Míša tam vždycky něco napíše. a oni dvě odpovídají pouze a nebo b. *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: prst

no já si všímám, že tam to fakčí upe jinak :D:D:D .. já sme teda pro tu naší praštěnou diskuzi! ♥
      • puspuspusinka

Noo ... možná nepíšou tak debilně drze jako vy, ale jsou stejně boží ... mám prostě dvě stránky ... praštěnou partičku kterou miluju a to jste vy a pak prostě holky s kterýma si povídám o no to ty nemusíš vědět ... *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: prst

V pohodě ... já vím ... *14*
      • vterinka

to jsme ráda! :-* *14*
  • puspuspusinka

Goodbye

Lidičky já už mizím ... GOODBYE ...

Elis ... Zítra deme zase do města ... pak ti všechno povím ... a nikomu ani muk ... je to jen mezi námi dvěma ... jasnýý ... *15* *15* *15* Pááá Miluju Tě... *14*
    • xkostex

Re: Goodbye

ok paa:-* a ja se du zejtra zabit tak mi drz palce abych si jen rozbila hubu *15* a neboj drzim hubu jako no proste drzim hubu pp Miluju te!
      • puspuspusinka

Re: Re: Goodbye

Jasný ... snad ten můj plán vyjde ... a beru s sebou i Mirouna ... protože s nima je neskutečná prdel a zase mu šlohnu kšiltovku to mě neskutečně baví jo a taky si s nim budu asi tancovat šlapačku musím mu vrátit to jak mi dneska pošlapal nohy ... *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: Goodbye

twl proc ho beres taky? pak ti ten plan nevijde pokud myslimestejnej
          • Re: Re: Re: Re: Goodbye

Já vím, ale zítra to ještě podusím aby si myslel víš co no a s Mirounem to bude drsný ... no a pak v pátek po škole ten plán provedu neboj mě to vyjde ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Goodbye

To vůbec nevim o čem tady mluvíte, nějaký kraviny budete provádět.
              Co to je? Řekněte mi to. *1*
            • xkostex

fakt? tak mi povez co je oto zaplan protoze ja ho jeste nevymyslela
            • Re: Re: Re: Re: Re: Goodbye

Ale vím *1*

Michae nesere tě to, že nemáš páru o čem tady mluvíme? *1*
            • xkostex

fajn tak jo ja svuj plan s skricim nazvem Atack provedu zejtra *15* a pokjdu nevis jakej domysli si to:P
  • kvatro

:o)

Míšo, jaký byli piráti z Karibiku? :D
    • vterinka

Re: :o)

jééé na ty jdu v pondělí se sestřenkou a kámoškou! :D
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

To tu rači říkat nebudu abych Kátě něco nezkazila ale moje hodnocení je to nejlepší co existuje byl to nejlepší díl pirátu vůbec !!! A Johnny byl skvělej xDDD "Miluju tě" ... "Jo já sebe taky" ... Nejlepší hláška xDDD
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

kks tak to se těším!! :D:D:D Dobrá hláška!! :D:DD
        • kvatro

No to jsem se toho dozvěděl, dobře nechám se překvapit. :o) Až to bude na DVD tak se na to podívám.
          A bez Johnnyho Deppa, by to prostě nebylo ono, ikdyž tuhle hlášku znám ale jenom v podobném znění. Dokonce to používám i já. Když mi někdo řekne, "ty jseš ale blbej. Já odpovim: Já taky."
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o)

To sem nepochopila xDDD ... Ty trdlo máš vzkaz ve vzkazech xDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Kup si novej mozek! :o) Vzkaz ve vzkazech sem četl až potom.
      • kvatro

Re: Re: :o)

No já právě na Piráty nejdu, tak jsem chtěl z Míši vydolovat o čem to bylo. :o)
        Jo a užij si to.
        • vterinka

děkuji Míšo :D
  • Kajuško, tvoje aktivita tady na Avril je nepřehlédnutelná. *1* Co že si najednou zavítala sem?
    • kajuska4
      No řeknu to tak ... Avrilky fanoušek jsem byla vždy a sem do teď ,akorát jsem nevěděla jestli tu budu vítána *3* asi tak no :D
      • vterinka
        hmm.. zajímavé, že ses předtím neozývala, když to ještě fungovalo
        • Na tohle se bude těžko odpovídat. *15* Ale správná otázka. *3*
          • vterinka
            Děkuji, bráško :-*
          • kajuska4
            *3*
        • kajuska4
          Tak pardon :) fakt jsem to nevěděla a ještě jsme se dcl hádali , ale co je to fuč *3*
          • vterinka
            no, hádali .... možná je to fuč, ale staré rány se jen tak nezahojí ;-)
            • kajuska4
              no dobře ale mluvila jsem se .. ještě jednou: promiňte .. to jsem nechtěla ...
            • vterinka
              Přesně tak, Miško. :-) .... Ale kdo ví, jestli se ozve, ale taky chci vysvětlení. :-)
            • Kajusko, chceme vědět, proč najednou děláš jako by se nechumelilo, jako kdyby jsme si nikdy nic neřekli. Stačí vysvětlení. *3* Jako my nejsme padlí na palici, aby jsme na to zapoměli.
          • To mi neřikej, že si nevěděla jak to tady funguje? Občas si tady přece byla....Když sem ještě chodila Míša.
            Ovšem jen co si sem vlezla už tu byl oheň na střeše.
            *15* Ale jak řikáš, je to fuč.
            • No já teda tu omluvu beru *3* zakopejme tedy válečnou sekeru. *3*
      • Já to řeknu zase takhle: Fanoušci Avril jsou tu vítání. *3* Ale i tak, je to tady veřejná diskuze a teoreticky sem může psát každý.
  • emaili,icq,vily

AHOJ juknete plssss...na muj blog mam tam emaili icq vily ruznych celebrit díky mocky všem kdo se tam juknul a pridejte mi pls komentar dík

http://spidercat.blog.cz/
  • avril-nely

Je prostě skvělá !!!

Avrilka je prostě supéérrrrrr
    co myslíte která písnička se vám z alba The Best Damn Tihing nejjvíc líbí ?? 1. girlfriend
    2. of those girl
    3. contagious *14* *3* *4* tyhle písničky miluju
    • rad0vka19

Re: Je prostě skvělá !!!

mě se nejvíc teda libí The best damn thing.. :D *3*
    • angel15

Re: Je prostě skvělá !!!

mě se nejvic libi Innocence *3*
  • .nat

.Mlask

Neznáte někdo mail na Avril??
    • Re: .Mlask

jasně že mám blbko *1* ty ještě ne ?? píšu si s ní už celý roky *15* *15* tak za litr ti ho prozradím *5*
    • jana291995

Re: .Mlask

já ee *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit