-
Super
Avril je proste uplne super zpevacka!!!Ma uzasny pisnicky a ja ji mam moc rada uz je to rok...byla jsem taky na koncerte a bylo to pekny...je proste uzasna!Je to nej zpevacka co znam -
barbie
avril je posledni dobou strašna barbyna ale je skvela miluju jeji styl muziky i oblikani *4* *14* *4* *7* *14* *5* *9* *3* *1* *1* *3* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
-
Re: barbie
Ale teď už není! *13* -
-
Souhlas
Souhlasím...je to skvělá zpěvačka a mos se mi líbí Tomorrow:-**** A My World a Naked a Alone a a a a ....toho by bylo;-) *14*
-
-
-
NECHÁPU TO
JÁ TAKY SOUHLASÍM.VŠICHNI JSTE CHYTŘÍ ALE PROČ STRÁCÍTE ČAS NAD TÍM ŽE URÁŽÍTE PRO NÁS SKVĚLOU ZPĚVAČKU.JAK BY BYLO VÁM.NĚKOMU SE LÍBÍ CIARA,NĚKOMU BRITNEY, JO DOBŘE NEBERU VÁM TO.KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚKDO JINÝ.ALE CHOVAT SE JAKO SLUŠNÝ LIDI SE UMÍ KAŽDEJ.JSME JEDEN STÁT A MĚLI BY JSME DRŽET PŘI SOBĚ.MNĚ SE AVRIL STRAŠNĚ LÍBÍ,A NIKDO MI JI NEVYMLUVÍ
KDYŽ SE VÁM AVRIL NELÍBÍ TAK TO NAPIŠTE JAKO SLUŠNÝ LIDI:MNĚ SE AVRIL NELÍBÍ NEZPÍVÁ MŮJ STYL.A JE TO.NEMUSÍME SE HÁDAT,ALE VY SI O TO KOLEDUJETE. -
hoodně novinek
Na blogu je hodně novinek! -
Nevydržím to !!!
Já to už nevydržím, jestli Avrilka nebude okamžitě 1. tak tak tak pudu a začnu hladit opice, který jí neposlali hlas *1* *1* *1* ,...prtože jestli něco už konečně s tím nepohne tak ty trapáci budou nad Av,...ale kdyby bylo už to CD tak by vyletěla jak raketa *1* *1* *1* takže asi pudeme zase pohladit tu 30letou opici ať s tím pohne *1* *1* *1* -
-
Re: Nevydržím to !!!
na jaký je to webce pls? -
-
Re: Re: Nevydržím to !!!
je to na http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/
Ale může se tam hlasovat jen od čtvrtka večer do pondělního dopoledne, takže tento týden už stím nic nenaděláme..., ale ten příští to už bude jiná...xD -
-
Re: Re: Re: Nevydržím to !!!
kdybych to vedela dřív....snad příště vyhraje - a kdy se bude smet zase hlasovat? -
-
Re: Re: Re: Re: Nevydržím to !!!
No...ve čtvrtek je zase "vyhlášení" hytparády...takže od čtvrtku od cca 20:00..xDD
-
-
-
-
-
Info
Pro ty co budou číst o naši čarodějnici, čtěte ji postupně od 1.dílu až k třetímu. Aby tu někdo nepsal že to nedává smysl. *15* *15* *15* -
Vánoční Perlička
Lidi já mám totální záchvat smíchu ... tahle fotka nemá chybu ... *15*
http://www.fanpop.com/spots/avril-lavigne/images/17904650/title/avril-michelle-matt-lavigne-around-christmas-tree-3-photo -
-
Re: Vánoční Perlička
jůva to je fajné *14* *14* *3*
-
-
Upozornění
Dámy a pánové mám pro Vás velmi zenpokojivou zprávu.
Na přehradě Lipno, řádí Krakatice s chapadly a přísavkama, slyšící na jméno Kačka.
Platí přísný zákaz koupání a veškeré lodní dopravy.
Nechcete snad aby s Vaším člunem krakatice žonglovala? -
-
Re: Upozornění
To máš blbý, na Lipno jedeme na svatební cestu ... asi se pohoupámee... *15* *15* *15*
Kačenka mě o to požádala... *15* -
-
Re: Re: Upozornění
Bacha ať neskončíte ve vodních hlubinách. *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Upozornění
No, ale mě zachráníš že anooo ... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Upozornění
To si rozmyslím, podle toho, jaké budeš mít šaty, jestli se mi budou líbit nebo ne. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Upozornění
OK *1* *1* *1* -
Vidíš, to mě nenapadlo, dík za tip. *1* *1* -
Pokud mi neřekne to přímení, tak jo *15* -
jo a ty ji je slohnes a nechas ji at se klidne potapi dal -
Tak jo, to tě zachráním. *1* *1* *1* *1* *1* Ale Michala tam můžu nechat, ne? *15* *15* *15* -
No samo sebou že Abbey Dawn ... *15*
-
-
-
-
Re: Re: Upozornění
tak to pak stastnou svatebni cestu *15* -
-
Re: Re: Re: Upozornění
No nejlepší na tom, jee... že asi daleko nedojedeme, Lipno je totiž tak trochu zamrzlý *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
.
Tak sem tady po chvíli zase zpátky, snad sem o nic nepřišel. *15* -
-
Re: .
No takže přišel *1* Míša už tu neni *1* -
-
Re: Re: .
xDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: .
Aby tě ten smích za chvíli nepřešel. *13* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .
No na malý moment mě přešel, ale už je opět tu :D
-
-
-
-
-
Kapitola osmá – Goodbye Lullaby
Za chvilku se v pokoji objevila samotná Avril Lavigne a povídá. „Hey everyone, I’m really excited, that I meet you Míša. I heard that you're my biggest fan. It’s amazing.“
Míša se radostí úplně rozplývá. Avril jí ještě předává celoživotní volňásky na všechny její koncerty. To už bylo na Míšu moc. Prásklo to s ní o zem. Avril se ptá Míši, „Are you OK?“ „I must to call Brody, His stinky shorts wakes up everyone.“ Brody put his stinky shorts on Míša‘s face.
Míša z toho vyskočila tak vysoko, až prolétla podkroví. Zůstala tam po ní černá díra, podobná té jako kdysi ve Faustově domě. Od té doby ji nikdo neviděl.
THE END