Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

W.I.T.C.H.

Čarodějka z Westwicku 3.díl – Nebezpečná rychlost

"Takhle se tam u všech rohatejch nedostanu včas, musím zařídíit aby se tam ten vlak dostal rychleji!" komentuje nahlas svou situaci čarodějnice. Vydala se tedy vstříc strojvedoucímu. "Ve vlaku je bomba, pokud vlak sníží rychlost pod 80 km/h vybuchne! Pokud se někdo pokusí z vlaku vystoupit bomba vybuchne!" Řve na celé kolo čarodějnice. Tento tah se čarodějnici ovšem nepovedl. K takové politováníhodné situaci dochází maximálně jedenkrát za deset let.
    Po pár kilometrech rychlé jízdy se na trati nacházel ostrý pravotočivý oblouk. "Rybník přímo před námi!", docela vpravo!, zpětný chod!," Vlak jel příliš rychle a skončil v rybníce. Zavřít hovnotěsně dveře! "Jaké jsou škody?", ptá se čarodějka strojvedoucího. "Voda!, zaplavila přední prostor, nákladové prostory a kotelnu číslo 6. Jak se bude potápět, voda se povalí přes horní okraje kupé, dál a dál, přelévá se! Může jet se čtyřmi zatopenými kupé, ne s pěti! Ať nyní uděláme cokoli, vlak půjde ke dnu." "No to jsme v pěkný prdeli", blesklo čarodějnici hlavou.
    Jak se tehdy z potápějícího vlaku čarodějnice dostala, zůstává i nadále nevyřešenou záhadou. Na veletrh se ale bohužel nedostavila. Na veletrhu se už psala prezence. „Nyní se přesvědčíme zda je přítomna čarodějnice“. "Čarodějnice se odstěhovala do Vodňan" hlásí její bývalá kolegyně pozdějí i soupeřka Kumarka Krákavá z Havířova. Dnes již jako bývalá čarodějnice, tam dnes působí jako kartářka a astroložka. THE END
    • vterinka

Re: W.I.T.C.H.

omg, dobřety *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: W.I.T.C.H.

Ty seš mi nějakej spisovatel ... *15* Hey nechceš nám psát seriál??? *15* *15* *15* Každej večer jeden díl ... *15* *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: W.I.T.C.H.

Já ti dám takou krákavou že se z toho ty víš co...:D :D :D Ať jsi nepůjčím tu kouzelnou pánev od mé bývalé kolegyně a nezajedu za tebou...:D :D Ale né... fakt je to skvělý...!! :D :D *1* *1* *1* A fakt by si mohl každý den psát jeden díl...:) :D
        • kvatro

Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

Jste se zbláznily!? psát každej den jeden díl. *13* *13* *13* Vymyslete teď pro změnu něco vy! *3* Fakt, zkuste taky něco napsat. taky se chci válet pod stolem jako slečna Krákavá. *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

Můj další díl bude o tom, jak čarodějnice pekla cukroví. *15* *15* *15* ale taky až na Vánoce *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

tak třeab já píšu, ale ne tak vtipné a ne tak krátké. Můj poslední příběh má 16 stránek ve wordu a ten před ním 11, takže to by nešlo. *1* *1*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: W.I.T.C.H.

aha tak to jo *1* to my školní časák nevedem .... ale s tím časem je to svatá pravda, ale když mě to popadne, tak to musím napsat a škola jde bokem! *15* *15* jinak na vánoční nádilku se těším *15* *15* *15* *15*
            • puspuspusinka

Já taky píšu pořád ... vymýšlím pro Eliáše z Kostek nějaké pohádky ... *15* Ale taky až o Vánocích *15*
            • sharpay1995

Tak jako já taaky píšu... pořád něco..., třeba sem byla i šérdedaktorkou školního časopisu...:D :D A napsala jsme již jednu "knížku", ale to bylo tak před 4 roky..:D :D :D Možná bych vymyslela i něco takového, ale teď nemám moc času... možná o Vánocích vám nadělím dáreček...:D :D
  • AVRILKA:)

je nej....
  • jana291995

NECHÁPU TO

JÁ TAKY SOUHLASÍM.VŠICHNI JSTE CHYTŘÍ ALE PROČ STRÁCÍTE ČAS NAD TÍM ŽE URÁŽÍTE PRO NÁS SKVĚLOU ZPĚVAČKU.JAK BY BYLO VÁM.NĚKOMU SE LÍBÍ CIARA,NĚKOMU BRITNEY, JO DOBŘE NEBERU VÁM TO.KAŽDÝMU SE LÍBÍ NĚKDO JINÝ.ALE CHOVAT SE JAKO SLUŠNÝ LIDI SE UMÍ KAŽDEJ.JSME JEDEN STÁT A MĚLI BY JSME DRŽET PŘI SOBĚ.MNĚ SE AVRIL STRAŠNĚ LÍBÍ,A NIKDO MI JI NEVYMLUVÍ
    KDYŽ SE VÁM AVRIL NELÍBÍ TAK TO NAPIŠTE JAKO SLUŠNÝ LIDI:MNĚ SE AVRIL NELÍBÍ NEZPÍVÁ MŮJ STYL.A JE TO.NEMUSÍME SE HÁDAT,ALE VY SI O TO KOLEDUJETE.
  • sharpay1995

BRAVO

Opět vám přináším info o new Bravu a Avril....
    1. Strana 6- mini článek o Avril...a jestli je to pravda tak i dost smutný...:(*9*
    2. Na poslední straně je soutěž- můžeš získat Black Star!*14*
    A speciálně pro janči: poslední strana- Adresa: Mitchel Musso
    • jana291995

Re: BRAVO

hey fakt?oni tam dali adresu?parááádička!!Seš zlatko že jsi to naspala,já neměla v plánu si je kupovat!!xD..dík *1* a to je v novým bravu jak je na titulce gaga?
      • cara

Re: Re: BRAVO

jani,hezkej new obrázek :)
        • sharpay1995

Re: Re: Re: BRAVO

Jj...Mitchel u tebe míří čím dál tím víš, co?xD *1*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: BRAVO

jj,moc se mi líbí!!doufám že jednou přijede!!Ale nebojte avrilku mám ráda pořád stejně!!Mitchelík je až po ní!A už mám to bravíčko,tu adresu si vystřihnu s schovám!!Děkuju *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: BRAVO

není zač! *3*
      • sharpay1995

Re: Re: BRAVO

jj v tom Bravu s Lady GaGa!
        • cara

Re: Re: Re: BRAVO

jj mamka mi ho dneska koupí :)
  • mileycyruska

for puspuspusinka

člověče si tu sdi na vzkazy mi neodpovídáš!! nbo že bi si ma ingorkovala?? *7* *7* *4* *5* *14*
    • puspuspusinka

Re: for puspuspusinka

sry seká se mi komp *9* *4* *3*
      • mileycyruska

Re: Re: for puspuspusinka

ahaaaaaaaa??!!
  • Plakáty Avril

Čau mám plakáty Avril. Jestli byste měli zájem mrkněte se tady http://esme--cullen.blog.cz/1008/av ril-lavigne ty plakáty sou fakt pěkný *4*
    • Re: Plakáty Avril

www.esme--cullen.blog.cz
      • puspuspusinka

Re: Re: Plakáty Avril

Beru všechny ... *14*
        Ty s Avrilkou ... jestly nevadí ... *14* *15*
        Jooo a Elis nebuď msutná ten velkej ti pošlu k no něčemu třeba k Vánocům *15* *14*
  • puspuspusinka

...

Michálku můůj, řekni mi to příjmení ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Až naprší a uschne. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Michálku můůj milovanej ... prosím prosím ... *15*
      • xkostex

Re: Re: ...

proc nam ho nechces rict?
  • vterinka

WTH na youtube

Tak už je to i na youtube http://www.youtube.com/watch?v=OPA3 NOAHdX8 *15*
    • kvatro

Re: WTH na youtube

Tak už to tam neni. *8* Zase to ztopili kvůli autorským právům.
      • puspuspusinka

Re: Re: WTH na youtube

To sou takový svině na tom youtube !! *8* *8* *8* *8*

Pardon, ale jako tohle není normální ... *8*
        • vterinka

Re: Re: Re: WTH na youtube

do hajzlu už s tím!! a proč mi to jede? :-(
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: WTH na youtube

Protože to nemá brzdy... co já vím *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: WTH na youtube

ale holkám nejspíše jede, protože ho sdílejí na fb. *7* *15*
  • nemusim ji je mi nesimpaticka
  • avrilka-aja

Facebook

Hele kdyby se někdo nudil přidejte si mne na facebooku. *1* Má z tady někdo facebook ? *1*
    • vterinka

Re: Facebook

face mám, ale nwm tvůj xD
      • avrilka-aja

Re: Re: Facebook

Jsem tam jako Alena Kraus. *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Facebook

ty už máš Hanku v přátelích, že? .. tak už sem si tě přidala
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Facebook

Jo přidala jsem si jí tam. :) A dobře. :)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Facebook

jj já vím :-))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit