Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Story

A ten příběh byl Hezkej :))
    • kvatro

Re: Story

No jak pro koho. :D A právě teď píšu další. Tentokrát bude zase Kačka a lektvary. :D
  • Avril Je nej!!!

Avril je nejlepšííííííííííííí! !!!!!!!
    • Re: Avril Je nej!!!

Myslíš??? *13*
  • kamik21

Hlasujte pls

ahojky všichni! hlasujte pls na www.kamikak.blog.cz(lukbobo.blog.cz zrušeno) díky moc za každej hlas *4*
  • nikk

Avril Lavigne in Wonderland

už sem slišel tu novou písničku a je uplně skvělá *14*
    • mmaarrkkeettaaaa

Re: Avril Lavigne in Wonderland

jn, ta písnička je super, já doufám že bude i na jejím CD, protože má hodně do sebe tá píseň *3*
  • puspuspusinka

:/

Sakra dejte to sem už někdo, víte jak blbě hledám, hledám to už půl hodiny a furt nic ... *9* POMOOOOOC
    • puspuspusinka

Re: :/

Áááááááááááááá ... Já taky pařila do 2 ráno, ale měla sem budík a chci konečně What The Hell ... tak sem konečně naklusejte s tím odkazem nebo snad začnu vraždit ...
  • puspuspusinka

Tak Míšo ...

Už existuješ ... BLAHOPŘEJU ... (říká se že kdo nemá FB jako by neexistoval) *15* *15* *15* Tak vítej mezi živými ... *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Tak Míšo ...

Správně..! Vítej mezi existujícími lidmi..! :)
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak Míšo ...

Ty abys taky něco nedodala ... *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Tak Míšo ...

vždyť mě znáš..:) Ale teď mu musíme dát chvilku, aby se tam trochu zorientoval..:)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tak Míšo ...

No odbře, ale neže mi tam zůstane, nebo si ho osobně přitáhnu zpátky ... *15*
  • vterinka

Něco víc about you? :D

Tak povídej Míšo! :D
    • puspuspusinka

Re: Něco víc about you? :D

Ty seš taky zprávná češka *15* *15* *15* Něco víc about you ... *15*

No, to co ještě nevíte se stalo měsíc před tím než jsem poznala Elis a Hanču a Kubu a vůbec tuhle diskuzi ... Byl to nejhorší měsíc v mém životě ... a taky nejhorší Vánoce ... roku 2009 ...

Byla jsem na dně pohádala jsem se s ex-nejlepší kamarádkou, a pokusila jsem se o sebevraždu ubližovala jsem si většinou jenom kamenem na žiletku jsem enbyla moc odvážná mlátila jsem se a ničila se jenom kvůli tý krávě co mi za to nestála *9* No a měsíc jsem kvůli tomu probrečela a byla jsem úplně na dně týden jsem byla i v nemocnici ... No a pak to přišlo s novým rokem nová naděje a nová nejlepší kámoška až dodnes Elis ... začala jsem sem chodit byla jsem taková uzavřená, ale rychle jsem se tu seznámila a všechny si zamilowala ... to je důvod proč vám říkám rodina ... *4*
      • vterinka

Re: Re: Něco víc about you? :D

Já dycky! :D a to bud ráda, že nepíšu slovensky a španělsky :D:D:D ... wow, tak ot jsem ráda, že to skončilo happy endem! ;-))))
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

No ano jsem *3*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

*4* ... jsem ráda, že se to tu uklidnilo! :-*** Mám tě moc ráda! :-**♥ *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

neměj obavy! ;-)
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Něco víc about you? :D

No tos neměla říkat, abys toho jednou nelitovala ... mě má rádo tolik lidí a já jím stejně dokážu jen ubližovat ...
  • souhlasíím *14* *14* je ta nej...
  • avril lavinge

je drsná *4* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • cara

:)

Mn0 Abbye DowN má opravdu nádherný mikči já jednu vybýrela přes půl hodiny :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit