Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ___maticka___

...

ahojíí cery moje=D
    • xkostex

Re: ...

cau matko ma tobe to trvalo! *15*
      • sharpay1995

Re: Re: ...

Něco mi asi uteklo...kdy mi objasní detaily??? Elis, Míšo???xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

Jo asi bysme měli, nebo se nám Hanička zcvokne,... *15* *15* *15*
          Tak milá Hančo,... já a Elis jsme se navzájem adoptovali za sestry a a tady Míša=Matička nás obě adoptovala za dcery, takže ti představuji new člena, který taky bude psát doufám slohovky a naší matku,...!!!
          P.S. Hančo, prosím, ať to s tebou nešlehne,...!!! *15* *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ...

jo to je nasa matka nekdy me sere ale jinak je skvela *14* a miso myslim ze to uz s hancou seklo *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ...

hanco za vse sorry *15* jo a dneska me cekej priletim na caj *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Dobrý, dobrý sem tady...právě sem přijela od hause, a mám kvůli vám pěknou bouli na hlavě...!!! to vám za tyhle infarktový šoky pěkně děkuju, vu dvě čarodejnice...teda sory, jen Elis je čarodejnice, protože lítá na košťeti...xDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Taky si myslím, on-line je a nějak se neozývá taky si myslím, že ji někde v Havířově předepisuje léky a proklépává Dr. House, protože to s ní nejspíš švihlo jakovždy žhe ano? *15* *15* *15* *15*
  • Nic proti

Nemusite hned nadavat ja rekla muj nazor kazdej ma jinej styl vyreseny?Ja mam treba styl hiphop,hrisny tance a to se vam treba nelibi.Vy fandite avril ja ciare,beyonce a shakira a hodne co spivaj a tancuji v mem styl.Sorry ze jesem vas urazila jen sem rekla muj nazor.
    • Re: Nic proti

Mě jsi neurazila. Nechápu, proč bych se měla urazit, když máš jen svůj jiný názor...! *13*
  • jana291995

to mi nesmí udělat!!!

Řekněte mi někdo že to není pravda?!!

Avril-turné bude zřejmě jen po Americe
    Avril doufá, že pojede příští rok v únoru turné po Severní Americe a tentokrát nebude mít při vystoupeních žádné tanečnice! "Chci udělat skvělé divadelní turné po Americce, protože to přesně vystihuje tuto desku" řekla.

PS:No to znamená že ČR nehrozí!!!:-(..škoda,myslela jsem že když tu měla přes 10 000 lidí,že sem přijede again!!!:-(

*9*
    • cara

Re: to mi nesmí udělat!!!

néééé já se tešila že zase přijede do ČŘ!to není fééér!
      • angel15

Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

prosimtě do unoru je času a divim bych se,že by hodila tolik peněz za hlavu co by vydělala po Evropě za turne....
        • jana291995

Re: Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

no vydělala by si aspon něco,taky se musí dívat na fandy!!
          Jestli už nikdy nepřijede,tak se zvencnu,já ji ještě neviděla *9*
          U nás měla přes 10 tisíc lidí,a když každej zaplatí pár stovek,myslím že milion má!!!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

Hm..já myslím že to bude nějaká blbost...nevím proč ale fakt se mi nezdá žeby jela turné jenom po severní americe..., ale když si to tak vemete tak tam píše v únoru po severní Americe, ale třeba o létě tam není ani slovo*1*, takže já myslím že ji tady příští rok ještě uvidíme...xD
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: to mi nesmí udělat!!!

sharpay1995 má pravdu je to divny a vždycky přijela o prázdninách ne na koncert sem?:)
            • jana291995

to jo no!! *15* *1* já bych šla na její koncík,i kdybych už ležela na smrtelný posteli,však já bych nějak vstala!!!Ale fakt,hlavně at přijede,jinak..nevím co si udělám *1*
            • sharpay1995

no to jo...už vidím jak by se Avril tvářila kdyby jí tam nějaká babička-pařmenka ochmatávala hůlkou.... to by byl ksicht k nezaplacení...xD *1* *1* *1* *1*
            • jana291995

mno mně je to celkem jendo kdy přijede,jestli za rok,dva..nebo 5...hlavně at přijede,já si na ní počkám třeba do konce života!!!bych šla na její koncert i v 60.letech,pokud by mě tam neušlapaly,ještě bych ztratila hůlku!! *15* hlavně at přijede,hned bych si koupila lístky do první řady,abych si na ni mohla hrábnout *1*
  • kvatro

W.I.T.C.H.

Následující příběh je smyšlený a nepředstavuje žádnou skutečnou osobu či událost.

Čarodějka z Westwicku 1.díl – Veletrh košťat

Zítra tomu bude přesně rok, co se udál tento vskutku strastiplný příběh. Onoho rána na hradě Helfenburku našla naše čarodějnice ve své hradní schránce pozvánku na veletrh českých výrobců košťat v Polsku. Veletrg czieszkich smetakoletu "Czech Brooms 2009". Čarodějnice uznala že své staré koště suší na půdě už pěknou řádku let, a tak se rozhodla že by potřebovala nové. Za pár dní, kdy se konal onen veletrh se čarodějnice vydala na cestu. K cestě použila své staré koště, protože se jí její kouzelná pánev, která by ji teleportovala přímo na veletrh jako na potvoru porouchala.
    Krátce po startu řve čarodějnice po celé obloze "Jacku já letím", hned na to, zachytily čarodějnici vojenské radary, narušila totiž vzdušný prostor. "Vizuální kontakt, střelba povolena, zamířit, pal!" Čarodějnické koště bylo sestřeleno párem stíhaček F-16 z nedaleké základny v Bechyni. A to už i koště s čarodějnicí letí střemhlav k zemi, vysunout podvozek, klapky. "Selhání koštěte!, selhání koštěte!" hlásí varovné červené kontrolky. Na poslední chvíli ještě stačila svoje koště ukočírovat do hromady hnoje. CRASH!, HARD LANDING! Smrad jako zájezd důchodců. "To se na to můžu vysrat", kleje čarodějnice. "No pořád lepší než padnout hubou na vidle", tiše konstatuje. Koště na dvě půlky, "ty jsou mi platný jako ponožka na dřevěnou nohu", zlobí se čarodějka.
    • puspuspusinka

Re: W.I.T.C.H.

Já mám teda DOST ... *15* *15* *15* No tak další ... *15*
  • Yeah

Kačko děkuju, jsem ráda, že to není úplnej trapas ty moje texty

Míšo, yeahhhh *14* řeknu ti, ta tvoje písnička mi dala fakt zabrat, málem sem sebou sekla... To je tak krááááásný, až nemám slov... Jako tohle bylo vážně něco a jestli mě fakt chceš slyšet dýchat, tak teď jsem fakt dýchala rychlostí blesku jak jsem byla úplně v šoku z tvých slov ... *14* *14* *14* Je to vážně kouzelný a taky v těch textech dokazuješ svojí dokonalou romantičnost ... *14* *14* *14* Děkuju ... Miluju Tě .... *14* *14* *14*
    • vterinka

Re: Yeah

Míšo, nemáš zač :-))
      • Re: Re: Yeah

Jak to tak znovu a znovu pročítám tak z Míši bude druhá Avrilka a že mě něco mezi Lucinkou Vondráčku a Terezou Kerndlovou xDDDDD
        • vterinka

Re: Re: Re: Yeah

kdo ví xDDDDDDDD třeba jo xDDDDDDDDDD
  • puspuspusinka

Nazdááár :D :D

Lidi já sem debil ... já na Hrůzu úplně zapoměla, takže samozřejmě sem tam nešla ... to sem celá jáá ... ale nějak mě to nesere ... mám skvělou náladu a zároveň sem utahaná jak kotě ... sem dneska pracovala na rok dopředu ... a to mě zítra čeká další seznam ... se z toho picnu jednou fakt ... *15* Ale jinak v pohodě čumim na Smile jak debil po 100 a furt se směju :D :D :D :D
    • vterinka

Re: Nazdááár :D :D

Ahojky, ty seš číslo! :D:D:D:D To by se mi nemohlo stát! :D:D:D Já na Mira myslím furt! xDDDD .... No a že se furt tlemíš není žádná novinka. xD
      • puspuspusinka

Re: Re: Nazdááár :D :D

No tak být tu Avril v tej naší prdeli, tak taky nezapomenu ale Hrůza je úplně něco jinýho, sice poslouchám jeho songy nějaký ale že bych z něj vysloveně skákala radostí se říct nedá ... *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

xDDDD chápu :D:D:D .. já ho neposlouchám, jeho písničky se mi nelíbí. :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

Je to kojot :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

Njn ty seš taková víc noo ... rocková bych řekla ... a on má takový pomalý hezký songy ... mě se porpavdě líbí ... hezky se u nich přemýšlí a usíná *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Nazdááár :D :D

Kačka je víc rocková, to bych taky řek. :D Kačka mi jednou poslala odkaz na Youtube, na video který natočila. Myslel jsem si kdoví jaká k tomu nebude pomalá písnička, a ono to byl nářez jak poleno. :D
  • Vůbec nezaznamenávám žádný novinky ohledně novýho alba. :(
    • kajuska4
      ani já ne :( hele nechceš můj fb ? :)
      • Pořád samý papparazzi fotky, jak Avril nakupuje. Já taky chodim nakupovat a jako novinku to nikdo nebere. :D
        Jo. proč ne. ;-) budu rád. díky Kájuš. ;-)
        • kajuska4
          já jsem ráda za ty paparazzi :) aspoň vidím na Av něco nového :)
          ikdyž někdy mě štvou že ty stars otravuji,ale někdy jím to nevadí,vidíš na Av ona dělala s paparazzami kraviny :DDDD pošlu ti ho do zpráv ..
          • Když ti papparazzi fotí stars normálně, nehledaji nějaký senzace, nebo nechtěji házet na někoho špínu, tak je to v pohodě ;-) to od nich nějaký ty novinky o Avril v podobě, kde zrovna byla a co měla na sobě :D někdy potěší.
            OK
  • Kvatro a puspuspusinka mohli by jste si svvé soukromé rozhovory psát někam jinam a ne k mé nejoblíbenější a nejlepší zpěvačce všech dob!! děkuju mockrát *2* *2*
    • Tohle je diskuze o Avrilce, takže si tu můžýme normálně povídat o ní! Je tu dovoleno všechno pokud nepíšeš sporsté komentáře... a ty to fakt číst nemusíš, takže jestli se ti to nelíbí víš co... di o dům dál !! *15*
      • No jenomže když půjde o dům dál, tak jí stejně vypakujou jako my. Páč už od pohledu budou vědět, že je to rypák. *1*
    • Maybe you should just shut up!! *3* *12*
  • avrilka-aja

Kamarádi...:-)

Tak mě napadlo...Co třeba udělat svůj vlastní blog o Avril...Mohli bysme si vyměnit ICQ a domluvit se.Jsme parta a máme rádi Avril...Co myslíte?Já jsem pro! *3* *3* *3*
    • cara

Re: Kamarádi...:-)

já TakY :-)
      • avril-nely

Re: Re: Kamarádi...:-)

semnou počítejte :-) sem prooo
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Kamarádi...:-)

Jasně že tě mám ráda!Možná že je mi 8 a jsem nejmaldší z vás,ale mám pořád ráda všechny!Protože jste skvělý kámoši...A ty tam nesmíš chybět!!!

Tak pojďte tančit!
          *3* *3* *3* *3*
          *1* *1* *1*
          Ten smajlík mě bere...:-D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Kamarádi...:-)

semnou muzete taky pocitat
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Kamarádi...:-)

Jestli bude třeba tak nejsem proti a taky ráda pomůžu...xD
            • fifinka7

když bude třeba tak přiložim ruku k dílu *3* *3* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Kamarádi...:-)

Skvělý...:-)
        Ae chce to ještě někoho...Já bych sem dala Angel5 a Janu...Ale netuším kdy příjde!
        • angel15

Re: Re: Re: Kamarádi...:-)

hehe že by si mě začínala už mit ráda?:D
          • nickeysunset

mě jsi nevadil nikdy...
            • fifinka7

ježiši mi----->my pardon *3* *1*
            • fifinka7

mi nekoukáme xD *3* *1*
            • angel15

hehe:)..nechte toho nebo se budu červenat:D
          • sharpay1995

Žeby, žeby...xD *7* *7*
  • kvatro

:o)

Co si tam píšete do těch vzkazů, sakra?! *1*
    Jsem zvědavej. *1*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Ale jenom si srovnávám bordel v hlavě a ten citový zmatek a Kačka mi dělá terapejitku *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Lžeš jako když tiskne. *15* Kačka rozdává rady a svoje poznatky, určitě. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Sakra nelžu ... ty si mi zamotal hlavu ale totálně a já potřebuju někoho kdo mi to trochu srovná ... vidíš to co si to udělal?? *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Pár větama ti zamotám hlavu. *15* To je věc teda. Dej vědět až jí bude mít odmotanou. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Stačí jediné slovíčko a my holky už máme zamotanou hlavu a nevíme co si myslet ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit