-
Ikarus, řekni ti, ty jseš fakt borec. *3* Umíš zlepšit náladu. *15*
-
Vše nej Avrul! Happy Brzday avril I love you♥
-
hojky
vyměním sbírku miley cyrus za sbírku avril lavigne..napište mi vzkaz na můj e-mail Miley.Andrea@seznam.cz
*3* -
Hépy Brzdéj..:D
Kači, všechno nejlepší k Osmnáctinám..! .) -
-
Re: Hépy Brzdéj..:D
Haníí moc děkuji!! :-********* ... jste skvělá parta tady, jsme moc ráda, že jsem vás mohla poznat aspoň přes net!! ♥♥ .... Proto si myslím, že by bylo správné, kdybyste věděli, že datum narození mám na netu imaginární stejně tak jako přezdívku ...... na 18 si ještě chvilku počkám :-) ..... Kromě spolužáků se mého pravého data narození nikde nedočtete, ale pokud chcete, tak vám ho napíšu do zpráv :-) -
-
Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Imaginární datum narození *15* To je dobrý teda. *5*
No ale jak máme teď vědět, zda nejsi imaginární celá. Kdo ví. Třeba se nějakej mimozemšťan vydáva za Kačku a píše tady do diskuze. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
*15* *15* *15* *15* *15* Teď si mě dostal ... no ale jako proč máš imaginární datum narození??? Prosimtě?? Já to taky měla ... ale já taky na oso to mám dobře jenom ten rok mám trochu posunutej ale datum mám svoje ... nechápu jakoo ... neřeknu jméno a příjmení nebo bydliště takový věci fakt jako si vymyslet můžeš, ale proč narozeniny proboha??? *15* *15* *15* *15* Není to jedno??? *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Proč? Tak to už máš to stejné jako se jemnémen nebo bydlištěm, řeknu FM a kdo mě půjde hledat? To by mu trvalo, ale třeba na fb kdo by mě hledal podle jmnéa, bydliště .... přidal by si rok a už by mě našel lehce, tak proto, je to čistě z bezpečnostních důvodů .... a těm opravdovým přátelům jsem rok narození vždy řekla :-) takže stačí říct ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Moment... skusím svě kalkurátorské schopnosti a tipnu si nějaké datum.... 27.6...:D
-
-
-
Re: Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
Myslím, že ty sis o mě zjistil tolik věcí, že na to zda-li jsem imaginární nebo ne si dokážeš odpovědět. Popř. zjistit sám! :D *15* ... a bud rád za upřímnost! Někteří neví vůbec mé pravé datum narození ...... a dyt je to celkem jedno .... narozky jako narozky, rok sem rok tam ....
-
-
-
Re: Hépy Brzdéj..:D
Přidávám se ke gratulaci *3*
A dovolil jsem si něco složit *3*
Hodně štěstí přejem
rádi se tu s tebou smějem
Přijmi naše gratulace
narozky jsou jenom jednou v roce
Oslavit to jak se patří, stačí
Ti jsi naše velká holka Kačí
*1* -
-
Re: Re: Hépy Brzdéj..:D
wow!! Míšo teda tys mě dostal!! Děkuji!! :-***** ♥
-
-
-
Avril je NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
AVRILKA JE SUPER
Avril je super.JESTLI JI NEÁDIVÍTE TAK NEVÍM PROČ SE TADY ZRŽUJETE KECAMA A URÁŽKAMA. *15* jE To tRApNý.Avril pro svoje fanoušky děla vše co může.SNAŽÍ SE.TAK JI ANI NÁS NEOTRAVUJTE *4* *8* *8* *8* A NEMELTE -
-
Re: AVRILKA JE SUPER
přesně tak! nezdržujte se tu,tady to je jen pro fanoušky *13* *13* *13*
-
-
???
http://www.youtube.com/watch?v=ke8Z Si80j_0 : hele, zpívá to Avril...asi né že?? A nebo jo??? Vůbec nwm...ale jinak pěkná písnička.. -
-
Re: ???
Jj tu zpívá avrilka :-)) a je hezuu =)) -
Re: ???
Jo zpívá!Tu píseň mám ráda! -
-
Re: Re: ???
jj zpiva to avril je to i na jejim albu:) -
-
Re: Re: Re: ???
Fakt??? Na albu...no...tak teď si připadám jak úplnej debil...xD A na jakém albu...? To abych si ty alba pořádně projela! -
-
Re: Re: Re: Re: ???
Ammm...no mě se nezdá že by to bylo na Under my skin, spíše si myslím že to je vážně na tom albu co říkal *4* 15... -
myslim že je to na Under my skin -
na tom jak jsou ty pisničky co se nevešly na všechny alba ne:D..teda alspon myslim,že to dali na cd:D...ale je to jedna z nich:)
-
-
-
-
-
krásné svátky vám přeji *14*
-
je fakt užsnáá spěvačka *4* *4* *4*
-
-
To "Avril" si tam máme jako domyslet? *15*
-
-
XD
Abyste neřekli že sem debil a snažím se jenom o český tak sem skusila i anglickou ale je krátká skusím ji domyslet a tuhle sem psala cestou busem xD
Suddenly
Moments with you are perfect
Moments with you are the best
Suddenly, I spent time with you
Suddenly, I say I Love you
You are my sunshine
You are my star on dark sky
Everynight, I say goodbye and
Everyday, I say hello my love
You are my sunshine
You are my star on dark sky
One day without you is like
One year without my luck
Suddenly, I know who I am
Suddenly, I know who I am -
-
Re: XD
hezkéé :-))) -
Re: XD
To je taky pěkný, ale všimla jsi si že jsme v tom textu použili častokrát stejný slova. *14* To je úžasný. *3*
-