-
2010
jo rok 2010 je suprovej doufam ze si tu vsichni budeme rozumet tak dobre jako v roce 2009 *3* *3* *1* -
Je to nej zpěvačka na světě, kam se hrabe katy perry. Na Avrilče se mi líbí úplně vše kromě hello kitty. Už se těším až vyjde další album :-) :-D
-
pravda nebo lež??
Ahojky,hele myslíte si,že je to pravda,že je Avril těhotná nebo že je to zase kec?Vím,že v DÍVCE píšou že je,ale nejsem si tím tak jistá *9* -
-
Re: pravda nebo lež??
taky myslím že je to blbost...o ní se teď pořád píšou samý blbosti..jednou je těhotná, podruhý se s Deryckem rozvádí... -
Re: pravda nebo lež??
určo to je kec!ono stačí,aby řekla Avril,že chce myt děti a v bulvaru si hned předčteš,že je těhotna *3* ja tomu budu věřit až bude myt břicho *3* -
-
Re: Re: pravda nebo lež??
no ta fotka jak je tam v tom obchodu,to je fotka z toho videa jak si vystřelila z novinářů..pamatujete?já sem to video viděla..je bombový ♥♥♥
-
-
-
Je to ta nejky zpevacka *3* *14* *14* *8* a neni jako miley nebo selena disneyovky co ani neumi zpivat a musi mit playback ....socialove *10* *16*
-
-
Jo to je fakt, ale proč to sem pořád každej píše. Avril je fajn... Avril je úžasná... Avril je nejlepší... *6* *15*
-
máš pravdu *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
3 upe mega good novinky
Takže mám 3 novinky,ztoho je jedno 3D video,takže ten kdo má doma 3D brýle,tak se kukněte...ale to až potom
1.Jim McGorman bude hrát s Avril
Aktuální kytarista Avril Lavigne, Jim McGorman potvrzuje, že v roce 2010 budou spolu koncertovat po celém světě. Tyto informace poskyt rozhovor zveřejněn na sunfired.net. V rozhovoru se také zabývali Vánocemi, sportem, hudbou a rovněž pžedložila Avril plány na tento rok, kde stojí, že bude hrát na koncertech. Takže se tím pádem potvrdilo nové celosvětové turné
PS:Takže by měla přijet do Prahy..já pojedu..
2.HLASUJ PRO AV,ABY BYLA NA 1.MÍSTĚ!!
http://www.hellomaga zine.com/vote/grand-finale2009/wome nattractive.html
PS:Vede Kristen Stewart,poní Britney,pak Madonna...
3.A tadyje to 3D video,je to reklama na Black Star
http://www.youtube.com/watc h?v=Lv6wAOXJWnk
Jaká jsem???Néé já vím..nic neříkejtééé
*1* -
-
Re: 3 upe mega good novinky
jaká si??? no má to cenu vůbec říkat...xDDD -
Re: 3 upe mega good novinky
ty ses uzasna *1* -
-
Re: Re: 3 upe mega good novinky
o děkujííí...ale to nemuselo bejt.. *1* *15* -
-
Re: Re: Re: 3 upe mega good novinky
Ty novinky jsou už docela starý..Ale díky za přidání. -
Ta reklama je super a už sem hlásla pro av na tý stránce jo a líbí se mi že avrilina reklama je i v čj a dávaj ji na očku *14* -
neni zac *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3 upe mega good novinky
kde by sme bez tebe byli:D...no v prdel.....:D
-
-
-
-
-
Hanuloo!!
Ty seš fakt cvakláá ... *15*
Kam si mi to všude prosimtě napsala ať du na FCB ... *15* *15* *15* -
Úkol
Musíme rozveselit Míšu ... ještě před chvíli sme se váleli smíchy, tak musíme nakazit i Míšu! :-) -
-
Re: Úkol
Zrovna sem Vám řekla, jak sem byla hnusná a protivná a že s eomlouvám jestli sem něco nepokazila a ty v pohodě chceš mě rozveselit ... no super ... vypukla sem smíchy jenom z tohohle ... jak to neřešíš ... *15* *15* *15* Ale myslím, že se semnou stejně budete dneska nudit ... -
-
Re: Re: Úkol
a měla bych to snad řešit? :D:D:D ..... dyt sou to prkotiny a zábava tu vždy byla, je a bude! :-) Takž tvoje blbá nálada se nepřeorientuje na nás, ale naše dobrá nálada se přeorientuje na tebe! :D -
Re: Re: Úkol
Jako pokud vim tak se s tebou nenudíme nikdy. *3* *1* Tvoje špatná nálada to nezmění. -
-
Re: Re: Re: Úkol
Chceš se vsadit??? Já sem taková kráva, že když mám totálně blblou náladu tak řeknu věci, který mě pak šíleně mrzí a dokážu si proti sobě všechny poštvat ... určo by se mi to povedlo i u tebe ... protože já nejsem normální ... už sem se pohádala i s Elis ... nemluvily sme spolu hodinu jakoo ... a to je u nás silný rekord ... -
-
Re: Re: Re: Re: Úkol
hodinu? :D:D no wow :D:D:D ... ale věř tomu, že Míšu si proti sobě jen tak nepoštveš! ;-) my se nedáme! :P -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Úkol
v klidu :-) my to vydržíme ;-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Úkol
No jestli je pevnej a vydrží ode mě mojí hnusnou stránku tak je dobrej ... a ty taky ...
-
-
-
-
-
-
TP
Ahojky děcka, zas vás tu obtěžuji, ale tento týden je již poslední! Hlasujte prosím pro The Paranoid! Je to finále a hlasuje se pouze tento týden. Děkuji moc všem za pomoc! :-*
http://coffeebreaks.sk/starter/hl asovani#close -
ááááááááááá
av je už na 11 místě v žebříčku návštěvnosti.... *9* -
-
Re: ááááááááááá
to je super! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ááááááááááá
Ale...kdo se nám to tady zase ukaázal.... -
-
Re: Re: Re: ááááááááááá
jj taky si myslím až vyje new album :-) bude v top 5 :-)
-
-
-
Re: ááááááááááá
já tady mulim chudák avušja.. -
-
Re: Re: ááááááááááá
no já myslím že až bude zpívat ten novej song,a vyjde to new CD,tak se zase Avril vrátí do top 5! -
-
Re: Re: Re: ááááááááááá
Jj...určitě to tak bude...bývá to tak vždycky...vždyť jak vyšla The Best Damn Think byla na 1. místě... -
-
Re: Re: Re: Re: ááááááááááá
avunka byla první?..... *15* já sem sem eště v tom roce 07 nechodila... toe super mno tak tbdt je super cd... ♥ her
-
-
-
-
-
Ahooooj !!! :)
Konečně PRÁZDNINY !! A já mám počítač :)) ... Hurááá :D :D Ale pořád ho budu muset na večr vracet :// Fakt trapný ... to mě naštvalo ... :(( Ale už ho mám aspoň nomrálně :))
Jinák díky Míšo, že ses ozval a napsal mi smsku ... :))
Byla jsem fakt v háji a dcl pořád jsem, ale mám u sebe přátele, kteří mi pomáhají ... :)) Jsem s nima až do večera venku a snaží se mě dostat ze všech svých problémů ... doma už potom jenom brečím ... :( :) ... ale už jsem skoro v pohodě aspoň doufám... :)) No a jak se máte vy?? :) Jaký máte plány na prázdniny? :)) -
-
Re: Ahooooj !!! :)
Ahojky Míšo, to jsem ráda, že už ho máš konečně, ale škoda, že ho zas musíš vracet. :-(((
Jsem ráda, že máš u sebe přátelé, kteří ti pomáhají! Doufám, že co nevidět bude vše ok! :-**
Mé plány na prázdniny. No ted tu mám kámošku, takže jsme ted spolu. V půlce prázdnin chci za kámoškou oslavit její 18. Na konci prázdnin chci na koncly, jinak nic. Jaké jsou tvé plány? -
Re: Ahooooj !!! :)
Ahooj Míšo :) Se máš, mně prázdniny nezačínaji. Ale jakto, že budeš muset zase vracet počíta? vždyť ti mělo to zaracha už skončit, to je nespravedlivý :D Jinak ta SMS, to byla maličkost, napsal jsem ti ji protože vim, že ti i krátká SMS udělá radost.
Já se mám dobře, teda dneska už dobře, ale to se o včerejší noci rozhodně řict nedalo :( Já mám na prázdniny takový plány, to by si koukala :P Pokud pojedu ještě někam jinam na výlet, tak sem hodim cestopis.
-