Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Avril mám ráda a poslouchám ji dost často a obdivuji jeji styl..ale co tohle je za nové fotky?nechápu jedna je dokonce lesbická jak saha na prsa!!s prominutím..ma manzele a chova se takhle? :(( *16*
  • je jedinecnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • sharpay1995

Celosvětové turné

Byly zveřejněny první data celosvětového turné, které podle Avril startuje v květnu. Turné začne v Japonsku, kde bylo potvrzeno pět koncertů.
    • vterinka

Re: Celosvětové turné

kéž by jela i k nám, to bych naše ukecala a jelo by se! :D
      • kvatro

Re: Re: Celosvětové turné

Nejdřív pojede k šikookejm. What The Hell vyšel jako první u šikmookejch. Album vyjde jako první u šikmookejch. propagovat album jela jako první k šikookejm.
        Avril jim leze do pr.... *8* *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: Celosvětové turné

hej to je v řiti! Kam ten svět spěje? :(:( *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Celosvětové turné

Ale jak sis určitě dobře všimnul.. ona tak nějak celkově má asi ráda ty šikmooký... i DVD z koncertu odtamad vydávala... věčinou jako první propaguje cokoliv tam...:D nevím čím to bude..:D
      • kvatro

Re: Re: Celosvětové turné

No, taky bych hned jel *14* Ale myslim že do Práglu přijede. A jestli ne.... *16* *10* *15*
  • nelmo

....

Ahojky holky tak co jak užíváte prázky!!??? *3* *1* *3* *14* ...I love Avril♥ *14*
    • puspuspusinka

Re: ....

mno nic moc sem nemocná a ty? *9* *14*
      • nelmo

Re: Re: ....

Jo to znám....ale jo dobrý :DD *14*
  • puspuspusinka

Takovej normální večer xD

No my sme rodinka ja s Elis a Kajuskou čumim na Comeback a Kačka pere trencle xD Hanca leti do Francie xD a Tatinek nejspíš makaaa xD Nadhera a Klaruska se někam zasila *15* *15*
    • kajuska4

Re: Takovej normální večer xD

Acha... *15* ..Kláruš napsala na dizkusi Ness že se jde dívat na Tv *1*
    • vterinka

Re: Takovej normální večer xD

náhodou, dneska byla změna! :D Prala sem si rukavice xDDDDDDDDDDD
  • puspuspusinka

xD

Jo Bart je nejlepší ... *15* *15* *15*
  • Adriana

hele je avril těhotná nebo není,jako to nechápu jestli ano nebo ne...!!!!tak se ozvěte na icq 221 752 117 *9* *3*
  • miley11cyrus

jj

Ne já fandím i avril vím že také něco dokázala
  • xkostex

?

lidi mam problem umi tu nekdo pocitat rovnice a slovni ulohy s rovnicema? do zejtra musim opravit ctvrtletku a mam jen 2 priklady *9*
    • dianna114

Re: ?

v pátek jsme na to psali kompozici, ale nejen na normální rovnice, ale i na rovnice a nerovnice s absolutní hodnotou, na kvadratický rovnice, rovnice v podílovym tvaru a já nevím co ještě *16* ale slovní úlohy mi nejdou, to asi nepomůžu *9*
      • xkostex

Re: Re: ?

:-o twl ja nemam pomalu ani parau co to je normalni rovnice *4* a zrovna slovni ulohy potrebuju spocitat
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

Mno možná sem na gymplu ale fakticky neumím rovnice, s těma mám velikej problém Hanšo že mě budeš doučovat *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ?

J až se k rovnicím dostanu tak přijeď a já tě to klíďo naučím (Tohle má být miniaturním písmem tak ale neva no: beru 500Kč za hodinu)....xDDDD
    • sharpay1995

Re: ?

mou odpověď znáš, tak ale tadyk dvě kolegině z gymplu by se teď mohli začít činit...xDD
  • AVRIL

a ještě jeden vzkázek:máte někdo nějaké videoklipy avril???moc bych nějaké chtěl protože jsou všechny super...moje icq-255-553-657...DÍK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit