Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RE:avrilka279

hm pauzu si nedava to je pric to psal anejakej debil a za druhy tehotna je
    koukni sem: http://abbeydawnavril.blog.cz/0812/ do-prdele

je to muj blog koukni tam je tam foto tehotne avie
    *9*
  • Na Super.cz dneska zjistili ze Avril byla jen v podvazcich a spodnim pradle *1* Respect, trosku to neuhlidali a spozdili se o 11 dni :D
    http://www.super.cz/9520-zpevacka-avril-lavigne-sexy-jako-nikdy-predtim-jen-v-podvazcich-a-spodnim-pradle.html
    • kvatro
      A maji z toho hned Vánoce. *15* Tyhle bulvární plátky... *6*
      • kajuska4
        jo o tom vím *1*
  • kvatro

:o)

Kdo se chce pobavit, tak může zavítat na vedlejší diskuzi o Ashley Tisdale. Míša tam vymejšlí takový plány. Dokonce se prej odstěhuje na Vysočinu. *15*
    • Re: :o)

No a co ... nech nás s Kajuškou bejt ... vadí ti to, že máme nějaký sny???
      • kvatro

Re: Re: :o)

Už se zdá že sem zase protivnej.
        Vůbec mi to nevadí jaký máte plány nebo sny. To je v pořádku, každý má svůj sen. *3* A dokonce Vám to i přeju ať se vám aspoň něco z toho podaří.
        • Re: Re: Re: :o)

No mě prostě vadí, když všichni jako můj táta nevěří v to že i já můžu mít sen ... *9* A hned ho odkopne jako kdybych měla každej náladu na něco jinýho a nikdy ze mě nebude někdo kdo má práci a rodinu, ale bezdomovec a to mě štve ... tohle si totiž táta myslí, a když reaguješ jako že je to sranda tak mi jeho slova připomínáš ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Já si ale o tobě nemyslim to samý jako tvůj táta. Já věřim že budeš v budoucnu budeš dělat velký věci, a v tvém snu tě popdoruju. Ale to že to co píšu ti to trochu připomíná, to co on řiká. Bude tim že sem trochu starší a vim jak to běžně funguje. Většinou takhle jednoduše ne. Jestli se tě ta moje narážka na to dotkla, tak mi to promiň.
            • Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Ale já přece vím, že to jednoduchý nebude ... nikdy nic nebude jednoduchý ... všechno je složitý ... život je dlouhá cesta s překážkama a o to jde já chci bojovat a překážky zdolat já si chci v životě něco prostě dokázat a jak si řekl chci udělat něco velkýho, chci aby můj život nebyl bezvýznamný!!!!
              Jinak v pohodě ... *3*
  • Erin
    Vše nej do dalších let.
  • puspuspusinka

...

Póóózóóór ... jsou tady kužááátka ... póóózóóór ... jedou sem kužátka ... bacha na kužátka ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: ...

Lidi, já se šíleně nudím ... *15* *15* *15* To je děsný ... sem se dneska samou nudou fotila ... to u mě není normální ... asi 120 fotek a polovinu sem smazala *15* *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: ...

To je zajímavá činnost, když je nuda. To budu muset taky vyzkoušet. *3* *15*
  • kvatro

Osmisměrka

Osmisměrka s Avril: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos -ak-snc4/hs703.snc4/62370_472736186 693_544676693_6692 786_4317344_n.jpg *3*
    tajenka je:.... *7* *13* ,nechte se překvapit *15*
    • fifinka7

Re: Osmisměrka

mě ta stránka nechce naběhnout *9* ...jde vám to?
      • kvatro

Re: Re: Osmisměrka

http://www.avrilbandaids.com/forums /avril-underground/1096953-avril-la vigne-crossword-puzzle-todays-newsp aper-find-wo rds.html

Tady to snad pujde. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: Osmisměrka

mi to šlo hend na poprvé a už to mám vyluštěné *3*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Osmisměrka

děkujuuuu *1* *14* *3*
  • kvatro

:)

Jsem tu dva dni nebyl. Doufám žejste se tu beze mě nenudili. *15* *15* .

A mám tu ještě něco pro ty co se nemůžou dočkat alba, takový odpočítávadlo *1*
    http://www.odpocitej.cz/odpocitej.php?a=Goodbye-Lullaby-2011&id=11892
    http://www.odpocitej.cz/odpocitej.php?a=What-The-Hell-2011&id=11893
    *3*
    • sharpay1995

Re: :)

Tak to je dobrý no...:D :D
    • acdz24

čím dál víc se blíží očekávaná chvíle... *15* *15*
    • vterinka

Tak ted jsem se fakt pobavila! *15* *15* *15* *15* *15*
  • bellah2o01
    Vše nejlepší ke kulatinám *1*
  • kvatro

Hrady

Kdyby jste jezdili častějc na ty zříceniny, viděli by jste tam duchy, tak jako já.
    Ještě lepší když tam přespíte přes noc.
    • vterinka

Re: Hrady

Vidíš duchy jo? To asi proto, že tě někdo majzle kyjem po hlavě a pak vidíš duchy a andělíčky a hvězdičky .... *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: Hrady

Tebe zase nabral ten Váš obecní paroháč, Budulínku jeden. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Hrady

teda ty mě překvapuješ čím dál víc, tak ne jen, že vypídíš odkud jsem, ale ještě se pídíš po našem znaku?? No toto! *15* *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Hrady

Sem jasnovidec a věštim z koule.
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hrady

párem křečků?? my být hluboce uraženy *1* *1* *1* *1* *1* *1* plést si morčata s křečky! *9* *9*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* *15* aha tekze Scary Movie? *15*
            • kvatro

Co jéééééééééééééééé.
            • xkostex

aha ja uz si myslela ze ses Smradupán z Pár Pařmenů *9*
            • vterinka

Ja su rád, že ty se zlobit. *15* *15*
            • kvatro

Je poháněna párem křečků. Jeden seš ty a druhý je Kačka.
            • xkostex

aha takze si ji koupil u tamanu a je pohanena heliem
            • kvatro

Byl sem přesvědčenej že mi Elis zbaští že věštim z koule, a ty to tady na mně vyklopíš. *1* Ty být zlá a Já se zlobit. *15*
            • vterinka

a proto ti to trvalo na netu cca 20 minut jo? No pěkná koule *1* *1* *1*
          • xkostex

a ted si hraje na Serloka Holmse ze ty si dostal cihlou po hlave? *15*
            • xkostex

a na hlave misto koruny hrnec *15*
            • vterinka

spíš váleček, aby tě s ním mohla přetáhnout po hlavě! *15* *15* *15*
            • kvatro

Z tebe by byla učiněná socha svobody. Místo pochodně by si držela vařečku. *1*
            • vterinka

no to by si dali! Věstonku z tebe! *1* *1* *1*
            • xkostex

jo tak *15*
            • kvatro

Nahoře chybělo, dole přebejvalo. Tak to bude. *15*
            • xkostex

spis prebejvalo ne? *15* *15*
            • kvatro

Chtěli ze mně udělat sochu. Takovou věstonickou venuši, ale něco mi tam prej chybělo.
            • vterinka

on dostal po hlavě pytlem cementu, který mu cestou domů zasněžil a a když přešel do tepla, tak sníh roztál, a cement mu na hlavě ztvrdl, a pak do něj uhodili majzlíkem, aby se to rozbilo a takhle to dopadlo. *15*
      • xkostex

Re: Re: Hrady

si mysli ze je ta zenska ze serialu Stracene duse nebo jak se jmenoval *15* a pak si hraje na Supernatural
        • kvatro

Re: Re: Re: Hrady

Je to Xena, princezna bojovnice. A já sem Robin Hood. *15*
          • xkostex

jo jasne ses babi vud bohatim beres a na hudy seres co? a komu se to nelibi at ti klobou polibi
    • xkostex

Re: Hrady

no jeste 2 roky 2mesice a 6 dni a bude mi 18 a pak asi tak 1 rok nez udelam ridicak cos asi jen tak neudelam a budu jezdit kam budu chcit a privni kam pojedu budou Čachtice a Hluboká. ale spat bych tam fakt nechtela *15*
  • puspuspusinka

xD

Nazdaar ... hele tak já myslela, že si to všechno krásně přečtu a kouknu co s te tu smolily těch pár dní co sem tu nebyla, a zamotala sem se do toho dřív než sem to začala pořádně číst, takže jakooo .... *15* *15* *15* Na tohle já vážně nemám *15* *15* *15*
    Co to jako má bejt ... jinak ta příručka o drakovi jak se nechat sežrat je náhodou dcl dobrá *15* *15* Chcala sem z toho když mi jí Elis poslala na mobil *15* *15* při BIOLOGII *15*

Jinak snad se Vám sem zítra vrátím a když ne tak až v sobotu ... *9* *9* Páááá mám Vás ráda... *14* *15*
    A děkuji Míšo za uznání, že dokážu sesmolit dobrej příběh ... *15*
    • vterinka

Re: xD

Ahooojky, já to občas čtu a ku podivu se orientuji xDDDDDDDDD ale přiručku sem nečetla. :D ale chcat při biole, ttj xD .... tak snad zítra, čauky *3*
      • kvatro

Re: Re: xD

Míšo,doufám že tady zítra nebo v sobotu budeš. *3*
        Dámy si tu hrajou na bobříka mlčení nebo co. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: xD

když se tu nic neděje! :D Jen mimochodem, hlasovali jste už dneska pro The Paranoid? Jestli ne, tak vám tu hodím odkaz :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: xD

Nic se tu neděje. *1* To je každýho oblíbená odpověďd.
            Na co myslíš?....Na nic.
            Co bylo dneska ve škole?.....Nic. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

myslím na spoustu věcí :P a ve škole sem nebyla, to ty víš .... ale tím nic se tu neděje myslím to, že tu nejsou new příspěvky
        • sharpay1995

Re: Re: Re: xD

Ale pštt..:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit