Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikushka004

avrilenečka

Avril ty hnedy vlasy neslusi podle me je hezci kdyz je blondyna s ruzovym prouskem *1* je suprrrr *14* *14* *14*
    • dianna114

Re: avrilenečka

Ale vždyt' je má ted' blond,ne?? Ale náhodou s tmavými vlasy vypadá o hodně líp. Podle mě.
      • angel15

Re: Re: avrilenečka

hele at má blond nebo hnědy či zeleny,tak ji to sluší vždy! *14* ...a podle mě ona nejlíp ví co ji sluší a v čem se cejtí líp ne *4*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: avrilenečka

Přesně tak!!!!Máš zase pravdu!!!!! *1*
      • jana291995

Re: Re: avrilenečka

no na každý fotce ji to sluší jinak...ale podle mě ji sluší oboje dvoje ♥
  • xkostex

?

hele dostal nekdo tenhle mesic ve skole poznamku? ja dostala jednu znela takto: Porusuje skolni rad, ohrozuje bezbecnost ve skole. Na wc zapaluje vonne tycinky.
    no co sme jen s holkama meditovaly *15* pak mela uca proslov ja myslela ze dostanu zachvat smichu *15* *15*
    • terineczqa

Re: ?

dobre ty hele zhe by sme to s hankou taky zkusily????? *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: ?

to skuste ale bacha at vas uci nechitej *15*
        • terineczqa

Re: Re: Re: ?

v tom by prave byla ta sranda tezko rict jak by znely nase poznamky:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ?

tak to skuste a kup te si naky ktery moc nesmrdej pak to cejtis celej den *15* a pak dej vvedet jak znely *15*
    • puspuspusinka

Re: ?

Já chcípám, prej mno co sme meditovaly *1* *1* *1* a co rodiče? *1* *1* *1* *1* Mno jako chtěla bych tam s tebou bejt *1* *1* *1* jako z toho proslovu bych asi dostala 100% záchvat smíchu !!! *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: ?

*15* no ale fakt sme meditovaly a kamoska to vykecavala tim ze meditace prospiva mysli nebo co ja z ni nemohla *15* a mama to moc neresilal. prala bych vam u toho proslovu bejt byl fakt zajimavej *15* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

mno hned jako bych tam jela !!! *1* Já teda nedostala nic hej Eliiiško *15* pošli mi tvý ajsko a pod kecat tam tady už nikoho ty na še slohy nezajímaj *9* *9* *1* *1* *1* jenom Hanču *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: ?

*15* *15* jo sme tam staly jak 3 vytlemeny sudicky a zbytek tridy se jen tlemilo *15* skoda ze je uz nikdo necte *9* moje icq je 375288849
  • sharpay1995

Sportu zdar..:D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=28W8 FByKP74&feature=related

http://w ww.youtube.com/watch?v= -tXyke-2syk&feature=related (sice točené na kameru, ale je to celkem dobrá kvalita..:D)

No takže jakože sem se zase nudila, a tady se to zase tak nějak ubírá k tomu hřbitovu, tak tady dávám 2 videa... obě jsou v duch ZOH...
    1) je z ZOH Turín 2006( vlastně takové předskavení ZOH Vancouver 2010) - Who Knows
    2) ZOH Vancouver 2010 - My happy ending, Girlfriend...

Které myslíte že je lepší... mě se osobně líbí obě, ale to první asi více..:)
    • kvatro

Re: Sportu zdar..:D :D :D

No pěkný videa, oboje sem sice už viděl ale rád sem se na to podíval znovu. Přesto to první se mi zdá lepší. V roce 2006 jsem Avril ještě neznal, jaká škoda *14* . A to druhý si pamatuju moc dobře, protože sem kvůli tomu ceremoniálu vstával v půl třetí, a potom šel rovnou do školy *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Sportu zdar..:D :D :D

Taky sem v roce 2006 Avril ještě bohužel neznala..:) Ale to druhé... no... celou noc jsem byla vzhůru, ale o půl čtvrté už sem to prostě nevydržela a šla jsem spát, a na druhý den zjistím že to její vystoupení začalo asi 5 minut potom co sem usla... :D :D Takže to mě pěkně naštvalo...:D :D :D
    • xkostex

Re: Sportu zdar..:D :D :D

tohle hrozne tesky rozhodnout oboji je naprosto uzasne a desne se mi libi ale pripada mi u toho My happy ending v nekterych castech hrosne rve ale i tak je to skveli
  • je moje nejoblíbenější zpěvačka na světě líbí se mi že některé písničky má procítěné například i m with you, when yore Avrilgone, wish you were here atd. A některé má energetické jako je girlfriend, what the hell a další dobré písničky kromě hello kitty ale to je výmka je prostě božská jen tak dále :-) :-) :-).
  • puspuspusinka

...

No chudák mamka to teď bude muset snášet celý březen ... ona pracuje na poště a bude to sčítání lidu a ona bude chodit do práce nějak na 10 dopoledne až do půlnoci ... *9* Tve mě by kleplo ...
    • kvatro

Re: ...

Mně by z takový práce bolela hlava, na poště, u počítače někde v kanclu.
      Pracovat hlavou to člověka unaví ještě víc než dělat rukama.
      To tvé mamce nezávidim. Ale někdo je na tom ještě hůř. Třeba strojvedoucí nočních vlaků jedou klidně 8 hodin celou noc a nemůžou zamhouřit oči ani na chvilku. Vím to od svého strejdy.
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No u nás je to tak u všech táta de ráno v 9 do dílny a příde domu až třeba v 6 večer nebo i v 9 večer ... strejda ten taky ráno v 6 jede do práce a přijede domu až v 7 večer ... máme to doma rodinku coo ,... já doufám, že jednou skončm na odbrém místě chtěla jsem jít na herečku ale pochybuju *15* Ale tak mě tohle netrápí já vím že chci studovat a snad k tomu budu mít možnost chci si udělat výšku ... *14*
  • kvatro

AMAs Interviews

http://www.youtube.com/watch?v=8Bwx OlGYejw&feature=player_embedded
    ht tp://www.youtube.com/watch?v=YqdJ0V OjJy4&feature=related

Na obou mluví v podstatě o tom samém, i o otm co už víme. Singl by měl být pop-rockový, podobný její staré tvorbě. Ale album bude úplně něco jiného, prostě takový odjezd, odchod, odbočení nebo jak to přeložit :)
  • kajuska4
    *14* *14* *14* Avril *14* *14* *14*
    • kvatro
      Nějak to tu zase polevilo, že? *8*
      • vterinka
        Jen malinko ;-)
  • hdj

Avril = hnus
    Miley = super
    • leila00

Re: hdj

A řekneš mi prosím tě, jak můžeš srovnávat Avril s Miley? OMG *15* Pořád dokola.
      • angel15

Re: Re: hdj

leila00...to víš těmhle lidem musíš vyhulákat do hlavy díru,aby to pochopily *1*
    • dianna114

ty= *9*
    • dianna114

nn,obě jsou stejně ubohý
      • angel15

Re: Re: hdj

hm..ja bych řekl,že spíš závidíš *1*
        • dianna114

Re: Re: Re: hdj

ty si jasnovědec? *1*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: hdj

ne to ne,ale mam IQ nad 115 takže alspon nejsem tak blbej jak vy co sem píšete ty ubohy věci *1* *3*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: hdj

Dobře!!!!! *1* *1* *1*
    • Re: hdj

*9* nudíš mě ...a myslím , že nebudu jediná
    • angel15

hah nic proti,ale je to trapny!!!proč to nenapíšeš do jedny věty a napišeš tu 5 přispěvku???stejnak to seš pořád ty,kterej má misto mosku asi prázdno,ale muže tě těšit,že takovy jako ty to dotáhnou,tak doprdel... *3*
  • kvatro
    Tak teď jsem viděl Avrliku s tim příčeskem. Obrázek poskytla Kačka, takže děkuji. *3* No a jako Avrilce se tenhle tah moc nepovedl. vypadá to fakt divně *7*
    • vterinka
      Nemáš za co, já ráda. :)
      • kajuska4
        říkala jsem to ;)
        • kvatro
          Doufám že tu černou hrůzu brzo shodí. *15* Podobnou ofinku měl jeden skunk v americkém kreselném seriálu. *15*
  • O Avril

Nevim co tady všichni blbnete *9* *9* !Mylim,že Avril je fajn.Ale neznám jí a proto ani vy když jí neznáte osobně tak jí nenadávejte,vždyť to je to nejubožeší co můžete dělat.Nebo některý lidi tady nadávaj i fanouškoům Avril..Proč??Tak jí mají rádi.A když budete věčně někoho kritizovat,tak to daleko nedotáhnete.. *16* To vám můžu zaručit *13* .Jinak se mějte hezky! *3* Lola

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit