-
Dianno 114, řekla bych, že Avril se obléká mladě kvůli tomu, protože i vypadá velmi mladě, jak jsi sama napsala. Ona vypadá tak na 22 a to jí letos bude 28, stejně jako mě. Já vypadám na 23 a taky mám radši spíš to puberťácké oblečení než abych se strojila do nějakých kostýmů nebo nevím, co ještě. Navíc ona žije jako rockerka a rockeři se oblékají mladě i v 60ti letech. To k jejich image prostě patří. Podívej se třeba na Rolling Stones nebo Aerosmith.
-
-
Prosím neber mě nějak špatně za to, co teď napíšu, ale Av už rockerka dávno není a ani se s ní rock už nedá nijak spojovat. Spíš bych řekla, že prostě propaguje svoji značku AD, která je určená náctiletým (těm mladším náctiletým *1*) a taky, že se jí to oblečení jednoduše líbí (ikdyž je jí už 27). Pořád to na ní ještě nevypadá nejhůř, ale jsem moc zvědavá jak se bude oblékat až jí bude 50 *1* *1*
-
to je pravda, k jejímu stylu hudby se to hodí víc, než kdyby nosila třeba sukně, podpatky atd.. ale mně jde i o to, že vypadá už několik let skoro stejně, žádná větší změna v image.. ale tak někdo hold nemá rád změny, no *2* a z jejích písní mám nejradši asi Nobody's home, My Happy Ending a Don't tell me
-
-
To je fakt, někdo nemá rád moc veliké změny. Navíc ona pořád vypadá dost mladě. Radši ať vypadá takhle, než aby vypadala jako Lady Gaga,která si svoji kariéru staví spíš na své image,než na zpěvu. Aspoň mi to teda tak přijde. Jo, mě se taky líbí My happy ending a líbí se mi i Innocence nebo I don't have to try nebo Take me away, je jich víc....
-
-
Ono je celkem jedno, co člověk nosí, hlavně když má myšlení v pořádku. Ta oholená hlava ji nesluší, to je pravda. Když se strojí do pubertálních věcí, tak to ještě nemusí znamenat, že má myšlení jak puberťačka. Je to jenom image.
-
-
Však jo, já ani netvrdím, že má myšlení jako pubert'ačka, akorát některými grimasami na mě občas jako pubert'ačka působí, ale myslím, že to má v hlavě v pořádku.. a ta vyholená hlava mě zrovna u ní dost překvapila
-
-
Já si taky myslím, že myšlení má ok. Ta vyholená hlava není ani trochu hezká, tak snad už to víckrát neudělá.
-
-
-
-
Avilka
ona dokonaláááá....láskuju jííí♥ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Avilka
JJJ je nejkyyys na světe !!!!!!! -
Re: Avilka
ONa BesT BEST zpěvačKA!! MilUJůů AVRIL!!
-
-
avril je chudák,co na živo zazpívá nanejvýš pár FALEŠNÝCH tonů!!no ale je mi jí celkem líto,protože upadá a v anketě časop.People skončila na posledním,25. místě s přídavkem Outsider(1.byla Brit a u ní:Ikona :))takže to už mluví za vše...:)))
-
achjo
proč sem vlastně píšete když jen avril urážíte? běžte si psát k Miley že je nej a ne sem...já osobně ji rada nemam ale taky nelezu do duskuse o ni a nepisu jaka je to krava...bezte si nadavat jinam kdyz to tak potrebujete.... -
-
Re: achjo
lucka222...to víš některy lidi si řeknou:::pudu tam a napíšuto a oplatim jim to(jako když sem byla mala a hrála sem si ve školce) *3* ,ale neuvědomujou si to,že se takhle akorád ponížej a ukážou jaky to sou smradi....každej názor se dá napsat slušně a když ji nemáte rádi tak hodně,že musíte urážet,tak,že se vubec sem obtěžujete a napíšeteto sem hmmm.....co dodat at žíjí inteligentní lidi *3* -
jenže tady jsou takový blbci,kteří lezou tam..a potom to obseremme mi...takže je to všechno jedno.. *4* -
moje řeč
-
-
:)
Pokud se tady neobjeví ten Havířovský fantom ,jeho pravá ruka Eliáš Kilián a Budulínek.
Tak uděláme turné The Worst Damn Thing se zastávkami v Přelouči, Havířově a nakonec ve Frýdku Místku. Bude to spíš taková křížová výprava. *15* *15* *15* -
-
Re: :)
a ty na ni budeš umučen! xDDDD -
-
Re: Re: :)
Abys tam nebyla umučená ty Donaldko *15* -
-
Re: Re: Re: :)
No jasně, vememe Donaldku na mučící nástroje. Budeme ji natahovat, a potom z ní bude mít Míša pořádnou hadici na sprchování. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
No počkej!! Ty ještě uvidíš, že já s na tě pozvu kluky z RD! *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Ty nevzdělaný sprostáku! Tak úkol do fyzy vypočítáš levou zadní a ty nevíš kdo jsou RD, když o nich pořád mluvím! Hlavně, že víš kde bydlím, na fb si mě najdeš a koho miluju ty nevíš jo? Tak to sis u mě poto! *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: :)
RD? Co to je?
Relativně debilové. *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
Jéééé ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
"Donaldko" *15* *15* *15* *15* To mě teda dostalo.
-
-
K tomu nedojde. Budem se bít ze všech sil. A kdfybych už byl náhodou přivázanej ke kůlu, tak mně Míša zachrání. *3* *15* -
-
Co bych rpo svého milovaného manžílka neudělala !!! *14* -
ANOOO !!! *15*
-
-
-
Re: :)
Tak to abych si šla zabalit... *15* *15* V kolik pro mě přijedeš?? *15* -
-
Nebudem to zbytečně odkládat, vyrazíme hned. Už startuju koště.
To abych si začal psát, kolik sem tu už udělil přezdívek. *15* *15* -
-
OK. Čekám !!! *15*
-
-
-
-
Interview
Nový rozhovor s Avril na MTV Seven:
http://www.mtv.com/videos/m isc/614919/avrils-back.jhtml#id=164 8906 -
ŽŠ
To jsou věci. Na ŽŠ Šlehačkova kdesi v Přelouči. Mají tam Elis která hází sebou palačinky na podlahu. něco jako ve stylu Pat a Mat, A je to. *15* -
-
Re: ŽŠ
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ted si me dostal stejne nejlepsi huba ze vsech byla kdyz sem si pri turnaji ve florbale ustlala na mantinelech *15* takovej trapas pred tolika lidma *15* -
-
Re: Re: ŽŠ
Já jak jezdim na zříceniny hradů, tak tam je většinou skalnatý terén a vysoký kopec. Ještě k tomu mám přes 80 kilo, to je potom lívanec když mi to podjede. Jet dolu po rukách neni výjimkou. *15* *15*
PS: je tady Kuba, vyvěšte vlajky! *1* -
-
Re: Re: Re: ŽŠ
kecas? ja chci taky! ja miluju hrady jenze kdyz se konecne na nakej dostanu je to zazrak. *15* kuba je tu! to chce vyvesit vlajky ale take trumpety! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ŽŠ
Nekecám, hrady, hlavně jejich zříeniny jsou můj koníček číslo jedna. Miluju cestování, byl sem už aspoň na stovce hradů, zámků a zříceninách.
Takovej klid nahoře na kopci, prostě je to úžasný si někam vyrazit. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ŽŠ
se neboj ja je mam vecinou v culiku teda jen doma na verejnosti ne vypadam v culiku jak kreten *15* -
a víš co mi to dalo odhavy si ty vlasy, dlouhé až po prdel, nechat ostříhat?? *15* *15* a ted si je zas nechávám narůst, jen tak *15* *15* -
Aby si ty vlasy neměla za chvíli jako Marge Simpsonová. -
na to zypomen! vis jak dlouho mi trvalo nez my narostli vlasy do pulky zad? hodne dlouho! -
tak si vyhol hlavu a tam to dokresli, nebo to rozkresli na obličej *15* *15* -
*15* *15* *15* good napad ale me by se to na celo vsechno neveslo *15* -
a já si ho namaluju na čelo, aby každý věděl kde chci *1* *1* *1* -
A já sem si ho postavil doma z dřevěnejch kostek. *15* -
ja na kozim hradku byla asi takle slepila sem si ho z papiru *15* -
aha, tak doufám, že se tam dostaneš. *3* Já chci na Kozí hrádek proto, že se často vyskytuje v románech Lenky Lanczové a moc mě to láká se tam kouknout. *3* -
ja byla stestim bez sebe kdyz sem se konecne dostala na Karlštejn a na Štrečno ten je na Slovensku a chci na Hlubokou ale nevim jestli tam pojedem takze jediny co mi zbyva je knizka provesti hradu a zamku co sem dostala k vanocum *9* -
Nojo, Kozí hrádek u Tábora tam sem už taky byl. *1* Ten patřil husitům a ti stavěli vozovou hradbu. Takže kozy jak vozy. Chápu. -
hmm ... já letos chtěla jet na zříceninu Kozí hrádek, ale to neprošlo .. jistě chápeš proč. :D .... jinak já rači jezdím k moři. *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: ŽŠ
xDDDDDDDD a nechcete mu rovnou udělat ohnostroj? Velký dort, červený koberec, at se cítí jako doma. *15* *15* *15* *15* -
-
aha tak zas tak to neprožívám *1* *1* *1* -
jo ale to neni ono na zivo je to mnohem lepsi kdyz si uvedomis ze po stejny zemi chodily kralove tak to je bozi pocit! *15* -
vidíš, aspon něco *1* -
ja tam cchi ale bouzel jezdime jinudi takze se tam nedostanu:( tahle se musim spokojit s obrazkami v knize a ve filmu Bathory cos je muj nejoblibenejsi film *15* -
tam už sem byla, ale ted bych tam chtěl jet na živo *1* *1* *1* *1* -
michale ty mas skveli napady pristem po mape sem se dostala na Čachtickou zriceninu *15* -
Vždyť můžeš jet na hrad který chceš...
...Prstem po mapě. *15* -
no dobře, tak mu na dortu zapálíme svíčky a prskavky, aspon něco. *15* -
jo ohnostroj me taky napadl ale to by bylo uz moc ne? zvlast po tom silvestru:D
-
-
-
-
-
-
WTH video
lidi nasla sem ukazky z nataceni videa What the hell! http://www.topp.no/860792/eksklusiv t-paa-toppno-avril-lavigne tto bude bozi video! ja se tesim!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *15* -
-
Re: WTH video
jůůva to bude super!! Už se na to moc těším! :-) *3* -
Re: WTH video
Konečně pořádný video, po dlouhý době. *14*
Díky za poslání.
A je tam taky něco na počtení, pokud umíte norsky *15* -
-
Re: Re: WTH video
neni zac. ja umim sotva cesky natos norsky *15* takze si asi nic neprectu a z toho co vtom videu rikali taky nic nevim *15* -
-
Re: Re: Re: WTH video
Ty to máš, jako když má malý dítě v ruce noviny. Taky si prohlíží pouze obrázky. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH video
obrazky jsou vecinou nejlepsi a nektery clanky ani nectu ja si delam takovy knizecky vzdicky si vystrihnu clanek o nekom kdo me zajima nalepim a dam do krabice *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH video
to delam nekdy taky ja vecinou hledam sudoku nebo jaky DVD vyjdou *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: WTH video
Já noviny čtu takovým způsobem, že prolistuju všechny strany, přečtu pouze nadpisy a sem hotovej. *15* *1*
-
-
-
-
-
-
jak ja ji zavidim ty vlasy a ten usmev ona je upe uzasna miluju ji kdybych ji potkala tak bych as omdlela ona je nejlepsi zpevacka pro me *14* *14* *14* *14* *14* *2*
-
-
přesně tak jak si to napsala .. též si to myslím .. miluju jí též *14* *14*
-
-
ani avril
nejlepší je přece angel15 *1* -
-
Re: ani avril
nenene ja ne....nejlepší je ten kdo udělá dobrej skutek a nic za to nechce! -
Re: ani avril
Nóóó jóóó....xD