-
Pohádka na dobrou noc !! xDD
Banka, Elliot a Kačka Donald Čvachtavá
Byl jednou krásný zimní den, a Banka s Elliotem, siamské dvojčata, si řekly že zajdou na návštěvu ke svým přátelům Míše a Míše, zcela novým novomanželům. Byla pořádná zima a venku to pěkně klouzalo! Než vyšly pořádně se oblíkly, ještě než zašly na hrad k Míše a Míše zamířily do Disneyho království pro Kačku, ženu Kačera Donalda. Šli a šli a sliš a tále šli a najednou hup rup cvak a už ležely, boužel dneska nesla Banka Elliota na zádech a tak to zchytal Elliot, když vstaly řekl si Elliot že ted ponese on jí, vzal jí teda na záda a šli a šli a šli a najednou hup rup cvak a Elliot se skácel jak širokej tak dlouhej na Banku. Banka se už naštvala a řekla, že si tu trasu musí vypočítat aby už nepadaly, a tak to všechno vypočítala a šli a šli a šli a šli a najednou hup rup cvak a byly pod ledem. Elliot se naštval a zahodíl Bance kalkulačku a vylezl a šli a šli a šli a najednou břink cvak brink napálily to přímo do Donaldovy brány, zavolaly si Kačku Čvachtavou a konečně se vydaly za Míšou a Míšou na hrad. Jenže jako každej hrad stál i ten jejich na hooodně velkým kopci. No tak teda se rozhodli že pojedou lanovkou. Tak jely jely a už jim zbívalo pouhých 20 mentrů a lanovka se sekla, no tak teda šplhaly ale Elliot a Banka to měli docela těžký!
Nakonec se konečně doplazily až k hradu Míši a Míši a že zazvoní a pudou na návštěvu, ale co je nepotkalo na dveřích stálo. Jsem na svatební cestě na Hawaii, pokud nám něco chcete tak s tím budete muset počkat až se vrátíme!
No tak tomu se dámy a pánové říká zákon schválnosti xDD -
-
Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
Míšo, já z tebe nemůžu! Fakt good *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
*15* *15* *15* *15*
-
-
Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
No to mně poser. *15* *15* *15* *15*
Míšo, tohle je zatim nejlepší pohádka co si napsala. *15* *15* *15* *15*
U téhle jsem se opravdu smál, a to už je co říct. ty přezdívky se tam skvěle hodí. *1* -
-
Re: Re: Pohádka na dobrou noc !! xDD
No tak to díky ... *15* A to sem ani moc nepřemýšlela co budu psát, prostě to ze mě vyšlo ... *15* *15* *15*
-
-
-
legend is back
tohle video se mi hrozne lidi :-*
http://www.youtube.com/watch?v =ysviRKRAyYg -
-
Re: legend is back
To je boží!! ♥♥♥ -
-
Re: Re: legend is back
Nádhera *14* To si musím stáhnout ... *14*
-
-
-
mate taky tak radi jeji pisnicky *14* *14* *14*
-
-
jooooo, Avril je the beeeeeeest. *14* *14* *14* *14*
-
-
*14* *14*
-
-
-
další název
Tak sem si koupila bravo girl,a tam se píše že se nový albun bude jmenovat-sweet and dark princess!!!Tenhle název se mi líbí..jo a jak otevřete časák,tak tam je z druhý strany velká reklama na Black Star,,jo a vzáádu je rakovej rozhovorek malinkej! -
-
Re: další název
nevěřím,docela primitivní a jednoduchej název *9* beztak se si to bravo-girl vymyslelo *5* *1* -
je to moc krásnej název atky se mi líbí :) -
jj mám ho taky.Jenom mě zajímá,jestli je ten název pravda....ale radši si počkám,než album vyjde...název ale hezkej!! *14*
-
-
avril ramone whibley lavigne
avril je supr pankáčka v mladosti ked mala 18 bola supr punk *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: avril ramone whibley lavigne
nikdy nebyla punk *9* *13* *8* kdes to vzala? *9* *7* *5* -
-
Re: Re: avril ramone whibley lavigne
avril zpívá pop-rock -
-
Re: Re: Re: avril ramone whibley lavigne
spíš si chtěla reagovat na ni ne? *4*
-
-
-
-
... =)
twl... eště včera sem tady četla nějakej ten komentář o tom kalendáři na přístí rok a řikala sem si ze by to bylo dobry... no a dneska prijel bracha z prahy a hadejte co sem od nej dostala k svatku... *14* -
-
Re: ... =)
TAk To se Máš :-) -
-
Re: Re: ... =)
tj xD
-
-
-
jak se nechat sezrat drakem:D
v 18ti letech se vydame za dobrodruzstvim. vyhledame krale kteremu ukradl drak prnceznu, zavolame na uvedene cislo a zjistime drakovu adresu. preventivne se nalozime na 1 den do vyny s marinadou. kdyz z vany vylezeme nasypeme na sebe grilovaci koreni a do kapsy vlozime alespon 2 burty. polijeme se olivovym olejem a vydame se na cestu. kdyz po zdlouhave kluske ceste nemuzeme najit draka zapneme GPS. sni je ta cesta hned veselejsi. chvili po tom spatrime ukazatel zakaz vztupu a protoze chceme byt sezrani seuposlechneme . kdyz spatrime obydli draka, nezazvonime,nezatukame, nezakricime a vtrhnem dovnitr. draka nepozdravime a pokusime se mu ukrast princeznu. drak se nastve a uz uz nas chce sezrat. proto mu hodime durta se slovy "trhej Azore!" drak burta sezere a v domeni ze mame burtu vic nas chytne opece a zbasti. proto sme se namazali. drakovi moc chutnalo a napsal o tom kucharku jak upect cloveka aned prirucka pro draky. stal se slavnym a odjel do Hollywoodu. zahral si napr. ve filmu Eragon a ve 4. a7. dilu H.P.
dobre to vymysleli ne? *15* -
-
Re: jak se nechat sezrat drakem:D
No já nevim, jako kritik to musim zkritizovat. *15* protože mi to nic neřiká. legrační to neni a nemá to hlavu ani patu. *9* *13* To i Míša tady sesmolí lepší příběh, než je toto. -
-
Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
*15* me to nerikej ale kdyz sme to vymejsleli tak tam byli lepsi napady a mel to bejt popis *15* -
-
Re: Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
Víc lidí příběh psát nemůže. Potom to vypadá takhle. čistej brak. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
Ale ve dvou se to třeba dá... my sme s kámoškou takhle napsaly CELOU KNÍŽKU!!!..:D :D A měla úspěch..., ale potom si jí půjčila jedna učitelka, a nějak nám ji zapoměla vrátit... takže kníéžečko Páá páá..:\ :D :D -
Re: Re: Re: Re: jak se nechat sezrat drakem:D
*15* ok jo a popis mame i jako mluvni cviceni nakej pracovni postup vcera sem se na dnesek patlala s jednim uca me nevyvolala a musim zas nakej vymejslet:'-( *15*
-
-
-
-
-
Hlasujte pro Rock'n Roll na http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-2
-
Četla jsem že v čechách 18.9.2016 vystoupí skupina nickelback a prí možná s nimi vystoupí I avrilka :-) hodně jsem přemýšlela jestli mám tam jít protože já mám avril nejradši ze zpěvaček a rozhodla jsem se že tam nepudu protože třeba tam nebude vystupovat a ty peníze jako kdybych vyhodila z okna, kdyby avril tady vystupovala jenom ona tak bych za vstupenku dala I 2000kč.
-
Všechno nejlepší :) :)