Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Nechcete mluvit nomrálně a něčem?? Nebo sem tu jediná kdo má mozek??? Vy ste dneska jak utržený ze řetězu ... to snad není možný ... zlatá černá ovečka Elis ... ta je aspoň normální, ale co vy tu dneska předvádíte a to jenom kvůli tomu že sem vám řekla že mám v řiti prst ... a vy hned takový ántré tady ... lidi já už se vám nebudu s ničím přiznávat ... Víte jak je taková moje nešikovnost debilní??? Co když si zapomenu zavázat tkaničky a zakopnu přímo nějakýmu sk8boydistovi před nosem ... pak ze mě budou dvě ... a vy mě chcete poslat do Bohnic ... tak nevím ale normální sem tu jenom já a vy ste nenomrální ...
    • vterinka

Re: ...

presne Mili! :D:D:D .... my sme nozaj normální! :D:D:DD
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

NO TO BYCH SE HÁDALA ... A NEJSTE A NEJSTE A NEJSTE !!! *8* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

tak sa hádaj ... D: já ti to neberiem xDDD .. vieš za to može Miro, RD a TP ♥♥♥ slnéčka moje! ♥♥♥ + slovenské kamarátky a je to :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

To je samé jojo, nene, jojo, nene. Urobte kompromis. *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

tak navrhni niečo :D
    • mili.buffy.spike.miro.smajda

Re: ...

My sme normální, iba nám trochu přeskočilo xD *4*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Trochu??? Já bych řekla trochu hodně víc ... *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

Aaaa

Uz me ten iPod sere on píse úplně něco jinýho :-//
    • kvatro

Re: Aaaa

Ipod si pouze hraje na Elis. *1*
      • xkostex

Re: Re: Aaaa

o skveli ipod me imituje ale ja su lepsi! *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Aaaa

Elis, spoj se s tim jejim Ipodem. Ipod bude mít radost. *15* Potom už bude psát jenom čínský znaky. *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Aaaa

cinsky asi ne ale iElisky *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa

OK, klíč k rozluštění Elisštiny. *15*
            • xkostex

tak jo pak ti poslem slovnik at nam rozumis *3* *15*
            • kvatro

To už je jedno, to sem potom domluv s tim Ipodem. *15* S tim nás nezatěžuj. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Aaaa

Stejně jako na mobilu xD
    • xkostex

Re: Aaaa

nak mi neleze do hlavi jak muzes psat na iPodu
  • puspuspusinka

Zdar :))

Ahojky lidi, tak GL už mám KONEČNĚ a včera mi hrálo snad 7x za sebou na plný koule a pak asi 3x potichu *15* *15* Táta říkal, že by se z tho asi ubláznil, jak to můžu poslouchat furt *15* *15*
    No a jinak, Všechno nejlepší Míšo k tvým 20. narozeninám, doufám že ti přišla smska *4* *14* Tak to dneska nebo o víkendu hlavně pořádně oslav ... *4* *3*
    • vterinka

Re: Zdar :))

Ahojky, dobře ty! :D:D:D ... Tak to není tak hrozné! :D Já poslouchala jednu písničku cca 6 hodin! :D .... Taky mi to říkají, jak to můžu dokolečka poslouchat, ale co už :D ..... a přidávám se ke gratulaci! Míšo všechno nejlepší!! A děkujem, že jsi tu s námi! :-*♥ *14*
      • kvatro

Re: Re: Zdar :))

Děkuji Vám za přání k mým narozeninám, Míšo ta SMS byla moc pěkná, díky. *14*
  • angel15

ježiši

kdo to zase napsal do novinek,že je zase těhotna *1* ..ja ty fotky z pláže viděl,jako všichni asi a že by měla bříško jsem si teda nevšiml *13* *3*
    • mtv.awards.2003-4ever

Re: ježiši

jseš slepej????????????????????????????? ???????????????
      • angel15

Re: Re: ježiši

mtv.awards.2003-4ever..a ty si kdo?asi fanoušek Avril ne ,jak tak koukam...
        • mtv.awards.2003-4ever

Re: Re: Re: ježiši

aha,takže slepý nejsi... *1* tak to je fajn
          • Re: Re: Re: Re: ježiši

to může říct každej .. třeba : Hello , I am Lily Alen

Hi,My name is Miley Cyrus

Hi, I'm Ashley Tisdale
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: ježiši

Ale nevím,proč reaguješ na tento příspěvek
            • sharpay1995

jóóóó to může napsat každý!!!
          • angel15

Re: Re: Re: Re: ježiši

zato ty asi si nebo neviš,jak vypadaj těhotny ženy.... *3*
            • sharpay1995

*1* *1* *1* *15* *15* *15*
  • Josef Dominik

Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz /
  • puspuspusinka

YEah...

Lidi poslechněte si tohleto

http://www.youtube.com/w atch?v=-1uzaRr2JKo

Ta písnička je prostě dokonalá, tak krásnáá ... až se mi chce brečet ... trochu mi to připomíná, jakoby to byla moje a Jonnyho situace ... on si taky příde jak debil když je můj nej kámoš a já s ním prozatím nechci chodit ...
    • vterinka

Re: YEah...

jůůů .. tak to je hezké! Moc hezká písnička .... on to pochopí, snad! ;-)
      • kvatro

Re: Re: YEah...

Jojo, pěkná písnička s tim souhlasim. *3*
        Rap jako ale moc nemusim, ale tohle je něco jinýho. Má to aspoň smysluplný text. *3*
        • vterinka

Re: Re: Re: YEah...

oo děkuji :-))
  • kvatro

:o)

Kačko, jakou máš ty představu o svojí práci, až doděláš tu školu? *3*
    • vterinka

Re: :o)

Míšo já ti ani nevím .... Prvně jsem myslela, že bych dělala v nějaké laboratoři, ale nevím jestli vůbec tu školu dodělám. xD Snad jo no :D ... Ale jako uvidím na praxi jak mi to půjde ... nebo jestli nebude lepší kdybych dělala něco jiného :D ... Teď nemám představu vůbec žádnou ... jak jsem řekla včera mamace "To co bych chtěla dělat, dělat nemůžu, protože bych se tím neuživila." :-(((( Takže fakt nevím, co budu dělat :-( .... Kdybych byla organizační typ, tak bych mohla zkusit třeba nco z managmentu "celbrit" třeba to co dělá Martina Zelinková. Ta se stará o promo a PR a kontakt s fans ... zařizuje nějaké akce, domlouvá podrobnosti a tak, ale přímo managerka není .. no ale nwm jestli bych na to měla ....
      • kvatro

Re: Re: :o)

Kačko, tu školu určitě doděláš. *3*
        A co by to bylo, to co dělat nemůžeš, protože by ses neuživila?

Ten management celebrit nezní špatně *3*
        Ještě když by tě to bavilo,a pokud nejsi vyloženě organizační typ, tak to zase tak nevadí, to se dá naučit chce to jenom trochu praxe. Ovšem právě ta praxe je to, co každej zaměstnavatel po pracovníkovi už chce aby uměl. Já bych mohl taky dělat všechno, ale mám "nálepku" mladej a bez praxe. Právě u toho vždycky narazim. Takže hodně štěstí až budeš taky vybírat. *3*
        To jsou různý výberový řízení, prostě je to dlouhá cesta k takovýhlemu manažerování celebrit.
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

Snad. :-) ... No, spisovatelka, to hlavně ... zpívat neumím, takže to se vylučuje, na hud. nástroj tež nehraju, takže hlavně ta spisovatelka.
          No to je další vec, praxe. :-( ... No, uvidím, i tak děkuji! :-* ... Tobě taky přeju hodně štěstí! :-*
  • To co sem ti napsala dřív bylo pro tebe Trap... Andreo
  • avril-nely

blbost

to si snad děláte srandu ?!!!!!!!! hádáte se kvůli taková blbosti !!!!!!To je snad jasný že je lepší Avrilka !!!! Madonna BYLA (byla !!) dobrá zpěvačka ale už je zní babka který pomáhaj jen už plastiky !!!!!!!!! *3* *8* *15* *13* *5* klíčová slovo je BYLA !! to je čas minulej tY trubko co tady nadáva Avrilce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • dianna114

Re: blbost

Myslela jsem si,že jsi jeden z mála rozumných lidí.. vidím,že ne... Ale máě pravdu no! Madonna byla dobrá zpěvačka! Ale stále je!!!!!!! Avril byla taky dobrá,měla skvělé písně a styl oblékání,ale udělala ze sebe směšnou barbie!!!!! Začala dělat,co předtím kritizovala!!!!! Proto jí nenávidím!!!! A není lepší než Madonna ANI OMYLEM!!!!!!!!!!!
      • avril-nely

Re: Re: blbost

mě se madonna taky dřív líbila měla hezký písničky a stále má . ale potom jak byla starší tak zesebe dělá jako že je mladšííííí *13* *9*
        • dianna114

Re: Re: Re: blbost

A to jako vadí? To se má oblíkat jako 80tiletá a zpívat dechovky? *7* Já jsem teda radši takle,než kdyby se Madonna přizpůsobovala svýmu věku a dělala kvůli tomu něco,co třeba dělat nechce!
          • avril-nely

Re: Re: Re: Re: blbost

No stím se musíte smířit že už to není mladá popová klárovna !!! *8* Dřív BYLA !!!!!!!!!!!!! A navíc psali a už jsem to nejmíň 100 slyšela že Avril sesadí madonnu ¨z trůnu a Avril se stane popopvou královnou !!A jestli si myslíš že Avril je ňáká Punková princezna tak to se pletš !! Ano avril má ráda punk-rock - ale jen v hudbě !!!Jinak se taky popová královna a je jepšíí něž Madonna , Avril Je v žebříčku 4. nejj zpěvačka A Madonna ?! to radši nechci ani vedět kde je v tom žebříčku !!!
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re: blbost

Tak odpovězte na mou otázku nahoře pod titulkem Re: HEY!!!!!
            • sharpay1995

Ježiš maria a už to zase začíná.....zese se tady začínáte hádat kdo je lepší.....Už kdysi jsme se přece s některýma shodly že jsou obě dobré a že už stím tady skončíme.....a zas někdo příjde a začne se tady hádat....Ó bože já už se do toho radši nepletu, ale laskavě s tím přestaňte!!!
            • dianna114

Víš co,zavři si jí sama a nech Dianu bejt,jo? *13* Madonna je nej!
            • Re: Re: Re: Re: Re: blbost

víš co zavři si tu svojí velkou hubu jasný ?! *8*
            • dianna114

Ty se radši nauč pravopis než zase napíšeš nějakou hrubku! A pop je nejoblíbenější hudební styl na světě! Trapnej je akorát barbie rock,kterej zpívá akorát blbka jménem AVRIL RAMONA LAVIGNE,protože je táák trapná!!!! *13* *5* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: blbost

no a co jako ?! furt je to lepší než náká popová princezna madonna'''
              !§/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!§Avrilka je nejjj n a světě !!!!!!!!!! *8* a nikdo jí nepřeková !! pop je z roku otočně z boku !!! už jeéé táák trapnej !!!!! spívá ho už jen madonna !! protože je táák trapná *13* *5*
            • dianna114

Nevím,co si to vymýšlíš za bláboly *7*  *7*  *7*  *7*  *7* Na to ti mám skočit? Avril Lavigne vypadá jako barbie,ale to,co zpívá,je pořád rock! Takže by mohla možná sesadit z trůnu Courtney Love a být rockovou královnou! Ale Madonna je už dlouho královnou popu,média ji tak označují a je to tak! A Madonna se svého trůnu jen tak nevzdá! A až přestane zpívat,bude 2.královnou popu Britney Spears! *3*
        • avril-nely

Re: Re: Re: blbost

myslím jaKO že tět když je starší tak má modernější písničky........prostě mi připadá že se nechce srovnat stím že už stárne aproto začala s moderníma písničkama.........
      • avril-nely

Re: Re: blbost

máš pravdu ale avril obdivuju pořád
  • puspuspusinka

Stahuje see... grr... xD

Kurňa už se to stahujee yeahh ... ale mám tepre podělaných 10% ... já z toho asi vyrostu ... už aby to bylooo ... *15* *15* *15* *15* Ááááá to se nedááá .... *9* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit