Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Hlásím se na moment xD

Tak co jste všichni Happy že mě tu na chvíli máte??? *14* *15*
    • kvatro

Re: Hlásím se na moment xD

Já sem happy. I za tu chvilku. *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Hlásím se na moment xD

Supeerr... ale že se nebudeme dneska hádat??? *15* *15* Nemám se čím bránit motorovku sem půčila Avrilce ... Brody se jí nechce hnout z baráku ... *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Hlásím se na moment xD

My se přece nehádáme, jenom tady do sebe někdy navzájem rejeme. *15*
          Nojo Brody je jako klíště. Avril ho bude muset z baráku vykroutit pětimetrovou pinzetou. *1*
    • xkostex

Re: Hlásím se na moment xD

su happy jak 2 sktreti *15*
  • morbidsoul

Avril

dřív jsem ji strašně žrala...byla pro mě dokonalá...
    Hlavně se mi líbily její názory *1* ale teď?Od tý doby co se z ní stala namnyšlená blondýna a dělká přesně to na co dříve nadávala a čímž dříve opovrhovala ji nesnáším
    • Re: Avril

věčně je vyfocená se zapálenou cigaretou,tak ty její názory asi nebudou stát za nic,ale písničky má dobré
  • kvatro

YouTube

Nové video na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=Ch8 3m6_l2uY
    Na 0:53 informace o novém albu: I'm really excited cause I just finish my record. At this point now I'm looking for to getting back out and my single coming out very soon. *4*
    *8* Takže album je dokončený a na nový singl se můžeme těšit již velmi brzy, záleží ovšem co podle RCA znameá brzy *15* *16* .
    • Re: YouTube

sláva...aspoň něco pozitivního
    • fifinka7

Re: YouTube

konečně po dlouhý době nějaká dobrá zpráva....já bych si moc přála aby to jeji BRZI bylo maximálně v lednu :) (samozřejmě by neškodilo kdyby to bylo dřív :D) *14* *1* *3*
      • xkostex

Re: Re: YouTube

souhlas nej sprava dne uz aby to cd konecne vyslo
    • vterinka

paráda!! *3* Tak doufám, že to bude co nejdřív! *14* *14* *14*
      • puspuspusinka

Yeahhhh ... ty fotky budou asi ááááááááááááááááá
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: YouTube

a jak na konci rapovala to bylo náadherný *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: YouTube

jj...:D
    • kladik

No brzy múže být pro někoho týden pro někodo rok ale čím dříve tím lépe to určitě protože se alba stejně jako ostatní nemohu dočkat *4* *4*
    • sharpay1995

Woow..:D No ale pravda..., záleží na tom, co podle RCA znamená brzy..:\ Ale i tak... je to zase dobrá zpráva, že už je to aspoň dokončený...:)
      • sharpay1995

jo a to video... taky strašně pěkný, ty fotky budou nádherný..:)
  • Avril je tak božská že to ani není možný její super písničky jsi pouštím každý den daj my dobrou náladu a energii jediná písnička která se my nelíbí je hello kitty. Jen tak pro zajímavost první místo u mě je avril lavigne, druhý amy lee ze skupiny evanescence, a třetí místo pink ale klipy jse mi nelíbí.
    • Avril lavigne a amy lee jsou fakt božský zpěvačky amy má neuvěřitelně nádherný hlas a avril dobré písničky, avril zpívá taky dobře.
  • fifinka7

neni :(

aoi děcka.....dneska sem byla nakupovat v Metropoli a jak ste řikali, že je Abbey down už v těch krámech, tak neni, nikde sem jí newiděla *9*
    • jana291995

Re: neni :(

počkéééj,to není v ledajakejch krámkách,je to ve značkových obchodech H and M,a ve Zlíně už je specíální obchod s Abbey Dawn...takže se k nám do ČR pomale ale jistě blííží..jupíííí *1*
      • fifinka7

Re: Re: neni :(

mno v HM (háemku :D) tam sem byla a Abbey down sem tam newiděla.....bych si všimla *1*
      • sharpay1995

*14* *14* *14* *14* *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: neni :(

*1* *1* *1* *1* *1* *15*
          • angel15

Re: Re: Re: Re: neni :(

hm jupí....jen by mohly taky něco pro kluky dělat *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: neni :(

no jó...budeš si muset dávat větší pozor...na pár fotkách tě de fakt vidět...xD...
            • angel15

jak si na to přišla *1* ježiš,že sem vidět na nějaky fotce s ni..sakra a to si dávam takovej pozor *1* jasny ja ji řeknu a o vykendu pudem někam zapařit *1*
            • jana291995

no já myslím že pro angela to nebude takovej problém,když se tak dobře znají,av ho pozvala na svatbu,a tak chodí spolu na ty mejdany,tak se přimluv i k nám!! *1* *15*
            • sharpay1995

mohly no...ale to bys musel říct Avril...xD
    • avrilka-aja

Re: neni :(

Ae prosimtě...Klídek najdeš i na netu!Třeba na:
      http://abbey-dawn.cz/
      • avril-nely

jj
  • sharpay1995

Pardóón...:D

Pardóón, že vám tady ruším ty vaše smysluplné a inteligentní řeče, ale něco k Avril...:D
    Myslíte si že je nebo byla Avril barbie? ptám se kvůli tomu, že tady v životopisu je osahnut věta: Ale v této době už není divoká skejtařka, jako bývala. Změnila svou image v "barbie" .... tak jako nevím...:\ :D
    • vterinka

Re: Pardóón...:D

Barbie? Ale prdy, řečičky naší babičky. Jen dospěla, tak je z ní elegantní slečna, ale ne Barbie! Na to máme jiné lidi .....
      • xkostex

Re: Re: Pardóón...:D

pokud chcete vydet pravou barbie pridete se podivad do nasi skoly do acka *15* Avril a barbie? nikdy!
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Pardóón...:D

To mě taky na***o ... když sem četla že je to BARBÍNA ... Avrilka nikdy ...
          A taky mě s***u ty kecy o otm že je EMO atd. No a co tak je Avrilak rpostě jiná ... neznamená to že je to Barbína nebo Emo, je pořád svá ... dokonalá ... *13* *14*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Pardóón...:D

Krásně řečeno! Ještě se mi nestalo, že by se mi na ni něco nelíbilo! Je úplně fantastická! *14* *3*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Pardóón...:D

Óoooo děkuji ... *14*
              Ano přesně.. *14*
  • Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

Hele lidičky, mě už tohleto prostě nebaví !!! Dneska sem sehnala odvahu a musím vám tu něco říct !!!

Koukněte se na tuhle diskuzi a řekněte mi kdo všechno si tu píše poslední 3 měsíce??? No Kdo???
    Jenom já, Elis a Hanča sem tam přidá něco Lucka a nebo Barča a Kubu už tu třeba vůbec nevidím jenom málokdy, a třeba Werča nebo Janča tu nebyly ani nepamatuju ... *9*
    A to mě právě hrozně štve, copak to má cenu jenom ve 3???
    NE!!! Proto si asi zruším icq a skype a FB a budu jenom tady. Protože copak to nebylo fajn dřív? Chodili sme sem všichni každej den a kecali a byly neskutečně úžasný výtlemy, ale dneska dneska je to na NIC !!! *9* *9*
    Já chci vrátit z5 straý časy....
    Já newím jestli sem ostatní nechodí jenom kvůli tomu CD a nebo protože nemaj čas, ale jako aspoň na 5 minut denně by se tady mohl ukázat každej z vás, brobrat co bylo atd. Diť já už Werču nebo Janču skoro neznááám... *9* *9* *9* *9*
    Lidi přestaňte být na Mléčný Dráze a jinde a vraťte se zpátky na zeměkouli k nám !!! Prosíííím copak chci tak moooc??? *9* *9* *9* *9* *9*
    • xkostex

Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

miso me to taky stve kuba si nam zdrhnul a uz tu nejsou jeho skvely pribehy. vsichni sem prestaly chodit driv sme stihli popsat 3 stranky za den nekdy i vic kdez bylo naky tema jako treba hlazeni opicky a goril to byly neskutecni zachvaty smichu jeste ted z toho mam vytlemi kdyz si na to spomenu. no a diky tomu sme mohli nastvat Hancu tim ze sem ty slohovky sepsala a pak sem jito poslala z ceho mela hroznou "radost" a c¨htela sem udelat novou knizku pro hancu jenomze uz neni nic tak vtipneho co by tam mohlo byt cos me dost mrzi *9* a miso prosim nemas si aspon skype at stebou muzu nekdy o vykendu kecat prez webku a dat novej rekord *3* a vas ostatni prosim vratte se nejenom kvuli Avril ale i nam a bud me zas ta skvela parta jako driv
      • Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

Přesněěě. Byly sme přece nejlepší parta - BTA = Best Team Avril, ale teď, teď sme ztroskotanci... *9*
        Jako Elis víš proč nejsem chameleon? Protože nemám čas si měnit fotešky, sem totiž neustále na skypu! (dobře mazat si ho zatím nebudu)
        A jako vraťte se aspoň kvůli Avril !!! *14* *9*
        Copak už jí nemáte rádi? A rozhodně mě štve že sem nechodíte protože jí dávíte za vinu to CD (teda doufám že to nikdo z vás jí za vinu nedává) by mě vážně štvalo, protože ANO je už to vážně děsný, ale jak se říká v nouzi poznáš přítele, tak tady si to obrátíme a podle týhle nouze se pozná pravý fanoušek a jak tak to vypadá tak sme to jenom mi 3 Elis já a Hanča ... mi jediný sem chodíme pořád, protože Avrilku opravdu milujeme... *14* *9*
        A vy ... já nwm ... tak má prostě problémy s tou vypatlanou společností RCA, a co mi můžeme dělat? NIC? To není správná odpověď, mi můžeme Avrilce věřit a neopustit jí!!!
        Mi sme její jediná opora a naděje, protože jestli si všichni potom nekoupíme to CD, tak bude ta pitomá společnost RCA dělat Avrilce akorát peklo ze života, !!! *9*
        Možná vám příde že tu hloupě žvaním (asi jooo) ale mě vážně záleží na naší partě a hlavně na naší Avrilce, díky který tahle parta vlastně vznikla, za vše bysme jí měli děkovat a milowat jí! Avrilka je prostě nejlepšíííí !!! *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

vis co vratime vsechno do starejch kolejich ty but zas tady a nekdy bud i na tom skypu ale hlavne tady bud zas chameleon sice je to nekdy na zabiti ale prece ti to nebudem vycitat *15* no a udelame atentat na RCA uz me fakt serou se divim ze ma snima Avril trpelivost. a ja ssi jeji CD rozhodne koupim i kdyby to znamenalo ze bych si musela prestat kupovat casaky cos je pro me tragedie protoze sem na nich zavisla ale pro Avril cokoli proste kdyz mam blbou naladu staci si pustit jeji pisnicky a hned se mam lip proste ona je takove slunicko v mem zivote a bez ni by to proste neslo! a prosim ostatni at se vrati a ukazou ze ji maj porad radi protoze takle to vypada ze jen kvuli tomu ze ti zasrani RCA ji dela peklo tak ji nemamte radi ja vim zas melu kraviny ale proste je t tak.. myslim
          • Re: Re: Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

Tak a meleme krawiny obě ... *1*
            Mě příde že sme řekli pravdu a všechno co nám leželo na srdci, ale neumíme to normálně napsat !! *1*
            Takže BTA vraťte se prosíííím !!! *14* *9* *14*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Mě už tohleto prostě nebaví !!! :(

ja melu kraviny porad jak uz si za tu dobu zjistila
  • puspuspusinka

Dneska

Dneska nelyzuju máme odpočinkovej den takže tu opět budu tak kolem 4 ve 3 mám kobru xD Paaaa a buďte tu :-) *14* *14*
    • kvatro

Re: Dneska

Mimochodem, co ten Casanova? Ještě tě tam nahání? *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Dneska

Twe mlč rači ... Ja ho totiž zabiju ...
  • vterinka

Tu je zas debata .... :D

Prominte, byla sme na večeři a musela sme ještě pomývat atd. .... tady někdo kopčí fb. :D
    • puspuspusinka

Re: Tu je zas debata .... :D

To jááá ... ale už to asi vyplnit nemůžeš ... Míša už všecko vykecal ... *15* *15* Zná mě líp než sem si myslela... *15*
      • vterinka

Re: Re: Tu je zas debata .... :D

u Michala mě to vůbec nepřekvapuje! :D:D:D:D .. já tu vypíšu mou plánovanou cestu domů a on zjistí kde bydlím! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D

njn
      • kvatro

Re: Re: Tu je zas debata .... :D

To víš já když tady něco píšeš o sobě, tak pozorně naslouchám. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tu je zas debata .... :D

To je jak v tom filmu NEVER BEEN KISSED ... ten miluju ... tam taky ... hned se do toho učitele zabouchla a pamatovala si všechno co kdy řekl ... *15*
  • _lenulinka_

jj

přesně nechce být každej jako ona..třeba ja neznam ani jednu holku která by chtěla být jako ona... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit