-
BOŽE NA NEBESÍCH
Sakra lidi něco pište ne *15* když sem byl v márnici tak sem se tam mnohem víc bavil *15* -
Avril;)
Avril..super zpěvačka;) a líbí se mi její vláský *14* -
-
Re: Avril;)
No to je pravda avrilka má pěkný vlásky a hlavně taky pěknej hlásek *14*
-
-
album
AhoJky hele nevíte kdy víde nebo jesi, už vyšlo to nový album od Avrilky strašně se na něj těšííím *1* *1* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: album
No tak určitě ještě nevyšlo, ale podle některých správ by mělo vyjít v červenci, a podle některých zase až napodzim...tak uvidíme...
-
-
Kočka
Avril je největší kočka co znam, pořád posloucham její nejnovější album *14* Na koncertě jsem bohužel nebyl, asi byl super, co? *15* -
Ajojky po sto letech xD
AhojíQ lidiškkkyyy :) tak sem si našla čas a vzpoměla si na vás :-D *3* jak se tu máte? já good *3* zrovna sem se dokoukala na Avatara mam ho v pc...prostě film všech dob! opravdu nádhera! *14* budu se na to koukat každej den co příjdu ze školyyyy *5* a co vy,už ste ho viděli? co na to říkáte? a líbí se vám ten new song od Avril - Alice ......nwm.. xD
mě mocííkkk ! tak pááá mucQ *14* -
???
Jsou ty písničky nějak stáhnout?? *7* Já nevím ... -
-
Re: ???
taky by mě to zajímalo no... -
-
Re: Re: ???
A já myslela že zrovna ty si to vypočítáš a budeš to vědět ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Jinak jestli nepudou tak si je aspoň nahraju na mobil ... *15* *15* *15*
-
-
-
koncert
pojedete nikdo na koncert jáá určitě už mám stupenky avril je nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
...
*15*
Hele tak já jedu k Avrilce pro svatební šaty teda nooo ... *15* *15*
Jinak čááo ... vrátím se v půl desátý ... *15* *15* -
-
Re: ...
V půl desátý, kterej rok? *1* -
-
Re: Re: ...
No tenhlee... mám soukromej tryskáš od Obamy ... ale už sem zpátky ... *15*
-
-
-
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
http://s3.bitefight.cz/c.php?uid=10 4521
kouknete se -
Sere mě to a pořádně,...!!!
Hele lidi mě už jako pěkně štve tadyta fotogalerie, lilinka007 a i já jsme tam teďka přidali několik fotek já jako asi 20 před 3 dny,...!!! A už mě fakticky pěkně štve, že se vůbec nezobrazujou, už toho mám fakt dost !!! *13* *8* *16* *10* *8* *8* *8* *8* *13* -
-
Re: Sere mě to a pořádně,...!!!
Mě taky,přïdávala jsem asi 5 fotek z roku 2002,před týdnem a pořád nic! -
-
Re: Re: Sere mě to a pořádně,...!!!
mno,...ale mě už to fakt vytáčí,... *8*
-
-