-
Téma k diskuzi.
Každý napíše kdy a jak se stal fanouškem Avril. Prostě jak to všechno začalo. Když je nové CD v nedohlednu tak ať je tu aspoň něco pozitivního. 😉 -
-
Re: Téma k diskuzi.
Já jsem se stala jejím fanouškem, když jsem viděla klip ke klipu Girlfriend, pak jsem dostala k vánocům cd The best damn thing, pak jsem si stáhla mp3 a od kámošky si půjčila cd Under my skin a Let go. Je to můj miláček! 😉 😉 😉 -
-
Re: Re: Téma k diskuzi.
ja par tejdu pretim nez vydala The best damn thing to se o ni hodne psalo a ja u brachy nasla cd Let go a upa sem si ji zamilovala -
-
Re: Re: Re: Téma k diskuzi.
Jáá?? No to už je hooodně dávnoo ... myslím že když sem viděla poprvý asi v 10 klip Sk8er Boy tak se mi líbil, a pak když bylo až potom Girlfriend tak už sem to nevydržela a stáhla všecky a od tý doby jí miluju 😍 😍 😍 😍 -
-
Re: Re: Re: Re: Téma k diskuzi.
To bylo když vydal TBDT... byly sme s kámoškama venku, a jedna přinesla Mp3 a půjštěla si pořád dokola, tehdy óóóóóóbrovkýýýýýý hit Girlfriend, no a já to jako tak zaslechla, a líbilo se mi to, tak jak sem přišla domů, tak sem řekla stréjdovi ať mi to stáhne, no a on mi stáhnul 2 CD- TBDT a LG, no a já si to od té doby prostě pořád pouštěla do kola, pak sem si stáhla i UMS, no a jako... zamilovala sem se..:D Ale nejlepší bylo, když sem si pouštěla ty staré songy, tak sem zjistila, že písničky jako Sk8er boi, Comlicated a tak, už dávno znám... byli to už kdysi moje oblíbené písničky, ale předtím sem nevěděla kdo to zpívá..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Téma k diskuzi.
*3* tak já poslouchám Avril už osm let... prvně jsem ji viděla v klipu v medúze.. byl to sk8er boi... 🙂
od tý doby ji mám ráda i když se spousta věcí u mě změnila...ona rozhodně z mého srdce nezmizela a doufám, že se to nikdy nezmění 😍 -
Hey to je hezký ... já když si stáhla Girlfriend tak mi tatka řekl že je to od ní jediná hezká písnička tak sem jí nějak nevnímala ale pak prostě sem se jako Hnača zamilowala i po klipu TBDT a to už nešlo z hlavy ... prostě už je to část mýho života a to neodlučitelná 😍 😍 😍 MILUJU JÍ 😍 😍 -
mě se CD Avril dostalo do ruky asi když mi bylo 10 (takže v r. 2004), mno a pak už to nešlo dostat z hlavy 😃, pak na další CD jsem narazila taky tak nějak náhodou mno a pak bylo TBDT mno a to je asík vše 😃....prostě to byl osud 😃 😃 navíc se z ní stala ne jen nějaká moje oblíbená zpěvačka, kterou si broukám při úklidu 🙂 nebo kterou poslouchám kudy chodim.....už je to prostě samozřejmost a součást života 😉 😁 😍
-
-
-
-
-
-
Příběh
Míšo, to je síla! xDDDDDDDDDDD ..... Fakt super! 😃:D:DD -
-
Re: Příběh
Fakticky?? 😃 😃 A mě se to zdá nic moc ... na dnešek ... 😃 -
-
Re: Re: Příběh
nééé dobré to je! 😃DD
-
-
-
Kde máme Ikaruse? 😂 Aha, asi uskutečňoval svůj druhý let. Ale opět neúspěšně. 😂 Až sem přijde někdo zafačovanej od hlavy až k patě, taková egyptská mumie, tak to bude on. 😂 😂
-
-
xD 😂
-
-
Mně se taky líbí víc Avriliny starší písničky.Hello kitty je strašná písnička a i celé album Avril Lavigne.Avril mě s posledním albem zklamala.Její nejlepší alba jsou Let Go a Under My Skin.Škoda že už to není rock který jsem ráda poslouchala.
-
-
Asi tak i mě sklamala
-
-
prosím....
mužete přestat říkat že je Avril barbi?už mě to leze na nervy panebože:)....to když se budu oblikat do modryho,tak mě začnete říkat delfin bo co?:D....Avril přece je hytrá,pěkna a ráda pokecá s každym....když to barbi je povrchni,nafintěna a scházi se jen se smetánkou ne?jo a nehne prstem....ne?.....tak proč pořád použivate to přirovnání...muj názor váš Angel15 🙂 -
-
Re: prosím....
Taky nechápu proč jí pořád přirovnáváte k barbi -
-
Re: Re: prosím....
Avril neni BArBIE!! -
Re: Re: prosím....
ja myslim že si začínaj všichni až tedko uvědomovat jaká velká změna proběhla myslim ze skejťačky až sem do tý "bárbí" taky newim jak to mam nazvat*7* ......ale image skejťačky byla mnohem lepší 😟 -
-
Re: Re: Re: prosím....
No tak...každý má jiný názor na to jakej styl jí seděl nejlíp...:| -
-
Re: Re: Re: Re: prosím....
pro mě barbi neni ani styl neni takovej...pro mě je to ženska co se ráda oblika liči a chce vypadat pěkně a je z ni žena a ne holka s kšiltovkou,kalhotama pod zadkem no prostě skejt imič:D...z toho každej vyroste to poznáte časem:)
-
-
-
-
-
Vše nejlepší ať se ti splní vše, co si přeješ.
-
.............
Jaký je podle vás její nejhorší videoklip? -
-
Re: .............
celkem určitě - GIRLFRIEND 👿 -
podle mě je nejhorší hot, to se mi nějak k avče vůbec nehodí... -
no mně se líbí všechny! 😍 -
-
Re: Re: .............
mě se taky líbí všechny 🙂
-
-
Blbá otázka... -
-
Re: Re: .............
Co je na ní blbýho?
-
-
-
všechno nej avril i love you avril 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
-
Fourth Album
Čtvrtá deska by měla vyjít v březnu 2011 👿
Říká to na konci toho prvního videa. -
-
Re: Fourth Album
No jo fakt... říká to tam... no tak ale když už to řekla do kamery tak to snad můžeme brát jako jistotu, že už to opravdu vyjde...:) -
-
Re: Re: Fourth Album
No kéžby!! Protože během čekání na její album, sem si koupila další 3 + jedno stáhla, takže už by konečně mohlo dojít i na její album! 😉
-
-
Re: Fourth Album
cože?....ještě 4 měsíce 😕 😟 😟 ....ale aspoň už víme kdy to bude 😉 🙂
-
-
...
Když už jsem ta policistka ... tak s tebou provedu výslech vážený pane ... Jste totiž podezřelý (nevím z čeho), ale ste podezřelý 😂
Hraješ na nějaký nástroj? 😂
Kolika jazyky mluvíš?
Kdy máš narozeniny?
😂 😂 No víc mě toho nenapadá ... 😂 -
-
Re: ...
Nehraju na žádný nástroj, ale už sem zkoušel hrát na piano. Sehnal sem si jeden program na internetu, který udělá z tvý klávesnice piano 😂. naučil sem se přitom číst noty. Takže by to samotný hraní na skutečný klavír nemuselo být tak složitý.
Mluvím Anglicky, jsem v tom spíš středně pokročilý, V praxi sem to použil už párkrát když se mně angličani ptají na cestu. Rozumněl sem i dokázal odpovědět. Každý se mně pořád na něco ptá, vypadám asi důvěryhodně. 😂 Ale tak dobře sem se naučil až doma. Školní angličtina je dost velkej rozdíl od té skutečné.
Německy sem se taky něco uměl, ale od tý doby co jsem ze školy jsem téměř všechno zapomněl.
Francouzsky umím počítat do stovky+pár slovíček ale pouze ty které jsem slyšel při sledování pevnosti Boyard. 😃
Narozeniny mám týden po tom, co má vyjít Goodbye Lullaby. 😉 -
-
Re: Re: ...
Takže 15.3.?? 😂
Pááni to je mi životopis, to já to vemu jednoduše ..
hraju na kytaru, hrála sem na klavír, ale bylo to moc drahý, ale zase začnu určo a chci hrát na bicí a hrála sem na flétnu 5 let...
No a anglicky umím asi jako moje 3letá sestřenice 😂 I když pravda že v Maďarsku na výměnném pobytu sem se domluvila v pohodě...
německy neumim, s beníkem si povídáme rukama nohama 😂
a o ostatních ani nemluvím,
no a narozky mám den po Avrilce 😉 😂
-
-