Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Hřbitov

Zdarec bando, kde jste všichni? Jakto, že to tu tak vymřelo, když to tu předtím tak žilo? ..... Míšo ml. ani ty už tu nechodíš? To se ti nestýská po Michalovi? .... Je to tu strašné! Už i na hunuse je viac srandy! *9*
    • kvatro

Re: Hřbitov

Kačko, to jsou dobré otázky. Proč to tu vymřelo? Proč sem nikdo nechodí?

Určitě ti zase lítají kolem hlavy otazníky, a že sou to otazníky pořádný. Sám nevim.
      Abych mluvil za sebe, tak mě se po Míše stýská. Že to tu s ní bylo fajn, to nemůže nikdo popřít.
      Zřejmě tady na to nemá čas, nebo spíš si ho neudělá.
      Po škole lítá někde venku... Kdo ví.
      Takový krásný počasí, proč tvrdnout u PC a psát na diskuzi? *15* *9*
      • vterinka

Re: Re: Hřbitov

No, to lítají! :-/ ... To si piš, že tu to s Míšou a tebou bylo fajn! :-/ ... Jestli si čas udělá nebo ne je druhá věc, ale spíše si ho neudělá, protže předtím, když chtěla, tak tu byla aspon na chviličku :-( ....
        • kvatro

Re: Re: Re: Hřbitov

Míša na nás nemá čas, prootže určitě někde randí *15* *1* Tatínek v tom prsty už mít nebude, nějaký zaracha. *13*
          Nedavno když tu bylo jako obvykle mrtvo, tak sem tu navrhnul téma a ona se z toho vykroutila. Potom že má zase nějakej problém, ale že se se mnou o tom nemůže bavit. Prej že jsou to "holčičí věci".
          Nabídnul se Míše, že si má o tom popovídat s tebou...

Pojedem se na ní podívat, čo sa robí. *1* Kde je ten zakopanej pes. *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Hřbitov

Žeby? :D:D:D .. Cože? Jak vykroutila? Co to je jako? :-/ .. Jo to sem četla a tys ji poslal za mnou, já se ptala o co go, ale nikdo neodpověděl. :-/ .. ale nedávno ste si tu dobře pokecali a zs nic, ted. :-( ..... Jooo! :D Dobrý nápad! :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Hřbitov

Přesně! Nám se může vždy svěřit! :-)

Tajná zpráva jen pro Michala:

Dobře, v 5 ráno mě očekávej! :D

Konec tajné zprávy :D
            • kvatro

Nevim, nevim, asi neměla náladu. Ale vždyť ví, že se tady může svěřit. *3*

Následující řádek je k vidění pouze pro Kačku.

Za tou Míšou. Agentko Kačko, no to už aby jste vyrazila, já jedu až ráno.
              Souřadnice Míši domu :o)
              49°7'31.363"N, 14°8'20.765"E
              *15* *15* *15*
              Konec tajného vzkazu.
            • vterinka

Ccc ... co to je za výmluvu? Dyt tu předtím s Hančou a Alčou, ič jak se jemnovala, vzpomínaly! :-/ Nestalo se ji něco?? .... To jsou mi věci .. jako já mám taky dost svých starostí, ale že by zrovna ona něco takového napsala tobě se mi ani nechce věřit :-/
              JO JEDEM A OT HNED!! :-/
            • kvatro

To sem chtěl zavést diskuzi trochu do naší minulosti, ale Míša si prej nic nepamatuje. *13* *15*
              Prej má hlavičku plnou přitomnosti, a věcí aktuálních, kterých je prý až dost. *1*

OK Pojedeme Míšu proklepnout. *8*
  • Ať si o ní myslí co chce je to prostě skvělá zpěvačka jedna z nejlepších styl, písničky, prostě skvělá. Všimla jsem si čím je starší tím je hezčí. Škoda že avril vymyslela písničku hello kitty. Avrilka je prostě boží :-) ;-) :-D
  • kajuska4
    http://imgbox.com/aaeY1QWm Objevila se zatím pouze jedna fotka s focení pro nový Abbey Dawn photoshoot 2012. *14*
    • Hezký hadříky. *5*
      • kvatro
        No jak pro koho. *15*
        • kajuska4
          pro nás (holky) určo jo *14*
          • ano ano, přesně tak. *14*
  • tady najdete jedině avril a spoustu fotek i forum kde se můžete zaregistrovat a stát se avriliným fans jen zadej www.a-lavigne.websnadno.cz
  • sharpay1995

Sem mrtvá

Héj, já sem totálně KO..xDD Hej včera celý den na koupáku, sem totálně spálená a dneska vstávat v 6 ráno a jet na zápas..., vole sme všichni v tom busu usly..xDDD A jako by to samo o sobě nebylo hrozné, tak zítra ještě výšlap Na Velký Javorník..., se tam asi složím...xDDD
  • Našla jsem na netu nějaké info o jejím 5.albu, je to z května. Natáčelo se od února do dubna, takže je hotové, ale Avril ještě neprozradila, kdy přesně vyjde. Ani název neřekla. No jelikož je to info z května a teď je září, tak doufám, že se na pult dostane co nejdříve. Už se moooooc těším. Jo mimochodem, pár písniček nazpívala i se svým snoubencem, frontmanem skupiny Nickelback (Chad Kroeger). Už se nemůžu dočkat. *3* *3*
  • nevím

*1* *1* *1* *1* *1* ČAUKY *1* *1* *1* *1* *1*
    • jana291995

Re: nevím

ahooj
  • puspuspusinka

2. ČÁST

Hned na to se tam objevil vzkaz. Zítra v hotelu u Posránka ve 14:00 bych tě mohl doučit španělštinu :D A Kačka se teda mrkla na jeho profil a vypadalo to že by to mohl být fajn chlap. Tak teda Kačka odepsala budu tam. A šla domu celá vděčná Míše, za to co pro ní udělala. Druhej den byl 13:30 a Kačka se strojila, Brody se ptal kam jde? A Kačka že nakoupit a potom na hodinu španělštiny a Brody jí řekl, že asi taky někam vyrazí, třeba do města jne tak, a Kačka souhlasila. Bylo už skoro 14:00 a Kačka se celá žhavá hrnula do hotelu u Posránka.
    Vešla do pokoje, kde měla domluvený rande a když vešla tak nejdřív nehorázně zařvala potom se poblila a pak zírala jak debil, právě se koukala na svého manžela Brodyho, jak je nehorázně hezky vyfiknutej, a jakmile spatřil Kačku tak se nejdřív podělal a potom se začli hádat. Jakto že si hledají milence a jakto že si to mohli udělat a tak. Ještě ten večer, se udobřily a zase to bylo jako dřív. A Kačka šla ihned za Míšou, a pořádně jí seřvala potom jí strhla ceduli a šla domů. Míša byla smutná asi 5 minut že jí nevyšel novej kšeft a po 5 minutách si šla lehnout, a zase dostala praštěnej nápad. Co kdybych lidem radila, jak se udobřit. Jak to s Miškou a jejím novým plánem dopadlo, už ani rači nechtějte vědět, ale řeknu Vám, že Míša měla pořád jenom nápady, ale nikdy se jí nic nepovedlo.
    THE END :D :D :D :D
    • kvatro

Re: 2. ČÁST

Pěkný příběh, to se ti Míšo povedlo. Moc velká legrace to teda nebyla. Dobře se ten příběh čte, zajímavý téma, já jsem se bavil. takže za mně výborný. :o)
  • hi Avril you are best singer .Keep on like this *14* *14* *14*
    • kvatro
      Nojo. Ona si to tady ta naše Avril určitě přečte. *3* *15*
  • kvatro

:o)

Právě se tu objevil skřítek Vteřiňák. Budu muset zmizet aby mě svejma hodinkama neposlal někam do minulosti. *15*
    • vterinka

Re: :o)

seš hnusný na mě! :( :D
      • kvatro

Re: Re: :o)

To sa ti len zdá. *1*
        No tak dobre, od teraz sa budem k tobe správat lepšie. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

ďakujem naozaj velmi pekne xDDDDDDDD a good príbeh xD
    • puspuspusinka

Re: :o)