-
Bravo
Četl z vás někdo to Bravo?
To jak se tam psalo, proč si vlastně Avril s Deryckem nerozuměli.
Zajímalo by mně na co teda přišli. *15* -
-
Re: Bravo
Psali tam, že údajně se rozešli kvůli nepřekonatelným rozdílům, ale že jeich společní kámoši tvrdí, že Avril ho opustila proto, že se s ním už nudila.... a zlomila mu tím srdce. Avril tvrdí, že se spolu nikdy nehádali a že pro ní Deryck stále hodně znamená. Je pro ní sále rodina. Deryck tvrdí, že když se s ním Avril rozešla, tak to pro něj byl doslova horor. Hrozně ho to zasáhlo a dlouho se z toho vzpamatovával. Pak že ji pomohl s tou deskou, že je pro něj hudba terapie a že Sum 41 mají new desku ana závěr řekli, že vždy budou přátely. -
Re: Bravo
Ne, nečetla.
-
-
CD
No to asi akždej,... ale jako kdyby byla jako Eminem a každej rok měla nové CD, to by bylo taky super, ale nevim jestli si četl článek v Bravo, ale Avril se nechce věnovat jenom hudbě, že prý být jako Britney pořád na žebříčkách a pořád jenom zpívat by nechtěla, má ráda když může dělat víc věcí anjednou, vůně, oblečení, charitativní akce a pomoc, a k tomu i hudba, ale jenom hudba by prej nebylo nic pro ní! -
-
Re: CD
Avril neni jako Eminem. Ten totiž, ty písničky co má, ty se daji napsat jedna za tejden. :D Proto může mít album třeba každej rok.
Já nevim ale jaký Bravo myslíš. Za celej život jsem si koupil jenom jedno Bravo a to, v kterym byl plakát Avril :D To bylo někdy v červnu.
Avril nechtěla být nikdy jako Britney, takže v tom případě se nemůže věnovat jenom hudbě. A ještě k tomu když má čas se věnovat vůním, hadrům tak proč ne. Ale tu charitativní činnost oceňuju asi nejvíc. -
-
Re: Re: CD
Tjn ...
No tohle bravo co vyšlo teď... tak di na www.bravo.cz a tam si přečti článek o Avril aby sis ho nemusel kupovat, já si ho došla koupit kvůli plakátu Simple Plan :D :D -
-
Re: Re: Re: CD
Tak teď jsem tam byl. Já ale myslel, že už to neni mezi Avril Britney takový. Prootže o tom už článek byl taky.
Něco jako, že už jí tolik Britney nevadí.
Ale takhle je to dobře, jako dřív. :D
A máš tam taky plakát Ewičky Farný, ten si vylepíš hned vedle SP. :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: CD
Cože??? NIKDY §!!! Ewu Farnou NIKDYYYYY !!!!!!!!!! Tu mít na zdi tak tu zeď vyhodím z okna i s tím oknem... !!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CD
Nene Je to hroší :/// na druhý straně SP je Robík Pattinson, takže je to v řiti... :D :D Nemůžu si dát oba dva, ale jasná volba pro Simple Plan, Robíka už mám x-krát :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: CD
Ale prdel by byla kdyby byla na druhý straně toho plakátu se SP. :D Jako to bylo s Avril, na druhý staně jsou ti kojoti Rosemaid. Tohle si ale Kačka nikdy nesmí přečíst. :o)
-
-
-
-
-
-
Vše nejlepší Avrilko!
Všechno nejlepší avrilko!Tohle přeji za sebe a i za katas93. -
Novinky
Ahoj všichni, něco pro vás mám.
1. 31.12.2010 se Avril Lavigne představí na Dick Clark's New Year's Rockin' Eve v New Yorku! Kde je naplánováno její první živé představení singlu "What the Hell" *14* *4* Konečně nějaký přesný datum *15* už se těšim.
2. Avril v nejbližší době poskytne Interview s Ryanem Seacrestem z ABC *7* *4* tak toho neznám, ale možná se dozvíme lecos novýho. -
-
Re: Novinky
No to 1. je více než fantastické...:D konečně po tom roku odkládání máme URČITÉ datum...:D :D konci roku, už se tě nemůžu dočkat...:D :D -
Re: Novinky
Tak ta 1. zpráva je fantastická! *14* a ta 2. je taky fajn! *3*
-
-
...
Sem to trochu předělala, teď to je teprve hezkéé ... a jestli nechceš být v rohu tak to budu muset ještě jednou předělat ... *1* *1* Ale náhodou seš v hezkém rohu *15* *15* -
-
Re: ...
v hezkém rohu, to můžeš vymyslet jedině ty! xDDD -
-
Re: Re: ...
Neurážej mi můj milowanej roh ... *15* *15* *15* -
Re: Re: ...
Já ten váš roh ale nějak nechápu. -
-
Re: Re: Re: ...
Míšo, teds to zabil!! :D:D:D ... Míšo já ti nic neurážím! xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Míšo a Míšo ... sakra kdo se v tom má vyznat?? To je jako když tu něco urážíš Michalovi a já něco zabila a ono je to naopak ... sakra ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
já to tak napsla schálně, věděla jsme, že každý pochopíte,která část je pro koho :-) -
Já to chápu ... jenom mi řpíde debilní psát v jednom komentu Míšo a Míšo ... někdy se v tom vyznat nemusím ... *15* *15* Neřeš mě já sem dneska mimo *15* -
jo no!! :D aspon někdo inteligentní! xD -
Co na tom nechápeš. tam se jasně píše zabil. *15* *15*
-
-
-
Re: Re: Re: ...
No v tom rohu seš ty ... *15* *14*
-
-
-
-
jhjhj
Ahooooooooooj Avril je nej.....s Hilary Duff...a ještě s Terezkou Vitoušovou... *1* *1* *1* *14* *4* -
Mám pravdu, že Ikarus byl ten co si připlácal křídla nějakým voskem a pootm když letěl ke slunci, tak se mu to za jízdy rozpadlo a nabil si kebuli? *15* *15*
-
-
Jo, byl to syn Daidala. :D
-
-
No konečně někdo chytrej. Kdo ví, o čem je řeč. *3*
-
-
No, občas něco vím. :D
-
-
Takže ty mi chceš tvrdit, že toho jako moc nevíš? *1*
-
-
Takovou odpověď neberu, vymysli si jinou. *15*
-
Jednoduše :D .. prostě to vím. :D
-
A jak si na to přišla? *1*
-
Jo, přesně to ti chci říct :D
-
-
Tady si někdo fandí *15* Ale ne, je to pravda, víš toho trochu víc.
-
-
a jsme u toho zas :D ... no já se s tebou hádat nebudu ;-*
-
-
-
-
-
xD *1*
-
ježiši *1* tak to nevím ..xD *15* bohužel , sem to neviděla *1*
-
-
Je to pověst z řecký mytologie. *15* No já jsem ho taky neviděl, to bych si pamatoval. *1*
-
-
*15* *15* *15*
-
-
Kájuš, to je ale ostuda, že nevíš kdo to byl Ikarus. *15*
-
-
Ostuda, až to mlátí dveřma. *15*
-
-
-
-
-
-
dotaz
hele lidi já bych se chtěl zeptat kdy avril měla svou první písen s klipem jako kdy se poprve ukazala třeba na česke televizi já si myslím tak v 18 ? *7* -
-
Re: dotaz
ach jo číst snad umíš ne tak si to přečti v životopisu ne... -
-
Re: Re: dotaz
ok :D
-
-
-
HaHa
Prosimtě. Míša se směje všemu.
Ta když stojí u zrcadla, Tak to vypadá následovně: Podívejte na to kvásné moršátko, to je tak voštomilé a legrační. jenom Puspuspusíinku na tvášičku mu dát.
Přitom tam vidí sama sebe. *15* *15* *15* -
-
Re: HaHa
Tak za prvý: díky že si myslíš že sem roztomilá ... *15*
a za druhý: na zrcadlo čumim jedině se zavřenýma očima, mě se víc líbí jak vypadám když spím ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: HaHa
*15* *15* *15* miso ses si jista ze ses bruneta? *15* -
-
Re: Re: Re: HaHa
NEJSEM.... *15*
Asi mě nějakej debil obarvil ... *9* *15* Myslím že to byl ten nahoře ... BŮH ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: HaHa
to byla Bozi osudova chyba. hned po ty ze stvoril Adama *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HaHa
*15* *15* *15* *15* *15* *15* to sme nepochopila *15* *15* *15* -
Na počátku bylo...
Elis alias had našeptávač. "Míšo ochutnej jablko" -
u mě si to například na poslední chvíli rozmyslel....měla jsem bejt blondýna....bohužel to IQ my zůstalo *1*
-
-
-
-
-
Re: HaHa
*15* *15* *15* *15*¨
-
-
Asi napíšu píseň...
Míša se zejvil a já šťěstím se vznášela
pak mi zdrhnul a já štěstí své ztratila
on mi ho určo šlohnul
a když sem ho chtěla za to praštit uhnul ...
*15* *15* Njn de mi too -
-
Re: Asi napíšu píseň...
Tak napiš píseň. *15*
To sem zkoušel taky, hudbu k tomu sem vždycky udělal dobrou ale dojel sem na text. Ten prostě nevymyslim ani kdybych chtěl. *15* -
-
Re: Re: Asi napíšu píseň...
Napíšu píseň o tobě ... *15* *15* *15* A budu druhá Avrilka ... pokud jde o písničky citový ... *14* -
-
Re: Re: Re: Asi napíšu píseň...
Druhá Avrilka *15* To bych chtěl vidět, ale můžeš začít. *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Asi napíšu píseň...
No tak fajn, druhá Avril ze mě asi nikdy nebude, ale snít o tom můžu ne? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Asi napíšu píseň...
A proč by nebyla? Vymysli text, já k tomu vymyslim hudbu. A věc je hotová. *15* Česká tvorba zaene být konečně na úrovni. *1*
-
-
-
-
-
Re: Asi napíšu píseň...
z tebe ještě něco bude xD
-