-
Jsi má vysněná
Milá Avril! Asi si to nepřečteš ale to je detajl chci ti jen napsat že jseš můj největší vzor a že i bez toho než jsem tě viděla jsem se chovala skoro jako ty pak jsem jednou slišela v rádiu tvou píseň Complicated která mně na tolik dostala že jsem si řekla že jí musím mít aniž bych věděla kdo ji zpívá a jak se album ze kterého pochází jmenuje a ani jsem nevěděkla jak se jmenuje samotná písnička ale vydržela mi víra v to že ji určitě najdu.Potom jsem docela často vídala tvé plakáty v časopisech a říkala jsem si:to je prima zpěvačka a jak jsem je vídala častěji došlo mi že bys také mohla být zpěvaška která zpívala tu nádhernou písničku. Ale pak se tvé plakáty přestali obějevovat a já už tu víru že tu píseň budu mít ztratila až do doby o dva roky později v šesté třídě kdy o tobě měly holky referát a součástí referátu byla ukázka písně ani nevíš jak mě překvapilo a potěšilo když jsem uslyšela tu tvou. Už jsem věděla od koho je a tak jsem v sedmičce dostala k vánocům tvé album Let Go musím ti říct že je fakt skvělý a teď mám od tebe i alba Dont tell me, Under my skin a ještě jedno o kterém nevím jak se jmenuje je ale o trochu mladší než album My World které bohůžel nemám. Jsem strašně ráda že jsem tě našla a teď mám tebou vytapetovanej pokoj od tý doby ti říká vysněná :-) -
Mám možná stupidní otázky, ale nevíte, jestli ještě žije ten její pejsek Sam? *3*
-
-
Podle mě, má Sam už někde stlučenej kříž a je pod drnem. *15* Pokud ho Avril měla už někdy v roce 2000 nebo 2002, tak je pravděpodobný že už nežije.
-
-
Jo jo, možný to je, ale náš pes se dožil 16ti let. *4* Až ji uvidím, tak se jí na to zeptám. *2*
-
-
Byl jsem dneska dopoledne v OBI, no a koho tam nevidim. Avril!
Jsem se jí měl zeptat na psa. *15* Ovšem pokud by mi to ten plakát řekl. *15* -
-
Náš pes se též dožil 16-ti *3* ale tož takovej je život ..
Ty si viděl Avril? Já také *15* *15* -
-
*15* *15* *15*
-
No a můj pes se taky dožil 16 ti let. *15*
Jo byla tam Avril. jedna vedle Johnyho Deppa a Michaela Jacksona a druhá Avril byla srolovaná a zabalená ve fólii. *1*
-
-
-
-
-
-
avril lavigne má skvělé písničky hlavně smile a inoccence
-
hlásky pls
Hojík lidičky, prosím podpořte Avril tady http://avril-006.blog.cz/0907/9-kol o-sonp bojuje s Lady Gagou a ja si osobně myslím že Avril je o hodně lepší, tak pls hlasujte =) předem všem mocíík dýkej =) -
-
Re: hlásky pls
Ráda jsem podpořila Lady Gaga *3* -
-
Re: Re: hlásky pls
zase musíš být vyjímka... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: hlásky pls
Spolu se mnou. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hlásky pls
Ano, ano...ty bys v těch vyjímkách nemohla chybět....., že?! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hlásky pls
no to já vím... *1* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: hlásky pls
nemohla *1*
-
-
-
Re: Re: Re: hlásky pls
*1* -
-
Re: Re: Re: Re: hlásky pls
já jsem hlasovala pro Avču:) *14*
-
-
-
-
-
:)
Všechno neeeeeeeeeeeeeeej -
Narozky
Včera jsem byla na nákupech, a nestihla jsem si popřát. Moc se za to omlouvám, a dodatečně ti přeju všechno NEJLEPŠÍ, hodně úspěchů, spoustu nových skvělých songů, a spoustu nových vůní a parfémů!!!! Miluju Black Star a Forbidden rose!!! Takže prostě všechno nej!!! *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* -
...
Joo a jak sme to dřív dělaly a nezměnila to jediná Hanča ... vždycky jsme si upravovaly fotky Avrilky a psaly na ní jména těch nejvěrnějších fans od Avrilky ... kteří sem chodí ... Hančo myslím že bys tam měla připsat Michala !!
A já si tu fotku jdu upravit ... *15* *14* -
-
Re: ...
Správně...! Už jsem na to taky myslela...! zítra, nebo možná i ještě dneska se do toho vrhnu!!! :D Míšo, budu mít novou fotku, raduj se!!! :D :D zázrak se stane..:D -
-
Re: Re: ...
JOOO!! *15*
Schválně jestli ti vydrží celý rok joo?? *15*
Pamatuješ ještě na ty sázky??
Jak prej noo Míše vydrží maximálně tejden ... nikdy mi nevydržela dýl jak 2 dny ... *15* *15*
Ale skusím dát tenhle rok rekord ... *15* *15* A měnit je jednou měsíčně i když pochybuju ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ...
Né... jednou letos na valentýna si udělala soutěž- tipovačku- tipovali jsme jak dlouho ti vydrží profilovka, Kuba tipovali 2 týdny a byl nejblíž a jeho výhrou mělo být valentýnské přáníčko..:) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
FAKT???
Že bych měla tak blbou paměť???
A já slibovala valentýnku???
Noo twe co to semnou bylo??? *15*
Lidi pamatujte si ... já a valentýnky to nejde k sobě ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
AVRIL SE SETAKAL S...
Je zvláštní, že hvězdy, které jsou tolik obdivované a mají tolik fanoušků mají taky svoje hvězdné idoly. Mluvím teď o Avril, která se na dovolené v Francii potkala s herečkou Keirou Knightley (hrála např. Elizabeth v Pirátech z Karibiku). Avril se prý za Keirou rozběhla a řekla jí, jak moc je její velká fanynka! Keira potom v jednom rozhovoru řekla že: "Avril je rozhodně zbožňováníhodná dívka! A je neuvěřitelně zdvořilá a hezká, naproti tomu, co říkají bulvární plátky". Avril je ze setkání nadšená. Prý byla stejně nadšená a nervózní jako bývají fanoušci při setkání s Avril.
Keira je good herečka,ale jako holka se mi nelíbí!!Av je 100x hezčí.. -
-
Re: AVRIL SE SETAKAL S...
a dcera Madonny pry obdivuje Avril *1* -
-
Re: Re: AVRIL SE SETAKAL S...
jo to je pravda....psali o tom kdysi v Bravu!
-
-
Re: AVRIL SE SETAKAL S...
mn00 to je od Keiri hezkéé co o avril řekla =) a soihlasím Keira je good ale Avril je prostě néj =) -
-
Re: Re: AVRIL SE SETAKAL S...
Ano taky si myslím že to od ní bylo hezký....! Ale mám trochu záchvat smíchu, když si představím takovou megahvězdu jako je Avril, jak běží za "svou koleginí", jak malá holka...xD -
-
Re: Re: Re: AVRIL SE SETAKAL S...
mrtě:D...a Keiru mam taky rád..hlavně po ty herecky stránce a avril po hudebni stránce a vás po diskusni stránce:D
-
-
-
-
Avril Lavigne
Avril je SUPER!!! -
bonusové cd
Mám dotaz..týká se CD All you will never know. Objevila jsem ho na jedněch nejmenovaných stránkách a zajímalo by mě jestli jde někde sehnat. Nikde sem ho neviděla ani na vícero stránkách o Avril.
Je na něm 28 písniček....pár remixů a písničky kerý nejsou na ostatních...jsem trošku zmatená... *4* -
-
Re: bonusové cd
já jo mám...stáhla sem si ho asi před týdnem... -
-
Re: Re: bonusové cd
já ho ci taky :D -
-
Re: Re: Re: bonusové cd
jooo....tak už ho stahuju :D.....na uložto.cz *3* -
-
Re: Re: Re: Re: bonusové cd
Děkuji ti mocky!! *3* *3* *3* *3* -
Ahojky dáš tu plsky odkaz na tu stránku kde to stahuješ?? *3* *3* Já jsem tam nic nenašla *9* *9* Díky předem *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: bonusové cd
NJN....já už to chtěla stáhnout dřív, ale vždycky sem na to tak nějak zapoměla...xDD -
si děláte ze mě srandu,že to stahujete až ted:D...ja to mam už asi 3-4 měsice:D -
http://www.ulozto.cz/1200470/avril- lavigne-all-you-will-never-know-200 8-.rar ......tady to stahněte a jestli někdo neví jak to má spustit když tam je jakoby ta ikonka s těma knížkama naskládanejma na sebe (myslim že zeleno modro fialová :) ).....tak na to klikněte pravim tlačítke a dejte extrahovat do... *3* -
já sem taky nic nenašla..teda našla sem dost věcí kerý zrovna nepotřebuju ale tuto ne *1* *9* -
ja uz taky stahuju *1*
-
-
jdu to omrknout a stahovat *14*
-
-
-
Re: Re: bonusové cd
ou super a kde ho můžu sehnat taky??? *14* *7* *14*
-