-
xD
Končím ... Jako jestli chcete slyšet všechny historky z mých přestávek tak tu budeme do zejtřejší půlnoci *15* *15* *15* minimálně *15* *15* Takže rači změníme téma ... což mi ještě připomělo že musím Mirounovi vrátit tu mokrou houbu jak mě s ní setřel a Dana zadělat křídou ... *15* *15* *15* -
-
Re: xD
Další historky nám povíš jindy. S tou mokrou houbou mu to pořádně oplať, vyždímej mu ji na hlavu. A zazpívej to jsou jen kapky deště... *15* -
-
Re: Re: xD
Jo jasně a už vidím co následuje ... bafne mě donese k umyvadlu a srčí mi tam hlavu to už znám ... i když to odnesla nakonec jenom mikina a trochu vlasy *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: xD
Určitě to nemyslel s tim umyvadlem špatně *15* jenom tě chtěl omýt od všech hříchů. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
No to určitě ... *15*
-
-
-
-
Re: xD
tak jo a na co?
-
-
Avrilkoooo :-*
Avrilkooo, přeju ti k 26 narozkám úplně to nejlepší co ti jenom můžu přát, a snad si vyslišela mééé přání když sem si ho v duchu říkala a víš že si pro mě nej rocko-popo-punkovou zpěvačkou na celým světě,... prostě bez okolků,... MILUJU TĚ a ty si tohle všechno zasloužíš, zasloužíš si mít miliony fanoušků, protože jseš fakt nejlepší,... nemyslíš na sebe ale hlavně na ostatní a to víme z tvých písniček,... áááá PROSTĚ I LOWE YOU AVRIL !!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Avril je užasná umí zpívat
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
Jako najednou sem si pustila jednu písničku a padám smíchy normálně !!! *2Ale nwm proč protože zase tak vtipnýho na ní nic nejni !!! *1* *1* *1* Asi mi zase hrabe a hodně silně !! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
*15* *15* jakou? posli odkaz schalne jestli taky budu mit vytlem -
-
Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
http://www.youtube.com/watch?v=XL-l O9ITYvY
prostě sem to tam měla tak sem se na kukla a když budeš na něj čumět tak se budeš tlemit taky *1* *1* *1* awe jako nemám vodvahu říct kdo to je vím to a zrovna ráda ho neposlouchám !!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
*15* *15* *15* *15*boze mam vytlem jak prase ty vole ja chcipam *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
žhe je to vtipný !!! *1* *1* *1* *1* já z něj nemohla normálně!!! *1* *1* *1* *1* a k tomu eště evu a toho tvýho šaška a budu doražená tvl du je najít a pak ti pošlu odkaz na ně !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
jo az moc je mu 70 nebo kolik a machruje a myslis si ze vypada na 20 -
tjn si faakt věří co? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* jo je moc si fandi prej vypadam stale mlad nebo co to kecal to me fakt dostalo *15*
-
-
-
-
Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
awe je to fakt trapný já nwm jak se mi to našlo, ale jako !!! je to spíš pro důchodce !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
to sis pustila Evu a šaška nebo co? -
-
Re: Re: Re: Re: Já padám,.....smíchy,....ale nwm proč,...!!! =D
*1* *1* *1* *1*to mi nedělej *1* *1* *1* prej evu a šaška *1* *1* *1* to už bych fakt asi nepřežila !!! *1* *1* *1* *1* já sem zadala do toho: písnička pro mladý a ono tohleto !!! *1* *1* *1* *1* -
-
ne od evy a šaška a na smouly sme taky parily koukni na tohle video dala sem ho sama http://www.youtube.com/watch?v=UmDJ 22w8NrA -
nahodou na bilou orchidej se skvele pari *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Bravo
Hele vy osoby, tak náhodou jako, postřehli ste vůbec že je Avril na TITULCE Brava...xDDD -
-
Re: Bravo
Tsss... Ta je blbááá... *8*
Hele lidičky co si myslíte o tom debilním článku, že se Avrilka rozhoduje? Podle mě je sice s Deryckem pořád v pohodě jako kámoši, ale je zamilovaná do (teď mi vypadlo to méno) !!! Mno??? *7*
Sou to kokoti akorát zmatek v palici mi umí udělat !!! *9* *1* *8* -
-
Re: Re: Bravo
jo je ale co se da delat. no ja myslim ze zas vymejslej kraviny asi nemaj co jiniho na praci. -
-
Re: Re: Re: Bravo
To je děsný, Hanča nám už zase chcípla ... skawa ... co budeme dělat? Napíše sem jeden dva příspěvky týdnně a je tuhááá ... Hančooo koukej se polepšit !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
dem ji dat sodu! *15* boze me hrabe -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
Tak to mx dostanem fotky ve středu, už se ale nemůžu dočkat jelikož sme zase něco extra a jako jediní ba světe máme na fotce 2 třídní... bude to vypadat divně a osobě ani nemluvím...sem před hlavou měla větev tak doufám že mě tam aspoň nepude vidět..xD -
Se máš ... *14* ... to já byla ... *1* -
spíš bych byla pro smích *15* ae dopadlo to dobře,zase taková ošklivka tam nebudu..si myslím teda *15* -
Tak si příště vezmi kartón nalep si na to hlavu Avrilky a di na focení *1* *1* *1* *1* *1* A budeš nejkrásnějšííí !!! *1* *1* *1* -
joo,to máte pravdu..a kdyby na tu tutilku dali nějakou novou fotku,a ne 4 roky starou,a ten článek je upe hroznej.Kdyby byly co za to,tak si najdou fotky,že s Deryckem Avril už dloooouuho nebyla,kdežto s Brodym byla viděna nedávno na pláži,chodí spolu na večeře..JEŽIŠ!!! *5* ty fotky si dokážem najít i my no ne? *1* já zachvilku valím do školy..se fotíme,tak mi držte palečky at sem kwásná.což se asi nikdy nestaNE =D..tak papáá *15* -
No nééé to je NOVINKA,... já padááám ... *1*
-
-
-
-
-
Re: Bravo
jo postrehly hned rano! ale nasrala me kamoska kdyz o ni rekla ze je to devna holky jdem vrazdit! *15*
-
-
WTH live
http://www.youtube.com/watch?v=v-7n 1vXLy3g&feature=player_embedded
WT H live v Paříži...
nevím, jestli to blbne to video, nebo je to playback a dost blbě nazpívaný... protože zvuk se vůbec neshoduje s obrazem... -
-
Re: WTH live
playback to fakt není! :D Kdyby jo, tak je to mnohem hezčí! :D Ten zvuk je fakt pošahaný, ze začátku u toho málem spí a chvílema se mi to zdá falešné, na silvestru to měla lepší! -
Re: WTH live
playback to 100% neni maj posunuty zvuk
-
-
:)
Zkuste si někdy jet prostředkem MHD kolem desáté hodiny dopolední.
Autobus plný důchodců, smrad jako v prdeli. Vyslechnete si tam nadávky na mladý a na vládu. *15* proto chodim po městě pěšky. *1* -
-
Re: :)
vis co znamena MHD? mestska hromada duchodcu! proto hodim po prelouci vyhradne pesky nebo na kole *15* sice u nas MHDeckem moc lidi nejezdej nekdy ale ja jim jedu tak 4x za rok *15* -
-
Re: Re: :)
No to u vás máte dobrý. Ale tady se dá jít po městě i čtyři kilometry. *15*
Ještě horší ovšem je. Například ve vlaku. Předtsav si noční vlak, šest lidí v tom kamrlíku. Místa u okýnka zabraný důchodcema. Topení na plný koule, protože jim je furt zima. Dveře zavřený, protože jde z chodby hluk. Takže z toho vznbikne taková neprodyšná bedna. *15*
Když se snažíš otevřít okýnko, důchodci začnou hudrovat že jim je zima. To je teprve dílo.
nejlepší sedět doma na prdeli. *1* -
-
Re: Re: Re: :)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ja mam dost *15* *15* *15* tak jako nase pidi mesto je pidi takze to neni zpotrebi jezdit necim. a v tom vlaku to bych si sla raci sedouit na chodbu -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Strejda byl strojvedoucí, jezdil na takový starý lkomotivě řady 242. A když sem byl menší tak mně párkrát vzal s sebou z Plzně do Frabntiškocýh Lázní. Byl to pro mně nezapomenutelnej zážitek. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
To ví hodně lidí. *3*
Ale tajemství mé přezdívky bylo odhaleno až teď. *15* -
jo to vyjmecne vim *15* -
Nene podle pizzy tonemám. *15*
Ale v plno cizých jazycích to znamená číslo 4 -
aha tak to pak jo ja si myslela ze mas prezdivku pidle pizzi quatro formagi *15* -
A to že mně lokomotivy neomrzly, dokazuje i moje přezdívka "Kvatro". Strojvůdci tak říkají lokomotivní řadě 842 která tady přes Příbram vozila legendární rychlík Bezdrev.
V tý době mně žádná jiná chytrá přezdívka nenapadla. *15* -
neboj ja vim kde sou frantiskovi lazne *15* ja jen hzes to napsal tak podivne -
Jsou to Františkovy Lázně. Jsou blízko Chebu na samém okraji Západních čech. Karlovarský kraj. *3* -
tak to verim *4* jo a miso kde sou Frabntiškocýh Lázní?
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
Ještě lepší, rovnou do lokomotivy. *15*
-
-
-
-
-
:)
http://www.youtube.com/watch?v=JeIE HExrMYY&feature=player_embedded#at= 194 -
-