-
Další inteligentí článek
Je to podobný článek,který sem už sem dávala
Situace je taková, že album je hotové a datum
vydání onoho průvodního singlu bylo stanoveno na tento duben. Měsíc se však přehoupl do své druhé poloviny a vypadá to, že si budeme muset ještě další měsíc počkat. A důvod? Oficiální žádný. Z interních kruhů RCA ovšem prosákla informace
, že vydavatelství po poslechu desky nabylo silného pocitu, že její obsah není pro rádia stravitelný, a tudíž začalo na poslední chvíli jednat s Lavigne, co by byla ochotna změnit. Převedeno do cifer zněla nabídka údajně tak, že za 20 milionů amerických dolarů prohodí dvě písničky s jinými, které se zdájí vydavateli konzumně přijatelnější - to však zpěvačka odmítla.
Dodatek tvrdí, že vydání pilotního singlu z desky se přesune pravděpodobně až na konec května, pokud se tedy RCA nerozhodne od alba úplně upustit a vyškrtnout Avril Lavigne ze svých řad.
Jméno alba dosud nebylo zveřejněno, ale mimo tento incident nebrání nic tomu, aby se deska dostala v červnu na pulty obchodů. Se skládáním čtvrté studiovky Avril pomáhali její stálí sekundanti producent a muzikant Butch Walker, dobrý kamarád a její bývalý kytarista Evan Taubenfeld a frontman kapely Sum 41, ex-manžel Deryck Whibley.
Já už fakt nevím,co na to řikat -
-
Re: Další inteligentí článek
No já teda vím co na to říct...Avril by měla hned od těch RCA vypadnout... Album by už bylo dávno vydaný kdyby ti blbci pořád neviděli jenom prachy... Já...už vážně... hlavně prosimvás nebuďte naštvaní na Avril...ona za to nemůže, ona jen nechce dělat hudbu pro prachy, ale chce jí dělat pro své fans... -
-
Re: Re: Další inteligentí článek
Jo přesně,Av z toho vynechte *1* Spíš bysme měli udělat atentát na RCA *8* *16* *10* *5* -
-
Re: Re: Re: Další inteligentí článek
Tak tak...myslím že máme další opičky na pohlazení...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Další inteligentí článek
super dem hladit -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Další inteligentí článek
opět si to vystihl skvěle...xDD -
Re: Re: Re: Re: Re: Další inteligentí článek
no co na to říct:)....by mě zajimalo ,ktera zpěvačka nebo zpěvak by si nechal do toho kecat a ještě měnit songy heh:)...vite na co se těšim,že až to album teda vyjde a fanoušci to rychle vyprodaj no prostě bude uspěšny,tak bejt Avril,tak du za těma hlavama nahoře RCA a řeknu jim to čumite debilove co:D a zkončil bych u nich:)
-
-
-
-
-
-
Ts...
Já vám dm sraz v 6 ... Míša prostě nebude naše otvírací a azvírací doba ... přece nebudeme tancovat jak on píská ... *15* *15* *15* Uznávám, že mě to tu asi úplně nejvíc bez něj nebaví ostatní to koukám snášej bez něj dobře, ale nechci aby tu bylo mrtvo když se rozhodne jít pryč ... *15* *15* *15* Jasný ... *15* *15* A neboj "Hanýsku" *15* *15* *15* My tě k adopci nedáme, tak lehko se nás nezbavíš ... *15* *15* *15* -
-
Re: Ts...
No tak kdes jako byla??? No??? :D:D:D .. já tu chodím co chvila a nikdo nikde a je mi jasné, že když tu Míša nebude, tak ty tež ne! :D:D:D .... Bo se tu nikdo neuzýval! :D -
-
Re: Re: Ts...
Sorry, ale venku je tak krásně že sem si šla ještě zaběhat ... *4* *15* Nejlepší když sem potkala Martina *15* debil jeden tam na me: ty u toho dychas jak tehotná při porodu ja ho tam chtela nakoupnout ale nějak mi to nevyšlo *15* *15* *15* debil -
-
Re: Re: Re: Ts...
Jejda to je kus hňupa! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Ts...
*15* *15* *15*
-
-
To mmusí být velice chytrý hoch..!! :D :D :D *1* *1* -
-
To víš IQ - 120 je jenom jeho ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: Ts...
Ještě jednou mi tak řekneš a už tě fakt vyfackám..! :D -
-
Re: Re: Ts...
Hanýsku, Hanýsku ... neser maminku ... *15* *15* *15* *15* Jáááj to mě baví ... *15* *15* *15* *15* -
-
nó počkej... už du volat na tu siciálku..:D :D :D -
-
No počkeeej ... tatínek s tebou zatočí ... takle vyhrožovat mamince ... co kdybys tam na konec nezavolala a zůstala nám na krku víš jaká by to byla moje smrt ... jen si zavolej aspoň budeme mít pokoj ... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
sakra..
Holky Avril je už 5 oblíbená osobnost...byla 3 aje 5...musíme s tím něco udělat..jak je to možnýýý...jak může vyhrávat Miley,Hilary a další...vždyt Avril je super *8* -
-
Re: sakra..
Já vím taky sem s toho byla úplně v šoku, jak se to mohlo stát.... *8* *8* *9* A ještě ktomu jsou na dní Miley, Hilary a Kateřina.... *9* -
-
Re: Re: sakra..
No právě,kdyby alespon ta Miley nebo Katka byli pod avril... *16* -
-
Re: Re: Re: sakra..
NE!
-
-
-
-
oni se opravdu rozvedli nebo to je nejaky blabol??????????????????
-
:D
Dami a qvanove timto vas vsechny zvu na vejkend do biliho domu na oslavu toho ze se muj drahej Evan stal prezidentem a ja 1. damou *15* -
-
Re: :D
Jsme rádi že si nás pozvala. S radostí přijedeme. *3*
Tajná zpráva pouze pro Kačku (Elis nečti!)
Kačko, až budeme v Bílým domě tak nenápadně vylákáme Evana a Elis z domu. A celý prezidentský úřad ovládneme my. Elis a Evan si už neškrtnou. *15* -
-
Re: Re: :D
sem rada ze prijedete *4* a zadny ovladnuti biliho domu neude na to rovnou zapomente! -
-
Re: Re: Re: :D
Elis, v té zprávě bylo jasně napsaáno. že to nemáš číst. Tudíž ses o ovládnutí Bílého domu neměla dovědět. Byla to tajná zpráva!
Co se týká obsazení domu, neměj strach my si s tebou poradíme.
Půjčíme si od Hanky z Alžírska pár Tuaregů, ti budou vědět jak Vás vystrnadit. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
si jen myslis! ja si pucim Ramba ten ti jednu natahle a budes mit po srande!:P *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
nééé já si na to ještě vemu Andy, Kačku a kluky z RD z příběhu, který ted smolím *1* *1* *1* *1* *1* -
jo di na pisek a miso ty si vem kyblicek a di taky! *15* -
Kačko, páni ty se v tom takhle vyznáš. *15*
Nechceš si jít radši dělat bábovičky na písek? *15* -
a já Ferdu mravence a brouka Pytlíka a Krtečka a vílu Amálku s motýlem Emanuelem! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
fajn tak ja si vemu chipa a dejla! jo a chipmanky! *15* -
Já si beru Čtyřlístek
Myšpulína, Fifinku, Bobíka a Pinďu
*15* *15* -
a já strýčka Donalda a Médu Bédu!! *1* *1* *1* -
takovi spiknuti! twl pockej ja si sezenu popelku ruzenku zlatovlasku buffy a ty vam nakopaj! -
anooo to bide bitka!! O té se bude ještě po staletí povídat! *15* *15* *15* *15* *15* -
Rambo, takovej ubožák.
Já si vemu Medvídka Pú a ten ti tam z toho udělá kůlničku na dříví. *15* *15*
Kačka si veme paroháče, potom paroháče Kikeho a pár horských skřítků. *1*
-
-
-
-
Však Elis bude stačit, že je s Evankem a po Bílém baráku se ani shánět nebude. *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
Evánek ji jistě rád postaví nový domeček. Jako už postavil Hance Tádž Mahal. *15*
-
-
Míšo beru! Jdu do toho. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Re: :D
juhůůů a jde se kalit! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Avril je nejlepší
Avril je ta nejlepší zpěvačka na světě. |Umí bezvadně zpívat a stejně jako já nesnáší Britney. -
wvgd
Avrilka je fak superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr -
moc děkujůů :)
Ahoj hlasujte pls pro Ashley Tisdale.Díky
http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/ -
-
Re: moc děkujůů :)
Já jsem tam hlasovala pro Miley,protože tu p••• Ashley nesnáším!!! *16* -
-
Re: Re: moc děkujůů :)
hej...proč p***....??????? Vážně...nebudeme tady radši psát nic o Ashley, nebo sem zase příjdou její fanoušci a...no však si asi dovedete přectavit co by se tu pak dělo....
-
-
ne!kdyby tam bylo Avril Lavigne tak jo! -
Proti Ashley absotlutně nic nemám, ba naopak mám ji hodně ráda, ale i přesto nechápu proč to píšeš sem na dizkuzi o Avril Lavigne...???
-
-
Néééé
http://www.facebook.com/profile.php ?id=100000011825313&ref=name#/photo .php?pid=3581380&id=132215698848&re f=nf
To je tak nefér...Proč to musí být jenom v těch blbejch velkoměstech...:( *9* -
-
Re: Néééé
A ještě tady.... http://www.facebook.com/profile.php?id=100000011825313&ref=name#/photo.php?pid=3572796&id=132215698848&ref=nf -
-
Re: Re: Néééé
je to pěkně nefér....Avril má fanoušky i v jiných městech tak by se mohli oběvit i jinde *10* -
-
Re: Re: Re: Néééé
jo,koukala sem se na to!!je to neféér!!!!..a nechápu proč je to jenom v těch velkejch městech!!Praha Brno..jsou i jiný mětsa..všechno se točí okolo velkejch měst!!koncerty tam bývají,autogramiády...prostě všechno *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Néééé
jo..je to fakt na nic...někdo se prostě nemůže do těhhle měst dostat...aspoň jednou by mohli i do jiných měst...x(
-
-
Re: Re: Re: Néééé
Nééé To FákTICKY není FééR :(( -
-
Re: Re: Re: Re: Néééé
souhlasim svama je to fakt nefer *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Néééé
je to pořád jen to samy!prachy prachy prachy:D..je to nefer no:)
-
-
-
-
-
-
ja britney neznasam ale obdivujem ako prekonava vsetky tie narazky. ale jej hudba je na prd. avril je lepsia - ina