-
Elissss... ten seriál... to prostě budeee... xDD
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Elissss... ten seriál... to prostě budeee... xDD
jeste pred chvili si rikala ze ne
-
-
Goodbye Lullaby
Avril je skvělá zpěvačka i návrhářka..Je to moje NEJoblíbenější zpěvačka, protože se mi líbí její image i hlas.Nové CDéčko vyjde v březnu a pilotním singlem se stane hit What the hell, ke kterému je již i klip.Přesné datum vydání Cdéčka si můžete přečíst na stránkách www.avrilka-lavigka.blogerka.cz
*14* *14* *14* -
-
Re: Goodbye Lullaby
No, a co my s tim? *5* *15* -
-
Re: Re: Goodbye Lullaby
jo.. jsi zlý tatínku...! Copak udělala něco špatného, vždyť nám jen shrnula to, co už "chviličku" víme..:D :) *1* -
-
Re: Re: Re: Goodbye Lullaby
ale jen "malou chviličku" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Goodbye Lullaby
Ale notak Pššš....! :D
-
-
-
Re: Re: Goodbye Lullaby
Míšo, ty seš na ní zlý. xDDDDDDDDDDDDDDD
-
-
Re: Goodbye Lullaby
Dík, ale nic nového jsi nám nesdělila. xDDDDDDDDDDDDDD Ale díky za snahu. :D
-
-
Avrilka je ta nejlepší zpěvačka kterou znám.Nedělá ze sebe nic co ve skutečnosti není,má svůj styl.
-
Kdy přijede avril do ČR???
-
podvod
Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv
*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
-
Re: podvod
A co jako? *7* *7* *7*
-
-
MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čau lidi,udělali byste pro mě něco pls??Mrkli byste se pls na můj blog?Je o Miley Cyrus,mám ho skoro rok a kdybyste chtěli tak klidně napište svůj názor ohledně toho,co bych mohla změnit nebo,co bych na blog mohla přidat.
P.S.Nezapomeňte přidat komentář *3*
DÍKY VŠEM!!! *5* -
-
Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opravdu sem netahej Miley...!!!!!! -
Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry, ale tohle je diskuze o Avrilce Lavigne, nás tu Mileyna nezajímá, takže se běž ptát na diskuzi Mileyny !!! *8* *16* *3* -
-
Re: Re: MRKNĚTE PLS NA MŮJ WEB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak hele ty az budes mit blog o Avril tak se ozvi ale s Miley nas tu neotravuj diky
-
-
-
New cd
Please moc neví někdo o té její desce něco nového ?? kdy víjde a tak *7* *7* -
-
Re: New cd
Promiň, ale přesně to newíme máme typy, našli jsme že by snad už mohla konečně vyjít teďka 1. července nebo prostě teď na začátku prázdnin, ale jinde zase bylo že snad až v září, takže je to spíš takový hádání ... *9*
Ale jestli to klapne v červenci, tak mám new CD na dovču jupíííí !!! *14* *14* *14*
-
-
Ahoj...
Nazdar ... *4* -
-
Re: Ahoj...
Čést...:D *1* -
-
Re: Re: Ahoj...
*15*
-
-
-
všechno nejlepší
-
gg
miley má hezčí vlasy i písničky -
-
Re: gg
Hmmmm......to si myslíš ty, ale my NE!!!!!!!opakuju to tady sice už asi po milionté, ale pro nás Avril vždy byla nejlepší, je nejlepší a navždy bude nejlepší....sorry teda nemůžu psát za všechny, ale pro mě to 100% platí!!!!! -
Re: gg
Jééé a AVRIL má hezčí to a to a to a to...hlavně se neposer z MILEY -
-
Re: Re: gg
A ty se zase neposer z Avril. *16* -
-
Re: Re: Re: gg
a všichni se neposerte ze mě *1* *1*
-
-
-