-
AVRIL
Miluju AVRIL *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
http://www.youtube.com/watch?v=KnBW GQK67R0
http://www.youtube.com/w atch?v=-ViK5cl2lxI
Že mě nešálí sluch... že je to to samý...????xD -
-
Re: ...
Myslím, že tahle písnička je pro Miley moc. Ona má dobrej hlas, ale na tuhle nemá. Avril jí zpívá skvěle, ale já si jí stejně vždycky nejradši poslechnu od Joan Jett =) -
-
Re: Re: ...
souhlas Miley na tu pisnicku nema Avril ji spiva 100x lip a posloucham ji jen od Avril jeji verzi mam nejraci
-
-
jak si taková popina muže vzít takovou rockovku *7* *9* .....jo a nevíte plosím plosím kde bych mohla bad reputation od Avrilky stahnout? *4* -
-
Re: Re: ...
je už jí mam :) *14*
-
-
sluch te nesali je to to sami
-
-
Tak co s Vámi děvče?...
Všemocná Velkovezírka Vterinka, vzorná výpravčí ve Vratimově. Vydělává valuty vypravováním vlaků vozící vysokoškoláky. Velí všem výhybkám, výrobní vlečce, všemu.
Vterinka vlastní velkého vyžraného vlka Viktora. Vyskočí ve vteřině ven. Vlk venčí Vterinku ve vesnici. Vterince vadí vlkovo vodítko. Vterinka vidí ve vitríně velkou vidličku. Vlkovi vypíchne voko. Vlk vyje. Vuuuuááááá. Vlka vzápětí veme vemenem vůl vezoucí valník. Vlk vzejde vyplesklý.
Včera Vterinka vařila veledílo, vánočku. Vánočka vcelku vykynula. Výborný výkon Vterinko!
Vypelíchaný vlk ve vířivce, vidí velkou vodu. Vytopí Vterince vejminek. Vterinka vlka vyšlehá vařečkou. Vlk vskutku vylétl voknem ven.
Vlk vyzbrojí vlčata vidlema, Vzhůru vůči Vterince. -
-
Re: Tak co s Vámi děvče?...
Sice sem to nepochopila, ale dooost dobrý *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Tak co s Vámi děvče?...
ja vecinu taky ne ale z ty posledni vety mam vytlem *15* *15*
-
-
-
Tak, a teď sem si na vás něco nachystala..!!! :D
Tak, a teď mám velmi záludnou otázku...:D
Kterého člena Avriliiny kapely máte "nejrači"..?? :D :D
Jsem teda zvědavá... Já osobně teda toho hlavního kytaristu (Jam)... ten je nejlepší a krásně zpívá...♥:D viz video níže(2:35 ->)...!
http://www.youtube.com/watch?v= gJeDCSkaWN4
(Avril Lavigne- Smile- live in HK) -
-
Re: Tak, a teď sem si na vás něco nachystala..!!! :D
zdržuju se odpovědi! :D:D:D ... nebo Evan? :D -
-
Re: Re: Tak, a teď sem si na vás něco nachystala..!!! :D
Evan se nepočítá... on už totiž pravidelně nehraje..! :D -
-
Re: Re: Re: Tak, a teď sem si na vás něco nachystala..!!! :D
tak to má blbé páč nikoho jiného neznám :D -
-
Re: Re: Re: Re: Tak, a teď sem si na vás něco nachystala..!!! :D
Já úplně milowala Jesseho a Matta ale nevím jestli s ní hrajou pořád ... *9* Evánke Jesse a Matt byly nejlepší ... a Charlie byl taky best prostě všichni kluci ... ale asi má jinou coo ... *9* *9* Avril's Band ... byla nejlepší
-
-
-
-
-
:-)
Všechno nejlepší Av!!! -
BG
v novym bravo girl, co dneska vyšlo je rozhovor s avril a vedle na stránce je velka fotka a me bylo skoda si to vytrhnout tak mi to jedna kamoska vytrhla, ona totiz nema avii rada... zlatej clovek -
-
Re: BG
Jj TO BG jsem si koupILA :D mě kámošKY fuRT dáVAjí AVRiL U nás NA šKOLE jí SKORO nIKDO neMá RáD :( -
-
Re: Re: BG
mno mě taky spousta kámošek nosí haldy plakátů, takše nekterý už mam aspoň pětkrát.....ale to vůbec newa *14* *1* *3*
-
-
-
AUTOGRAM
hele lidi odepise avril na dopis?? *7* -
hele
hele ona je avril i modelka jo,že to ma v profilu? *1* *3* -
narozeniny
Vsechno nejlepsiiiiii Avril *5* *5* *5* *4* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *4* *3* *3* *3* -
Nazdar xD
Teda jako tohle už je fakt moc ... i po druhý znova zase podělá tu výslovnost no to už je moc ... *15* Božee... to je ale K***a ... *15* *15* Nejvíc to stejně zabije Vajblym ... *15* *15* Jako Laviň ... ehm.. to je hnus ... Lálybáj no to ještě ehm no to rači neřeším, ale Vajbly ... *15* *15* *15* *15* Umírám ... *15* Chudák opičák ... *15* *15*
Jinak tenhle víkend už tu snad normálně zase budu ... tenhle týden bez kompu byl teda jako fakt horor ... *9*
A Hančoooo ... co to mělo bejt ... prej pověz mi to všechno a ty mi dáš odkazy ... *15* *15* Tohle já všechno vím, že se to tak nějak střídalo, ale mě zajímá proč "vyhodila" já měla za to že prostě odešly a že vyhodila jenom ty dvě kozy ... ale proč už tam není Matt, Charlie a Jesse to mě štve ... u Evánka tj něco jinýho ... ale tyhle 4 s Avril sem měla prostě nejradši ... *14* *9* -
-
Re: Nazdar xD
Pitomý smalové, už zase vypověděly službu ... *15* -
-
Re: Re: Nazdar xD
no huráá :D:D:D žije! xDD -
-
Re: Re: Re: Nazdar xD
Kdo žije??? *15* *15* *15* Jááá??? *15* No hele už skoro 16 let *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Nazdar xD
Je to síla. *1* Taky jsem to viděla a já úplně v šoku. Mají se co učit .. *1* Můžeš jim dát lekci. *1*
-
-
-
-