-
Super fotky Avril
Jo tak di na google a dej obrázky pak Avril Lavigne a hledej.... No a pak uvidíš aspon 200 foteček.. -
JO!!!
Avril!!!!Vše nejlepší k narozkám!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Já vám tak závadím....
hele lidi já vám tak závidím že ste byly na jejím koncertě!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
av
no vidím že av poslouchaj samé pojebané puberťačky 10 11 12...avril je rockerka? její hadry sou punk tak co to tu na mě zkoušíte!!! songy maj melodii co se vám zalíbí ale rock to jako možná nějakej jako hard rock tak jako že avril je very very měkej rock čaute puberťačky avril je normální prostě obyčejná papa -
Zpráva od Avril na Facebooku
Hey Everyone!
How's it going?? So... I just wanted to fill you guys in...I'm done with my 4th record!!! Well, actually I have been done for a year... and now my record company have finally decided to release it. OMG..How nice! Thanks guys.
I have been dying to get back out on the road and do what I love the most... PLAY MUSIC. I know you guys have been waiting for a long time.....and so have I, but not by choice. I have been sitting with this record for a year now. It's really special to me. I have produced a couple tracks alone for the first time, written solo, with friends, I have pushed myself and I feel proud.
In saying all that, this has been a really difficult record for me to create and to release. Not only is this the most meaningful and special record I have written, it is sincere, honest and close to my heart. But for the first time I experienced a bunch of bureaucratic BS. People do their best work when they are doing what they want, love and is natural for them, not when you are forcing them to be something that they are not.
From the beginning of my career my message has always been to be yourself and stand up for what you believe in. Follow your heart.
My first single off this record is called: "What The Hell". This song is the least personal song to me off this album. It's a fun and funny anthem. It has a broad message about personal freedom. It is the most pop track on the record.
I am shooting the video in 2 weeks and it will be out in January. I have been extremely busy designing Abbey Dawn and taking the line internationally for the first time, establishing "The Avril Lavigne Foundation" and focusing on my personal happiness and health. Balance!
Love you guys!
xo Avril
Myslím že na tohle jsme čekali všichni
*14* *14* -
-
Re: Zpráva od Avril na Facebooku
takže jestli jsem to pochopila dobře tak za dva týdny bude Av natáčet videoklip a v lednu bychom se měli dočkat nejen jeho ale i toho alba *7* *4* *3* ....hrozně se mi líbí ten název první písničky, bude to asi fakt mazec :D *1* *14* -
-
Re: Re: Zpráva od Avril na Facebooku
Díky Werččooo ... seš poklad ... *15* *15* *15* Fajn ... supeeer ... bomba bezvaa ... yeahhh ... už aby to bylooo ... *15* *15* *14* *3*
-
-
Re: Zpráva od Avril na Facebooku
Nechcete mi to někdo přeložit??? Já sem na to děyně líná ... *15* *15* *15*
-
-
TP
Ahojky, je tu nový den, tak vás opět prosím o hlas pro The Paranoid .. hlasování končí tuto neděli, takže už vás s tím nebudu dlouho otravovat :-)
http://www.coffeebreaks.sk/sta rter/hlasovani#close -
Avril v Hannah!
Avril Lavigne...Tohle jméno se zobrazilo v jednom dílu ze slavného amerického seriálu...Hannah Montana.Najdete to v českém dílu asi v části:1:8 až 1:9:
http://www.youtube.com/watch? v=G0bS2VMZg_I -
-
Re: Avril v Hannah!
jo já vím...jak tam Oliver říká:Po 4 hodinách vyhlásily soutěž o nejlepší podkolenky... A Avril Lavigne...hrůůůůůůůůza...."
jinak ten díl je tady: http://iserialy.sk/hannah-montana/3 -seria-hannah-montana/hannah-montan a-6-diel-would-i-lie-to-you-lilly/ A je to hned na začátku...xD -
-
Re: Re: Avril v Hannah!
Jo,to už jsem viděla..to je dobrej díl..zkuste se mrknout i na jinačí díly,je to fakt sranda! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Avril v Hannah!
já už videěla všechny díly...snad několikrát...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Avril v Hannah!
na tehle dil sem koukala vcera a oliver me nasral kdyz to rek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Avril v Hannah!
Nóóó..tak jako..koho né že...xD
-
-
-
-
-
-
icq.???
Prosíím prosíím vím že ste sem už dávali své icq ale mě se nechce listovat těma vašema slohama *1* *1* tak prosíím,prosíím *1* -
-
Re: icq.???
401060509 -
Re: icq.???
383498207 *15* *15* *15* *14*
-
-
hele podlwe mě avril je superrrrr má gut styl a umí zpívat což se o někom nedá říct jinak jí mám v blogu protože sem jijí faninka a mám jí ráda takovou jáká je a taky ktomu stylu moc se mi líbí a taky bych takovwej chtěla míít:o)))))) tak pisněte ti co máte rádi avril budu čekat:o)))))))
-
REGINA MÁ PLAKÁT S AV :D
jo a viděli ste protivný sprostý holky?...tak tam má Regina na stěně plakát s Avril.....už sem to viděla snad 150krát, ale nikdy před tim sem si toho nevšimla *1* ....aby taky jo, když tam zpívá do mikrofonu a má hnědý vlasy (a je to tak nějak divně focený ze spoda)....a navíc je z puulky zakrytá plakátem s greenday (tím si ale nejsem jistá že sou to greeday:D) *1* *14* *5* *3*