Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • acdz24

:-oo

Tak jsem četla, že Avril se nám přebarvila na brunetku!!!Nevím jak vy, ale mě se to celkem zamlouvá *4* Možná se vrací starý časy....
    Když tak odkaz na fotečku:
    http://avril-lavigne-day sy.blog.cz/1009/avril-brunetka-x#ko mentare
    • xkostex

Re: :-oo

ja rikam ze ji to fakt slusi!!!!!!!! a tahle fotka to dokazuje http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos -ak-snc4/hs665.snc4/60532_146422168 733245_132796556762473_198974_63792 20_n.jpg
      • sharpay1995

Re: Re: :-oo

Ano Ano Ano Ano ano ano ano ano prostě 1000000x ANO...!!! Tohle se mí líbí uplně nejvíce ze všech jejích barev...!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-oo

souhlasím! vypadá báječně, prostě senzačně! Jako za starých časů! *14* *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :-oo

Ještě líp... předtím to měla takové obyčejné, ale teď má uplně nádhernou barvu, nobo aspoň na téhle fotce to tak vypadá...:D
            http://sphotos.ak.fbc dn.net/hphotos -ak-snc4/hs665.snc4/60532_146422168 733245_132796556762473_198974_63792 20_n.jpg
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: :-oo

moooc jí to sluší....ale myslim, že i kdyby tu hlavu měla na modro tak jí to bude taky pořád slušet *3* *1* ....snad se vrací staré časy :)
            • vterinka

Takže sehnala sem toto: http://afrilqa.blog.cz/1009/avril-c linton-global-initiative-new-york-2 2-09-2010
            • vterinka

škoda *9* já se taky zkusím kouknout, ale nic neslibuju *1*
            • sharpay1995

no... zatím nemám vůbec žádný úspěch...:D :(
            • vterinka

jj běž *1* doufám, že najdeš nějaké krásné! *14* *14* *14* *3*
            • sharpay1995

jj.... strašně moc jí to takhle sluší...♥♥♥ Jdu zkusit najít další fotky, protože ty dvě sou málo...:D
            • vterinka

tuhle jsem taky viděla a tu je má báječné! Moc ji to sluší!!! *14* *3*
  • HAPPY BIRTHDAY AVRIL *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5*
  • puspuspusinka

Tak hele

Hele já teda slyším v písničce Anything but Ordinary lolybáj tak mě při tom nechcte ... a poku jde o angličtinu tak to je jedinej předmět který mi de ... mám z něj 1 ... tak mě tu nekritizujte a pokud jde o učitelku tak to asi joo ta ze mě má obrovkou radost protože dělám samý kraviny *15* *15* *15* *15*
    • fifinka7

Re: Tak hele

okej, děkuji za vysvětlení vyslovování :D *1* *14* ....jo a nemachruj :-P :-P *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak hele

Ježiš tak promiň noo ... mě to uklouzlo ... *15* *15*
        A coo ... tak machruju noo ... sem náhodou pyšná ... jedinej předmět z kterýho nepropadám ... *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Tak hele

Až lullaby bude lolybáj, tak já snad poletím za Kubou na ten Mars...:D :D Protože je to fakt pěkná blbost...:D :D Tak to ta učitelka musí být fakt dost mírná... nebo možná tak trochu mimo...:D :D :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tak hele

No takže letíš Hančoo ... já newim jak se to vyslovuje já to tak jenom slyším u Avrilky... copak já za to můžu že neumí mluvit ... *15* *15* *15* Vy jí taky nerozumíte pletete si the bad a goodbay tak buď sticha ... *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Tak hele

to se ozvala ta prává... no tak ale jak myslíš..:D
  • xkostex

video

hele kdy ze ma mit What the hell premieru? ted sem koukala na twitter Avril a tam pise ze pristi tyden
    • kvatro

Re: video

Premiéra je normálně v neděli 23.1.
      Avril tam napsala příští týden, ale stejně myslela 23. Protože v americkém kalendáři začíná týden nedělí a končí sobotou. *3*
      • sharpay1995

Re: Re: video

To je nám tu zase někdo chytréj..:D :D
        • vterinka

Re: Re: Re: video

náhodou já to vím taky xDDDD ale nikdy tu logiku nepochopím *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: video

Nojo Kačka to ví taky. *15*
            Ale určitě až odedneška. *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: video

No to já taky.
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: video

ccc máš o mě pěkné mínění, já už to vím od té doby, co sem se začla učit anglicky :P
        • xkostex

Re: Re: Re: video

ajo ja zapomela *15*
  • eliss
    vsechno nejlepsi
  • vodka-s-dzusem

wow

ach jo vypadat tak jako ona =c*
  • elis..

Avrilka nejnej

Avrilkaaa je pst.NEJNEJNEJNEJ *15* *4*
    • david16

Re: Avrilka nejnej

nojojo ujde :D ne je dobrá :) akorád sem někde čet že má umělý kozy je na tom něco ? *7* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Avrilka nejnej

no nwm ale taky sem to někde četla(myslím že na bývalím blogu Janči).....a byla tam u toho i fotka( Ale né že by tam Avril byla nahá xD) no a podle toho....no bylo to dost přesvědčivý...
        • jana291995

Re: Re: Re: Avrilka nejnej

jo,bylo to na mím blogu,ale ne že je má umělý,ale pstě když jste se podívali na ty fotky,tak na jedný je měla sotva vidět,a na ty druhý ji to podprda sotva udržela..ale nevím..myslím že plastiku nemá.. *4*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Avrilka nejnej

Hmmmmm....taky se mi tomu nechce moc věřit!!!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Avrilka nejnej

No jo to je pravda....to by asi jen tak neututlala...!!!!xD
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Avrilka nejnej

tak ji ty prsa asi vyrostla...pochybuju o tom,že má plastiku... *3* a nebo nosí vycpávky nebo jiny věci..přece dneska už je mrtě vychytávek a metod,jak si zvětšit poprsí:)..kdyby měla plastiku,tak už dávno je to venku:)
      • angel15

Re: Re: Avrilka nejnej

ach jo fakt davide proč radši nemlčíš!!až si někde přečteš,že je královna Egyptu taky tomu uvěříš?
        • david16

Re: Re: Re: Avrilka nejnej

HH ty bláho avril a metal ted avril a egypt ty jo co se tu nedovim *15* *15*
    • andrea3518

Re: Avrilka nejnej

SOUHLAS *3* *14*
  • xkostex

:D

hey lidi asi zacnu zbirat mince *15* nejstardsi minci mma z rakouska uherska 210 let starou *15*
    • vterinka

Re: :D

ooo drsnééé *1* *1* *1* *1* něco byh řekla, ale to by pak Míša věděl až moc ..... *1*
      • xkostex

Re: Re: :D

ja vim ale ma hodnotu 240kc v dobrim stavi a to o ti mi se rict neda *9* a rekni to prosim
        • vterinka

Re: Re: Re: :D

Jenom? No aspon cosik. *15* ... tak že jsme to ty *1* že číslo 210 je číslo mého baráku. *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :D

jo jenom takova stara vykopavka a to doslova za tak malo ze bych si sotva koupola kredit:( hey tak to te nekdy prijedu navstivit az pofrcime kolem *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :D

jo presne ten myslim. nechtewla bych byt ugrilovana na rostu jako on *15* twl proc ste tam meli prezidenta? mi tu mame svateho Vaclava ale ta socha ma jen nakych 150 *15*
            • kvatro

Mega rošt? *7*
              To bude asi ten rošt svatého Vavřince co máte ve znaku. Hlavně zase neřikejte že dělám chytrýho protže to zrovna vim. *13*

My jsme tu taky měli takový monument, třímetrovou sochu prezidenta Gottwalda na náměstí. Teda až do roku 1978 kdy ji někdo odpálil náloží. *15*
              Taky máme za městem 6 megahald, jako pozůstatek uranových dolů. *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* aha tak to by me nasralo nekde tvrdnout 2 hodiny *15* a co libi se ti nase krasne mestecko? kbyby si se sem stavil ted ta je to tu trosku hezci *15* ale stejne nej je mega rost na kruhaku u Billi *15*
            • kvatro

Jednou jsem v Přelouči skončil nedobrovolně. A to když sem se vracel vlakem ze Zábřehu, ČD měli poruchu zabezpečovacího zařízení. A tak tam náš vlak ztvrdnul 2 hodiny. Místo čekání na nádraží sem byl prozkoumat město. *1*
              Jinak když jedu z Prahy kamkoiv na východ, tak se přes Přelouč vždycky jenom projede. *15*
            • xkostex

jako kacko nesvadej to vsechno na me jo! *15* a michale kdy si byl v Přelouči? *15*
            • vterinka

já ho sem nedávám, to Elis říká, že našla minci s tím číslem. *15* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

tak jako Přelouč je znama snad jen diki tomu ze se tu narodil Filipovskej a ze se tu kazdorocne kona Dabing *15*
            • kvatro

vesničani se v Praze ztratí, co bys chtěla. *15*
              Proč sem vůbec píšeš, svoje číslo baráku? *15*
              Krom toho v Přelouči sem už párkrát byl a žádná prdel to není. *1*
            • vterinka

tu znám, neřekla bych že to je prdel světa, oc mají říkat v Praze, tam se člověk ztratí na každém kroku *15*
            • xkostex

v Přelouči prdel sveta:D
            • vterinka

ok a kde že to bydlíš? xD *15*
            • xkostex

jo to vis ze me to nasralo *15* nachces se stavit ty? pokud ten nas malej zapadakov najdes vubec na mape *15*
            • vterinka

tož to nasere! *15* *15* *15* *15* .. ok přijed, budu ráda *3*
  • sharpay1995

:\

http://www.t-music.cz/t-music-chart /
    Hlasujte v chartu... Avril se posunula až na 4. místo... a předběhla jí Britney...:\ Nepřípustné...:\
    • vterinka

Re: :\

to je hnus! a to poctivě hlasuju! :-(
  • taky ji mám ráda a moje nej.písnička je od ní HELLO KITTY ♥ ale furt je tu: ''já ji miluju,mám od ní ty a ty parfémy a CDéčka'' to je děs prostě!! *16* *10* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit