Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je moje nej zpěvačka,no mysli že né jenom moje....Je skvělá a aspoň umí říct svůj názor...Má strašně moc skvělý písničky kam se na ní hrabe nějaká Xtina nebo Britney:(
  • PRODÁM

Ahoj,prodam velkou sbírku Avril,plakáty,články,je toho dost i ze zahraničí,hlavně z itálie.asi 30 plakátů....cena dohodou.tak pište těším se *3*
    • jana291995

Re: PRODÁM

Napiš na mail:vejvodovajanca@email.cz
      Když tak mi to vyfot aspon pár kousků..já se domluvím s rodiči *4*
    • Re: PRODÁM

ahoj, napiš mi prosím na meil.. a můžeme se nějak domluvit.. *4*
  • sharpay1995

A dost

popravdě musím říct že jsem měla Miley ráda a to docela dost..., ale potom co vy tady předvádíte už jí teda fakt nemusím....Opravdu řeknětemi popravdě jakej z toho máte pocit, když nám tady urážíte Avril a cpete nám Miley....no podle mě teda musíte mít IQ někde hodně hluboko pod nulou!!!!!fakt bych chtěla vidět vás jak by ste se chovali kdybi Vám někdo přišel na dizkuzi Miley a dělal tam to samý co vy děláte tady nám.....Opravdu tady se poznaj inteligentní lidi....Vím že jsem to tu už jednou psala, ale prostě to musím napsat znovu....-vám tam někdo napíše k Miley něco hnusnýho( A vy ani nevíte kdo to byl) a vy hned sem lezete jak malé děti a nadáváte tady na Avril, ale když vy nám tady napíšete něco hnusnýho o Avril chodíme my vám urážet Miley???NE!!!! protože my jsme normální lidi narozdíl od vás!!! Fakt tohle....jako sorry ale tohle není normální!!!!! *16*
    • hannahmontanahm

Re: A dost

Tak heled´te,vy zase v diskuzi Miley jí tam taky pomluváte!! *13* Ale lidi když se budete pomlouvat tak třeba jenom ve vašem mozku!! *8* Mě taky vadí že kluci ve škole pomlouvají Hannu Montanu!! *9* Takže prosím vás u své celebrity(stars:D)
      *16*!!!!!NEPOML OUVEJTE!!!!!*16* Já mám ráda Miley Cyrus i Avril Lavigne a myslím si že sou obě dobré,*4*takže nwm co tady řešíte!!*1*
      • sharpay1995

Re: Re: A dost

My v dizkuzi Miley jí tam pomlouváme???Tak jako nwm ale podle mě to nebude nikdo z nás(kdo tay chodí pořád)!!!Nevím teda proč všichni chodí sem...?! ani nevíš jak by sme byli rádi kdyby tohle všechno skončilo!!!!
  • sharpay1995

GL

http://www.youtube.com/watch?v=Ng6s FXjug5Y&feature=player_embedded#at= 88

To co tu je níže, jen dané do videa..:)
    • xkostex

Re: GL

nevim proc ale pisnicka Stop Standing There mi porad pripomina jinoui pisnicku ale nemuzu prijit na to jakou
      • fifinka7

Re: Re: GL

mě tam malej kousek připomíná Shakiru-Gipsy...ale asi jen 4 slova :D:D:D:D *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: GL

presne!
  • JE SUPER HOLKA
  • lentilka.zuzi

mega žerůůů

Avril je prosTě upo nejvíííc besT*14*
    Ten koncík..nezapomenuTeLný*14* prosTě LOVE *1* *14*
    • avrilka6

Re: mega žerůůů

jojo..to souhlasim!! *14* *14*
  • puspuspusinka

Ehmmm noo

Hele asi půjdu za chvilku spát a pustím si ještě lovce duchu ... Na DVD ...
    • kvatro

Re: Ehmmm noo

No abch pravdu řek, tak mě se už teď chce nějak spát. Nechtěl sem to tady končit když si tu zůstala, ale asi opravdu pujdu hodit pelech. :D
  • jana291995

tak co?

Tak co,jak se vám líbil výkon Dominiky Staré..mně se to teda moc nelíbilo..Av nikdo nenahradí *1*
    • fifinka7

Re: tak co?

mno mě se to teda taky moc nelíbilo, ale myslim že je to jen a prostě kvuli tomu, že sem zvyklá na Avrilin hlas k této písničce *3* *3*
      • sharpay1995

Re: Re: tak co?

jj...taky si myslím...sem taky už navyklá na tu Avriliinu verzy toho songu a prostě originál je originál...
      • avrilka-aja

Dominiku zbožňuju,ale s prominutím...To byl takový hnus,že jsem se málem poblyla!
    • avril-nely

mno..tak hrzoný to nebylo ..hezky to zazpívala , ale na Avrilku nikdo nemá to je jasný ne :-) *4* *14*
    • jana291995

tady to av zpívá asi NEJLÍPP....MILUJU TU PÍSNIČKU A I TOHLE VIDEO
      http://www.youtube.com/watch ?v=WgCD7bzbF1Y
      • xkostex

tak to video je bozi!!!! *14* *14* a ty brejle sou fakt skveli taky bych brala *1*
      • cara

mn0 alE Joo PoVED se Jí :-)
        • angel15

Re: Re: Re: tak co?

no taky bych neřek,že se ji to povedlo ale ona to prostě zazpivala tak jak umi..prostě original je original:)
  • puspuspusinka

Pan Spisovatelskej

2. část
    Ale jedinej Michňálek, si řekl, že to bude skvělej sloupek do novin, jenže oni mu řekli, v novinách, ať už do Míši nerejpe a vyhodily hoo, a on se od té doby mstí Míše a její sestře Elvisince. Píše o nich povídky, které nejsou pravdivé ani trochu, a dokonce nejsou ani vtipné. Tu ale přicházejí ty Vánoce. Vánoce, který Michňálek tolik nenávidí, protože právě o Vánocích ho vyhodily. A řekl si, že právě oi těchto Vánocích napíše trhák o Míše a Elvisince. Jenže, tyhle Vánoce si to štampýrovala do města jedna čarodějnice, ta nejchytřejší na světě, někde jí říkaly Hermelína, a jinde zase Avrilína, ale u nás to byla jedině Hanulína z Bradavičníku
  • nickeysunset

happy birthday

jo uz zejtra... uz zejtra bude ten velkej den... avrils birthday... miluju avrilku a ted tady brecim... nevim proc ale dyz si reknu ze ma avrilka zejtra narozky... tak mě to prostě dycky veme...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit