Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Hlasujte pro Avril

Pls hlasněte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
    díík moc ;-)
  • sharpay1995

mini recenze na WTH

http://musicserver.cz/clanek/33003/ Podivejte-se-na-What-The-Hell-Avril -Lavigne/

Něco ke klipu WTH... ale to že je plný reklam na Sony, BS, FR a AD... možná přecejenom bude něco na tom, co včera psala Karol.. Kači ty víš...
    • vterinka

Re: mini recenze na WTH

Jako těch reklam jsem si všimla hned, co jsem ten klip viděla, ale právě na ty parfémy se mi to moc líbilo, i na to oblečení a to že ty věco jsou od Sony bych nepoznala, kdybych nevěděla, že jim dělala reklamu, lae mi to v tom nějak nevadí. Normální nezaujatý člověk, který o ní skoro nic neví si myslím, že to ani nepostřehne a nebude to nějak extra vnímat.
      • xkostex

Re: Re: mini recenze na WTH

ja si toho taky simla a vubec mi to nevadi
  • Koncert

Jestli chcete vidět Avril 8.7. 2008 naživo v SAZKA Areně, tak mrkněte na www.sazkaticket.cz Lístky mizej!
    • Re: Koncert

fakt??? tak to určo pudu!!!! *1*
      • Re: Re: Koncert

no jasný se tam sejdem *1* .....to bych chtěla vidět jak bysme se tam našli *1*
  • dianna114

.

Ahoj,je tu prosím někdo,kdo viděl film Fast Food Nation?
    • kaca007

Re: .

Ne..ale..chystám se *3* ho zkouknout.
    • Re: .

já sem se dívala jen na ty scény ve kterých byla AVril *15*
      • sharpay1995

Re: Re: .

Tak na ty sem se na netu dívala taky...!!!
        • Re: Re: Re: .

jn..a stačí to,ne ?
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: .

no jasně že jo...!!!xD
    • veris-avril

Re: .

jáá *15*
      • dianna114

Re: Re: .

A byl to dobrej film? Na diskusi toho filmu psalo hodně lidí,že se na to podívali jen kvůli tomu,že tam hrála Avril. *15*
        • veris-avril

Re: Re: Re: .

nelíbilo se mi to *9*
        • jana291995

Re: Re: Re: .

no,já to neviděla,ale chtěla bych...já jsem vidělakousek na www.megavideo.cz(com)...já už ted nevím..taky bych se na to dívala jenom kvůli Avril *14* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: .

já to taky ještě neviděla.....ale taky bych se na to dívala jenom kvůli Avril!!!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: .

*15* *1* jj *1* *15*
            • jana291995

no,jasný...nevím koho bych poslouchala kdyby nebyla Avril..asi Pink *15* *14* ale nedokážu si to představit *9* *7*
            • sharpay1995

no tady u nás na východě je taky nádherně.....sluníčko tady svítí.....horko je jak.....***.....a když zrovna pustím na plný pecky Avril tak je ještě krásněji na tom světě, nemyslíš???!!!
            • jana291995

*15* to jsme na tom stejně,a jaký je u vás počasí?u nás krásný..svítí sluníčko..
  • mark3tqa

Reklama Black Star

Na to video bych se mohla koukat celou věčnost, prostě něčím mě to okouzlilo :)
    Taky se moc těším na celou písničku, protože i ten kousek z videa je nádherný
    • sharpay1995

Re: Reklama Black Star

jj, to je pravda! *1*
  • puspuspusinka

Twilight ...

Lidi kdo z Vás tu miluje ságu Twilight tak šíleně praštěně jako jáá???
    Tak jako řeknu Vám ještě jednou se mnou málem praštilo ... JÁ MÁLEM VYLETĚLA Z KŮŽE A ZAŘVALA : To neeeee... Rozbřesk je na dvě části a jakoby to nestačilo tak na tu druhou budeme muset čekat 2 roky a na tu první skoro rok ... já myslela že se složím ... tve to abych si tu knížku četla furt dokola abych to vydržela ... Já to nevydržím ... Já už se tááák těším ...
    • xkostex

Re: Twilight ...

skveli fakt skveli!!!!!!!!!!!!!! jakto mame podle nich asi vydrzet? a knizku cist nehodlam to bych se konce nedozila tak si budu muset pockat na film a cumet na prvni 3 *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Twilight ...

Hele taky mě to tak rozhodilo ... skvěle ste to načasovaly s tou Avril dneska jinak bych byla totálně nasraná ... *9* Já se už teď nemůžu dočkat ... jediná útěcha pro mě je že sem ještě neviděla Zatmění a tudíž se mám aspoň na co těšit tenhle měsíc ... *14* *3* *9*
  • kvatro

:o)

Koukám Kačko, že jste vedly s Míšou na FB zajímavou diskuzi :o)
    • vterinka

Re: :o)

To myslíš tu s tím citátem? :D .. co je na ní zajímavého? :D
      • kvatro

Re: Re: :o)

Jo myslim tu s tim citátem a o mozkách. Opravdu ti ten mozek asi někdo kopnul někam do křoví :D
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

si hnusný!!!!! :D ... na tom nic zajímavého není!! :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Zapomeň na to. Jako kdybych nic neřek :o)
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

mlčím :D
  • bella.edward.twilight

hezký písničky

Avril má moc hezký písničky.
  • david16

Wrauuu !

Tak helel idi víte že jsem tu celý prázky nebyl :D tak mi řekněte co se avril za tu dobu stalo a už bude mít to cd ? :D Povídejte a byla tu náka hádka ? xP jestli jo tak mi řekněte kdo to byl já si ho podám :D jinak tu je docela na všech dost nových fotek :D
    • jana291995

Re: Wrauuu !

no hádky ne!myslím.. *1* ale hodně sme tu mluvili o novým CD,už se objevili i názvy některých písní,nějaký tracklisty no a hodně se mluví o názvu CD,tady se už vystřídalo snad 5 názvů!každej časák a blog píše něco jinýho,tak sme se dohodli že o tom nebudeme mluvit,počkáme si až to CD vyjde!jinak myslím že nic novýho není co? *7* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: Wrauuu !

jo ještě něco...celkem žhavé táma bylo BLACK STAR....
  • sharpay1995

Tak taky něco přidám..:D

Nejsou to sice už moc velké novinky, ale našla sem nějaké články a tak..:D

1*--> Butch Walker mluví o Avril !
    V minulosti jsi několikrát pracoval s Avril Lavigne. Někdo o ní špatně mluví jak o osobě tak o jejím hlasu na živo. Jaké jsou tvé dojmy?
    Jak už jsem řekl, pracoval jsem s mnoha lidmi se skvělými hlasy a také s těmi, kteří ho nemají, a upřímně, ona umí zpívat. Ta kritika na její osobu, měli by jste být opatrní jak zacházíte s lidmi kolem sebe a se svými fanoušky, protože vždycky nemáte tu moc a když ji ztratíte, nebudete mít nikoho. Vidíte ty samé lidi jak stoupají vzhůru a pak zase dolů a měli byste opravdu být opatrní. Já osobně jsem měl co dočinění s lidmi, kteří si neváží svých fanoušků, lidí, kteří jim pomohli dostat se tam, kde teď jsou. To ale samozřejmě neříkám o Avril!

2*--> Avril propůjčí hlas 'Shelly' v nové Době ledové !
    Všichni jsme byli nadšení když před čtyřmi lety, v roce 2006, propůjčila Avril hlas mladé vačici 'Heather' v animovaném filmu Za plotem. Podle IMDB bude Avril na stříbrném plátně znovu jako hlas postavy 'Shelly' v nové Době ledové. Budeme doufat, že 'Shelly' bude tak roztomilá a zábavná jako Heather a naše Avril! :)

3*--> Video ze 4.7- Avril a Brody surfují v Malibu
    http://www.youtube.com/watch?v=O0cMbEG-PF0&feature=player_embedded

4*--> Nedávno tady někdo dával odkaz ať v té anketě hlasujem, já sem tak učinila a vyplatilo se to...
    Complicated je nejlepší Kanadský song !
    Dobře, pro většinu z nás to byla jednoduchá volba, ale jinak byla soutěž "Nejlepší Kanadský song" docela vyrovnaná. I přesto Complicated válela tak jako před lety. Avrilin první hit vyhrál s velikým náskokem! Kdo říká, že minulost je minulost? Pogratulujte Avril, Complicated je nejlepší Kanadský song!
    1 "Complicated," Avril Lavigne (1,533 votes)
    2 "How You Remind Me," Nickelback (763 votes)
    3 "Summer of '69," Bryan Adams (258 votes)
    4 "We're Here for a Good Time," Trooper (221 votes)
    5 "Life Is a Highway," Tom Cochrane (194 votes)
    7 (tie) "Tom Sawyer," Rush (171 votes)
    7 (tie) "Working for the Weekend," Loverboy (171 votes)
    8 "Taking Care of Business," BTO (145 votes)
    9 "New Orleans is Sinking," The Tragically Hip (131 votes)
    10 "Heart of Gold," Neil Young (120 votes)
    • xkostex

Re: Tak taky něco přidám..:D

wow vypadato ze se poprve zivote s radosti kouknu na dobu ledovou *15* a tom songu moc musim avril pogratulovat pekne je prevalcovala *15* complicated proste nej song! *14* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

Přesně ták... *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

Supéééér ... To říkám pořád že je Avrilka s Ashleynkou nejlepší a vy mě neposloucháte ... *1* Ale jako zpěvačka je nejlepší Avrilka na celým světě !!! *1* Víte co je zvláštní, že u ostatních cellebrit, poslouchám písničku tak měsíc a pak mě omrzí, ale Avrilku poslouchám pořád a pořád a pořád a ještě mě žádná písnička ani trochu neomrzela třeba i ty z roku 2002, vlastně ty sou nejlepší !!! *14* *14* A jinak ... je prostě nejlepší zpěvačka na celým světě, miluju jí !!! *14*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

Souhasím stím že ty starší písničky sou nejhezčí...:)
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Tak taky něco přidám..:D

taky souhlas stare dobre nejlepsi pisnicky nikdy me neomrzi bracha a sousede potvrdi *15* kolikrat je slisej i oni asi se jim libi jeste si nestezovaly *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit