-
Když se někomu Avrilka nelíbí, tak ať sem ani neleze! Trapky trapný... Ale jinak Av je skvělá a lidi co ji maj rádi určitě taky. Rozumněla bych si s váma. Papinky
-
BS obědnaná:]
Ahoj...Já sem moc nepíšu...Ale snad newa:] Takže před chvilkou jsem si obědnala Black Star...Fakt voní tak krásně jak všichni řikaji? Hrozně se těšim až mi příde:] -
-
Re: BS obědnaná:]
jo,já mám vzorek,a podle mě to nejky parfém jakej jsem kdy cítila!!hned po avriliným parfému mám christinu,leonu lewis,sarah connor a uplnou novinku zoufalé manželky!!teda ne že je mám všechny,ale jsou objednaný!! *15* -
-
Re: Re: BS obědnaná:]
*15* Já mam zatim 4 z toho 1 smrdííí:D A eště ta Avriliná příde:] Už se těšim:] -
-
Re: Re: Re: BS obědnaná:]
*1* tak to nezávidím..xD..a odkoho máš parfémy?já bych chtěla očmuchat Karlíka Gotta...to je borec a machr největší.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: BS obědnaná:]
Já mam jenom ňáký takoví různý od žádnejch slavnejch.:D Ale ta od Av bude určitě moje nej!!:D
-
-
-
-
-
:o)
Kate se asi urazila a šla se bavit s "těmi druhými". 4 8 15 16 23 42 *9* -
-
Re: :o)
ale neurazila ... jen sem psala kámošce .. -
-
Re: Re: :o)
Kterej z těch "x lidí" ??? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Psala jedný kámošce z minulýho života, jak to prej kdysi bylo fajn. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
fajn to teprve bude! Příští sobotu, 25. a 30.6. ... ♥♥♥ To budou max. dny! ♥ .. a možná RD s Žilině ... ♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
děkuji :-* *14* *3* -
Tak to si to pořádně užij. *3* *3*
-
-
-
Bětce :-) -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Alběta II. Britská královna.
To byla panečku diskuze. Kačka si vymohla aby Pražmo bylo součást spojeného království. *1* -
-
Děkuji, pávě mi bylo polichoceno :D -
Tak to seš Kateřinka, princezna z Walesu. *1* -
si piš, a nosila sem korunku :P
-
-
-
-
-
Re: :o)
Nějak sem nepochopila ty čísla... *7* -
-
Re: Re: :o)
Kdyby si sledovala LOST, taky by si to pochopila. *3* *1* -
-
No tak ty mě moc neberou ... *15*
-
-
-
-
..
dneska mi dal bráška k narozkám dvd avril.. je z jejího posledního tour.. je to koncert v Torrontu.. dost promakaný dvd doporučuju:) -
-
Re: ..
Jé ty se máš,taky bych ho chtěla *4* -
-
Re: Re: ..
jj já ho mám taky a to DVD je skvělý doporučuju ho všem :) *3* -
-
Re: Re: Re: ..
Já ho mám taky...viděla sem ho aspoˇ%n 20x...je fakt super!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ..
taky taky ho mám:D
-
-
Re: Re: Re: ..
jj já mám tenhle koncert taky ale z new yorku, 11.4.08 jo je to celkem starý ale prostě naživo... *14* -
-
z New Yorku?..to slyším poprvý,kde by se dalo sehnat?..jo a to z Tornota mám taky,ale z new yorku neznám,hodtě odkaz kde by se to dalo koupit pls!! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
aha....no tak jsem ti poslala ten mail,tak mi to pošli na mail jak jsi chtěla!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
já newim já to mám jako dárek z aukra od jednoho kluka,když sem si objednávala mikču od avril...
-
-
Jo mám ho taky je super!
-
-
-
-
-
Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
5)
Raději si nastavuji v mobilu budík na čas příjezdu do Prahy, abych se náhodou neprobudil až někde v Německu. Zase mě čeká více než čtyřhodinová cesta. Německé vozy, klimatizace funguje, díky bohu. Spal jsem celou cestu, jenom průvodčí a výhybky v České Třebové mi přerušili spánek. Výhybky v České Třebová, to je známá klasika, ty Vás probudí vždycky. Někdy i s doprovodem kufrů letících z poliček.
Po příjezdu na hlavní nádaží v Praze, kolem jedné hodiny, se prodírám davem lidí. Řikám si, tam nahoře na kopci, byl svatej klid, hlavně už vypadnout z Prahy. Je to tak, že se vždy těšíte na výlet, ale potom už by jste zase nejradši byli doma. Včerejší výlet byl naprosto dokonalý, dokonce patří i k těm nejlepším. Zase budu mít co vyprávět. No a jako první jste to slyšeli teď vy. Snad se vám to moje krátké povídání líbilo, fotky dám potom na FB. -
-
Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Luxuuuus! xDDDDDDDDDDDDDDDD Já se nasmála! :D:D:D a to heslo dne a ČD nemělo chybu! :D a ta babka! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no prostě dokonalé! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Tady Kačko vidíš, co všehcno se ti může přihodit na cestách. *15* Zprvu ta babka vypadala jako nějaká hodná babička, ale potom to byl přímo vřískot s taškou na kolečkách. *1* A to sem v tom příběhu ještě nepsal všechno, to by potom byla "slohovka jak prase."
Míša měla pravdu, směješ se každý kravině co napíšu. *1* -
-
Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Hééééééééééj a ještě je to na mě!! :D:D:D Tak když to napíšeš tak vtipně, tak co mám dělat?! xDDDDDDDD ... a ta babka mi připomněla jednu fuftli ze včera! To tež byla čůza! :D ..... Sem vešla do vagonu a nezavřela sme za sebou dveře, taky na těch 5 minut to nemá cenu a ta baba mě seřvala, že neumím zavírat dveře! Za celé ty dva roky se mi to nestalo! Kráva jedna! :D Pak sme s kámošku rači vystoupily druhými dveřmi bo já bych tu fuftli musela shodit! xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
No tak takovýhle lidi mám nejradši, co se nestaraji o sebe. To většinou ty starý báby házeji dnešní mládež do jednoho pytle, podle nich jsme bezohlední a nevychovaní. Je sice jiná doba, ale ony to dělaly kdysi taky. Takže se musí ignorovat :D Ale shodit si jí měla, nejlíp pod protijedoucí vlak :o) :D
A ten příběh, já ho nepsal úmyslně vtipně. Psal sem to, co mi přišlo na jazyk. :D No a to bývá většinou vtipný :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Přesně! Kritizují dnešní mládež, ale samy byly tež takové! .... Škoda, že žádný nejel :-/ xDDDD
No tak vidíš! :D tak se mi pak nediv! xDDD
-
-
-
-
-
Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
celkem zajimava cesta *1* to kdyz ja sem jela na jizni Moravu tak si z toho nic nepamatuju akorat ze vyslap na Devicky me malem zabil -
-
Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Já si pamatuju dodneška všechny moje rodinný výlety a výstupy mě jako většinou nevadí ... i když jsou dlouhý přes 10 km ... (např. Pleší jezero 11.5 km tam i nazpět ... *15* ) Ale co mě málem zabilo byla Kleť ... sice je to asi jenom 4 km nebo kolik já už nevím ... ale jako furt do kopce že sem fakt myslela že mě klepne ... nebo je to dokonce jenom 2 km ... fakt už nevím ale stejně na Kleť chodím ráda a furt ... i když je to výstup na zabití ... *15* -
-
Re: Re: Re: Jules Kvatro Verne: 5 hodin ve vlaku
Já si taky dobře pamatuju všechny svoje výlety, některý jsou skutečně nezapomenutelný. *15* Třeba výstup na Boubín z Kubovy Hutě, taky to bylo kousek ale ten kopec s převýšením 400 metrů prostě nebral konce. *15* Šumava, jak se zdá, dává zabrat každýmu. :D
Podobný kopce jsem už zdolal třeba na Ralsku, na Bezdězu, Hazmburku.
-
-
-
-
:'((
Tak páááá ... Musím jít ... Míšo buď přiletíš a nebo budeš muset zase počkat ... *9* Páááá *14* *15*
Miluji Vás ... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :'((
Díky za dnešek. Ahoj Míšo *14* -
-
Re: Re: :'((
Není zač... *14*
-
-
Promiiiiň ... nejseš ZŽENSŠTILEJ ... seš kus chlapaa... *15* *14*
Nazdááár ... *14* *15* *3* -
škoda, lae dneska byl dobrý pokec :D tak pááá :-**** *14* *3* -
-
Re: Re: :'((
Jooo pááá ... *14*
-
-
-
NOVINKA
Avril prodala svůj dům v LA. Teda on to byl spíš zámek. Pač se píše že tam měli 8 ložnic a deset koupelen. *15*
No jako 7 ložnic bych chápal. Každej den v týdnu se vyspat v jedný. Ale 8? *15* Holt "osmý den schází nám...." A deset koupelen měli proto, že Brody byl tak šíleně špinavej za ušima. *15*
Znamená to tedy že je Avril aktuálně bez domova? *15* Jestli ano pak může zpívat. "I'm sleeping under the bridge. I'm waiting in the dark...." -
-
a já myslela, že napíšeš, že by mohla spát dočasně u tebe. :D:D:D ale ty mě máš rád, že? :D ty bereš ohled na mě. xD
-
-
Já jsem debil, že mě to nenapadlo. Hned to jdu brnknout Avril ať se sbalí a nastěhuje ke mně. *15* A jaký dočasně? *15* Napořád! *15* Ty máš prostě smůlu *15* *15* *15*
-
-
Michale! :D Tak tohle jsi přehna! :D .. Končím! :P :D
-
-
Avril ti to spočítá. Jí dám Tvojí adresu, a dojede si tam na tebe. Řeknu jí že mě biješ. *15* *15*
-
-
Teď už vim co na tebe platí *15* *15*
-
Klidně :D .. já se ji nebojím :D:D:D .. já se bojím jen, když zařveš :D:D:D
-
-
Jsem řikal, že jsem na to Tvoje "končim" alergickej. *1* Tak to nepoužívej. *5*
-
-
Já vím, proto jsem to použila :P .... to bylo za tu Avril! :D
-
-
-
-
-
-
Avril je NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!!
-
yeahh xD
Já už se z tý Avrilky asi zblázním ... to není možnéé ... vždyť neposlouchám skoro nic jinýho ... kdybyste mě viděly dneska ráno sem vstala ipod v ruce s Avril (Everybody Hurts) a skákala sem po pokoji jak ona po pódiu ... úplně totálně nadopovaná praštěností a štěstím ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* No totálně ujetý ... *15* *15* Za to může Avril a Michal ... sem si tím jistá ... *15* *15* *15* -
-
Re: yeahh xD
ty mě bavíš!! :D:D:D to já sem vstala, šla sme ti odepsat na vzkaz, když sme včera neodepsala a pustila sem si The Paranoid xDDDD -
-
Re: Re: yeahh xD
No hele já nejsem nomrální tak co řešíš ... *15* *15* *15* Prostě sem si nazula svoje super růžový huňatý bačkůrky vylezla z postýlky vyspinkaná do růžova popadla iPod a začala blbnout ... *15* *15* *15* Já vím zní to praštěně ale je to úžasný ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: yeahh xD
U tebe je všechno možný. Třeba to dělá i samotná Avrilka po ránu, to nemůžeš vědět. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Jo určitě ... pochybuju že je tak střelenáá ... jako ona je super střelená ale tak totálně jako já asi fakt nee.. *15* *15* *15* *15*
-
-
-
U mně teda každý ráno začíná Avrilkou. *14* Kdybych si ji nepustil, tak budu mít snad i špatnej den. *15* -
-
Asi tak ... já si každý ráno pustím iPod ... jinak nevstanu ... musím si dát sluchátka do uší pustit ot na plný pecky a hned sem vzhůru ... ale mám i budík .. WTH ... *1* *1* *1* *1* -
-
Já mám jako budík na mobilu "Get Over It" Dokonce i jako vyzvánění. *14* Normálnímu budíku bych dal přes ciferník za to jeho píp píp píp. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: yeahh xD
Asi tak ... já mám na mobilu a ségra má normální a i na mobilu protože spí jak špalek ... no a teď mě začne ta Avril a jí na druhým konci pokoje začne pí pí píp a k tomu Simple Plan ... no u nás je veselo ráno ti povím ... nejdřív se navzájem seřvem a pak se perem o koupelnu ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: yeahh xD
To sem rád že máš takovou radost. *14*
Ale vždycky se to musí na někoho hodit, tentokrát na mně a na Avril *15* Ale v tomhle případě mne to těší.
Míšo, všiml sem si že sis tu moji písničku pro tebe dala na profil. *14* -
-
No to sis všimnul brzo ... ano dala ... *15* *14* Nevadí ... doufáám ... *14* -
-
Já tam ten tvůj profil často nezkoumám, tak sem si toho dřiv nevšimnul. *15*
Ale nevadí mi to. Napoprvý sem ten svůj text skoro nepoznal. *15* -
-
No tam máš napsat něco "o sobě" a já o sobě tam toho teda moc nepíšu a napadlo mě dát si tam tu tvojí písničku ... původně sem tam měla Avril ... ale nahradil si jí ty ... *15* *14*
-
-
-
-
-
část druhá
Hele Fakíre, nelezte mi do prdele, to zkoušejte na učitele, ne tady. Tadadadam. Časový limit vypršel, Humar Fakír a Mumie Hrobková mají -5000 Kč. Po skončení pořadu to z vás vymlátíme, někde mimo dosah kamer.
Další otázku vybírá Fakír. Já si dám… matematika za 50.000 Kč. V tom sem dobrá. Otázka tedy zní: Kolik je 1+1? Humar Fakír přemejšlí až se jí z hlavy kouří. To bude 1. Jak jste na to arcišamane prosimvás přišla? Já sem zvyklá tam od nás z Kalahari. Tam totiž když ulovíme dvě antilopy, tak nám stejně zbyde jenom jedna, protože tu druhou mezitim odnesou hyeny, nebo ukradnou cikáni. Ví snad někdo jiný správnou odpověď?. ááá Pračka Paroháčová se hlásí. To bude jedenásť, odpovedá. Zase vedle jak ta jedle, píšu si u vás inteligence houpacího koně. Co Mumie Hrobková? Víte? Já myslim že to bude 2, ale vůbec si tím nejsem jistá, myslim že sem to už někde slyšela. Ano, ano, to je správná odpověď. Získáváte 50.000 Kč.