Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

What The Hell – část druhá – Dceřina kletba

Když vlak zastavil na nádraží ve Vratimově, kde ta stará dáma vystupovala, vzala Kačka tu babku za kabát a naučila jí lítat. Babka zasvištěla pod kola projíždějícího nákladního vlaku. Taška na kolečkách letěla hned za ní. „Rachna kachna, ta ale letěla.“ Říká si pro sebe Kačka. V tuhle dobu, ještě vůbec netušila, že se bude potýkat s tajemnými silami. Hned potom, co se Kačka vrátila na své místo, kde seděla. Babka, která měla být už na sračky, byla na tom samém místě jako předtím.
    Kačce spadla čelist, „Jakto? Jaktože je ta babka pořád tady, vždyť má být….“ Babka se podívá na Kačku a povídá: „To čumíš co? Já jsem totiž kouzelná věštkyně a pracuji ve službách samotného pekla. Se zlou se potážeš, to ti povídám.“ Babka se dotkla Kačky vrbovým proutkem a uvalila na ní kletbu. Babka se potom proměnila v popel a zmizela. Kačka si s tím hlavu neláme. „Už mi asi hrabe“. Za pár chvil zastavil vlak v Lískovci u Frýdku. Všechna světla ve vlaku zhasla. Tma jako v Brodyho prdeli. Kačka už má teplý bobky, co se bude dít dál. Nic se neděje, a vlak pokračuje dál, ovšem ne obvyklou trasou. Vlak odbočil na už dávno nepoužívanou starou vlečku k uhelnému dolu. Dveře ani okna nejdou otevřít, to aby se nikdo nedostal dovnitř ale ani ven! Scéna jako z amerického hororu. Kačka lítá po vlaku jako splašenej prérijní kojot.
  • kajuska4
    http://www.imagebam.com/image/949fd5170265204 další pro Aol *14*
    • kvatro
      Tak tenhle je ještě lepší, než ten na který tu byl odkaz nedávno. *3* Nebo se mi to jen zdá? *1*
      • kajuska4
        no ale to byl jinej :D tahle fotka je nejnovější *4* *14*
        • kvatro
          Ale já neřikám že je stejnej. Prostě jen řikám, že je lepší než ten předchozí. *3*
          • jo však jo máš pravdu *4* *4*
  • angel15

avrillllll

tak jestli je to pravda,tak je Avril volná *14* jedu do Ameriky!!Avril už jeduuuuuuuuu *14*
    • sharpay1995

Re: avrillllll

Kdybych byla chlap, tak jedu s váma!!!!!! *1* *1*
    • Re: avrillllll

Jedu s tebou!!! *3* *14* *4*
    • lucka222

Re: avrillllll

xD
  • avrilka-aja

Pro obojetníka:

DRAHÝ OBOJETNÍKU,JE MI JEDNO,ŽE TU PÍŠEŠ BŮH VÍ JAKÉ KRAVINY...NAPROSTO JEDNO,ALE MOHL BYS NÁM DÁT ASPOŇ TROCHU ČASU NA PŘÍDÁVÁNÍ NOVINEK NEŽ TOHO TVÉHO IDIOTSKÝHO POVÍDÁNÍ?THANKS VELKÝ DEBILE!
    !!!ADIOS!!!
    • jana291995

Re: Pro obojetníka:

dobře týýý..ale neříká se obojetníku,ale dvojníku.. *1*
      • cara

Re: Re: Pro obojetníka:

SOuHALsím SwáMA je To fákt dEBiL!
      • jana291995

Re: Re: Pro obojetníka:

jo dobrý už to chápu..nic neříkejte!! *15*
        • avril-nely

Re: Re: Re: Pro obojetníka:

jj *15*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: Pro obojetníka:

ono než mi to dojte,krapet to trvá!! *1*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: Pro obojetníka:

jo jo chápu,nic neříkej..!! *1*
            • angel15

všiml,ale tak abych na to reagoval a ukojil jeho chtíč někoho nasrat a vyprovokovat..to mu nedopřeju *3* *3* a jana291995 ja měl za větama otaznik a ne vykřičnik,tak na to neodpovidej jako bych vám něco přikazoval
              *1* *1*
            • jana291995

no já o něm ani nevím,pstě sem se nudila,tak sem odepsala..
            • sharpay1995

nic takovýho neřekl....jo a angele...on tady zase psal...asi sis toho nevšim..
            • jana291995

já nevím,jenom sem odpověděla..to nemůžu?každej sem tahá nějaký blbosti,například hlásni pro mě..podívej se na...a mi tady řešíme nějakýho debila a je to špatně.. *9*
            • angel15

a proč to sem taháte zase?když už tu neotravuje? *7* *4*
  • cara

Avril

Podle mě je Avrilka ta nejlpeší zpěvačka já jí mám opravdu ze všech zpěvaček nejradši! Avril je prostě néjlepší! Mám jí nadevše ráda sní bych šla kam koliv i kůli ní chodila v pytli xD!
    Mám jí mooc ráda! Avril IS BeST!!
    MiluJU jíí =D(nejsem lesba xDD!¨)
    • jana291995

Re: Avril

pravda!!Avril je NEJLEPŠÍ!! *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Avril

6 let jsem její fanynkou a co s toho mám?No přece.......Hmm nic!TEdy až na plakáty atd.... *1* *1*
        • cara

Re: Re: Re: Avril

jsme její fanynkou 3 roky a mám s toho plakáty (taky :D) CDčka a DVDčaka =D
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Avril

Já taky.
  • puspuspusinka

Áááááááá.... xDDD

Hančo Elis !!! *8* *1*
    Otázka: Chcete mě zabít hned nebo počkáte??? *7* *1*
    Jakooooo ne malý výtlemy sem měla... a hééééč já už vím co vám manža chce dát za dárek *1* *1* *1* A musim jako vidět až to rozbalíte ... se asi pochčiju smíchy ... *1* *1* *1*
    Aleee jakooo já mám taky úžasnej dárek, ale má to háček, ještě newím jakej ... ale na to se příde časem, diť se nebudete přece brát hned neee??? *1* *1* *1*
    Jo a ty tvoje "čaty" nebolijinak šaty už mám ... a skvělý !!! A doufám že mají v Norsku rádi oranžovou ... *1* *1* *1* *1* Budu mít skvělý broskvový šatičky ... *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Áááááááá.... xDDD

boze co sme zase udelaly? jen sme se trochu provokovali takze nechapu proc bysme te meli zabit? a ne ze ji reknes co mam za darek jasny! jo a ja mam taky skveli saty ale jeste nevim jaky *9* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Áááááááá.... xDDD

Hodně se začínám bát.... Weronica i vy budete asi sklamaný, ale mám z těch dárků takové obavy, že to rači odložíme..xDDD *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD

neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! to nesmis! ja uz ho mam odjednanej takze jako jestli to odlozis tak dostanes na tlamu!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD

*1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD

by me zajimalo ce j na tom nak vtipnyho:D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Áááááááá.... xDDD

Takže mě chcete zabít hned, fajn ... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
              A vyšlo vám to, celá mrtvá a pochacnmá se tu smíchy válím !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • nejsledovanější video

Girlfriend je nejseldovanější video na Youtube.com !!!!! *5*
    • sharpay1995

Re: nejsledovanější video

http://www.stream.cz/video/39/18406 8-hudebni-archiv-nejsledovanejsi-kl ipy-internetu Na tohle se opravdu podívejte každého pravého fanouška Avrilky to opravdu potěší- je to žebříček mejsledovanějších klipů na Youtube a Avrilka je samozdřejmě první!!!! *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: nejsledovanější video

oooooooouuu mastne no tohle fanouška vždycky potěší když z těch tisíců videi je zrovna Girlfriend je nejsledovanější!!! *14* *14* *14* *14* *15*
  • avrillavigneisik

:(:(

áááááá avrilka už je 9 :(

TOP osobnosti
    1. Michael Jackson 1061432
    2. Miley Cyrus 693318
    3. Robert Pattinson 291776
    4. Ashley Tisdale 241836
    5. Vanessa Hudgens 226428
    6. Megan Fox 196476
    7. Lindsay Lohan 191362
    8. Kristen Stewart 175706
    9. Avril Lavigne 159714
    10. Hilary Duff 153564
    • Re: :(:(

MNO ME BY POUZE ZAJIMALO KDY VONAVKU CO VYDALA A.L.POSLOU DO CR. A DOSLOVA ME TO SERE PAC MA TO BYT VUNE :BYLINKY A COKOLADA JINAK JSEM TAKY JEJI FANYNKA ,ALE JA Z TOHO KROM PLAKATU MAM PAC JSEM JI POSLAL S KAMOSKOU(MOJI SEGROU)DOPIS A KUPODIVU ODESLALA MATE JEJI ADRESU?,
      JA JO *1* *1* *14* *15*
    • leila00

Re: :(:(

Hey, snad se nebudeš řídit nějakym žebříčkem ;)
    • jana291995

hej čučely jste se na aukro!!kdo ne,tak to napravte..!!mají tam zajímavý věci
    • sharpay1995

pravda...vůbec to nevadí...ten žebříček je úplně na nic... jana má pravdu..jako vždy...! *1*
      • dianna114

Re: Re: :(:(

vždycky ne
        • jana291995

Re: Re: Re: :(:(

já vím,vždycky ji taky nemám!!sem si dělala srandu!!!ty jsi tu nový/á?!sem tě tady neviděla!!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :(:(

já už sem ho tady myslím jednou viděla...hádali se s david16(nebo jak to měl) o to že mají podobné přezdívky...ale nwm 100% že to je on...
            • daja.candy

Re: Re: Re: Re: Re: :(:(

jj,jsem to já! *4*
    • jana291995

Ale vždyt to neva!já se podle toho neřídím,já mám svůj žebříček top osobností,a v tom je Avril první,tady tohle je nesmyslnej žebřík!!!u mě Avril pořád vede,a myslím že se to jěště nějakou dobu nezmění!!!no nemám pravdu?!!!já vím jako vždy *15* *4*
  • rozvedli *13*
  • puspuspusinka

Umírám xD

Koukám na show Jana Krause a je tam můj idol Pavelec a umírám smíchy xDDD
    • No kurde to bylo moc XD *1* *15* *2*
    • To ano, ty Krausovi kecy XD prej to mám sebrat..... no z toho ledu :D nebo jak se bavili o slečnách jaké se Pavelcovi líběj, jdu se na to kouknot znova nák mě to chytlo XD
    • kvatro

Re: Umírám xD

Já na to nekoukám. A Pavelec? ten neprůstřelnej brankář tam je?
      • puspuspusinka

Re: Re: Umírám xD

Anoo Anoo xDD ... A prej má rád vytlemený holky to sem celá já xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Umírám xD

To si celá ty :o) Ono i z toho Krause vždycky vypadne něco vtipnýho.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Umírám xD

Míšo, spíš myslím, že něco vtipného dycky vypadne z tebe? :D Víš ty vůbec. že včera sme měla tak blbou náladu, že se mi nechtělo ničemu smt a nakonec jste mě vy tady postavili na nohy? Hlavně ty tvé hlášky! :D Příběh a kozy. xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit