-
chybí
Mělo by se doplnit, že se nedávno rozešla s Derickem! *9* -
-
Re: chybí
nerozešla podle posledních paparazzi z 17.1.2009 tam se na fotkáh i drží za ruce
http://meggiska4ever.blog.cz/0901 /aktualni#komentar -to je článek o tom a tady odkz na fotky http://meggiska4ever.blog.cz/0901/paparazzi-2009-encino-californie-17-01-09#komentar
-
-
super nápad!!xD
Víte co mě napadlo?..když Avril dělá oblečení pro Teenagery,peněženky a tak,tak bych mohla udělat i školní batohy!!!!určo bych si aspon jeden koupila"!!!Napadlo mě to v noci cestou na záchod *1* !!Ještě by mohla udělat pouzdra,tužky a tak!!!já myslím že by mohla,a 100% to udělá!!! *14* *14* *1* *15* -
-
Re: super nápad!!xD
jojo =)) takovej batoch od avrilky bych brala =)) ještě aby navrhovala penáli =)) a školní uniformi =) -
Re: super nápad!!xD
hej koukněte na tohle video,oni na av narafičily takovou věc!!!No možná jste to viděli,ale kukněte se,já bych je zabila!!!
http://www.facebook.co m/home.php#/video/video.php?v=11990 31732862&ref=nf -
-
Re: Re: super nápad!!xD
Sláva....konečně mi to najelo....Vážně Avril..chudáček...já tam být tak je normálně zabiju.... -
Re: Re: super nápad!!xD
Jej, ta stránka mi nejde spustit..škoda...no ale není to náhodou to video s tím autem, jak se rozjede a nabourá tam do té motorky, nebo do čeho???? -
-
Re: Re: Re: super nápad!!xD
jo je to ono,ale mně jí bylo líto,ona skoro brečela!!!fakt,mně to nepřipadalo vtipný!! *10* -
-
Re: Re: Re: Re: super nápad!!xD
jj a řekneš aspon co když mi to nejde pls -
-
Re: Re: Re: Re: Re: super nápad!!xD
jo no,to je taková svinka nabyjaná *15* *1* -
jo a ty lidi byl konkretně asthon kutcher ten si dělá srandu ze všech v haliwoodu *3* -
děkujů.to bylo hnusný taky mi jí je líto -
jej to je dost stary.....a to videjko ti pude jn mezi těma číslama smaž tu mezeru:) -
no av šla s těhotnou kámoškou někam ven,a zaparkovala si auto v garáži,ale když se vrátila tak za autem bylo další auto,takže nemohla odjet!!No pak tam přišla ta majitelka toho auta,a šla si pro něco do auta ale neodjela!!ikdyž ji Avril něco říkala!!xD..no ona odešla přišel nějakej chlap,a to auto chtěl posunout aby mohla odjet,ale on je roztačil s Avril,a ono ujelo a nabourala do motorky a nějakejch sudů,takže to trošku bouchlo!!
Avril měla na krajíčku,vůbec nic neříkala!!jenom měla otevřenou pusu *1* no pak tam přišli ti lidi co to na ni domluvili a byl konec......ale drsný!!bylo mi jí lísto *9*
-
-
-
Re: Re: Re: super nápad!!xD
mně taky,nejde spustit!
-
-
-
-
Avril
Hey girl´s and boy´s I love Avril *14* *14* *14* he is the super girl *3* -
-
Re: Avril
množný číslo bez apostrovu a Avrilka je naše malá holčička takže She... Proboha! -
Re: Avril
rači nebudu komentovat detail že si napsala HE is the super girl...já vždycky myslela že je Av žena... to je pro mě ale šok...xD -
-
Re: Re: Avril
*1* *1*
-
-
-
Já jsem,ale nemožná...
Vy jste super lidi...Jenomže já jsem 8 letej prcek a vy teenageři!Co s váma mám dělat?Radši to hoďte za hlavu.Omlouvám se vám..A promiň Bambusanko,že si nedám pokoj.Jani moc mě to mrzí.Asi bych něměla říkat jak je všechno u tebe skvělý.Možná,že jsem něměla tak vyjeknout...Jenže já si ani nic neplánovala.Žádnej plán jsem něměla.Úplně jsem to hodila za hlavu a nic jsem z balkónu nehodila.Omlouvám se,že jsem lhala,ale...Já už prostě taková jsem.Vážně bych o vás nechtěla přijít...Prosím dáte mi ještě šanci?Jani?Moc mě to všechno mrzí a doufám,že jsi v pohodě...Vážně upřímnou soustrast..Je mi to moc líto..Jestli mě tu ještě chcete...Tak mi napište na vzkazy.Takže všichni kdo mě tu chtěj ať napíšou...Díky...Budu čekat! -
-
Re: Já jsem,ale nemožná...
NO COMENT *1* .....tak to jako mazeeec takhle měnit názory *1* -
-
Re: Re: Já jsem,ale nemožná...
*9* ?? -
-
Re: Re: Re: Já jsem,ale nemožná...
Že jo...taky si říkám...tak ale co...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Já jsem,ale nemožná...
Mno tak aspoň teď doufám,že se nebudem hádat..?? Ale souhlasim s fifinkou *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já jsem,ale nemožná...
by mě zajimalo kolikrát se budeš ještě omlouvat:)...ono stači si vždycky rozmyslet co napišeš *3*
-
-
-
-
-
-
mám 4.
Ona mi dala z matiky čtyřku,to mě na pajdu nevezmout..tak půjdu na kadeřnici no..achjoo,jak kdyby mi tu 4 nemohla dát druhý pololetí,a ted mi dát 3...se s ní nebudu bavit!! *10* -
-
Re: mám 4.
Tak to ti fakt nezávidím *9* Já měla štěstí, protože v 1. pololetí devítky vycházela z matiky 1/2 a v tom prvním pololetí mi učitel přilepšil a dal mi 1(takže jsem se na gympl dostala bez příjimaček *15* ) a až ve 2. pololetí mi přihoršil a dal mi dvojku. A co ti z matiky vycházelo? 3/4, 3, nebo 4? *7* Protože pokud ti vycházela spíš 4, tak to si myslím, že by bylo nespravedlivý, kdyby ti dala 3.. -
-
Re: Re: mám 4.
Ale coto...Kdo se nám to tady vrátil??? -
-
Re: Re: Re: mám 4.
*15* Já jsem sice chtěla odejít, ale uvědomila jsem si, že by mi mohli vzít správcovství u Britney, tak jsem to nechtěla riskovat. *1* Ale vydržela jsem to měsíc, se sem nepřihlašovat, nepsat žádný příspěvky.. ale jestli budu ještě někdy psát, že navždy odcházím, nevěřte mi. -
-
Re: Re: Re: Re: mám 4.
*15* jj,já ti to nebudu věřit..no ona řekla že když se zlepším,že mi dá 3,a ze zkoušení sem měla za 3.Tak sem byla jistá že mi tu trojku dá,aspon toto pololetí!!Ale z chemie a fyziky mám 2,to sem ráda!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mám 4.
No když už sme tak u té školy...lidi já asi pudu spáchat sebevraždu... třídní(češtinářka) odcházi na půl roku na mateřskou a tak sme dostali místo ní takovou starou p*** zas*****....hej to fakt nedávám....sama učitelka ji nazvala pizdou a blbou krávou...takže jako asi si tokážete představit co to je.... *1*
-
-
-
-
-
-
a sakra....
Á SAKRA .........!!! *7* -
-
Re: a sakra....
copak vypadly ti silikony? *15* -
-
Re: Re: a sakra....
ne to ani ne,........já jenom žhe se mě všichni na parkovišti lekly nemůžu sehnat taxíka,....a teď panikařím páč nwm jak se dostanu na letiště !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: a sakra....
*15* *15* stopni si duchodce ty na tu ruku neuvidej -
-
Re: Re: Re: Re: a sakra....
mno ale slepýho ne?
-
-
-
-
-
A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
Hey kdo máte to bravo??? Nebo je to v BG ... nwm ... tak co si myslíte vy opičí se Adam po Tokiáči a nebo Tokiáč po Adamovi??? *7* *1*
Já Tokiáče nesnáším, takže říkám, že on se opičí po Adámkovi ... mno řekněte, Adam aspoň umí zpívat !!! *1* *1* *1* -
-
Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
No tak Adamék mno... ten se neopičí určitě!! Spíš myslím že je to tak jak on to říká, že mají prostě stejný styl..::D -
-
Re: Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
A stejně je tokiáč kretén a BASTA !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: A já říkám, že sou to hovada !!! :-/
Jo..xDDD *1* *1* *1*
-
-
-
-
Kapitola čtvrtá – My Tři Králové jedem k Vám.
„Hej vy zelení mozci“, křičí na Radima, Kajusku a Klarusku, Míša „Zveme vás k nám na čaj, ničení planety může počkat“ „Dobrá, dobrá, co na tom sejde my máme čas“. říká hlavní kápo Radim. Elis s Míšou tedy šli uvařit pro ty Tři Krále čaj. Míša přidala do kafe pro Radima medvědí chcanky. Elis přidala do všech třech šálků elixír zapomnění, který měla od ségry Kačky z její chemické laboratoře. To aby zapomněli že chtěli vůbet zničit nějakou planetu.
„Už se to nese Dámy a Pane“ volá z kuchyně Míša. Radim si na čaji náramně pochutnával, „Opravdu vynikající mok, jsi sobrá hospodyňka Míšo, ale chutná to jako medvědí chcanky“. Povídá Radim. „Nene Radimku to je pomerančová šťáva“. Ujišťuje Radima Míša. Po hodině ti tři spkojeně odletěli a úplně zapomněli na ničení nějaké planety.
Další je na řadě Elis, bere kostky a hází.
Na kostkách ji padly dvě jedničky. Skleněné oko hry znovu zčervenalo. „To je průser“, povídá Elis.
Hra povídá:
Hodila si na kostkách málo
V pravidlech to takhle stálo
Elis, navštíví tě indián
Budeš řvát jako pavián
Když ti ruku usekne
Ničeho se nelekne
Jen co hra domluvila, objevil se na dvorku za oknem Apač. Zapíchnul totem do země a připravoval se k jakémusi rituálu. Pro Elis postavil mučednický kůl.
„Vyjděte ven s rukama nad hlavou, nebo použijeme násilí“. Křičí apač do megafonu. Indián si v dostavníku přivezl s sebou také Brodyho, Apač mu říkal „kanón prdelowi“
Elis vyšla ven s rukama nad hlavou, Brody s Apačem ji přivázaly ke kůlu. -
...
Tak já Vám pudu napsat nějakou tu pohádku, abyste neřekly že nedodržuju sliby, ale vymyslete mi nějaké téma, protože mě nic nenapadá ... a to 30 minut (snad) tu budete mít pohádku ... *14* -
-
Re: ...
No tak já myslím že je to jasný.. dneska je těma číslo 1 Michalovo založená Facebooku..! :) :D -
-
Re: Re: ...
Na to si napiš něco sama ... to já nedám ... skus jiný ... *15* -
-
Re: Re: Re: ...
nic jinýho mě nenapadá..:D
-
-
-
-
ehm...
Lidi, vy si myslíte že když mám blbou náladu tak sem možná protivná nebo co, ale já umím být fakt hnusná ... a nemysím to třeba tak a nechci si nikoho z vás proti sobě poštvat takže až budu jenom trochu protivná tak ěm rači pošlete do háje prosím !!! Nechci říct něco čeho bych později s jistotou litovala... -
-
Re: ehm...
klíídek! :D neřeš to furt! :D ještě se nic nestalo a vlastně se tu ted ani nic neřeší! :D takže klídek, pust si Avrilku a hod se do pohody! ;-) -
-
Re: Re: ehm...
Správně Kačko, Míšo pusť si AVRIL, ta hodí do pohody každýho. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ehm...
Fajn už se nebudu řešit, jenom abys te se nedivily ... a já mám puštěný mišmaš ... teď zrovna Eminema... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ehm...
no sláva! :D ... aspon něco! :D
-
-
-
-