-
caw
MA TADY NEKDO RAD HIGHT SCHOOL MUSICAL?? *9* -
-
Re: caw
No ani né -
Re: caw
Jo já a hodně, ale né zas tolik jako Avril!!! *14*
-
-
jo
je pravda že jí tam někdo pořád nadává *16* -
-
Re: jo
hmmm a důvod proč to píšete nám? -
Re: jo
jo tak sis řekla,že dem do diskuse o Avril a obvinime je??nevim proč to řešíte?stejnak to sou degoni,co by to normálně ti neřekli do očí!!a nechte nás už bejt...my jsme věrny fanoušci a vime,že avril by se to nelibilo,kdyby sme nadávali,takže to neděláme! -
-
Re: Re: jo
JO JO!!!
-
-
-
Váš názor na Avril??
Napiš svůj názor na Avril na stránce http://vase--nazory.blog.cz/0907/va s-nazor-na-celebrity *14*
Musíme ji podpořit tím že je přece nej :-) -
-
Re: Váš názor na Avril??
HUSTĚ!!!av jsem podpořila:-)
-
-
http://aukro.cz/item794646108_avril _lavigne_hrnicek_pro_fanousky_c_1.h tml
http://aukro.cz/item794661236_avr il_lavigne_polstarek_c_6.html -
-
Re:
ty hrnicky a polstarky sou bozi skoda zeje neprodej jen jeden *9*
-
-
The Best Damn Tour
Jakooo lidičky, Avrilku totálně miluju, ona je vážně božííí, koukněte jak umí úplně skvěle zpívat naživo, faktiš jak kdyby to zpívala ve studiu,... úplně nádherný ... !!! *14* *14* *14*
http://www.youtube.com/watch?v=xyuTfbi5WXM
A ještě miluju tohle video kvůli jedný věci ... Avrilky smích ... je vážně skvělej !!! *14* *14* *14* Směje se úplně totálně úžasně !!! áááá... *1* *14* -
-
Re: The Best Damn Tour
"To se mi líbí"...xDDD -
Re: The Best Damn Tour
jo ja ji taky upa totalne miluju! *14* *14* to video je uzasny ale ja mam nejraci jak hraje na bici a na klavir to je bozi *14* *14* -
-
Re: Re: The Best Damn Tour
Přesně..!!!!xD -
-
Re: Re: Re: The Best Damn Tour
http://www.youtube.com/watch?v=J6vX lkJ9SDo tady je proste uzasna *14* -
-
Re: Re: Re: Re: The Best Damn Tour
Yeah..!!!xD
-
-
-
-
-
:-)
Ahoj!!!Tak jsem po dlouhé době zpátky. Rozhodně jsem na Avrilku ani na vás nezanevřela. Měla jsem rozbitej počítač:-(
Tak doufám, že teď zas zvýším alespoň trochu návštěvnost *3*
Doufám,že už brzo vyjde CD *14* *4* -
-
Re: :-)
Nooo nééé Lucííí *14*
No to taky doufám že zvýšíš návštěvnost jinak Avrilky server vymažou ... *9* *9* *9* Musíme sem teďka trochu víc chodit ... *4* -
-
Re: Re: :-)
OK jetli potřebujete já sem budu taky chodi každý den *4* *4* *4* -
Re: Re: :-)
Ono to ale myslím bylo myšlena na celý servr Osobnosti.cz, takže to pár lidí nezmení... to by chtělo tak stovky lidí...:( -
-
Re: Re: Re: :-)
To woim taky, ale pro mě je to server hlavně Avrilky !!! -
-
Re: Re: Re: Re: :-)
To by byla velká škoda!!!!Kdyby to zrušili *9*
Njn, třeba teď po prázkách začne víc lidí chodit na net a zas bude všecko ok jako dřív *3*
-
-
-
-
-
...
Já zatím fakt nedokážu říct, která ze všech těch písní z toho new CD je nejkrásnější ... mám oblíbené všechny kromě Darlin, Black Star ... ty sou takový krásný ale já nevím nepatří mezi moje nejposlouchanější a nejčastji si zatím pouštím 4Real ... a Goodbye a Smile ... Goodbye už dcl i umím ... ta je prostě úplně skvělá pro Derycka a Smile zase pro Brodyho to sou rpostě takový boží a potom Push ... to je prostě dokonalý ... *14* Ale stejně nedokážu říct jaká je nejhezčí protože pak si vzomenu ještě na WTH, Everybody Hurts a Wish you were here ... a ty taky zbožnuji ... *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Kvůli Goodbye Lullaby, který poslouchám skoro pořád. Sem už několik dní neslyšel nic z TBDT, LG ani UMS. To je co. Až mně trochu omrzí GL, zase se k tomu rád vrátim.
Ale prostě nejde oposlouchat nic. To opravdu ne. -
-
Re: Re: ...
Vy ste dobří! :D:D:D vy tu posloucháte GL a řešíte, že ste neslyšeli staré CD??!! :D:D:D Já mám dost! :D To já raději ani nemluvím kdy napoledy sem slyšela staré cd! :D:D:D ale GL sem slyšela asi včera nebo předevčírem naposled. :D:D:D ... ale už sme dlouho neslyšela MIra, už se to nedá stíhat! :( :D -
-
Re: Re: Re: ...
Ty seš fakt hoodně divnáá ... já jakmile nesyliším aspoň jednou denně Avril tak mám depku a noční můry *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Já když neslyšim Avril tak mám prostě absťáky. Žádný jiný písničky to nespravěj. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
Já když neslyším svou nej písničku tak mám abstáky!! :D:D:D -
Asi tak ... *14* *3*
-
-
-
-
Re: Re: ...
No jelikož LG pořád zůstává mým nejoblíbenějším CD tak poslouchám i Sk8er boy a Complicated a I'm with you pořád, ale je fakt že GL mám teď v hlavě pořád a furt ... *15* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
Pokud vim tak si tu, a to už je hodně dávno psala že máš neoblíbenější TBDT. *1*
UMS je prej dobrý ale že ty písničky jsou některý "divný".
Ale Complicated, Skater Boi, He Wasn't a My Happy Ending to jsou prostě takový písničky který běží u mně asi nejčastěji a klipy jsou k tomu skvělý -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Nojo já to furt měním ... TBDT byl vážně moje nej ... než sem se ho nabažila do sytosti potom sem se vrátila k LG ... a toho se teď držím hodně dlouho, když mám špatný nebo smutný dny LG mi pomáhá je zdolat ... *14* *14* Miluju to CD a pokud jde o UMS tak to už sem začala taky děsně milowat ... hlavně Slliped Away to je prostě moje srdcovka... *14* *14* *14* -
-
Ano, podobný pocity mám ještě u Nobody's Home, How does it Feel a Knocking on Heavens Door *3* Ale nebrečim u toho. -
Ano, to jsem i brečela když začala hrát... já tu písničku šíleně prožívám... -
*14* Slipped Away je úplně nejlepší v Budokanu. Avril s klavírem. *14*
-
-
-
-
-
-
Bude...
Bude to skvělý ... až ten blog dám do kupy a pořádně ho rozjedu, tak bude úžasneej *14* *14* *14* -
-
Re: Bude...
Taky si to myslím! ;-))) -
Re: Bude...
No to si dáš :D Dát ho do kupy, Máš tam hodně témat. No a ještě jsem ti zapoměl pochválit to, že ten blog nevypadá jako blog nějaký puberťačky :D
Já jsem před čtyřmi lety založil taky jedny stránky, no a dávám je do kupy dodneška. :D -
-
Re: Re: Bude...
No tak díky, a jak prosímtě vypadí blog puberťačky?? *15* *15* No témat tam mám fakt mega moc a to ještě není všechno, ale mě to nevadí ... *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Bude...
Já vim jak vypadá, samý kraviny tam jsou. :o) Malý písmena to má, růžová přes celou stránku, pořád tam něco bliká, ozdobný písmenka, a já nevim co ještě. :D -
-
Re: Re: Re: Re: Bude...
Fuuuuuj ... tak to je hotová facka přes voči ... taky znám takový blogy ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
nejsem žádná růžová nanyna typu Shitney,a proto mám avril ráda,je to super zpěvačka má skvělý texty-co víc říct??je prostě super!!!!
-
Avril
Vše nej Avril! *3*