-
NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!
Avril Lavigne's New Single Supposed to Be Released Next Month. *3*
Podle jednoho z nejlepších přátel Avril: "album je jeden z Avril je nejlepší. Má spoustu materiálu k použití, ale stejně její vydavatelství nejsou spokojeni, *16*
postrádají rádio-přátelské písně na albu, můžeme prohásit že existuje více než 36 skladeb nahraných na albu, ale Avril použije pouze 14 těchto skladeb na albu.
Pilotní singl, který přítel popisuje jako "pozitivní, ale hluboký" napsal Alex Da Kid a Skylar Grey, *7* *16* *13* a je připravený být propuštěn někdy v příštím měsíci. Avril vynechává zkoušky
*13* a v poslední době tráví více času opravou svého umírajícího vztahu s Brodym, a to evidentně tlačí vydavatelství o odložení vydání singlu až příští rok.
*16* *16* *16*
Celej článek: (anglicky): http://laboi2010.wordpress.com/2010/10/20/rca-cut-sk8er-girls-b udget/ -
-
Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!
No tak to je teda zase bomba. Já to nechápu...proč všechny vydavatelský společnosti touží jenom po zisku a komerčních písničkách??...na začátku Avriliny kariéry z ní chtěli taky udělat dobře prodávající se hudební ikonku ala Britney!! Teď jí nenechaj zas ani vydat CDčko...Přitom mě třeba nezáleží na tom aby se to poslouchalo dobře "všem". Hlavní je aby nezklamala své fanoušky!!!
Spousta mých známých ji už třeba přestala poslouchat....čím to asi je....?? -
-
Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!
Jo no! Je to bordel! *9* *9* ... Taky si myslím, že jde hlavně o to, bay se to líbilo jejím fanouškům a aby je nezklamala! Mě teda nezklame nikdy! *14* *14* *14* Já ji poslouchám skoro pořád! *14* *3* a nechápu jak ji někdo může přestat poslouchat. Dyt to je jako droga, jakmile se s ní začne, už nejde přestat! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!
jj já mám osmiletou závislost *14* -
-
Re: Re: Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!
já teprve tří *14* *14* *14*
-
-
-
-
no pokud je dnes 31., tak příští měsíc může být už zítra :D :D.....hurá, hurá, hurá, konečně se to zase trochu zozhýbalo :) *3* -
-
Možná než vyjde nové album, tak Avril ještě vydá třetí parfém a novou kolekci hadrů *15* *15* *15* jenom to ne!! *3* -
-
tento příspěvek se líbí uživateli fifinka7 *3* *4* -
-
manýry jak na Facebooku...:D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NEWS ABOUT AVRIL LAVIGNE'S NEW SINGLE!!!
no diť jo ? :P
-
-
-
No... proboha jen to ne..:D :D :D :D :D
-
-
-
Takovej optimistickej příspěvek přede mnou od acdz24 a já sem přijdu s timhle *1* "setnout hlavu" *15* -
-
Ano... tak to si trefila..:D :D :D -
-
nevadí ti, že to je kluk, že? *1* *1* *1* Teda aspon to má napsané na profilu *1* *1* *1* -
-
Ano... já vím, ale nějak my tam to písmenko uniklo.., to se mi stává vždy, když píšu mocc rychle..:D Omlouvám se...:)
-
-
-
-
Cože?? Tak to je moc!!! S takovou se toho prostě nikdy nedožijem!! *9* *9* *9* *9* *9* Pořád samé odkládačky a protahovačky! Kdyby vyšla aspon nějaká nová písnička, kdžy se s tím albem tak páře! Člověk je natěšený a furt nic! To sem zvědavá kdy se opravdu něco stane a výjde bud cd nebo aspon singl! Jsem fakt zvědavá!! *16* *16* *16* *9* *9* -
Hmmm... tak nějak nevím co říct... sice se píše že tedy má nový singl vyjít příští měsíc, ale podle toho co je tam dál, že RCA na ní tlačí, aby to odložila na příští rok... jsem teda dost zvědavá....
-
-
Pekařství u čarodějnice
Pečeme s čarodějnicí - část druhá
Přidáme pět havraních vajec, stálo v receptu. Čarodějnice ovšem nic takového neměla, ale najednou se čarodějnici rozsvítilo že má ve sklepě zavařené ve sklenici cosi podobného. (Získala to tehdy když po ní nějací kluci házely koule. Pozn.vlastní koule. Kluci si mysleli kdoví jaká to není legrace, ale čarodějnici se to nelíbilo a mrzelo jí to. Sebrala jim tedy ty koule a zavařila je. ) Prskla vejce, nebo jak to pojmenovat, na pánev. Pánvi se to jaksi nelíbilo a začla lítat vzduchem po místnosti jak kulovej blesk. Není divu že jich čarodějnice od pánve pár koupila. Jen do hlavy jich utržila 7. Aspoň si bude pro příště pamatovat že takovýto magický předmět se nehodí na vaření. Krátce po té co se čarodějnice probrala, kouká jako když jí spadly hračky do kanálu, hradní kamna explodovala. Doslova udělala z jejího hradu kůlničku na dříví. Vodňanští jen pozorovali to dění na hradě. "Nad čarodějnicí sa blýská, hromy do ni divo biju", zpívají. Čarodějnice by si taky mohla zpívat, už ale jenom "Kdéé domov můůj, kdéé domov můůj". THE END -
-
Re: Pekařství u čarodějnice
néééé....:D :D Já nemůžu...:D Jsi skvělý spisovatel, neuvažoval si nad tím, že by si se tím mohl živit..?? :D :D : D -
-
Re: Re: Pekařství u čarodějnice
Moje řeč ... tohle nemá chybu ... *15* A nejlepší ten Deryk ... Žeryk Viblij ... *15* *15* A nebo ta hymna ... twe fakt seš dobreeej ... *15* Wááá ... jinák děkují, že nejsem trapná ... *15* A seš vážně bomba bezva cool ... *15* *15*
-
-
-
chci bydlet v Praze a AD mít kousek :D
-
-
Taky bych chtěl bydlet v Praze, ale ne kvůli AD :D kvůli práci. Jinak ani náhodou. :D Nejvíc tu nemám rád ten blázinec. Ne ten Bohnickej, ale celkově ty hromady lidí, hlavně sprintery z eskalátorů a davy na přestupu na Můstku :D Pražáci vědí....:D
A nechtěla by si tam rovnou i prodávat? :D -
-
klidně hlavně ne už na moravě :D chce to změnu bydlení :D a ještě bydlí na vesnici :D božínku .. Drnholec blé *1* je tu nuda nic tu není akorát dětská diska ale jezdím pařit do Miku ale Praha je prostě ! áá chci pracovat v AD *1* *1* *1* celá jááá :D
-
-
símtě na jižní Moravě je to náhodou krásný. *3* Byl jsem tam pětkrát, a nechtělo se mi odtamtud. Ne kvůli vínu, to jsem tam neměl, pač bych nedojel potom domů. Ale ten svatý klid *1* A hlavně letní východ slunce na Děvičkách a k tomu ten mořský vzduch z Nových Mlýnů je nazapomenutelný. *3* Ale nuda tam asi fakt je, záleží čím se člověk dokáže zabavit. *15* Zato v Praze nuda neni, tam se děje věcí.... *15*
Kdo jinej by dokázal líp prodávat věci AD než fanynka Avril. *15*
"A támhleto si ještě vemte, to je takovej pěknej kousek, a hlavně už nebude, je to omezená kolekce..." *15* -
-
Já myslim, že fanynka Avril by nic z její kolekce neprodala a spíš by si to sama všechno koupila, protože by měla zaměstnaneckou slevu *1*
-
-
ááááááááááá *15* *15* *15*
-
Vyslechnuto v Iron Fist OC Harfa:
Šéf obchodu se ptá starší prodavačky:
Slečna Horáčková, prečo sa tu deň co deň tak rýchlo strácajú Abbey Dawn veci?
Neviem pán šéf, ale je to od doby, čo tu nastúpila ta nová predavačka z južnej Moravy. *15*
-
-
*15* *15* dobře ty *4*
-
-
-
-
-
?
To sem Vás tak šokovala že ste chcíply??? Nebo kde stee??? Já si necii povídat sama se sebou ... *15* *9* -
-
Re: ?
promin, lae já harleje nemám ráda, vůbec se mi nelíbí no a paks vedle rozhovor s Míšou xD -
-
Re: Re: ?
Njnn ... já to mám od Beníka z Kobry 11 ... od tý doby *15* Jak tam jezdí na tom svojem Harleyi ... yeahhh *14* *15* -
-
Re: Re: Re: ?
jj Ben je zlatíčko ♥ miluju upe nejvíc začátek prvního dílu s ním jak se dohaduje se Simírem na tom parkovišti :D a pak ten konec, "tady krajta 4" "žádná krajta 4, ale kobra 11!" :D "to máš fuk, had jako had" xDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: ?
KObra 11 je nejlepší akční seriál. Koukám na to už od 10 let. a nikdy nemůžu vynechat jediný díl. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
luxuuus *14* -
http://www.stream.cz/video/527101-k obra-11-semir-ben-15-serie -
jo no! ty honičky! Jak už vypadá, že to bude končit, tak se dycky rozběhne, vleze do auta a už to jede a já: vidíš já to říkala, že bude honička! To by nebyla Kobra 11 a pak: a ted se vyburá a fuk a už letí :D *15* -
Vždycky mě na tom nejvíc dostávaly ty honičky, bouračky a ty hlášky.
A je to čím dál tím lepší, hlavně ta posldení řada. *3* -
Přesně !!! Já od 9 ... tj 6 krásných akčních let <3
-
-
Re: Re: Re: Re: ?
Joooo... No nééé ty taky žereš Kobru 11?? *7* *14*
Jáá sem do ní blázen a těším se šíleně na nové díly.. yeahhh ... ty Beníkovo hlášky nikdy nemaj chybu ... jakooo *14* *14*
Ale myslím, že to máš blbě... *15*
Je to ... " ´Krajta4 vyráží, žádná Krajta 4 je to Kobra 11 zapamatuj si to konečně, noojoo slibuju parťáku ... *15* *15* *15* *15* -
-
anoooo Beník je Beník :D *14* -
Yeahhh ... Já bych řekla ... Kam se hrabou američtí herci ... Beník je nejhezčí a nejlepší <3 *15* -
no nebo, ale význam je stejný :D ale na nové díly se taky moc těším, on je prostě super! *14* *14* *14* *14* ty jeho hlášky nedávám! se řežu od začátku do konce! a jak tam je, tak ani nedýchám. *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Čauky
Nazdááár lidi ... *14* *1* -
-
Re: Čauky
Nazdárek, zdárek Míšo. Tak si tady zase.
*3*
Chvilku sem tu nebyl protože sem vymejšlel něco na ty naše dva skřety. nějakej příběh o nich. *15* *5* -
-
Re: Re: Čauky
Uff... Spadl mi kámen ze srdce už sem se lekla že tě dneska neuvidím *9* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Čauky
Mě se nezbavíš, sem všude. *15* Elis je online, ale nic sem nepíše. neni to snad kvůli mně? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Čauky
Ne Elis kouká na seriál *15*
-
-
-
-
-
a ještě jednou Tamara
http://www.youtube.com/watch?v=f-yh jdPMGaM&NR=1 -
-
Re: a ještě jednou Tamara
to je ale kra.... *9* jedna věc je někoho napodobovat,ale druhá věc je se stim eště takhle chlubit *16* *16* *16*
-
-
david16
david16→ Ty jsi teda fanoušek když máš Avril rád jen když je "rebelka" a nejlépe emo *15* Víš, ona se nezměnila uvnitř ale jen prostě vzhled. Je to pořád ta naše rebelka Avril akorát má blond vlasy.. a co jako? Jsis myslel, že do důchodu bude sk8? *15* Nevim no ale ona už je (jak tady bylo řečeno) dospělá žena. A jestli chceš nadávat nějaké celebs tak si táhni jinam. Fanoušci Avril, Miley nebo Madonny na tvuj názor opravdu zvědaví nejsou. Baví tě všechny rozhádat? Dobře, tak si jdi za kamarádama a tam se můžeš hádat jak chceš. Nám na osobnosti.cz nelez! -
PRO AVRIL
Avril už od mích 5let. si moje nej ale vážně nej zpěvačka....!!!SUPER AVRIL MILUJU TĚ PÁÁÁÁÁÁÁÁ *14* *4* -
je mi to lito
hele nekdo mi rikal ten zeme tu nechcete je to pravda odpovezte pls tohle jsem si nemyslela *9* -
-
Re: je mi to lito
nevim jak ostatni ale ja te u chci -
-
Re: Re: je mi to lito
já o ničem nwm....taky nwm jak ostatní, ale já proti tobě nejsem... -
-
Re: Re: Re: je mi to lito
Já tě tu taky chci.Teda...Vlastně ani nevím kdo jsi,ale jestli jsi někdy tady přišla a měla jsi nás ráda...Budeš asi hodně dobrá holčina...Já tě tu chci!=)
-
-
-
-
Takže co jako? =O
Hey sou Lady Gaga a Avril Lavigne kámošky a nebo neee? *7* Já newíííím, já to opravdu newííím ... *9* *15* -
-
Re: Takže co jako? =O
jo to jja taky nevim *9*
-