-
GL
Z tohohle se zblkázníte *14* *14* *14* přeed chvílí sem slyšel celý GL Zřejmě to uniklo někde v Brazílii. Je to úplně ty písničky hodně dobrý.Teda až na Blackstar. Komu se líbí Too Much to ask, tomorrow nebo Fall to peices nebo Naked , tak s tim bude určitě spokojenj. Prostě je to zatím podle mně úplmě mejlpeší album. No musíte to sylšet samy. *14* *14* *14* *14* *3*
http://www.uloz.to/7778039/avril-lavigne-goodbye-lullaby-rar -
-
Re: GL
*14* *14* *14* ja to taky slisela a je to naprosto bozi album! slintam tu nad tim jak bernardin nad obedem! *14* fakt dokonalost *14* -
-
Re: Re: GL
Už to vdim, dneska se neodlepim od repráků. *15* *15*
Můj favorit je Everybody Hurts. *14*
Tak jsme se přce dočkali. *3* -
-
Re: Re: Re: GL
Děkuji ti!! Jsi zlatíčko největší!!! To CD je fakt boží!!! ♥ Mi se líbí všechny!! ♥ *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: GL
Míšánku... přepošleš mi to prosím taky, nebo ty Kači... *9* *3*
hana-k1995@seznam.cz *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: GL
Míšo, to je zajímavý. Jak se tady mluví o Goodbye Lullaby, tak najednou máš počítač k dispozici. *1*
Včera si tu taky nebyla, zrovna když sem tu dával ten odkaz, místo toho si proháněla ICQ.
Ono to s tebou a s počítačem nebude zas tak vážný jak tu popisuješ. *13* *8* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: GL
Mě prosím taky prosím prosím prosím mooc ... na e-mail: puspuspusinka@seznam.cz a nebo pudink.jarda@gmail.com ... *14* *3* Prosííím... *4*
-
-
-
neeee ten soubor už je smazaný!! :-((((((((( že mi to prosím pošlete na meil Fiserova4@seznam.cz! :-(( Moc prosím! :( Míšo .... -
-
Re: Re: Re: Re: GL
Nádherná píseň *14* *4*
-
-
ja taky ne asi snima pudu i hajat *15*
-
-
-
-
turné??
nechystá náhodou avril turné k new albu??? *7* *3* -
-
Re: turné??
jo chystá...- The Black Star Tour -
-
Re: Re: turné??
dík *3* a kdy bude v ČR?
-
-
-
Já u Avril miluju styl,zpěv a hudbu i kdyby byla škaredá(což neni) budu hodnotit hudbu..alee asi je lepší když mají všechny celebrity ne jen Avril Make UP
-
Ujasneni
AVRIL NEJ MADONNA KRAVA *14* -
-
Re: Ujasneni
MADDY SUPER HOLKA PORSHECARERA DEBIL *1* -
-
Re: Re: Ujasneni
mila Dianno114 ty ty ty *13* *13* *13* narozdíl od ty tvy madoničky je Avril Krásná,chytrá a má svuj styl,kdežto ta tvoje babička by měla jit do duchodu *1* avril nemusi bejt skoro nahata,aby si ziskala fanoušky!ta si je ziska svym vystupovanim a tim jak je krásna a užasna!!!! *14* *14* *14* a eště jednou tu napíšeš něco hnusnyho o Avril tak vam udělam takovej fičak v tom vašem klubu madoninek,že budete čučet *3* nazdar!Avril je nejjjjj *14* -
-
Re: Re: Re: Ujasneni
angel15: Z radostí ti v tom klubu madonny pomůžu!!! *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ujasneni
přidávám se! *4* -
-
Pozdě,milá Avrilko.........
-
-
Re: Re: Re: Re: Ujasneni
JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY JA TAKY Pomůžu *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ujasneni
Jsem zvědavá.......Stejně tady akorát vyhrožujete,ale do diskuze o Madonně asi stejně nikdy nepůjdete! *4**1* Akorát se nás snažíte zastrašit!!!!!!!!!!!!!!! *5* *16*
-
-
-
Re: Re: Re: Ujasneni
jana291995:Tobě asi moc čeština nejde,co? Když totiž píšeš MY a je to ve smyslu MY všichni,píše se to s tvrdym. *1* *1* angel15:No v tom,že je ta vaše Avrilinka chytrá(jestli vůbec je),se od Madonny moc neliší. A co se týče vzhledu Avril,nic moc,to Madonna byla o hodně hezčí,když jí bylo 24,než ta vaše Avril! *13* A do diskuze o Madonně klidně jdi,napiš tam,že je Avril 100x lepší,než Madonna a všichni to budou považovat za nejlepší vtip(spíš kravinu)roku 2009!!!!!!!! *15* *1**1*
-
-
-
-
Avril Lavigne
Avril Lavigne je nejlepší zpěvačka *1* Mám ji strašně ráda *14* *14* ! *15* *15* *15* -
ahojky
mám takový problém *9* jak semka můžu dát fotky?
Jinak Avril je nejlepší zahraniční zpěvačka!!!!! *15* moc se mi líbí!!! *1* *14* *5* *1* *1* *3* *4* *15* -
No tak podle mně vypadá jako, kdyby jí bylo 15.
-
GooD spěvačka
Je super..chtěl bych její všechny cd ale nevím kde je hledat :( *9* -
tak nějaké téma..:)
je hodně známo, že když Ewa Farna začínala, dostala přezdívku - " česká Avril Lavigne" ... co vy si o tom myslíte..?
(Předem upozorňuji, že jestli se někdo opováží nejak nepřimněřeně Ewu kritizovat tak to schytá...:) ) -
-
Re: tak nějaké téma..:)
Počujte slečna Kumarová, čo to je jako toto, do čarta!? Ten posledný riadok se mi naozaj nepáčí. Také zlé správanie a vyhražanie. Lebo tiež mate dajakú kúzelnú pánvicu, tak ako vaše kolegyne z južných čech? A máte v úmysle niekoho tresnúť cez hlavu. *15* *15* *15*
Tak ale teraz už naspäť k Ewe Farnej.
Vím že se o ní říkalo česká Avril, už to bude pár let. Aleněkde sem četl, že nechce být nazývána českou Avril Lavigne, a že ji dokonce ani neposlouchá. *7* Myslím že se to na ni ale hodí, hlavně díky podobného stylu jejích písniček. Měla by za to být ráda, o kom jiným se to u nás dá říct. -
-
Re: Re: tak nějaké téma..:)
Tak počujte pán Michal... Mňa se ten posledný riadok naozaj páčí... Kúzelnú pánvicu ale nemam, narozdiel od mojej kolegyně z južných čech...:D :D
no ale k Ewě... je pravda, že odmítala to, aby jí lidé říkali česká Avril, né proto že by Avril neměla ráda(ba naopak, patří k jejím nejoblíbenějším zpěvačkám), ale proto, že chce být sama sebou, a ne aby si lidé mysleli, že napodobuje Avril..:) -
-
Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)
No hele Hančo jako mě je to jedno že to schytám ale nebudu se s tím tajit, podle mě je to děsná kravina ... Ewa se Avrilce nikdy nevyrovná a já osobně Ewu nenávidím ... dokýže se jenom blbě opičit ... -
-
Re: Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)
Doubrou noc strýčku Fido...Dobrou noc děti! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)
Si děláš srandu nee?? *15* *15* *15* *15* *15* No jako GOOD BÁSNIČKA ... *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: tak nějaké téma..:)
Puspuspusinka
Nenávidím Farnou Ewu
Asi si na ni pánev vemu
S pánví mlátim lidi co mně serou
Až se vrátím nabiju Vám tlamu celou -
-
tak jako ze je ewa "ceskou Avril" je nejveci kravina jakou sem kdy slisela! za prvi ewa neni zadna ceska za druhy ji nesnasim a za treti jediny co umi je krast pisnicky! a jeji podani I'm with you bylo priserny a jeste k tomu v polstine za o sem ji mela cht rozbit hubu! ja koncim mejte se a dobrou noc -
Talent Ewa možná má,
díky němu je známá.
Já jí ale nemusím,
nenadávat se ale pokusím.
Avril nemá konkurenci,
píše texty nejlepší,
píše pro víc generací,
Ewa jenom pro menší.
Av je rocker opravdový,
Ewa jenom falešný,
Av nesmete nikdo nový,
to jest výrok skutečný.
Ewa jednou zanikne,
to snad všicí dobře ví,
Av ještě více vynikne
v srdci nás vší.*4*
Nemohu již dodat víc,
vše již bylo řečeno,
rozjasňuji svoji líc,
Protože jsem pišná na tuto svoji báseň (už mi došli rýmy :D)
*1* -
To je pěkný...:D :D
Míšo: jasně každý má svůj názor... beru to... ,ale na druhou stranu, zcela objěktivně... Ewa má obrovský talent, a to se musí nechat.. a rozhodně se po Avril neopičí..:)
-
-
-
-
-
-
Mám ráda avril ...je nejlepší! A styl má taky super :) i pisnicky je proste sama sebou :)...ok nesnášíte jí ale jak můžete říct že není moc známá ?!! Když na fb má několik tisíc fans!:)) a mimo fb jeste vic !:)
A nechápu proč jí srovnáváte s lady gaga a s miley ?!! ...každej je jinej!! A podle me je proste avril s těhle nejlepši a hlavne normalni !:) ...měla sem je všechny ráda ale ty dvě to už přeháněj !... -
-
Známá je. Je to její styl a ten mi nevadí. Písničky nejsou to, co bývali. Nejlepší jsou ty starý .. Miley Cyrus je .. nedá se to říci slušně a Lady Gagu, nemám ráda už vůbec :D
-