-
Hmm... :D
Dobrej cestopis, si napsal, ten minulej sem nečetla ... ale jako dobrý ... ale příběhy sou lepší ... *15* Asi, protože fantasie je vždycky lepší než realita ... *3* -
-
Re: Hmm... :D
Díky, Míšo, no samozřejmě, že příběhy jsou lepší. *3* *1* Vždycky tam vymyslim nějaký šílenosti, který by opravdu nikdo zažít nechtěl. *15* Realita je vcelku jednoduchá, obyčejná, stejně asi jako to moje vyprávění. Někdy je ale realita taková, že je lepší o tom ani nepsat.
-
-
Je super *7*
-
-
Jj to musím s tebou ''Veronika'' souhlasit Avril je fakt boží *7*
-
-
Avril lavigne je moc dobrá zpěvačka...na tuhle profesi je jako stvořená a myslím že je velkým vzorem pro 17tiletou mládež protože v některých videoklipech vyjadřuje že stojí za to žít život naplno a užívat si každého dne..30 let ji bude????Nééé bude jí 20:-)*6**3**5*
-
je nejlepší!!!! nevíte kdy má koncert???
-
Bezmoc
1.
Špatně, špatně,
vše je špatně!
Půda se ti drolí pod nohama.
Říkáš si, čím to je?
Re.:
Hledám odpovědi na otázky,
které jsou jen těžko zodpověditelné.
Kolem mé hlavy
létají otazníky, létají otazníky.
Snažím se každý z nich uchytit
a rozlousknout jej,
ale úkol je to
víc než těžký, víc než těžký.
Možná se časem všechny odpovědi dozvím.
Možná někdy ...
2.
Bloudíš tímto světem
a nevíš jaký je tvůj cíl,
tvé poslání.
Říkáš si, proč jsem se vůbec narodil?
Ref.:
3.
Přibývaj ící čas tě ubíjí,
kácíš se k zemi
jako raněný v boji.
Raněný v těžké boji se životem.
Říkáš si, má cenu žít?
Ref.:
4.
Ležíš na zemi,
nic už nevnímáš.
Naděje na vzkříšení
je mizivá, je mizivá.
Nyní říkáš si jediné, chci zemřít.
Ref.:
5.
V posledních vteřinách
se před tebou zjeví anděl
a dá ti sílu žít, sílu žít.
I přes všechna zranění
jsi ochotný tento dar přijmout,
tento dar přijmout.
Ref.:
6.
Od té chvíle
je z tebe nový člověk,
nový člověk.
Teď už máš chuť žít,
tak si ji nenech vzít.
Život se ti otočil,
otočil naruby.
Teď už si jen říkáš, chci žít, svůj život zlepšit.
Tak tohle jsem psala včera, když sem byla už totálěn nasraná na všehcno, co se v poslední době děje .... a divím se, že to skončilo tak, jak to skončilo .... asi to bude stejné jak mé myšlenky ... no nic ... tak snad se vám to bude líbit ... -
-
Re: Bezmoc
Ahoj Kačko. A mně se ta písnička líbí, takové trochu k zamyšlení *3*
Ale neni to náhodou nějak moc dlouhý? *1* Na písničku. Tohle vypadá spíš jako nějaká obsáhlá báseň.
Až jich budeš mít 13, tak můžeš vydat Kytici č.2 *15*
Místo "Karel Jaromír Erben" tam bude autor "Kačka Kike Fišer" jak jednoduché. -
-
Re: Re: Bezmoc
Děkuji :-) ... Taky sem si říkala xD ale víš co, Eminem tež nemá nejkratší písničky xD ... ale díky za tip :D
-
-
-
Žije si svůj život a je sama s sebou. To se mi na ní líbí. Je opravdu dokonalá zpěvačka. Pořád vypadá na 16. Když jí vidím někde na fotce bez černých linek, vůbec mi to k ní nesedí, i když je i tak krásná. :)
-
WTH
http://www.radiomax.sk/ -
Kdo ma rad Av
hoj kdo mate rad Avrilku tag zajděte na muj blog
www.wildchilds.blog.cz *1* -
-
Re: Kdo ma rad Av
Jo jen se tam kouknete ja jsem tam byla je to super *15* *1* *1* a vsichni kdo *14* *14* Avril jste *4* *4* čauky
-
-
av vs. madonna
Av a Madonnu se fakt nedá srovnávat.. Madonna toho fakt dokázala víc a má určitě i lepší hlas ale Av taky není špatná... co myslíte ? =o) -
-
Re: av vs. madonna
Nedávno jsem se koukala na pár live vystoupení Avril a na většině z nich zpívala fakt dobře. Pak jsem si to porovnala s tím,jak zpívala Madonna na The Virgin Tour(1985). Myslím,že měla ten hlas ještě lepší než Avril ted',ale už ten hlas Madonna nemá tak dobrej jako za mlada *9* Ale snaží se dobře zpívat,jen to asi s tou choreografií už tak nezvládá. Co ale nesnáším,když někdo tvrdí,že Madonna neumí zpívat. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* O Avril jsem nikdy neslyšela ani nečetla,že by neuměla zpívat,kdeždo o Madonně to furt někde píšou. Asi jsem teda hluchá,ale mně přijdou obě jako dobrý zpěvačky! *15* -
-
Re: Re: av vs. madonna
co na to říkám?nic protože avril je jenom jedna a madona taky a nebudu je tu srovnávat kdo je lepší a kdo ne!!!!je tu mrtě odlišnosti,jejich začátky...jak se která učila zpivat a kdo ji pomáhal...styl,osobnost,věk,hlas jakej maj...no prostě je toho strašně moc,tak jak mužete tady napsat něco o tom,že tahle je lepši a tahle ne???mě muže akorad vytočit tohleto *3* *9* *13* -
-
Re: Re: Re: av vs. madonna
no možná že Madonna umí líp zpívat,ale je tu hodně moc rozdílů,..hlavně ve věku!!Avril má všechno před sebou,myslím že jednou z ní bude taky taková zpěvačka jako Madonna!ale pro mě je prostě lepší Avril..!!ale neříkám že Madonna neumí zpívat!!to ne!!OBĚ UMÍ ZPÍVAT,a výborně!! -
-
Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
ano to je pravda ! *3* -
Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
To je pravda. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
*15* -
Re: Re: Re: Re: Re: av vs. madonna
děkuji,thank you,danke,grazie,gracias,merci!!!m
-
-
-
-
-
-
Avril v Praze
No to asi neni novinka, že bude Avril v praze že? *15* No já osobně už lístky mám, tak kdo se tam chystáte tak zdar 8. července v Sazce *14* *14* *14* -
-
Re: Avril v Praze
Ahoj taky se chystám na Avril, bude to superní už se moc těším ahoj v červenci:) -
-
Re: Re: Avril v Praze
NAHODOU JA RADA POSLOUCHAM AVRIL LAVIGNE ALE TAKY RADA POSLOUCHAM KABATY A TO NEZNAMENA ZE NEMAM RADA AVRIL LAVIGNA NEBO KABATY A NEJSEM NA STRANE AVRIL LAVIGNE PROTOZESE JMENUJU AVRIL ALE PISNICKI SE MI LIBEJ ...TAK NEVIM CO SE VAM VTY HLAVE SKURVILO *9* -
-
Re: Re: Re: Avril v Praze
*9* *13* *4* HA HA HA HA HA HA KDO NENAVIDI AVRIL LAVIGNE NEBO ME ...KABATY TAK JE SMEJD KROME ZUZKY SKALOVI , LUKASE TRISKA,MICHALA, A TAK D. A TAKY KORNY *4* *8* *8* *5* *9* *14* *4* *10* *7* *1* *1* *3* *14* *7* *14* *4* *10*
-
-
-
Ahojky moc te prosim kde jsi vzala ty listky ja je nemuzu nikde sehnat.prosim napis *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Avril v Praze
Ahojky lístky si můžeš sehnat na www.sazka.ticket.cz
měj se:)
-
-
oni už jsou lístky mi ani nevíme že už se prodávaj protože mám slíbený že na ně pujdu *14* -
To ti závidím. Mě nechcou naši pustit, a když se mamka zasekne tak s ní nic nehne - to mám po ní... *9*
-