-
co furt mate proti hallow kitty nemusí furt zpívat jen rock *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
moje slova *3* *15*
-
-
AVrillkaaaa
Ahoj...Avril je opravdu NEJ NEJ zpěvačka kterou znam...mam doma dva veliký její obrazy , kalendář , parfém BLACK STAR , mikinu od Abbey Dawn....taky jí teď budu psát dopis *4* mam jí opravdu moc ráda jako zpěvačku... *4* *14* *4* -
-
Re: AVrillkaaaa
A kolik máš bodů na http://avril-lavigne-perfumes.com/w eb/cs_CZ/ ? -
-
Re: Re: AVrillkaaaa
mám 24 bodů a ty? -
-
Re: Re: Re: AVrillkaaaa
Tak to jsem amatér jen 19. *3*
-
-
-
Re: AVrillkaaaa
ty jp,tak já nemám ani kalendář,ani mikču ani black star!!!ale s tím dopisem souhlasím!!až zase začne šůl,tak budem psát se Šárkou!!
-
-
Tyvole!!!!
Nechápu proč sem náký debilové píšou že je avril hrozná a tak podobně....to už sem vůbec nemusíte lízt,ne???Jako třeba ta krávaaa diana114 píše tady o Avril samý debiloviny a vůbec jí nemůže srovnávat s Madonnou!!!!! *5* -
-
Re: Tyvole!!!!
hele,dej si pohov..Diana114 je naše kámoška,a i když Avril dřív nadávala,ted je v poho,a Avril má docela ráda...a neplet se do věcí,o kterých nic nevíš...takže mlč.. -
Re: Tyvole!!!!
Musím se dianna 114 zastat.....kdysi tady sice psala takový věci, ale teď už určitě ne!!!!!!Už jsme si dali mír, že??!! -
-
Re: Re: Tyvole!!!!
jjjjjjjjjjjjjjj,přesně tak,dali jsme si mír a už se tu nehádáme,sice jsme se už několikrát usmířili a pak zase rozhádali,ale ted' už doufám,že se hádat nebudem.Jenže někteří lidi jako třeba avrilka235587 nebo helenkaaa se míchaly do už dávno skončený hádky,ted' říkám:AVRIL je dobrá,ale jen mě štvalo a stále štve,když někdo řekne,že je lepší než Madonna! *5* A tobě,sharpay1995,dík,že ses mě zastala. *3* -
-
Re: Re: Re: Tyvole!!!!
dianna 114 že na to reaguješ *4* zase to chtěl někdo akorád tady rozhádat *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Tyvole!!!!
angel15 to je možný,ale to se mu stejně nepovede *1**1**1**1**1* *1**1**1**1**1**1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tyvole!!!!
No to doufám že nepovede!!!!
-
-
-
Re: Re: Re: Tyvole!!!!
Nemáš zač!!! *1*
-
-
-
Tydebile!!!!!!!!!
DRŽ HUBU a laskavě nepiš nic o tom,o čem nic nevíš! Srovnávat Avril s Madonnou můj nápad nebyl! A už dlouho tady o Avril nepíšu nic špatnýho,tak když si čteš příspěvky,který jsou tak 2 měsíce starý,tak je tady nekomentuj a nebo aspoň piš pod svým profilem,ty srabe!!!! *1*
-
-
popis o avril
Já dělám popis Avril Lavigne nechtěl by mi někdo pomoct *9* -
-
Re: popis o avril
já bych ti s radostí pomohla! jenom mi odepiš na email *4* *1* -
-
Re: Re: popis o avril
Tak to jseš moooooooc hodná budu ti vděčná, když mi pomužeš........ted ti napišu na e-mail o čem by to mělo asik býtjo??
*5*
-
-
-
♥
-
Nádherná Avrilkaaa!!! *14* :-* :33 <3 :')
-
haha
si super uplne uzasna mam te hrozne moc rada -
...
Tak sem tu četla vaše příspěvky....koukám že tu píšou samý TEENS.....Avril že má svůj názor???Vlastní styl????KDE TO PROBOHA ŽIJETE???Vy ste snad uplne tupy ci co...Avril jenom kopíruje......Dřív se mi líbila, ale děsně se změnila...../dřív to znamená než sem se stala PUNKERKOU/...Tohle je můj názor : ,,Já jí dřív mohla, ale jak se obarvila tak se strašně změnila...už to neni stará dobrá Avril jako třeba ze Sk8boys Nedávno sem na MTV viděla tenhle klip....bylo to vážně super....Ale co naděláme?Časy se měni a ze skejtačky(rockery, punkrockerky...) se pomalu ale jistě stává POP PRINCESS podobně jako Britney Spears či Hillary Duff...Ale můžeme jen doufat že Avril se (až se dá na ten pop) z POP PRINCESS nestane zase punkrokerka jako Hillary Duff(i když Hillary si na to hraje jen pro to aby se Joelovi líbila víc..a aby si ho udržela).No co....budem doufat že Avril Lavigne brzy zanikne aby(ch) sme nemusel(a)y poslouchat ten její pištivej zpěv(Slyšela sem jí zpívat LIVE)!!!Když sem se tak ptala řady lidí tak ty jí taky začaly nesnášet...Je to už proste tak!!Budeme si muset zvyknou říkat si AVRIL LAVIGNE POPOVÁ PRINZEZNA!!!" toť můj názor jinak se koukněte dřebas na http://www.blog.lide.cz/Anti.Avril nebo na http://www.blog.lide.cz/Anti.blondyny .....páčko. -
???
kde žije avril prosííím a ským?? *14* -
-
Re: ???
žije v kanadě
s kým nevím -
-
Re: Re: ???
se svým manželem *9*
-
-
-
porad super
Avril je proste borec.At si mysli kdo chce co chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3*